πρωτα απ ολα να πω πως η περιγραφη που θα ακολουθησει δεν ειναι δικη μου αλλα ουτε και ειναι του φιλου μου,ειναι μια αφηγηση που σταλθηκε στον φιλο μου μεσω ιντερνετ στο λογαριασμο του σε μια σελιδα που εχει και μετα του σταλθηκε και ενα βιντεο που εδειχνε ολα αυτα που περιεγραφε πριν η αφηγηση
εγω το μονο που εκανα ηταν να αλλαξω τα ονοματα για ευνοητους λογους
Η γυναίκα μου και εγώ ήμασταν παντρεμένοι για 4 χρόνια. Ακόμα και τώρα, δεν μπορώ να πιστέψω την τύχη μου. Στην ηλικία των 28, η γυναίκα μου είναι απολύτα καυτή. Δεν έχει μόνο γυρίσει πολλά κεφάλια με τα μακριά καστανά μαλλιά της,είναι λεπτή με όμορφο πρόσωπο, ζουμερά μεγάλα στήθη 34F, λεπτή μέση και ένα τέλειο και όμορφο τουρλωτό κώλο , αλλά ήταν πάντα αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στη σχέση μας όπως και γω. Συνέχισε την καλή εικόνα της λόγω του οτι γυμναζότανε κάνοντας αεροβική και κολύμπι και εργαζοτανε έξω στις συνεδρίες της. Επίσης, είναι πολύ επιτυχημένη στην επαγγελματική της καριέρα, η οποία δεν είναι πολύ μεγάλη έκπληξη, δεδομένου ότι ήταν πάντα πολύ έξυπνη και στο επίκεντρο. Και εγώ προσπαθούσα να συμβαδίζω μαζί της και να κρατιέμαι σε φόρμα.
Η σεξουαλική μας ζωή είναι η καλύτερη, έχω προσπαθήσει να την πείσω να κάνουμε ένα παιδί εδώ και αρκετό καιρό τώρα, αλλά εκείνη συνεχίζει λέγοντας ότι δεν είναι έτοιμη και είναι μια μεγάλη ευθύνη και θα ήταν μια σημαντική αλλαγή στη ζωή μας.
Έιμαστε και οι δύο αρκετά απασχολημένοι. Ομως μετά απο καιρό η Στελλα, το όνομα της συζύγου μου, τελικά κατάφερε να πάρει ένα διάλειμμα από τη δουλειά. Αποφασίσαμε ότι θα ήταν ωραίο να κάνουμε κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει, και την ίδια στιγμή να περάσουμε χρόνο μαζί. Ήταν η γυναίκα μου σε τέτοια κέφια,που είπε ακόμη ότι ήταν πρόθυμη να "συζητήσει" το θέμα της εγκυμοσύνης, ενώ ήμασταν στις διακοπές μας. Έτσι, σχεδιάσαμε να πάμε μακριά από την πόλη για λίγες ημέρες και μείναμε σε μια πιο αποκλειστική θέση, κοντά στη φύση. Αγοράσαμε ένα μάτσο εξοπλισμό κατασκήνωσης,τα γέμισα όλα στο αυτοκίνητό μας, και ξεκινήσαμε για το πρώτο μας ταξίδι σε κάμπινγκ.
Ήμασταν σε θέση να κατασκηνώσουμε περα από την κύρια περιοχή, όπως ακριβώς θέλαμε. Ο ήλιος έκαιγε ακόμη πολύ όταν φτάσαμε και όλα είχαν διευθετηθεί, έτσι αποφασίσαμε να πάμε για μια βουτιά. Παρόλο που έχει ένα σώμα θανατηφώρο,η Στέλλα τείνει να είναι πολύ ντροπαλή και ντύνεται περισσότερο προς στην συντηρητική πλευρά, αλλά με τα χρονια γινότανε απο μόνη της λίγο πιο τολμηρή,και τώρα για τις διακοπές αγόρασε ένα νέο μπικίνι, το οποίο ήταν λιγο προκλητικό κατι που δεν μου αρεσε και τόσο , γιατι δεν εκρύβε οπως ηθελα , αλλα αναδικνυε οποιαδήποτε χαρακτηριστικά του τέλειου κορμιου της.
Μπήκα στο κρυο νερό για μια βουτία μακριά και η γυναίκα μου ήταν έξω για το μαύρισμα της.
Εμείς επίσης σκεφτίκαμε πριν ερθουμε οτι θα ήταν ωραίο να καταγράψουμε το ταξίδι μας. Ετσι φέραμε και την ψηφιακή βίντεοκάμερα μας.
Άρχισα να παίζω γύρω με το έκκεντρο, τα γυρίσματα της όμορφο θέαμα, καθώς τραβούσα τη γυναίκα μου στα πλάνα κυριως . Ήταν μια καυτη μέρα και πρέπει να υπηρξαν μερικές ντουζίνες παιδιά που παρατηρησαν το σώμα της γυναίκας μου. Έκανε μεγάλη εμφάνιση με το μπικίνι της, αλλά ήμουν ακόμα λίγο έκπληκτος με το πόσο πολύ προσοχή έλαβε.
Καθώς ο ήλιος έδυε, πολλοί άνθρωποι έφευγαν από την παραλία. Ακούσαμε την τελευταία πρόσκληση για το λεωφορείο που αναχωρεί για την ημέρα, έτσι ώστε πολλοί άνθρωποι έσπευσαν να το πάρουν. Ακριβώς όπως εφυγε το λεωφορείο, είδαμε ένα εφηβικό αγόρι που τρέχει πίσω από αυτό καπως χαζα και ατσαλα, και σκόνταψε πάνω από κάτι και τα πράγματα του του έπεσαν ολα . Παρά το γεγονός ότι ήταν το είδος του μια πολυ γελοια-αστεία κατάσταση, εμείς οι δύο αισθάνθηκαμε λίγο λύπη για τον τύπο, έμοιαζε σαν να χρειαζόταν βοηθεια.
Μετα απομακρυνθηκε απ την παραλια . Εγω ηθελα να πάω για μια τελευταία βουτιά, έτσι πήγα στο νερό. 'Εγινα λίγο έξαλλος, όταν μετά απο λιγο κοίταξα πίσω προς την κατεύθυνση της Στελλας και την ειδα να μιλαει με εκεινο το αγορι που ειδαμε πριν λιγο . Εγώ δεν μπορούσα να ακούσω τι ακριβώς έλεγαν ο ένας στον άλλο, αλλά η Στελλα φαίνεται να ειχε την προσοχή του. Μετα απο αυτο δεν εμεινα στο νερό περισσότερο αν και δεν ήθελα να φανει πως η φλυαρία τους με ενόχλησε. Αλλωστε το αγόρι δεν ήταν πραγματικά μια απειλή: κοντος ,και με πολυ δυσαναλογο σωμα ,λεπτα αδυναμα και μικρα χερια και ποδια ,μια μικρη κοιλια και αρκετα λοιπη στη μεση του ,μια ασχημη σχετικα φατσα και λιγο ανόητος το οποιο το καταλαβαινες ευκολα απο τον τροπο που μιλουσε σε σημειο που αναρωτιοσουν μερικες φορες μηπως εχει καποιο προβλημα. Τελικά πλησιασα και έκατσα μαζι τους στην ακτή.
"Αγάπη μου, αυτός είναι ο Alec, μπορεί να πιστεψεις ότι είναι 18 και αυτός είναι εδώ πάνω μονος του;" Φαινοτανε τουλάχιστον ένα-δύο χρόνια νεότερος.
Η Στελλα μου είπε επίσης ότι τον είχε καλέσει στο κάμπινγκ μας και στη συνέχεια κατευθύνθηκε για να πάρει τον εξοπλισμό του. Ρώτησα τη σύζυγό μου, γιατί τον κάλεσε. και μου ειπε
"Νιώθω άσχημα για αυτόν, είναι ολομόναχος, είναι μόνο για μια νύχτα."
Είχα πάρει λίγο μια απογοητευση, επειδή το βραδυ αργοτερα σχεδιαζα να την πηδηξω. αλλά τελως παντων σκεφτηκα ηταν μια νυχτα που θα εκανα υπομονη ,ετσι κι αλλιως είχαμε αρκετό χρόνο απο αυριο.
Έτσι, οι τρεις μας πήγαμε πίσω στο κάμπινγκ και ο Alec εστήσε την σκηνή του, αναψα τη φωτιά και όλοι καθόμασταν εκεί και άρχισαμε να πίνουμε. Το μόνο που είχε ο Alec ηταν μια σκηνή και ένα σακίδιο. Μας είπε ότι και η οικογένειά του ζουν σε μια πόλη κοντά και ότι λατρεύει το κάμπινγκ σε τέτοιο βαθμό που έρχεται εδώ μονος μερικές φορές.
Έμοιαζε σαν ένα καλο παιδι και ομηλιτικο, αλλά υπήρχε μόνο κάτι αστείο σε 'αυτόν. Είπαμε ιστορίες και ανέκδοτα. Οταν η γυναίκα μου έψαχνε για πράγματα στο αυτοκίνητο, του είπα πως σχεδίαζαμε να αποκτήσουμε παιδί,και μου είπε ότι θα ήθελε το ίδιο, αν ήταν παντρεμένος μαζί της.
Είπε ότι έπρεπε να κατουρησει και πήγε πίσω από τη σκηνή του. Λίγο μετά, η γυναίκα μου επιστρέφει γελώντας, λέγοντας ότι τυχαία τον είδε εκεί οταν κατουρουσε,και γελουσε κοροιδευτικα κάνοντας ένα μεγάλο χάσμα μεταξύ της με τα δύο χέρια, αναφερόμενη στο μέγεθος του. Η Στελλα ήταν τοσο μεθυσμένη και δεν σκέφτοταν τίποτα γι 'αυτό ουτε την ενοιαξε μηπως μας ακουσει. Μέχρι τη στιγμή που επέστρεψε, έμεις παιζαμε με την κάμερα πάλι, και μόνο γέλιο εβγαινε απ αυτό. Παρατήρησα ότι του Alec το βλεμα κατά λάθος επεσε στα στηθη της Στελλας μια-δυο φορές ετσι οπως καθοταν απεναντι του ,και αυτο του δημιουργησε ένα μεγάλο εξόγκωμα στο σορτς του. Σε καποια φαση μου ειπε ότι ήμουν τυχερός που ειχα παντρευτεί μια τέτοια όμορφη κοπέλα.
Όταν η φωτιά έσβησε, ήταν ήδη πολύ αργά το βράδυ, τόσο η Στελλα οσο και εγώ ήμασταν αρκετά μεθυσμένοι και είπαμε καληνύχτα στον Alec. Ήμασταν και οι δύο πολύ πρόθυμοι και ανυπομονούσα να ξαπλωσω με τη γυναικα μου αγκαλια, αλλά εγώ πραγματικά χρειάζομουν να ριξω ενα κατουρημα πρώτα, έτσι είδα τη γυναίκα μου να αποσυρετε στη σκηνή μας και εγω πηγα λιγο πιο κατω λιγα μετρα στην παραλία για μια γρήγορη ανακούφιση. Στο δρόμο οταν γυρνουσα, ήμουν λίγο κουρασμένος, έτσι απλά εκατσα στην άμμο για μια στιγμή για να πιάσω την αναπνοή μου.