loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Πες τα ρε αρχηγέ για το Άμστερνταμ.....αυτό είπα και γω στο φίλο που άνοιξε το συγκεκριμένο θέμα.
παιδια εχω επισκεπτει τα εν λογω καταστηματα και στο Αμστερνταμ οπως και σε αρκετες αλλες ευρωπαικες πρωτευουσες..τι θεμα ειναι να το δουμε ζωντανα στη πολη μας..! το ιδιο ισχυει για το σχολιο σχετικα γιατι δε βρισκουμε μια γκομενα να το κανουμε κατι ιδιαν και αυτο το εχουμε κανει αλλα ειναι αλλο πραγμα τελειως διαφορετικο βιτσιο να το βλεπεις Live επι σκηνης μπροστα σε τοσα ατομα.. :o!!!
Alcatraz εχω παει απειρες φορες καθως ειναι το πιο κοντινο σε εμενα στριπτιζαδικο αλλα ειμαι τοσο ατυχος που δεν εχω καταφερει ποτε να δω χυσιμο στη μαπα απο τον Μαξιμιλιαν η'αλλον..;-( οπως επισης και στα Lido και Raspoutin εχω δει πολλες φορεσ live sex χωρις πλαστικο strap on αλλα ποτε πραγματικο χυσιμο.. οσο για το Ανατολη δεν το ηξερα καν οτι εχει πραγματικο live sex.. οσες φορες εχω παει δε θυμαμαι καν να ειχε live show περα απο κατι λεσβιακα της πουτσασ..(πλαστικησ δυστυχωσ παντα..:-( οι γκομενες βαριοντουσαν τη ζωη τους οπως ειπε και ενας φιλος προηγουμενως..να φανταστειτε βαριουνται τοσο πολυ που μια φορα μαλιστα με ειχε κερασει μια ποτο.. καθως εγω δε κερνω ποτε αλλα τις καταφερνω να καθονται στο τραπεζι και να μιλαμε αρκετα χωρις να τις κοροιδευω εννοειται οτι προκειται να κανω χορουσ μαζι τους αμα δε τις γουσταρω απο εμφανιση για χορους το ξεκαθαριζω αμεσως και καθονται μονο για κουβεντα χωρις κερασμα ποτου που το θεωρω τη μεγαλυτερη κοροιδια ever ειδικα στα στριπτηζαδικα που δεν ειναι κωλομπαρα κονσομασιε και μπορεις να κανεις τοσα αλλα πραγματα(χορους, καφεδες, φραπεδες, κτλ..:-) ξεφυγαμε ομως ασ ξαναγυρισουμε στο θεμα μας θα συνεχισω τις ακαταπαυστες προσπαθειες προσπαθωντας να πετυχω τo ''money shot'' σημερα λεω να παρω παραμαζωμα τα μαγαζια της συγγρου θα ξεκινησω απο diamond dolls, μετα απεναντι anatoli ισως για ενα γρηγορο να δουμε τι παιζει και μετα Alcatraz αν και το προηγουμενο ΠΣΚ που ημουν εκει για πολλες ωρες μεχρι το κλεισιμο του Λακη 7.30 το πρωι ειχε τα κλασσικα live shows και κανενα χυσιμο.. > τοση ατυχια πια να μην το εχω πετυχει ποτε.. !!!! τελοσπαντων ειδωμεν ασ ελπισουμε να το πετυχουμε....