Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 663K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,3%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 24,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 56 58,3%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    96
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Χαλασα ενα τεταρτο απο την ζωη μου για να διαβασω μαλακιες πλασμενες απο την φαντασια καποιου ρε πουστη μου.. :jerking:
Αν μαλακα φανη ειναι αληθεια εστω και μια στο εκατομμυριο ε εισαι ΜΕΓΑΣ μαλακας..Αντρας που ξερει οτι του γαμανε την γυναικα και δεν κανει τιποτα ΔΕΝ ειναι αντρας.Εκτος αν την βρισκεις να βλεπεις να γαμανε την τσουλαρα σου,τοτε το πραγμα αλλαζει,εκει εισαι ανωμαλος...

πρωτον δεν μου γαμανε τη γυναικα την βιαζουνε και δευτερον εκανα τα παντα και οχι τιποτα,μεχρι κα μπραβους προσελαβα για να προστατεψω τη γυναικα μου τι αλλο ν α κανω,εσυ τι θα εκανες στη θεση μου;

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Χαλασα ενα τεταρτο απο την ζωη μου για να διαβασω μαλακιες πλασμενες απο την φαντασια καποιου ρε πουστη μου.. :jerking:
Αν μαλακα φανη ειναι αληθεια εστω και μια στο εκατομμυριο ε εισαι ΜΕΓΑΣ μαλακας..Αντρας που ξερει οτι του γαμανε την γυναικα και δεν κανει τιποτα ΔΕΝ ειναι αντρας.Εκτος αν την βρισκεις να βλεπεις να γαμανε την τσουλαρα σου,τοτε το πραγμα αλλαζει,εκει εισαι ανωμαλος...
Ιστοριες που σκεφτεται γραφει ο μαλακας ο φραπες.  Μην τα πιστευεις συναγωνιστη.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Στα σοβαρά τα λες ρε τύπε...;;;
Τους έβλεπες και δεν έπιασες μια πέτρα να τους ανοίξεις το κεφάλια στα 2;
Ακομα και αν φοβόσουν ας φώναζες κάποιον να βοηθήσει...!Μην τρολαρεις,εσυ μας περιέγραψες με κάθε γαργαλιστική λεπτομέρεια τον υποτιθέμενο βιασμό.Εγω αν ήμουν στη θέση σου απο τις φωτιές που θα έβγαζα δεν θα ήξερα τι μερα ειναι οχι τι είπε η γυναικα μου και τι είπαν αυτοί..
Παρεπιπτόντως αν τύχει και ρωτήσεις γυναικα που την βίασαν θα καταλάβεις εύκολα οτι δεν ήθελε..Το οτι έκατσε και σκουπίστηκε κιόλας με ξεπερνάει .....!!!
Μάλλον κερατάς έγινες και ήσουν και μάρτυρας αλλα εισαι σε άρνηση......γίνε άντρας και χονεψε το.

φιλε σου ευχομαι ποτε να μην ζησεις αυτο που εζησα εγω γιατι τοτε θα καταλαβεις οτι μονο το σοκ που θα παθεις φτανει για να στηλει καποιον στον αλλο κοσμο .και γω πριν συμβει αυτο ελεγα τα ιδια και περισσοτερα αλλα οταν αντικρισα αυτο το σκηνικο το σοκ που επαθα ηταν τετοιο που νομιχα θα παθω εγκεφαλικο.και δεν ειμαι κερατας η γυναικα μου βιαστηκε ,πως μπορεις να το αμφισβητεις αυτο μετα απο ολα αυτα που ειπα;

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Στα σοβαρά τα λες ρε τύπε...;;;
Τους έβλεπες και δεν έπιασες μια πέτρα να τους ανοίξεις το κεφάλια στα 2;
Ακομα και αν φοβόσουν ας φώναζες κάποιον να βοηθήσει...!Μην τρολαρεις,εσυ μας περιέγραψες με κάθε γαργαλιστική λεπτομέρεια τον υποτιθέμενο βιασμό.Εγω αν ήμουν στη θέση σου απο τις φωτιές που θα έβγαζα δεν θα ήξερα τι μερα ειναι οχι τι είπε η γυναικα μου και τι είπαν αυτοί..
Παρεπιπτόντως αν τύχει και ρωτήσεις γυναικα που την βίασαν θα καταλάβεις εύκολα οτι δεν ήθελε..Το οτι έκατσε και σκουπίστηκε κιόλας με ξεπερνάει .....!!!
Μάλλον κερατάς έγινες και ήσουν και μάρτυρας αλλα εισαι σε άρνηση......γίνε άντρας και χονεψε το.

φιλε σου ευχομαι ποτε να μην ζησεις αυτο που εζησα εγω γιατι τοτε θα καταλαβεις οτι μονο το σοκ που θα παθεις φτανει για να στηλει καποιον στον αλλο κοσμο .και γω πριν συμβει αυτο ελεγα τα ιδια και περισσοτερα αλλα οταν αντικρισα αυτο το σκηνικο το σοκ που επαθα ηταν τετοιο που νομιχα θα παθω εγκεφαλικο.και δεν ειμαι κερατας η γυναικα μου βιαστηκε ,πως μπορεις να το αμφισβητεις αυτο μετα απο ολα αυτα που ειπα;

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
μηπως ηταν ετσι;

Συνημμένα

• φ4.png
    φ4.png
    80,6 KB · Εμφανίσεις: 95
  • φ4.png
    φ4.png
    80,6 KB · Εμφανίσεις: 96
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
ή ετσι;

Συνημμένα

• φορ.png
    φορ.png
    360,1 KB · Εμφανίσεις: 79
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
απο πισω μηπως εμοιαζε με αυτο;

Συνημμένα

• φ2.png
    φ2.png
    312,9 KB · Εμφανίσεις: 97

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Tη λες παλι ρε τυπε ακομα τις φαντασιωσεις σου πιστευεις ας το παρουμε λιγο στα σοβαρα εαν οταν τη βιαζαν τη Λενα(λεμε τωρα)οχι απο εξω να καταγραφω με καμερα θα μουν αλλα θα χα παρει ενα μαχαιρι και θα τους ειχα σφαξει και τους 2 χωρις καν να προλαβουν να καταλαβουν τι τους χτυπησε δεξου το οτι εισαι κερατας και τελος

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Tη λες παλι ρε τυπε ακομα τις φαντασιωσεις σου πιστευεις ας το παρουμε λιγο στα σοβαρα εαν οταν τη βιαζαν τη Λενα(λεμε τωρα)οχι απο εξω να καταγραφω με καμερα θα μουν αλλα θα χα παρει ενα μαχαιρι και θα τους ειχα σφαξει και τους 2 χωρις καν να προλαβουν να καταλαβουν τι τους χτυπησε δεξου το οτι εισαι κερατας και τελος

πρωτον δεν ειμαι κερατας η γυναικα μου δεν το εκανε οικειοθελως αλλα με τη βια,δευτερον για τα μαχαιρια που λες πιστεψε με και γω πριν συμβει αυτο τα ιδια ελεγα αλλα οταν εγινε ειχα κοκαλωσει και σαστισει απ το σοκ

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
αυτη ειναι η συνεχεια απο την ιστορια του φιλου μου

Η ταινία  σταμάτησε να παίζει, αλλά εγώ έμεινα εκεί ακίνητος. Όλα αυτα  πιστεύα ότι δεν ήταν παρα ενας απαίσιος εφιάλτης, και απο τον τρομο που εχουμε, οταν ξυπναμε νιωθουμε μια ανακούφιση .Ομως δυστηχως στην προκειμενη περίπτωση δεν ηταν απλα ενας εφιαλτης, αλλα μια κατασταση με σουρεαλιστικό χαρακτήρα και αυτο εκανε τα πραγματα πολυ πιο απαισια απο εφιαλτη.  Ηταν πραγματική , και με εκανε να νιωθω ενα αίσθημα που ηταν  ένα μείγμα από οργή και παρανοια,που με εκανε χαλια. Το κεφάλι μου γυρίζε απο το θυμό, και απλά πέταξα μακριά αυτη την ηλιθια καμερα, σπαζωντας την το προβλημα θα χανοταν. Η άμμος ομως φάνηκε να μειωσε την πτώση της, και αυτο ειχε σαν  επίπτωση που προκαλούνται η καμερα να φτασει στο πίσω μέρος της σκηνής μας.

Δεν ηξερα τι να κανω; Αν  της πω τι συνέβη, θα  καταστρέφα ό,τι  είχαμε προγραμματισει ολο αυτον τον καιρο, και  κατά πάσα πιθανότητα η γυναικα μου θα με αφηνε.  ένιωσα λιγο υπεύθυνος εν μέρει γι αυτο, γιατι αν δεν ήμουν μεθυσμενος το καταραμενο βραδυ θα μπορουσα να την προστατευσω. Από την άλλη πλευρά, αν δεν  της  πω  ότι ξέρω  θα υπάρξει μια φριχτη πιθανοτητα  εκείνη να καταλήξει έγκυος με το παιδί του παιδιού(γαμημενουπαιδιου), κάτι που δεν θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε .

Ημουν ανησυχος και χαμενος στις ονειροπολήσεις μου, όταν άκουσα να επιστρέφει στην σκηνή μας η Στελλα. "Γεια σου, γλυκε μου." Εκείνη με αγκάλιασε απαλά. " Εκάνα τζόκινγκ στην παραλία για λιγο."

Πριν πω οτιδήποτε  συνέχισε λεγωντας «Ξέρω ότι  υπάρχουν περιθώρια ακομα για  πρωινό, αλλά ειναι λιγο αργα γι αυτο , λες να το παραλείψουμε και να παμε κατευθειαν για μεσημεριανό ; τι λές;"

Εγω μόνο κούνησα το κεφάλι,  δεν ήμουν καθολου πεινασμένος , μετά από όλα αυτά που συνεβησαν.Αυτη συνέχισε λεγωντας.

"Εντάξει τότε, θα είμαι έτοιμη σε ενα λεπτο, γλυκε μου." Και ξεκίνησε  η Στελλα κοιτάζοντας γύρω  στη σκηνή, ψάχνοντας για τα ρούχα της.

"Δεν συμαζεψες καθολου! ουτε καθαρησες, ε;" Με κοίταξε με ένα σοβαρό πρόσωπο. Μετά από όλα όσα συνέβησαν , εγώ ειχα  ξεχάσει εντελως ότι  μου ζήτησε να καθαρισω.Η κακή διάθεση της όμως δεν κρατησε πολυ, γιατι  άρχισε να χαμογελαει και συνέχισε λεγωντας χαμογελαστα "Εντάξει δεν πηραζει, σε κοβω καπως κουρασμενο".

"Αλήθεια;" Ρώτησα λίγο δύσπιστος.

Ήρθε κοντά μου, κοιτάζοντας με στα μάτια μου και με φίλησε απαλά. Τότε άρχισε να ψιθυρίζει στο αυτί μου, φαινόταν λίγο ντροπαλή για να πει τις λέξεις δυνατά. "Ησουν απλά εκπληκτικός χθες το βράδυ, γλυκε μου." Και συμπληρωσε. "! Πονεσα λιγο,με γαμησες τοσο σκληρα! δεν νομίζω ότι θυμάμαι ποτέ να σου ειχε γινει τοσο μεγάλο και τοσο παχυ και μπορουσα να νιωσω το  διχασμό, μπορουσα να σε νιωσω να με ανοιγεις." Χαμογέλασε, και σταματησε μια στιγμή προσπαθωντας να θυμηθει κατι. "Πρεπει να βοηθησε και το μικρο σου παιχνιδι ρολων ,ετσι δεν ειναι;" Ρώτησε πειραχτικά,ενω δεν περιμενε πραγματικά για την απάντηση. "Οταν εφτασες εβγαλες τόσο πολύ χθες, που εξακολουθούσε να τρεχει από μεσα μου οταν ξύπνησα, μωρό μου."

Τα λόγια της με εκαναν να νιωσω ενα σχισιμο  μέσα σαν να εφαγα γροθια στο στομαχι ,  ήμουν έτοιμος να την διακόψω όταν τελικά ειπε "Κρίμα που δεν θα εχω ωορρηξία  μέχρι λίγες ημέρες από τώρα,  αρα υποθέτω ότι πρέπει να συνεχίσεις να μου ριχνεις τα τεράστια φορτία σου , όπως ακριβώς εκάνες Χθες το βράδυ,
για να βεβαιωθούμε ότι είμαι έγκυος γλυκε μου. "

Ξαφνικά, ενιωσα πολύ καλύτερα, γιατι αυτό σήμαινε ότι ακόμα ειχα την ευκαιρία να την αφησω έγκυο. και να φυγουμε μακρια κανοντας πέρα  αυτήν την περίεργη κατάσταση.

Το μυαλό μου γυριζε και πάλι,  Όταν η Στελλα με τράβηξε πίσω στην πραγματικότητα. "Εντάξει, τώρα stud. Πηγαινε να παρεις τα πραγματα μας, μεχρι να αλλάξω, θα είμαι έξω σε ένα λεπτό."  Εκείνη εσπευσε να ετοιμαστεί.

Έφυγα απ τη σκηνη μας, πήρα ένα καθαρό πουκάμισο από την τσάντα που βρίσκεται δίπλα από το αυτοκίνητο, το πορτοφόλι μου, και εκμεταλευτικα την ευκαιρία να τοποθετήσω ορισμένα από τα σκουπίδια πίσω στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου.

Μετά από λίγα λεπτά,την είδα να βγαινει απο τη σκηνή .Η Στελλα ήταν ένα όραμα της ομορφιάς για κάθε άνθρωπο που την εβλεπε.

Τα μακριά καστανα μαλλιά της έπεφταν στο μέσο κάτω από την πλάτη της και πλαισιώνανε ενα  πανεμορφο πρόσωπο, η οποία εξέταζε τον κόσμο μέσα από τα εξαίσια  μάτια υης.Το πουκάμισό της ερχοταν  ακριβώς πάνω από τον αφαλο της προβάλλοντας την επίπεδη κοιλιά της, καθώς και το τέλειο στήθος της.Το κάτω μέρος του σώματος της ήταν πρικοισμενο με μακριά πόδια εύπλαστο, γυμνασμενο με εναν υπεροχο θυληκο τροπο  χαρις τις καθημερινές ασκήσεις της, και περιβάλλονταν από ένα σφιχτό δερμάτινο παντελόνι, το οποίο εδειχνε το περίγραμμα των αισθησιακων γοφων της και την εδιχνε εξισου τελεια απο πισω.
Μου θύμισε για άλλη μια φορά, πόσο τυχερός ήμουν που  έιχα μια τοσο  καυτη, αλλά και ωραία και περιποιητικη γυναίκα στο πλευρό μου. Ήταν πράγματι ένα χάρμα οφθαλμών.
Πήγαμε στο τοπικό εστιατόριο,  στο τέλος της παραλίας, για  το γεύμα μας. Θα επρέπε ακόμη να καταλάβω τι πρέπει να κάνουμε, αλλά δεν ηθέλα ουτε αντεχα να  σκεφτόμαι  ολα τα δυσαρεστα που εγιναν , έτσι σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο  απλά να απολαύσω την συντροφια της συζύγου μου και τη στιγμή που ειχαμε τωρα στο ομορφο εστιατοριο. Καθίσαμε στο τραπέζι και άρχισε να μιλάει η Στελλα λεγωντας πως είχε έπιτελους πολυ και καλό ελευθερο χρόνο και πώς ένιωσε ότι ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν για να διωξει μακριά  την καθημερινή ρουτίνα. Κούνησα το κεφάλι μου μια-δυο φορές, προσπαθούσα σκληρά  να επικεντρωθω σε κάτι διαφορετικό από το ολόκληρο  μπερδεμένο πράγμα.
Ξαφνικά, κοιτούσε επίμονα κάτι πίσω μου και είπε: "Κοίτα ποιος είναι πίσω, γλυκε μου."
Γύρισα και είδα τον Alec  με μια παρεα των εφηβικών του φίλων . Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είχε το θράσος να μείνει μετά από ό, τι έκανε. Μας παρατηρησε και άρχισε να περπατά προς την κατεύθυνσή μας,και μας χαιρετούσε. Ακόμα είχε αυτο το χαζό χαμόγελο στο πρόσωπό του.
"Γεια σου Στελλα, πώς είσαι σήμερα;" Την ρωτησε όπως την αγκάλιασε, προς απογοήτευσή μου.
"Μια χαρά ... δεν ειδα να φευγεις νωρίτερα, σκέφτηκα ότι έφυγες χωρίς να πεις αντίο." Εκείνη απάντησε.
Δεν ηθελα να σας ενοχλησω παιδιά ,φαινοταν να εχετε μια πολυασχολη νυχτα . " έκλεισε το μάτι, όπως ο ίδιος κράτησε τον έλεγχο αφηνοντας τη γυναίκα μου έξω απο αυτο.

"Ω, μη γινεσε ανόητος." Η γυναίκα μου κοκκίνισε, ίσως να θυμηθηκε το πόσο δυνατά αναστεναζε η ίδια οσο γαμιοταν.

«Εκτός αυτού, αφησα στον σύζυγό σου ένα μήνυμα, σωστα μάγκα;"

Ακουγοντας αυτα ημουν γεματος οργη που εβλεπα πως αυτο το κωλοπαιδι ειχε τα κοτσια και την αισχροτητα να ξεκινα  ανέμελα συνομιλία ενω το προηγουμενο βραδυ ειχε καταγραψει σε καμερα οτι γαμουσε τη συζηγο μου χωρις την θεληση της και χωρις να το γνωριζει η ιδια.

"Ω!" Η λενα κοίταξε πίσω σε μένα λίγο έκπληκτη. " δεν μου είπες  τίποτα , γλυκε μου."

"Θα πρέπει να κολησε το μυαλό μου." Της απάντησα σε ξηρό τόνο.

«Ναι, δεν είναι δικό του λάθος, είμαι σίγουρος ότι έχει πολλά άλλα πράγματα για να ανησυχει."Ο Alec είπε, μισοχαμογελώντας ,  ενω προσπαθουσε να συγκρατηθει οπως  ετρεχαν τα σάλια σε όλο το ντεκολτε της συζύγου μου ετσι οπως τα κοιτουσε.

εγώ προσπαθουσα να συγκρατησω τον εαυτο μου με τα χιλια ζορια να μην σκάσει και να μην τον καταδοσω εκεί επί τόπου.

"Λοιπον,  εσείς θα πάτε στο beachparty απόψε;"O Alec ρώτησε, αποφεύγοντας να με κοιτάζει.

"Α !Τι ωραία!, τι είδους παρτυ είναι αυτό;" Ρωτησε η Στελλα,ενω φαινοταν να ενδιαφέρεται για την εκδήλωση.

"Είναι απλά μια τοπική προσπάθεια να κάνουμε ένα χορό μεταμφιεσμένων στην παραλία, τιποτα το  φανταχτερό , καθώς τα περισσότερα από τα κοστούμια είναι αυτοσχέδια με μαγιό." Εκείνος απάντησε ενω κοιταζε βαθιά στα  μάτια της.

"Ακούγεται διασκεδαστικό, έτσι δεν είναι, γλυκε μου;" Με ρωτησε, ενω φαινοταν ενθουσιασμένη. Απλά δεν μπορούσα να  απαντήσω.

"Τέλος πάντων, πρέπει να φύγω, αλλά ελπίζω να σας δω παιδιά απόψε." Φίλησε τη Στελλα στο μάγουλο και είπε σε μενα: «Τα λέμε, φίλε" μου. Στη συνέχεια, ο ίδιος χαιρέτησε τους φίλους του που ήταν ακόμα εκεί και κατευθυνθηκε αριστερά προς το χώρο κατασκήνωσης.

Ήμουν τόσο τρελός δεν  μπορούσα καν να σκεφτω λογικά. Αφησα τη Στελλα, λέγοντας ότι έπρεπε να ελέγξω  κάτι γρηγορα και πήγα εκει που πηγαινε ο Alec.

Περπατούσε ήρεμα κάτω στην παραλία, ενω καταφέρα να τον φτασω  και τον πέταξα στον τοίχο ενός κοντινού τρέιλερ. Ήταν από τη φρουρά, έτσι χτύπησε στον τοίχο του τρέιλερ σκληρά, κάνοντας ένα δυνατό θόρυβοδη κτύπημα.

"Περίμενε, φίλε!" Μου είπε, αφου ο ίδιος ήξερε ότι δεν θα ηταν καν προκληση για μένα ενα νιανιαρο σαν αυτον,ενω προσπαθουσε να κερδίσει λίγο χρόνο.

"Δώσε μου ένα καλό λόγο για τον οποίο δεν πρέπει να σε χτυπήσω κάτω εδώ;" Είπα σε έναν δυνατό τονο,ενω αρχισα γροθιές κλειστές, με στόχο το πρόσωπό του.

"Λοιπόν, δεν νομίζω ότι θέλεις η γυναίκα σου  να ανακαλύψει τι συνέβη." Εκείνος απάντησε, μισό διακωμοδωντας.

"Δεν θα πιστεψει  ένα ρεμαλι σαν κι εσένα!" Ανέφερα γνωρίζοντας ότι δεν θα πιστεύε το λόγο του αντι για τον δικο  μου.

"Είμαι βέβαιος γι αυτο, φίλε!" Είπε, βγαζωντας το κινητό του από την τσέπη του. «Γι 'αυτό θα πρέπει να της  δείξω εκεινο!" Συνέχισε, και εδειχνε διάφορες εικόνες της γυμνή  να γαμιεται από τον αυτον .

Πήρα το τηλέφωνο από τα χέρια του και το έσπασα στη μεση, πετώντας τα κομμάτια μακριά.

«Μάντεψε δεν τα έχεις πια!" Σειρά μου να τον κοροϊδεύψω τώρα.

"Αυτή ήταν το ενα αντιγραφο της εργασίας, δικέ μου!" Είπε, φαίνονται περισσότερο ανησυχος για την κατάσταση από ό, τι  συζητούσε. "Και εκτός αυτού, έχω όλες τις αποθηκευμένες φωτογραφίες σε ασφαλές μέρος, κατά κάποιο τρόπο ήξερα οτι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί.", Δήλωσε ο ίδιος ήρεμα. "Έτσι, αν δεν θέλεις ο  υπέροχος κολως της Στελλας σου να βγει στο διαδικτυο ,  προτείνω να βγαλεις το σκασμό τώρα, φίλε.", Συνέχισε μιλώντας στον χλευαστικο τονο .

"Αφήστε την ήσυχη, το εννοώ!», Τον πέταξα κάτω  στην άμμο.

"Ναι, ναι, ό, τι ...οτι πεις, Θα σας δω απόψε στο πάρτι, ηρεμησε φιλε." Είπε όπως ο ίδιος σηκωθηκε στα πόδια του, γύρισε την πλάτη του σε μένα και συνεχησε το δρομο που πηγαινε πριν τον σταματησω.

"Με την ευκαιρία,αυτη πραγματικα φαινόταν να απολαμβανει το μεγάλο πουτσο μου μεσα στο μουνί της, μάγκα! Έχει σίγουρα αρκετα σφιχτο ,αναρωτιεμαι αν θα καταφέρει να το κρατήσει ετσι!" εκείνος φώναξε, καθώς ήταν ήδη πολύ πιο μπροστά. τοσο χεστης και Κώλοτρηπιδα ητανε.

Όπως πήγα πίσω στο εστιατόριο, και ενω ηξερα οτι αυτο δεν θα μπορούσε να βοηθήσει, αλλά σκεφτομουν τι είπε αυτος ο μπασταρδος. Δεν θα μπορούσα να τον αφήσω να εκθέσει τη σύζυγό μου με αυτόν τον τρόπο, θα ηταν τοσο αδικο για αυτήν, έτσι αποφάσισα να περιμένω λίγο πιο πριν έκανα κάτι δραστικό. Απλά ήθελε να ξεχάσω τα πάντα για αυτό και να έχω μια καλή στιγμή με τη γυναίκα μου.

Είχαμε το γεύμα μας, το οποίο ήταν πραγματικά πολύ καλο, παρά το προηγούμενο περιστατικό  το υπόλοιπο μας απόγευμα ήταν λίγο πολύ φυσιολογικό. Ο ήλιος έκαιγε ακόμη πολυ, έτσι η Στελλα φορεσε  άλλο ενα απο τα μπικίνι της, αφού το ενα που χρησιμοποίησε νωρίτερα καταστράφηκε. Ετσι πηγαμε στην παραλία, καθώς αυτη συνέχισε να εργάζεται για το μαύρισμα της.  συναντήσαμε μερικά από τα ζευγάρια εκεί, μερικοί άνθρωποι απο αυτους ειχαν πραγματικα πλακα, υποθέτω ότι επιτελους διασκεδαζαμε τους εαυτούς μας. Παρακολουθήσαμε το ηλιοβασίλεμα και κατευθύνθηκαμε πίσω στη σκηνη μας, το μόνο που ήθελα εκείνη την ωρα ήταν κάποια ηρεμία και γαλήνη.

Όπως φτάσαμε στη σκηνή μας,  μπορούσα να δω οτι η Στελλα ήταν ακόμη ενθουσιασμένη για την μέρα της. " καλύτερα να ετοιμαστούμε για το παρτι." Είπε χαρούμενα.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλη ιδέα, αγαπητή μου." Της απάντησα, με σοβαρό ύφος.

"Έλα! Θα είναι διασκεδαστικό! Είμαι βέβαιη ότι μπορούμε να βρούμε κάτι για να φορέσεις." Άρχισε να ψάχνει πάνω από όλα.

"Πραγματικά, δεν σ'αρέσει αυτός ο τύπος, Στελλα». Είπα τελικά.

"Ανοησίες μωρό, μην γινεσε ζηλιάρης, αυτός  απλά ψάχνει για  φίλους." Εκείνη απάντησε, προσπαθώντας να το δούμε θετικά.

"Εδώ !βρηκα! μπορείς να φορέσεις αυτά." Μου έδωσε μια από τις καουτσούκ μας μπλουζες για σέρφινγκ και μια πλήρη μάσκα προσώπου κατάδυσης με αναπνευστήρα. Δεν εκρυβα τη δυσαρέσκεια μου, επειδή  αυτη συνέχισε να με παρακαλαει «Σε παρακαλώ, γλυκε μου, καντο για μένα. Θα είναι διασκεδαστικό!"

Δεν μπορούσα να της πω οχι, αλλά  ήθελα να βεβαιωθω ότι δεν θα την αφήσω απ τα μάτια μου. "Εντάξει, αγαπη μου, μπορούμε να παμε εκεί για λίγο." Είπα τελικά.

Η Στελλα χαμογελούσε τώρα, "Ευχαριστώ, αγαπη μου! Ασ ετοιμαστουμε!"

Όπως κοίταξα γύρω μου, παρατήρησα η κάμερα είχε φύγει και πάλι, αλλά η ταινία ήταν ακόμα στον τόπο που προσγειώθηκε πριν. Σκέφτηκα ότι ίσως η Στελλα την πήρε και την τοποθετήσε κάπου αλλού, γι 'αυτό και πηρα την ταινια, την εβάλα στην τσάντα μου και αποφάσισα να περιμένω έξω ,και έβαλα τη στολη σερφ  απο καουτσούκ και τη μάσκα, νιώθοντας λίγο χαζός που το εκανα.

"Βλεπεις τιποτα που να σου αρεσει;" Είπε κάποια στιγμή αργότερα. Γύρισα και την είδα . Φορούσε ένα μικρό μαύρο φόρεμα. Της ταιριαζε καλύτερα από ό, τι θυμόμουν.  Αγκάλιασε κάθε μία από τις απαλές καμπύλες της και έκλεινε στο επίπεδο περίπου  στο μέσο του μηρού της,αναδικνειωντας τελεια τα υπεροχα  πόδια της. Το ντεκολτέ της απο το στενό μαύρο φόρεμα από μετάξι ταλαντεύοταν πολύ χαμηλα. Φαινοτανε ένα μεγάλο μερος απο το χορισμα του στηθους της, το οποίο τονιζότανε περαιτέρω από το κόψιμο του φορέματος.

Δεν υπήρχε ανάγκη για  σουτιέν σε αυτό το φόρεμα, ήταν ένα γυμνό φόρεμα ώμου. Το φόρεμά της πιεζε ήδη  τις μεγάλες 34F σαρκωδει σφαιρες της, σφιχτα αλλα  σταθερα  και τις πιεζε ενωμενες  μαζί, δημιουργώντας την πιο δελεαστική θεα,  η θέα αυτη ήταν τοσο καλη που μπορει να εφτανε το σχισημο του ντεκολτε της και 10 ποντους .Τα στηθη της ετσι οπως ηταν μεσα στο φορεμα φαίνονταν να αψηφούν τη βαρύτητα και  αναπηδούσανε γύρω  χαρούμενα όταν αυτη κινουνταν. Το φορεμα επισης αγκάλιαζε τους γοφούς της, τονίζοντας τη λεπτή μέση της και δημιουργουσε το  σχήμα της κλεψυδρας που ειναι οτι πιο ιδανικο πιστευω για μια γυναικα, να εχει τετοιο σωμα.
Τα μακριά ίσια καστανα μαλλιά της ήταν πιασμένα πίσω σε μια αλογοουρά και κρέμονταν  μεχρι κατω απο τις ωμοπλάτες της. Φαινόταν απολύτως εκπληκτική.

"Λοιπόν?" Με ρωτησε, χαμογελώντας και ανοιξε και κατεβασε τα χέρια της στον αερα κανοντας μια χαριτωμενη παρουσίαση οπως κανουν οι ανθρωποι οταν θελουν να κανουν υποκλιση. "Ελπίζω  το ζαλισμένο βλέμμα στο πρόσωπό σου να είναι  καλό σημάδι."

"Πω πω," ήταν το μόνο που μπορούσα να πω, όπως ένιωσα το πουλί μου νσ σκληρένει, γνωρίζοντας οτι επιτέλους θα τη γαμουσα  απόψε το βραδυ. Η Στελλα χαμογέλασε πάλι. "Δεν έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο, αγαπη μου.  Φανεσαι απολύτως φανταστικη." Είπα και την αγκάλιασα και τη φίλησα βαθια στα χείλη της.

"Πάμε;" Η Στελλα με ρωτησε,με τα μεγάλα  μάτια της να κοιτάζουν  σε μένα. "Φυσικά, αγαπητή μου." Της απάντησα κρατώντας το χέρι της και την οδήγησα προς την παραλία.

Καθώς φτάσαμε στο πάρτι, παρατήρησα ότι στην πραγματικότητα είχε λίγο κόσμο, οι πιο πολλοι άνθρωποι χορευαν και φαινονταν να περνανε ωραια. Τα γκαρσονια μας σερβιραν ενα ποτο που ειχε το παρατσουκλι σπορος αγαπης, το οποίο ήταν βασικά  γάλα καρύδας και  βότκα. Η Στελλα ήθελε να δοκιμάσει, και ετσι πηρε και ηπιε ενα και μετα αλλο ενα απ  αυτο το εξωτικό ποτό. Δεν νομίζω ότι αυτο θα ήταν  πρόβλημα ακομα και αν μεθουσε, ετσι κι αλλιως θα εμενα μαζί της όλη την ώρα που ήμασταν εδώ. Ξεκινήσαμε αργά το χορό και φτιαχτηκαμε λιγο,  μπορούσα να δω  οτι και αυτη αναποκρινοταν πολυ θερμα σε αυτό, όπως τράβηξα το καυτο σώμα της πιο κοντά σε μενα.

"Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι ρόλων μας, αγαπη μου." Ψιθύρισε στο αυτί μου, "Ανυπομονώ για περισσότερο από αυτό." Είπε, όπως με φίλησε. "Αλλά πρέπει να πάω πρωτα στην τουαλετα, μωρό μου." Μου είπε.

Δεν θα μπορουσα να την αφήσω να περιφέρεται γύρω  μόνη της μετά από όσα συνέβησαν έτσι πήγα μαζί της στις τουαλετες λίγο μακριά από την κύρια περιοχή του παρτι. Μπήκε  σε μια από αυτες και είπε: « ένα λεπτό θα κανω μονο".

Στάθηκα εκεί, φυλάγωντας την πόρτα περιμένωντας να τελειώσει. Οπως  ήμουν  εδώ, σκέφτηκα ότι  ήταν  καλή ιδέα  να πάω επίσης μιας και οι τουαλετες ηταν διπλα.
Εβγαλα λοιπον την στολη μου από καουτσούκ  και τη μάσκα, τα αφησα κατω εξω ακριβως απο την τουαλετα και  μπήκα. Μου πήρε μόνο λίγα λεπτά, αλλά οπως προσπάθησα να βγω από την τουαλετα, παρατήρησα ότι η πορτα δεν ανοιγε με τιποτα!είχε κολλήσει. Η πόρτα δεν  υποχωρουσε δεν ανοιγε με κανεναν τροπο οσο κι αν προσπαθουσα! σαν να υπήρχε κάτι που την εμποδιζε  να ανοίξει. Ξεκίνησα να χτυπάω την πόρτα, έτσι ώστε είτε η Στελλα  ή κάποιος άλλος να με ακουσει και να με βοηθήσει να βγω.

Μετά από αυτό που μου φάνηκε σαν μια αιωνιότητα, άκουσα την πόρτα να ανοίγει. Κάποιος με κοίταξε και ρώτησε πώς κατάφερα να κλειδώσω τον εαυτό μου μέσα. Εγώ απλά δεν  μπορούσα να του απαντήσω,
καθώς έτρεξα προς το παρτι για να βρω τη γυναίκα μου, παρατηρησα οτι η στολη μου ελειπε.Στη συνεχεια δεν άργησα να  βρω τη γυναικα μου, στεκόταν δίπλα στο μπαρ, εξακολουθούσε να πινει ένα από αυτά τα εξωτικά ποτά. Φώναξα σε αυτήν, καθώς γύρισε γύρω για να με δει της γλυστρισε από το χερι το γυάλινο ποτηρι της που κρατούσε , με αποτελεσμα να χυθεί το ποτό  πανω της. Εκείνη άρχισε να γελάει με την κατάσταση, καθώς το παχύ λευκό υγρό την ειχε κανει μούσκεμα.

"Που ησουν γλυκε μου;" Με ρώτησε, ενω φαινοταν πολυ κουρασμενη.

"Σε φωναζα, αγαπη μου.» Της απάντησα.

"Μην ανησυχείς μωρό, οταν με άφησες εκατσα εδω να ξεκουραστω για λίγο." Είπε με τα μάτια της να κλείνουν.

"Ας πάμε στη σκηνη μας αγαπη μου." Είπα και την πήρα στην αγκαλιά μου και κατευθύνθηκα πίσω στο καμπινγκ μας.

Μπήκα στη σκηνή μας και απαλά την αφησα  κάτω, κοιμόταν όλη την ώρα. Ήταν αρκετά γλοιωδες το ποτο που ειχε χυθεί επανω της, έτσι πήρα ένα πανί και άρχισα τον καθαρισμό της επάνω  σε ένα κομμάτι που ηταν πολυ λερωμενο. Εβγαλα το φόρεμά της,το οποιο ήταν εμποτισμένο με τη γλυκιά μυρωδιά του ποτού, άρχισα να σκουπιζω την κοιλιά της. Είδα πώς τα στήθη της φαινόταν λιγο κοκκινωπά , αλλά υπέθεσα ότι οφειλόταν στο ποτο.

Συνεχίσα το σκούπισμα  απο το παχύ λευκό υγρό από τα χέρια και τις παλαμες της, στη συνέχεια προχώρησε στο να καθαρίσω τα πόδια της. Παρατήρησα πως το ποτο που ειχε χυθεί  ετρεχε κάτω από τα πόδια της, δεν είχε την ίδια γλυκιά μυρωδιά όπως και πριν, αντίθετα ήταν αρκετά ισχυρή και μυριζε ασχημα.
Απλωσα τα πόδια της λίγο και είδα ότι έτρεχε  όλο απο το μηρο της. Πίεσα το στρινγκ της στο πλάι και είχα την τελική επιβεβαίωση: όχι μόνο  οτι  το μουνί της ήταν ένα πλήρες χάος ,με τα μουνόχειλα της να ειναι κόκκινα και πρησμένα, αλλά επισης αυτό που φαινόταν ηταν τωρα ένα ποτάμι απο υγρα που άρχισε να ρέει από αυτό.

Ήμουν σε άρνηση,  δεν μπορούσα να πιστέψω ότι συμβαίνει. Τότε πρόσεξα η καμερα ήταν πίσω στη θέση της, και ένα σημείωμα που επισυνάπτονταν σε αυτήν. εγω περνω την καμερα , και διαβαζω  το σημείωμα "Δεν θα μαθεις ποτε;"

Όχι πάλι, σκέφτηκα, πρέπει να είναι ένα αστείο.
Πάτησα το κουμπί αναπαραγωγής, το βίντεο που επαιζε ηταν σε αυτό το σημείο κοντά στο εστιατόριο, το οποίο βρισκονταν τα ρυμουλκούμενα.
Ακριβώς οταν κατάλαβα πού ήταν, είδα τον Alec το μπασταρδι το κωλοπαιδο, να φοράει τη λαστιχένια στολή και τη μάσκα μου, και να οδηγεί τη γυναίκα μου εκεί.

"Ωχ Alec, είσαι βέβαιος ότι κανείς δεν θα μας δει εδώ γύρω;" Η γυναίκα μου ρωτησε, παίζοντας το παιχνιδι ρόλων και πάλι, όπως υποσχέθηκε.

Ο Alec απλά κούνησε το κεφάλι, όπως την τράβηξε κοντά του και άρχισε να τη φιλάει δυνατα στα χείλη, τα χέρια του απλωνονταν σε όλο το καυτό  σώμα της, τραβώντας την στη συνεχεια ακόμα πιο κοντά σε αυτόν, και άρπαξε τον κώλο της.

Μπορούσα τωρα να δω τα λεπτα χέρια της γυναικας μου να τρίβουν το εξόγκωμα στο παντελόνι του, μέχρι που δεν μπορούσε  πια αλλο να το πειράζει και απλά απελευθερωσε την τεράστια στύση του από τον εγκλεισμό του. Ήταν τόσο μεγάλο που άρχισε να το του το χαϊδεύει με τα δύο χέρια, προσπαθώντας να το κανει ακόμη πιο σκληρο.

Σύντομα το χέρι του ήταν μέσα στο εσωρουχο της και ετριβε το ήδη υγρό  απο εμενα μουνι της. Η Στελλα είχε χάσει τον εαυτό της μέσα σε όλα αυτά,αυτη αφησε το κεφάλι της να γλιστρήσει κάτω από το στήθος και το στομάχι του, μέχρι που το ύψος των ματιών της ηταν στην ευθεια με το πουλί του. Στη συνέχεια, αυτη το έκανε, κόλλησε τη γλώσσα της έξω και τη στροβιλιζε γύρω από το ψωλοκεφαλο του.

Η όμορφη εικοσιοχτάχρονη καστανη γυναίκα μου,ηταν πεσμενη στα γόνατα,και το στόμα και ο λαιμός της ειχαν γεμίσει με όλοκληρο τον πουτσο ενός άλλου άνδρα, όχι πραγματικα καποιου αλλου αντρα όμως,αλλα ένος δεκαοχταχρονου μαλακισμενου μπασταρδου αγοριου που προσποιείται ότι είμαι εγώ.
Αυτη πιπιλιζε εξαγριωμένα τον σκληρό άξονα 25 ποντων του,και τα ελαφρως κόκκινα χείλη της συρονταν πάνω και κάτω γρήγορα ενώ ανεβοκατεβαζε κοντα το κεφάλι της ανελέητα πάνω και κάτω σε ολόκληρο το μηκος των  25 ποντων.

"Ρουφα το τσούλα! Λατρεψε το γαμημένο πουτσο μου! Ρουφα το οπως πρέπει να ρουφας του σύζυγού σου μόνο!" Γρύλιζε κάτω της, τεντώσετε το χέρι του και χαλάρωσε περιμενωντας να ανταποκριθει κι αλλο στην δουλεια της.

"MMMMmmmmmmmmmmmph!" Η Στελλα αναστεναξε δυνατά κοντα στο το πουλί του, δεδομενου οτι για ακομη μια φορα το έχωσε κάτω στο λαιμό της

Η Στελλα σηκώθηκε και γύρισε με την πλάτη της προς το μέρος του, δίνοντας του μια τέλεια θέα του κώλου της. Αυτος εφτασε πισω της,και χυφτωσε τα στήθη της, και άρχισε να παίζει με τις σκληρες θηλές της μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη του.  μπορούσα να τη δω  να αναστενάζει,ενω κλίνει το σώμα της πίσω επανω  του.και του ειπε "Σε θέλω μέσα μου, Alec, δεν έχουμε πολύ χρόνο πριν ο σύζυγός μου αρχισει να αναρωτιεται πού βρισκόμαστε». Η Στελλα  φώναξε, ενω φαινοταν να παιζει  ακομα το ρολο της μαζί του.

Αυτος αρχισε να τρίβει το τεράστιο ψωλοκεφαλο του πάνω-κάτω κατα το μήκος στο υγρό μουνί της. Ήταν τόσο υγρή που μπορούσα να δω τους χυμούς της να ρέουν από μέσα της και να τρέχουν κάτω  στα πόδια της.Καθως του ειπε "Έλα! Βάλε αυτό το μεγάλο πράγμα μέσα μου!" Αυτή γρύλισε όπως αυτος συνέχισε να πειράζει τη σχισμή της.

Αυτός χαστούκισε τον κώλο της δυνατα, και αυτή τιναζόταν προς τα εμπρός. Το στενο μουνι της Στελλας παρατασονταν επανω στον πουτσο του οταν αυτη εριξε πισω το σωμα της .Στη συνέχεια έπεσε κάτω σιγά-σιγά  και βυθισε κάθε σπιθαμή απο τον πουτσο του στο μουνί της.
Αυτος ο πουστης πραγματικα την γεμισε,το μουνί της τέντωσε ώστε να προσαρμοστει στο μεγάλο μέγεθος του κωλοπαιδου για άλλη μια φορά. Ακουμπησε πίσω  της περισσοτερο, τυλιξε τα χέρια του γύρω της, και άρχισε να τριβει τα στηθη της κανοντας τους μασάζ .

Η Στελλα ειπε"Γαμώ !τόσο μεγάλο ... !Το αισθάνομαι το γαμημένο υπέροχο!" Η Στελλα εβαζε κοντρα τον εαυτό της πανω σε μια πόρτα ενος κοντινού τροχοσπιτου, προσπαθώντας να αποκτήσουν αρκετή δύναμη για να πάρει τον τεράστιο πουτσο που έσπρωχνε στο σφιχτό μουνί της.

"Πες μου πόσο αρωστημένα το θέλεις!" Της είπε, όπως αυτος συνέχισε να γλιστραει  μεσα της με βαθιες  σκληρες ωθήσεις.

"Θέλω αυτό το καυλι τόσο αρωστημένα Alec, έχω ανάγκη αυτό το μεγάλο καυλι στο μουνί μου, αυτο ειναι τόσο γαμημένα ΚΑΛΟ!" Ούρλιαζε στην κορυφή των πνευμόνων της.

"Ωχ Στελλα  το μουνί σου είναι τόσο γαμημένα σφιχτό!"Ο Alec βόγγηξε πίσω της, όπως το πουλί του συνέχισε να χτυπαει δυνατα μεσα της.

"Ωχ γαμα! Oχχχχχ οουυυυμμμμμ!"Η Στελλα  βόγγηξε δυνατά, όπως αυτή αναπηδουσε πάνω και κάτω και ένιωθε τα μεγάλα βυζιά της να πιέζονται,ενω η μακριά  αλογοουρά της μαστιγωνε  πίσω και μπρος από την ταχύτητα και την ένταση του παράνομου και αισχρου γαμησιου.

Τοτε ειπε αυτη"οοοοουυυυμ Ω! αχ αχ αχ αχ !Είσαι τόσο πολύ μεγαλύτερος απ το  σύζυγό μου!" Αυτη βόγγηξε δυνατά.

"Ναι, σ' αρεσει ο πούτσος μου μέσα σου, δεν σ'αρέσει Στελλα;"Ο Alec βόγγηξε πίσω της, βλέποντας με προσήλωση όπως και η ίδια ώθησε τον εαυτο της κοντρα σε αυτον σχεδον βαναυσα .

"Αχ αχ ναι ναι, είναι τόσο σκληρο!  τόσο  σκληρό! Ααχχχχχχ αχ!" Αυτή βόγγηξε, τα μάτια της ερμητικά κλειστά, όπως της το είχε χωμένο μεσα της δυνατα.

«Τι θα έλεγες στο σύζυγό σου τώρα αν σε έβλεπε, πόρνη;" Ο πουστης ο Alec τη ρώτησε, γελωντας πίσω στην κάμερα.

"Αχ αχ γλυκα, Αχ μωρό,αχ σε αγαπάω! αχ αχ ναι! Εγω γαμίεμαι τόσο σκληρά μωρό μου! Ummmmmmmm! αχ αχ αχ αχ ναι!Ο Alec με γαμάει τόσοοοοοοοο  καλαααααααά ! Ω!Αχ! , μμμμμμμμμμμ! Ναι!
Είναι τόοοοοοσο καλοοοοοοοοοοός! Τόσο πολύ καλύτερος απο εσενα στο να με γαμαει! "
Η Στελλα  αναστεναξε έξω δυνατα,ενω το μουνί της ακόμα χτυπούσε πίσω και τα μάτια της ηταν ακόμα σφιχτα κλειστα.

"Με θέλεις να τελειώσω μέσα σου;" Τη ρώτησε, χτυπώντας τον μέγαλο πουτσο του  σε όλη τη διαδρομή μέσα και έξω από το σφιχτό μουνί της.

"Αχ αχ αχ αχ !Ναιιιιιιιιιι !!!" Του απάντησε,με τα χέρια της πάνω στο τροχόσπιτο,  πιάνοντας την πόρτα σκληρά, τόσο σκληρά που οι αρθρώσεις της εγιναν κατασπρες.

«Πες το στον άντρα σου!" Γρύλιζε, καθως αυτος οργωνε μεσα της και πάλι,ενω ήταν κοντά τώρα.

"Αχ ! Αντλησε το μεγάλο καυλι σου μεσα μου, όπως μόνο ο σύζυγός μου θα πρεπε!
Αχ! μμμμμμ! Ναι! Αχ μωρό ,Ο Alec με γαμαει πολύ καλά!!Με γαμαει και μου πιανει τα βυζιά μου! ΑΧ, μωρο μου αυτος είναι πολύ μεγάλος! και σκληρός! Αχ! οοοοο! μμμμμ!
Αχ, είναι σαν ένα γαμημένο ρόπαλο του μπέιζμπολ να γαμαει το μουνί μου!
Αχ! μμμμμμαχ μμμμμ....! Ναι! Αχ αυτός  θα τελειώσει μεσα μου σύντομα!
ΑΑΑΑΑ! Συμπληρωσέ με ξανα Alec! Τελειωσε μέσα μου! Χυσε μεσα στο μουνί μου! Χτύπα με  ! Κάνε με να χύσω και γονιμοποιησέ με!
ΑΧ ΑΧ Παρακολουθήσε καθώς η σύζυγός σου αναπαράγεται από ένα νεαρό μαθητή! " Η Στελλα αναστεναξε δυνατά, καθως τα χέρια του Alec έπιαναν τα βυζιά της και τα χρησιμοποιουσαν για να την τραβήξει πίσω δυνατα επανω στον πουτσο του προσπαθωντας να της τον χωσει οσο πιο βαθια μπορει  .Ακούγοντας αυτά τα λόγια από τη συζηγο μου και ίσως και απο την αίσθηση που ειχε ο πουτσος απ το συρσιμο μέσα και έξω στο σφιχτό μουνί της  έκανε τις μπάλες του πουστη να αρχίζουν να σφίγγονται.
"Αυτό είναι  μωρό μου! Ώρα να νιωσεις τα χύσια μου στο  απροστάτευτο μουνί σου!
Ωχ μωρό μου! Ναι! Χμ! Παρ'το! Πάρτο χυσι μου! Ναι! Εγω χυνω μεσα σου Λένα !  Ναι γαμώτο!! " Ο πουστης φωναξε δυνατά.
"ΑΧ ΑΧ! ΜΜΜΜ!ΝΑΑΑΑΑΙΙ!" Η Στελλα αναστέναξε .
"Κοιτα , δικέ μου,  πως χύνω στο μουνί της γυναίκας σου", δήλωσε ο μπασταρδος Alec ενω αναζητούσε κατευθειαν την κάμερα.
"ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ !! μμμμμμμμμμ !! ΓΑΑΑΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ!" Η Στελα αναστεναξε πολυ πιο δυνατά ακόμα
και άρχισε να τρέμει και να σπρώχνει πίσω δυνατοτερα.
"Ωχ ναι!!"Ο πουστρο Alec βόγγηξε δυνατά και με αυτές τις λέξεις τράβηξε τη Στελλα πίσω προς το μέρος του απο τα μαλλιά της και έσπρωξε τον στραβο πουτσο του  μέσα της και μαλλον απ οτι φανηκε ο πουστης δυστχως εριξε ολο το χυσι  στο μουνί της γυναίκας μου.
"ΝΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙ!!! Μην σταματας, Αχ Ερχομαι ! Το Χυνω ολο  στον σκληρό  πούτσο σου! Ναι! Ακριβώς εκεί !Συνεχισε να με γαμας" Έκεινη φωναξε δυνατά
Η  πουτσα  του μπασταρδο Alec συνέχισαν να ριχνει το χυσι του βαθιά μέσα στο μουνί της Λενας όπως ο αυτος τον κρατουσε μονος του βαθιά μέσα της. Η Λενα έτρεμε και ειχε φρικαρει ενω ηταν ακόμα κάτω από αυτόν, τα μάτια της σφιχτα κλειστά  και η πλάτη της κυρτωνε όσο μπορουσε να λυγίσει, ακόμα με τα μαλλιά της να ειναι στην χουφτα του μπασταρδοAlec. οι εν λόγω  θηλές της ηταν σκληρες και όρθια περήφανα κάθονταν στο στήθος της, ταλάντευονταν και κουνιοντουσαν από τη μία πλευρά στην άλλη, όπως το σωμα της Λενας τιναζότανε .
"ΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ! Τόσο καλό !!! ΑΧΧΧΧΧ !! Ποτέ δεν ήταν τόσο καλό !!"
Η Στελλα αναστεναξε όπως η φρίκη της τελικά άρχισε να υποχωρεί.
Τελικα μετα απο λιγα λεπτα η Στελλα σταματησε να αναστεναζει και να φωναζει  και κατέρρευσε επάνω στην άμμο. Το χυσιμο του πουστροΑλεκ επίσης, έληξε και νιώθοντας την εξάντληση της εν λόγω συνόδου κουραστική δουλειά κατέρρευσε επάνω στην πλάτη της Στελλας .Το πουλί του ακόμα θαμμένο ολο ακομα στο μουνί της. Αυτός είχε αφήσει επιτελους τα μαλλιά της και δεν τα τραβουσε αλλο πλεον ,στεκοταν εκει ακούγοντας την, ακουγόταν να κοιμάται.
"Μαντέψτε είμαστε ακόμα στον πυρηνα, μάγκα ...», γέλασε καθώς μιλούσε
Η ταινία σταμάτησε να παίζει λίγο μετά.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
πρωτον δεν ειμαι κερατας η γυναικα μου δεν το εκανε οικειοθελως αλλα με τη βια,δευτερον για τα μαχαιρια που λες πιστεψε με και γω πριν συμβει αυτο τα ιδια ελεγα αλλα οταν εγινε ειχα κοκαλωσει και σαστισει απ το σοκ
Eσενα απλα ειναι η φαντασιωση σου να σου πηδανε τη γυναικα και να βλεπεις γ αυτο

lonxh

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
8
Like
41
Πόντοι
1
δεν μας δίνεις μια ταρίφα να στην γαμήσουμε και εμείς ?? θέλουμε απάντληση και εμείς....

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
αυτη ειναι η συνεχεια απο την ιστορια του φιλου μου

"Ω!" Η λενα κοίταξε πίσω σε μένα λίγο έκπληκτη. " δεν μου είπες  τίποτα , γλυκε μου."

Ρωτησε η Στελλα,ενω φαινοταν να ενδιαφέρεται για την εκδήλωση.
Ρε μαλακα εκανε guest εμφάνιση η καριόλα σου;
:2funny: :2funny: :2funny:
Αντε μαλακα!! :birdman:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ρε μαλακα εκανε guest εμφάνιση η καριόλα σου;
:2funny: :2funny: :2funny:
Αντε μαλακα!! :birdman:

H Στελλα εννουσα οχι η Λενα μπερδευτικα

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287

H Στελλα εννουσα οχι η Λενα μπερδευτικα
Τι να πεις για ενα πουστη που διαβαζει αρλεκιν;

sootosalani

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2016
Like
20
Πόντοι
0

Δεν είναι ανώμαλος,αλλά .όπως το είπες μεγας μαλακας και εκτός αυτού μεγάλο χάπατο και αγαθιάρης τον ξέρω προσωπικά ,όσο για τη γυναίκα του...το μεγαλύτερο ξέκωλο που έχω δεί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom