Νέα

Στριπ για γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alex_T
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Alex_T

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παλλικαρια,
ειπα να ποσταρω και εγω ενα θεματακι για κατι που παντα με εξιταρει οταν το βλεπω στα μαγαζια που παω και αυτο ειναι οι γυναικες πελατισες.Μου εχει τυχει πολλες φορες να δω παρεες γυναικων σε στριπτιζαδικα απο μεγάλες (10 ατομα) εως μικρές (2 ατομα).
Ομολογω οτι ειναι ενα θεαμα που με ανεβαζει ιδιαιτερα και κυριως οταν βλεπω γυναικα να παιρνει χορο.
Βεβαια και απο την μερια μου εχω παει παρα πολλες φορες σε μαγαζι με τις εκαστοτε γκομενες που ειχα, χωρις ομως να προχωρησει το θεμα σε πιο περιεργες φασεις.
Η ερωτηση μου ειναι αν γνωριζετε καποιο μαγαζι που να ειναι περισσοτερο φιλικο προς το ασθενες φυλλο, μιας και εχω προχειρες μια δυο "φιλες" που θα με ενδιεφερε να τους γνωρισω τον χωρο.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Εκιτα στο Lolita, Χα Χα, μας ελεγε οτι είναι λεσβία αλλα δεν τηλεφωνησε στο τηλ που επιμονα ζητησε.
Jessica στο Gold.
Στα υπολοιπα ρωτα τα γκαρσονια. Πολλες δεν κανουν χορο με γυναικες, οσες κανουν, πανε πριβε με λιγοτερες καρτες. Μου χει τυχει και πριβέ στην γκομενα με μια καρτα.

OP
OP
A

Alex_T

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
thanks andreoug.
ελπιζω να βγαλουμε ακρη.
αν και για τετοιες περιπτωσεις 8α προτιμουσα μια καθημερινη, καθως ο λιγοτερος κοσμος προσφερει μεγαλυτερη ανεση.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Ζευγαροφάσεις έχω δει σε πολλά μαγαζιά. Πιό συχνά σε Baby Gold, Sirocco, Lolita. Καλύτερα στο Baby O (πρώην Sirocco) που έχει και κυριλέ σχετικά ντεκόρ, είναι και άνετο από πελυράς κόσμου. Εκέι είχα πάει και με φιλικό ζευγάρι αλλά η κοπέλα ακόμα νομίζει ότι σε αυτά τα μαγαζιά μόνο βλέπεις!!!

Επισκέπτης
Σχετικα προσφατα μπαινει μια μικτη παρεα στο gold. H ωραια της παρεας αρχισε αμεσως να το παιζει ανετη.Εφτασε στο σημειο,  οταν βγηκε να χωρεψει ο Gasper, αυτη ανεβηκε στην πιστα και αρχισε να χωρευει μαζι του και να τον "πειραζει". Ομως οταν κατεβηκε την περιμενε η θεια Ελενη του μαγαζιου. Η "ωραια της παρεας" χωρις να ξερει τι την περιμενει πηγε μαζι της στο καναπε για χορο. Οποτε η θειτσα την αρχισε κυριολεκτικα στιο ξεμουνιασμα μεχρι που της εφυγε ο τακος της αλλης. Στο τελος του χορου, αναμαλιασμενη, πηρε την παρεα της και εφυγε ψιλοτρεχοντας...  :cheesy:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Σχετικα προσφατα μπαινει μια μικτη παρεα στο gold. H ωραια της παρεας αρχισε αμεσως να το παιζει ανετη.Εφτασε στο σημειο,  οταν βγηκε να χωρεψει ο Gasper, αυτη ανεβηκε στην πιστα και αρχισε να χωρευει μαζι του και να τον "πειραζει". Ομως οταν κατεβηκε την περιμενε η θεια Ελενη του μαγαζιου. Η "ωραια της παρεας" χωρις να ξερει τι την περιμενει πηγε μαζι της στο καναπε για χορο. Οποτε η θειτσα την αρχισε κυριολεκτικα στιο ξεμουνιασμα μεχρι που της εφυγε ο τακος της αλλης. Στο τελος του χορου, αναμαλιασμενη, πηρε την παρεα της και εφυγε ψιλοτρεχοντας...   :cheesy:

Δεν ήξερε. Δεν ρώταγε;

kapa1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα και απο εμενα. για να καταλαβω ,επειδη με ενδιαφερει το θεμα , πιο μαγαζι θα πρπτινατε εσεις για να παει κανεις με γυναικεια παρεα χωρις να σε κοιτανε σαν εξωγηινο

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Baby Gold!
Εχω παει πολλες φορες με γυναικες.
Αν θελει η κοπελα να παρει χορο απλα μιλα με κανενα εξυπηρετικο σερβιτορο!
Αυτοι ξερουν.
Επισης το gold παντα ειχε το καλυτερο show οποτε...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
καλησπερα και απο εμενα. για να καταλαβω ,επειδη με ενδιαφερει το θεμα , πιο μαγαζι θα πρπτινατε εσεις για να παει κανεις με γυναικεια παρεα χωρις να σε κοιτανε σαν εξωγηινο

gold gold κολλητα!!!!!!!!!!!

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
καλησπερα παλλικαρια,
ειπα να ποσταρω και εγω ενα θεματακι για κατι που παντα με εξιταρει οταν το βλεπω στα μαγαζια που παω και αυτο ειναι οι γυναικες πελατισες.Μου εχει τυχει πολλες φορες να δω παρεες γυναικων σε στριπτιζαδικα απο μεγάλες (10 ατομα) εως μικρές (2 ατομα).
Ομολογω οτι ειναι ενα θεαμα που με ανεβαζει ιδιαιτερα και κυριως οταν βλεπω γυναικα να παιρνει χορο.
Βεβαια και απο την μερια μου εχω παει παρα πολλες φορες σε μαγαζι με τις εκαστοτε γκομενες που ειχα, χωρις ομως να προχωρησει το θεμα σε πιο περιεργες φασεις.
Η ερωτηση μου ειναι αν γνωριζετε καποιο μαγαζι που να ειναι περισσοτερο φιλικο προς το ασθενες φυλλο, μιας και εχω προχειρες μια δυο "φιλες" που θα με ενδιεφερε να τους γνωρισω τον χωρο.

Εγώ έχω δει γυναίκα πελάτισσα σε μπουρδέλο να μπαίνει στο δωμάτιο.

Επισκέπτης
Εγώ έχω δει γυναίκα πελάτισσα σε μπουρδέλο να μπαίνει στο δωμάτιο.
ρε φιλαρακι εισαι σιγουρος.?????? Ειναι ο ευκολοτερος τροπος να κολλησουν κατι κ οι 2 γκομενες....πλακωμουνι σε μπουρδελο???? στο 5λεπτο ??? Δν παιζει....:):):):):)!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εμεις εχουμε παει στο πρινσες........(αλλα δεν το συνιστω για κοπελιτσες μονες......ειδαμε και παθαμε......) και στο Diamond and Pearls οπως και στο Σιροκο........α ειχαμε παει και σε ενα που λεγοταν Εταιρα στο περιστερι.....πολυ παρακμη ομως.......υπαρχουν καμποσα ακομα ομως που ειναι αρκετα φιλικα και για γυναικες....

Επισκέπτης
Σκηνικο στο ΒΑΒΥ Ο στη Νικαια-----καθημερινη πριν κανενα 6μηνο+ (τριτη η πεμπτη ηταν..)....3 γκομενακια (2 σαυρες κ ενα καλουλι)....οι σαυρες να κοιτανε κ η καλη στο σωμα ανεβηκε επανω στην πιστα.....τρομερη στριγκια-μαυρη κ φοβερα στητο-αληθινο βυζακι νουμερο 2....κοκκινομαλλα κ κοντουλα....ακομα τη θυμαμαι....γιατι ηταν η 3η καλη γκομενα μεσα στο μαγαζι εκεινη τη μερα.....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τα χειροτερα τα βλεπεις σε στριπτιτζαδικα μονο για γυναικες.........εχω δει απειρες σαρανταρες να κανουν λες και δεν εχουν ξαναδει αντρα........λοοοοοοοολ.........και κατα ταλλα κιουριιιιιιιιιες.......

Επισκέπτης
Τα χειροτερα τα βλεπεις σε στριπτιτζαδικα μονο για γυναικες.........εχω δει απειρες σαρανταρες να κανουν λες και δεν εχουν ξαναδει αντρα........λοοοοοοοολ.........και κατα ταλλα κιουριιιιιιιιιες.......
μηπως ηταν Ελληνιδες ????????????? ναι.....για τις 40αρες λεω.....βλεπω τις 20χρονες παρθενες τωρα κ τις φανταζομαι στα 40.....ε ρε γλεντια!!!!!!!!

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ομως οταν κατεβηκε την περιμενε η θεια Ελενη του μαγαζιου. Η "ωραια της παρεας" χωρις να ξερει τι την περιμενει πηγε μαζι της στο καναπε για χορο. Οποτε η θειτσα την αρχισε κυριολεκτικα στιο ξεμουνιασμα μεχρι που της εφυγε ο τακος της αλλης. Στο τελος του χορου, αναμαλιασμενη, πηρε την παρεα της και εφυγε ψιλοτρεχοντας...  :cheesy:

Τι ακριβως εννοεις ξεμουνιασμα? Γλυφομουνι? Της εβαλε μουνοδαχτυλο? Την εκανε να χυσει?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε ελληνιδες ηταν........στο περιστερι σε αυτο το Εταιρα που σου λεω...........μας ειχαν πεταχτει τα ματια εξω με αυτα που βλεπαμε!!!!! πολυ λυσσα λεμε............

Επισκέπτης
Ε ελληνιδες ηταν........στο περιστερι σε αυτο το Εταιρα που σου λεω...........μας ειχαν πεταχτει τα ματια εξω με αυτα που βλεπαμε!!!!! πολυ λυσσα λεμε............
αυτο ειχε στριπερ αντρες ???????? 2 παληκαρια ηξερα που δουλεψαν για λιγο αλλα λογω βρωμας εκοψαν!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αυτο ειχε στριπερ αντρες ???????? 2 παληκαρια ηξερα που δουλεψαν για λιγο αλλα λογω βρωμας εκοψαν!!!

Αντρες ηταν αλλα πολυ κακομοιρηδες μωρε........ψιλοχαλια ηταν ολοι τους.......εμεις ειχαμε παει μια φορα μονο........τοτε ηταν που ειχα δει αυτες τις σαρανταρες τις λυσσασμενες.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom