Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 664K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,3%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 24,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 56 58,3%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    96
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
η Λενα γαμιεται με τη γυνεκα του!!!!
οχι καμια σχεση δεν εχει με μενα και τη γυναικα μου ,οταν εχω χρονο θα γραψω μερικα απ αυτα που ακουσα και θελω και σεις να μου πειτε τη γνωμη σας,επισης εδω να πω οτι ο ιδιος ο συναδελφος και φιλος μου ειπε να γραψω εδω την ιστορια του αρκει να διατηρηθει η ανονημια του φυσικα

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Don't feed the Troll!

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    12 KB · Εμφανίσεις: 47

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
οχι καμια σχεση δεν εχει με μενα και τη γυναικα μου ,οταν εχω χρονο θα γραψω μερικα απ αυτα που ακουσα και θελω και σεις να μου πειτε τη γνωμη σας,επισης εδω να πω οτι ο ιδιος ο συναδελφος και φιλος μου ειπε να γραψω εδω την ιστορια του αρκει να διατηρηθει η ανονημια του φυσικα

περιμενουμε φιλε!!!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Πες μας τον πονο και τιυ φιλου σου Πανοφανη. Εμεις ειμαστε εδω για να σας στηρικουμε, εσας και τις γυναικες σας!!!

pezaxa

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2012
Like
10
Πόντοι
1
Ελα ρε φιλε...ακομα γράφει ιστορίες ο τύπος? χαχαχα
Ειχα να μπω κανα χρόνο και δεν περιμενα να συναντήσω συνεχεια!
Κάντε μου ενα update! Εκτος απο γουρουνια την εχουν παρει την Λένα και συμμαθητές τώρα? Βάλε κανα λεσβιακο πανοφανη γκεκα να ανεβάσεις τα views και αλλο! :cheesy:
axaxaxaa

Darklord_001

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2016
Like
18
Πόντοι
0
Μιλάμε για την κορυφαία επική κωμωδία των τελευταίων 50 χρόνων!
Πούλιτζερ και βάλε!

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
πρωτα απ ολα να πω πως η περιγραφη που θα ακολουθησει δεν ειναι δικη μου αλλα ουτε και ειναι του φιλου μου,ειναι μια αφηγηση που σταλθηκε στον φιλο μου μεσω ιντερνετ στο λογαριασμο του σε μια σελιδα που εχει και μετα του σταλθηκε και ενα βιντεο που εδειχνε ολα αυτα που περιεγραφε πριν η αφηγηση
εγω το μονο που εκανα ηταν να αλλαξω τα ονοματα για ευνοητους λογους

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
πρωτα απ ολα να πω πως η περιγραφη που θα ακολουθησει δεν ειναι δικη μου αλλα ουτε και ειναι του φιλου μου,ειναι μια αφηγηση που σταλθηκε στον φιλο μου μεσω ιντερνετ στο λογαριασμο του σε μια σελιδα που εχει και μετα του σταλθηκε και ενα βιντεο που εδειχνε ολα αυτα που περιεγραφε πριν η αφηγηση
εγω το μονο που εκανα ηταν να αλλαξω τα ονοματα για ευνοητους λογους

Η γυναίκα μου και εγώ ήμασταν παντρεμένοι για 4 χρόνια. Ακόμα και τώρα, δεν μπορώ να πιστέψω την τύχη μου. Στην ηλικία των 28, η γυναίκα μου είναι απολύτα καυτή. Δεν έχει μόνο γυρίσει πολλά κεφάλια με τα μακριά καστανά μαλλιά της,είναι λεπτή με όμορφο πρόσωπο, ζουμερά μεγάλα στήθη 34F, λεπτή μέση και ένα τέλειο και όμορφο τουρλωτό κώλο , αλλά ήταν πάντα αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στη σχέση  μας όπως και γω. Συνέχισε την καλή εικόνα της λόγω του οτι γυμναζότανε κάνοντας αεροβική και  κολύμπι και εργαζοτανε έξω στις συνεδρίες της. Επίσης, είναι πολύ επιτυχημένη στην επαγγελματική της καριέρα, η οποία δεν είναι πολύ μεγάλη έκπληξη, δεδομένου ότι ήταν πάντα πολύ έξυπνη και στο επίκεντρο. Και εγώ  προσπαθούσα να συμβαδίζω μαζί της και να κρατιέμαι σε φόρμα.

Η σεξουαλική μας ζωή είναι η καλύτερη, έχω προσπαθήσει να την πείσω να κάνουμε ένα παιδί εδώ και αρκετό καιρό τώρα, αλλά εκείνη συνεχίζει λέγοντας ότι δεν είναι έτοιμη και είναι μια μεγάλη ευθύνη και θα ήταν μια σημαντική αλλαγή στη ζωή μας.

Έιμαστε και οι δύο αρκετά απασχολημένοι. Ομως μετά απο καιρό  η Στελλα, το όνομα της συζύγου μου, τελικά κατάφερε να πάρει ένα διάλειμμα από τη δουλειά. Αποφασίσαμε ότι θα ήταν ωραίο να κάνουμε κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει, και την ίδια στιγμή να περάσουμε  χρόνο μαζί. Ήταν η  γυναίκα μου  σε τέτοια κέφια,που είπε ακόμη ότι ήταν πρόθυμη να "συζητήσει" το θέμα της εγκυμοσύνης, ενώ ήμασταν στις διακοπές μας. Έτσι, σχεδιάσαμε να πάμε μακριά από την πόλη για λίγες ημέρες και μείναμε σε μια πιο αποκλειστική θέση, κοντά στη φύση. Αγοράσαμε ένα μάτσο εξοπλισμό κατασκήνωσης,τα γέμισα όλα στο αυτοκίνητό μας, και ξεκινήσαμε για το πρώτο μας ταξίδι σε κάμπινγκ.

Ήμασταν σε θέση να κατασκηνώσουμε περα από την κύρια περιοχή, όπως ακριβώς θέλαμε. Ο ήλιος έκαιγε ακόμη πολύ όταν φτάσαμε και όλα είχαν διευθετηθεί, έτσι αποφασίσαμε να πάμε για μια βουτιά. Παρόλο που  έχει ένα σώμα θανατηφώρο,η Στέλλα τείνει να είναι πολύ ντροπαλή και ντύνεται περισσότερο προς  στην συντηρητική πλευρά, αλλά με τα χρονια γινότανε απο μόνη της λίγο πιο τολμηρή,και τώρα  για τις διακοπές αγόρασε ένα νέο μπικίνι, το οποίο ήταν λιγο προκλητικό κατι που δεν μου αρεσε και τόσο , γιατι δεν εκρύβε  οπως ηθελα , αλλα αναδικνυε  οποιαδήποτε χαρακτηριστικά του τέλειου κορμιου της.
Μπήκα στο κρυο νερό για μια βουτία  μακριά και η γυναίκα μου ήταν  έξω  για το μαύρισμα της.

Εμείς επίσης σκεφτίκαμε πριν ερθουμε οτι θα ήταν ωραίο να καταγράψουμε το ταξίδι μας. Ετσι φέραμε και την ψηφιακή βίντεοκάμερα μας.
Άρχισα να παίζω γύρω με το έκκεντρο, τα γυρίσματα της όμορφο θέαμα, καθώς τραβούσα τη γυναίκα μου στα πλάνα κυριως . Ήταν μια καυτη  μέρα και πρέπει να  υπηρξαν μερικές ντουζίνες παιδιά που παρατηρησαν το σώμα της γυναίκας μου. Έκανε μεγάλη εμφάνιση με το μπικίνι της, αλλά ήμουν ακόμα λίγο έκπληκτος με το πόσο πολύ  προσοχή  έλαβε.

Καθώς ο ήλιος έδυε, πολλοί άνθρωποι έφευγαν από την παραλία. Ακούσαμε την τελευταία πρόσκληση για το λεωφορείο που αναχωρεί για την ημέρα, έτσι ώστε πολλοί άνθρωποι έσπευσαν να το πάρουν. Ακριβώς όπως εφυγε το λεωφορείο, είδαμε ένα εφηβικό αγόρι που τρέχει πίσω από αυτό καπως χαζα και ατσαλα, και σκόνταψε πάνω από κάτι και τα πράγματα του του έπεσαν ολα . Παρά το γεγονός ότι ήταν το είδος του μια πολυ γελοια-αστεία κατάσταση, εμείς οι δύο αισθάνθηκαμε λίγο λύπη για τον τύπο, έμοιαζε σαν να χρειαζόταν βοηθεια.

Μετα απομακρυνθηκε απ την παραλια . Εγω ηθελα να πάω για μια τελευταία βουτιά, έτσι πήγα στο νερό. 'Εγινα λίγο έξαλλος,  όταν μετά απο λιγο κοίταξα πίσω προς την κατεύθυνση της Στελλας και την ειδα να μιλαει με εκεινο το αγορι που ειδαμε πριν λιγο . Εγώ δεν μπορούσα να ακούσω τι ακριβώς έλεγαν ο ένας στον άλλο, αλλά η Στελλα  φαίνεται να ειχε την προσοχή του.  Μετα απο αυτο δεν εμεινα στο νερό περισσότερο αν και δεν ήθελα  να φανει πως  η φλυαρία τους με ενόχλησε. Αλλωστε  το αγόρι δεν ήταν πραγματικά μια απειλή: κοντος ,και με πολυ δυσαναλογο σωμα ,λεπτα αδυναμα και μικρα χερια και ποδια ,μια μικρη κοιλια και  αρκετα λοιπη στη μεση του ,μια ασχημη σχετικα φατσα και λιγο ανόητος το οποιο το καταλαβαινες ευκολα απο τον τροπο που μιλουσε σε σημειο που αναρωτιοσουν μερικες φορες μηπως εχει καποιο προβλημα. Τελικά πλησιασα και έκατσα μαζι τους στην ακτή.

"Αγάπη μου, αυτός είναι ο Alec, μπορεί να πιστεψεις ότι είναι 18 και αυτός είναι εδώ πάνω μονος του;" Φαινοτανε τουλάχιστον ένα-δύο χρόνια νεότερος.
Η Στελλα μου είπε επίσης ότι τον είχε  καλέσει στο κάμπινγκ μας και στη συνέχεια κατευθύνθηκε για να πάρει τον εξοπλισμό του. Ρώτησα τη σύζυγό μου, γιατί τον κάλεσε. και μου ειπε
"Νιώθω άσχημα για αυτόν, είναι ολομόναχος, είναι μόνο για μια νύχτα."
Είχα  πάρει λίγο μια απογοητευση, επειδή το βραδυ αργοτερα σχεδιαζα να  την πηδηξω. αλλά τελως παντων σκεφτηκα ηταν μια νυχτα που θα εκανα υπομονη ,ετσι κι αλλιως είχαμε αρκετό χρόνο απο αυριο.

Έτσι, οι τρεις μας πήγαμε πίσω στο κάμπινγκ και ο Alec εστήσε την σκηνή του, αναψα τη φωτιά και όλοι καθόμασταν εκεί  και άρχισαμε να πίνουμε. Το μόνο που είχε ο Alec ηταν μια σκηνή και ένα σακίδιο. Μας είπε  ότι και η οικογένειά του ζουν σε μια πόλη κοντά  και ότι λατρεύει το κάμπινγκ σε τέτοιο βαθμό που έρχεται εδώ μονος μερικές φορές.
Έμοιαζε σαν ένα καλο παιδι και ομηλιτικο, αλλά υπήρχε μόνο κάτι αστείο σε 'αυτόν. Είπαμε ιστορίες και ανέκδοτα. Οταν η γυναίκα μου έψαχνε για πράγματα στο αυτοκίνητο, του είπα πως σχεδίαζαμε να αποκτήσουμε παιδί,και μου είπε ότι θα ήθελε το ίδιο, αν ήταν παντρεμένος μαζί της.
Είπε ότι έπρεπε να κατουρησει και πήγε πίσω από τη σκηνή του. Λίγο μετά, η γυναίκα μου επιστρέφει γελώντας, λέγοντας ότι τυχαία τον είδε εκεί οταν κατουρουσε,και γελουσε κοροιδευτικα κάνοντας ένα μεγάλο χάσμα μεταξύ της με τα δύο χέρια, αναφερόμενη στο μέγεθος του. Η Στελλα  ήταν τοσο μεθυσμένη και δεν σκέφτοταν τίποτα γι 'αυτό ουτε την ενοιαξε μηπως μας ακουσει. Μέχρι τη στιγμή που επέστρεψε, έμεις  παιζαμε με την κάμερα πάλι,  και μόνο γέλιο εβγαινε απ αυτό. Παρατήρησα ότι του Alec το βλεμα κατά λάθος επεσε στα στηθη της Στελλας  μια-δυο φορές ετσι οπως καθοταν απεναντι του ,και αυτο του δημιουργησε ένα μεγάλο εξόγκωμα στο σορτς του. Σε καποια φαση μου ειπε ότι ήμουν τυχερός που ειχα παντρευτεί μια τέτοια όμορφη κοπέλα.

Όταν η φωτιά έσβησε, ήταν ήδη πολύ αργά το βράδυ, τόσο η Στελλα οσο και εγώ ήμασταν αρκετά μεθυσμένοι και είπαμε καληνύχτα στον Alec. Ήμασταν και οι δύο πολύ πρόθυμοι και ανυπομονούσα να ξαπλωσω με τη γυναικα μου αγκαλια, αλλά εγώ πραγματικά χρειάζομουν  να ριξω ενα κατουρημα πρώτα, έτσι είδα τη γυναίκα μου να αποσυρετε  στη σκηνή μας και εγω πηγα λιγο πιο κατω λιγα μετρα  στην παραλία για μια γρήγορη ανακούφιση. Στο δρόμο οταν γυρνουσα, ήμουν λίγο κουρασμένος, έτσι απλά εκατσα στην άμμο για μια στιγμή για να πιάσω την αναπνοή μου.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

Ξύπνησα το πρωί με τον ήλιο στο πρόσωπό μου. Γύρισα στην κατασκήνωση μας και έφτασα ακριβώς στην ώρα για να δω τη Στελλα να βγαινει έξω απο τη σκηνή μας. "Γεια σου μωρο μου, δεν πηγες να πάρεις πρωινό;" Σκέφτηκα ότι θα ήταν θυμωμένη μαζί μου, γιατι την αφησα  μόνη χθες το βράδυ, αλλά παρέμεινε στην καλή διάθεση της και εμεινε χαμογελαστη όλη την ώρα. « Εγω μάλλον είμαι ετοιμη να πάρω," ήταν έτοιμη να φύγει, τότε γύρισε πίσω και είπε: «Επι τη ευκαιρία, εκανες ένα τεραστιο χάος χθες το βράδυ, δες αν μπορεις να κάνεις κάτι γι 'αυτό, εντάξει;"  Μου έκλεισε το μάτι και με άφησε.
Εγώ; Κοίταξα γύρω μου και είδα ότι ο Alec είχε φύγει, τα πράγματα ελειπαν επισης, έτσι σκέφτηκα ότι μόλις πήρε το πρώτο λεωφορείο . Πήγα πίσω στη σκηνή και είδα την κάμερα κολημενη σε μια περίεργη θέση, αλλά θυμήθηκα ότι βρισκόταν από την χθεσινη νυχτα που καθομασταν στη φωτια εκει την προηγούμενη ημέρα. Δεν νομίζω να εγραψα τιποτα σπουδαιο και αρχισα  να σημαζευω λίγο πριν η Στελλα ερθει με το φαγητό. Καθώς άρχισα διπλώνοντας την κουβέρτα, βρήκα το χάος που αναφέρθηκε πριν από λίγο. Σκέφτηκα ότι θα ήταν λεκεδες απο τις μπύρες που ειχαν χυθεί, αλλά ήταν κάτι άλλο. Είχε μια ισχυρή μυρωδιά, μου πήρε μερικά δευτερόλεπτα για να καταλάβω:  μυριζαν σαν αποξηραμένο σπερμα, και  υπηρχε ένα σωρό από αυτό. Και το κάτω μπικίνι της συζύγου μου ειχε λερωθει επίσης με αυτό.

Το κεφάλι μου άρχισε να γυρίζει. Εγώ δεν θυμάμαι τίποτα από όλα αυτά. Έχω επέστρεψα χθες το βράδυ και καναμε σεξ με τη σύζυγό μου, όπως ειχαμε σχεδιάσει;
Όταν ξύπνησα, δεν έμοιαζε ποτέ να έφυγα από την παραλία. Δεν ήξερα τι να κάνω, μέχρι που  πηρα την καμερα ξανα στα χερια μου και κοιτουσα πιστευωντας ότι ίσως θα υπηρχε κάτι που θα μπορούσε να με κάνει να θυμηθω τι καναμε χθες το βραδυ. Έτσι ανοιξα την καμερα και άρχισε να παίζει αυτό που καταγράφηκε. Έπαιξε το σημειο που ήμασταν στη φωτιά, την οποία περισσότερο από λιγότερο θυμόμαστε. Στη συνέχεια,η οθόνη εγινε μαυρη με απαλούς ήχους, σκέφτηκα ότι ήταν το τέλος του βιντεο και ειχε γεμισει η μνημη.

Μετά από λιγο ομως,  είδα το πρόσωπο Alec, κρατούσε την κάμερα μπροστά του, κινηματογραφουσε τον εαυτό του δίπλα στη φωτια. "Θα έπρεπε να την ειχες χτυπησει όταν είχες την ευκαιρία, μάγκα."
Τι στο διάολο ελεγε αυτος και τι εννουσε σκεφτηκα; Τότε άρχισε να κινηματογραφεί τη σκηνή μας, όπως ο ίδιος ήσυχα περπάτησε προς την κατεύθυνση αυτή. Αυτός ελένξε για να διαπιστωσεί αν η Στελλα ήταν ξύπνια, έμοιαζε να κοιμάται σε μεγάλο βαθμό κάτω από τα σκεπάσματα.Τοτε μπηκε στη σκηνή μας, η καμερα ηταν τωρα προσαρμοσμένη σε νυχτερινη σκοτεινη λυψη λόγω του λιγοστου φωτος το οποιο ηταν λιγο αμυδρό στο εσωτερικό. "Ας δούμε τι λείπει», είπε, όπως ο ίδιος τράβηξε αργά την κουβέρτα από αυτήν.Η Στελα κοιμόταν φορώντας μόνο το κάτω μπικίνι της,και τα μεγάλα στήθη της ήταν  εκτεθειμένα σε αυτόν. Ο ίδιος απλά στάθηκε εκεί για μια στιγμή,εκανε ζουμ μέσα και έξω  στο καυτο το σώμα της.

Στη συνέχεια κατάφερε να καθορίσει την κάμερα σε εκείνη την περίεργη θέση,τοτε κατάλαβα γιατί: είχε μια σαφή γωνία της όλης σκηνής. Ήρθε πίσω στο σημείο όπου κοιμόταν, έσκυψε και άρχισε να πιανει να πιεζει και να χουφτωνει τα στήθη της. Η Στελλα δεν κουνιόταν κι έτσι άρχισε να κινειτε πιο τολμηρα, αρχισε μετα να πιπιλαει και να γλείφει τις θηλές της, ενώ εκανε  μασάζ στα στηθη της με τα δύο χέρια.

"Αγάπη μου, τι κάνεις;" Μουρμούρισε ενω εξακολουθουσε να είναι πολύ μεθυσμένη,και οταν ειναι τοσο τυφλα οσο χθες ποτέ δεν ανοίγει τα μάτια της.Ο Alec σταμάτησε για μια στιγμή, περίμενε να κάνει κάτι, αλλά η Στελα πιστευε πως ημουν εγω , έτσι αυτος απλά επανέλαβε αυτό που έκανε.

"Μιλαω σοβαρα, τι θα γίνει αν το παιδί μας ακούει;" Μουρμούρισε πάλι.

Ήταν χαμογελαστός, και  με προσποιήθηκε κάνοντας μια βαθύτερη φωνή.

"Τι θα συνεβαινε αν  ήμουν στη θέση του;" Είπε λίγο πριν άρχισε να φιλάει το λαιμό της.

"Αχ γλυκε μου, φαινεται να εγινες πολυ τολμηρος σε αυτο το ταξιδι ετσι δεν ειναι;" Τον αγκάλιασε, ακόμη εψαχνε ζαλισμένη και αδέξια. Όπως ο ίδιος συνέχισε την επίθεσή του,αυτη άρχισε τη γκρίνια σιγά, θα μπορούσα να δω τις ρώγες της ειχαν  σκληρηνει λιγο.

"Εγω σου δινω απλα οτι χρειαζεσαι!" Είπε όπως ο ίδιος εβγαζε τη δαντέλα του μπικίνι της, και ακουγοταν περισσότερο σαν αυτόν τώρα.

"Και τι θα ήταν αυτό;" Άρχισε να εμπλεκεται σε αυτό πιστευοντας, πως ήμουν εγώ που προσποιουμουν ότι είμαι ο Alec.

Ο Alec έσπρωξε τα πόδια της, εκτός,  και  γονάτισε μεταξύ τους, ενα ακούσιο βογκητό απέδρασε από τα χείλη της Στελας οταν ένιωσε το χέρι του στο εσωτερικό των μηρών της. Εκείνος έσκυψε πάνω της και εβαλε τη μύτη του επάνω στο σερβιετάκι που καλυπτε το ανάχωμα της και πηρε βαθιά εισπνοή. «Μωρό μου, ω ναι!" Η Στελα αναστεναξε καθώς ένιωθε τη γλώσσα του μέσα από το λεπτό ύφασμα.

"  ναι!" Φώναξε όπως ο ίδιος αφαιρεσε εντελώς το μπικίνι της και αυτός εβαλε το πρόσωπο του για πρώτη φορά σε αυτήν, και αρχισε να τρωει κυριολεκτικα με πολυ αγαρμπο τροπο και να γευετε το ζεστό μουνί της γυναίκας μου. Βύθισε τη γλώσσα του  όλο και βαθύτερα της.

" μωρό μου ωχ, ωχ είσαι τόσο καλός. ωχ, δεν θα το χάσεις  μωρό,σε παρακαλώ. Alec, μωρό μου!" Φώναξε, πραγματικά παίζουν μαζί τώρα.

Συνέχισε να τρώει το μουνί, χρησιμοποιώντας τη γλώσσα του για να γαργαλάει και να χαϊδεύει την κλειτορίδα της, όπως ξαφνικα και γρήγορα  εβαλε ένα δάχτυλο βαθιά μέσα της.

"ωχ ! Ω, ναι! Ω Aleccccccc!" η Στελα φώναξε όπως ήταν συγκλονισμένη από τα κύματα της ευχαρίστησης έρεε μέσα από ολόκληρο το σώμα της. Χρειάστηκε κάποιος χρόνος για να πάρει ανάσα. ήταν ακόμα στην ανακίνηση από τον οργασμό της.

"Εισαι γεματος εκπλήξεις, τι άλλο έχεις για μένα;" Τον ρωτησε,  πειράζοντας τον.

Στη συνέχεια σηκώθηκε,πηγε στην κάμερα, και δήλωσε πετώντας τα ρούχα του,για να φαινεται στο πλανο  γυμνός. Όπως αυτος γύρισε  μπορούσα να δω ότι δυστηχως η γυναικα μου  δεν ελεγε  ψέματα νωρίτερα. Το παιδί είχε ένα τεράστιο πουτσο. Έπρεπε να είναι 23, ίσως 25 ποντους και πολύ παχιά. Πήρε το χέρι της και το τύλιξε γύρω από το μεγάλ πουλί του, ήταν τόσο παχυ που δεν  μπορούσε να κλείσει το χέρι της γύρω από αυτό. Φαινόταν μπερδεμένη, δεδομένου ότι πρέπει να ένιωσε τη διαφορά.

"Μου είσαι μεγάλο αγόρι, Alec!" Είπε παιχνιδιάρικα.

Μπορουσα να δω ξεκαθαρα οτι επαιζε τον ρολο νομιζωντας πως ημουν εγω και ηταν τοσο μεθυσμενη που δεν καταλαβαινε τη διαφορα

«Μεγαλύτερο από τον άντρα σου;" Ρώτησε.

"Ναι μωρό, πολυ μεγαλύτερο!" Απάντησε σε βρωμερο τόνο.

Ο Alec πήγε πάνω της, έσκυψε πίσω και  ξάπλωσε στα πόδια της, όπως  πήρε γρήγορα αυτη τη θέση , εβαλε τα πόδια της πάνω από τους ώμους του και ευθυγραμμισε το κεφάλι της πουτσασ του  στην είσοδο απ το  μουνί της.

"Αυτό είναι παντω αργά! αχ!! Ω, ναι! Αργα γλυκε μου, ω ναι! αχ μμμμμ!"Η Στελα φώναξε όπως ο Alec βυθίστηκε αργά  με ολόκληρο τον 25 ποντο  του σε αυτήν. Θα μπορούσα να δω το μουνί της να τέντωνει, καθώς προσπάθησε να φιλοξενήσει αυτό το τεράστιο όργανο το οποιο αναγκαζε το κωλοπαιδο να παει  βαθιά μέσα της. Τα μάτια της κλείνουν πιο δύσκολα, όπως ένιωθε το καβλί του να προχωραει βαθύτερα από οποιονδήποτε είχε ποτέ, το γέμισε πλήρως και σχεδόν έμοιαζε ότι θα ανοιξει στα δυο, όπως ακριβώς έσπρωχνε προς τα μπρός.

"Ω ναι! Έχεις ένα ζεστό, σφιχτό μουνί, Στελα!" Γρύλιζε κάτω της τόσο οσο χτυποσε σκληρά τον άξονα του  πίσω και εμπρός στο μουνί.

«Γαμώτο! Χρειάζομαι αυτό το τόσοοοοο ασχημα!"  Αναστεναξε όπως ο ίδιος γέμισε και έβγαλε έξω και στη συνέχεια γρήγορα γέμισε και πάλι το μουνι.

"Είσαι μια πόρνη για τη μεγάλη μου ψωλη , μωρό μου;" Ρωτησε πειράζωντας την.προσπαθωντας να την εξευτελισει.

"Αχχχχχχχχμμμμμμμμμ!" Η Στελα βόγγηξε δυνατά, τα δάχτυλά της γρατσούνισαν στην πλάτη του, όπως το πουλί του για μια ακόμη φορά έχωσε μεσα της.

"Ωχ! ήθελα να σε γαμήσω από τότε που  σε γνώρισα  γαμωτο!" Γρύλιζε κάτω της, όπως ο ίδιος κοίταξε κάτω για να δει τον μεγάλο του σκληρό πούτσο να κινειτε γρήγορα μέσα και έξω από το μουνί, και οι μεγάλες μπάλες του χτυπουσαν δυνατά επανω στον κώλο της.

"Αχ! Το καυλι σου είναι τόσο γαμημένα καλοοό! Ναι! μμμμμμμμμμ!  τόσο γαμημενα μεγάλο!" Η γυναίκα μου βόγγηξε καθώς γούρλωσε τα μάτια της. "αχ λατρευω τον τροπο που με γαμας! ΝΑΙ! Ω! Εγινε τόσο γαμημένα μακρυ! Γαμαμε σαν πόρνη!"

«Είσαι τόσο καυτη! γαμημένη  σκύλα!" Γρύλιζε κάτω της, όπως ο ίδιος εβαλε το πουλί του σκληρά μέσα της, χτυπώντας όλους τους 25 ποντους στο εσωτερικό της πλήρως.Τα μεγάλα βυζιά της Στελας αναπηδουσαν πάνω και κάτω.

Συνέχισε κοιτάζοντας πίσω στην καμερα, γέλασε, όπως την χτυπουσε  μακριά.

"Αχχχχχχχχ! Βαλτο μεγάλο καυλι σου στο σφιχτό μουνί μου! Γαμαμε  σκληρά! Αχ ναι! Μ' αρέσει  αυτό! Με γαμας τόσο καλά! Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!" Εκει βόγγηξε δυνατά και συνέχισε ωθώντας τον εαυτό της πίσω στην εισβολη της πουτσας του. «Oχχχχχ! Γάμα με! Ριξε όλα τα γαμημένα χυσια σου σε μένα! χτυπαμε! Γεμισε με! αχ γαμα ! Αχ είναι τοσο καυτό! Αχ! Ναι! Ασε με εγκυο! μωρο! Αχ αχ Ερχομαι ερχομαι Αχ αχ φτανω!φτανω! αχ αχ !!" Φώναξε στην κορυφή των πνευμόνων του.

Ξαφνικά,Ο Alec χωνει το καβλί του  μια τελευταία φορά στο μουνι της και  μπορούσα να δω  τις μεγάλες μπάλες του να ζαρωνουν προφανως απο το αδειασμα που εβλεπα να κανει το καθαρμα στο μουνι της γυναικας μου ριχνωντας μετα απο τοση ωρα ολο το μεγάλο φορτίο που ειχε μαζεψει γι αυτην. φαινοταν οτι ο ρουφιανος το εριχνε βαθιά μέσα στο απροστάτευτο μουνί της, βαθιά μέσα στη μήτρα της,
όπως ήταν στο ρίγος και κουνιοταν απ τον οργασμό. Συνέχισε να βαζει το  πουλί του σκληρά στο σφιχτό μουνί της,και αυτό  φαινόταν σαν μια αιωνιότητα,σαν ενας αιωνιος εφιαλτης. μέχρι που ο πουστης το αδειασε ολο το σπερμα  του μεσα της.

Αυτό ήταν πάρα πολύ για τη Στελα, δεδομένου ότι μόλις πέρασε έξω από όλο το αλκοόλ συν τον ενθουσιασμό.Ο Alec μόλις σηκώθηκε, σκούπισε το καβλί του καθαριζοντας το με το κάτω και το πανω μέρος του μπικίνι της και , ειπε αντίο  στην κάμερα και συμπληρωσε: «Δεν μπορώ να πω οτι δεν την παρακολουθησα! υποθέτω ότι δεν χρειάζεται να ανησυχεις γι 'αυτήν οτι δεν θέλει  μωρό πια ...  τα λέμε μάγκα! " Τότε απλά εφυγε επιτελους.
Τωρα μπορούσα να δω  το χυσι του να διαρρέει απ το μουνί της γυναίκας μου, τώρα ηταν ένα πλήρες χάος, τα μουνοχειλα της κόκκινα και πρησμένα,με το χυσι να σταζει  κάνοντας μια λακκούβα κάτω από τον κώλο της. Λίγο μετά, το βίντεο εγινε μαύρο. Ήμουν εντελώς χαμενος, δεν ειχα ιδέα για το τι να κάνω.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
ο ενδεχομενο ο ηρωας,μας γενικα, να ειναι ο γαμιας της ιστοριας το εχεοιςς ποτε σκεφτει!ις

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Ξύπνησα το πρωί με τον ήλιο στο πρόσωπό μου. Γύρισα στην κατασκήνωση μας και έφτασα ακριβώς στην ώρα για να δω τη Στελλα να βγαινει έξω απο τη σκηνή μας. "Γεια σου μωρο μου, δεν πηγες να πάρεις πρωινό;" Σκέφτηκα ότι θα ήταν θυμωμένη μαζί μου, γιατι την αφησα  μόνη χθες το βράδυ, αλλά παρέμεινε στην καλή διάθεση της και εμεινε χαμογελαστη όλη την ώρα. « Εγω μάλλον είμαι ετοιμη να πάρω," ήταν έτοιμη να φύγει, τότε γύρισε πίσω και είπε: «Επι τη ευκαιρία, εκανες ένα τεραστιο χάος χθες το βράδυ, δες αν μπορεις να κάνεις κάτι γι 'αυτό, εντάξει;"  Μου έκλεισε το μάτι και με άφησε.
Εγώ; Κοίταξα γύρω μου και είδα ότι ο Alec είχε φύγει, τα πράγματα ελειπαν επισης, έτσι σκέφτηκα ότι μόλις πήρε το πρώτο λεωφορείο . Πήγα πίσω στη σκηνή και είδα την κάμερα κολημενη σε μια περίεργη θέση, αλλά θυμήθηκα ότι βρισκόταν από την χθεσινη νυχτα που καθομασταν στη φωτια εκει την προηγούμενη ημέρα. Δεν νομίζω να εγραψα τιποτα σπουδαιο και αρχισα  να σημαζευω λίγο πριν η Στελλα ερθει με το φαγητό. Καθώς άρχισα διπλώνοντας την κουβέρτα, βρήκα το χάος που αναφέρθηκε πριν από λίγο. Σκέφτηκα ότι θα ήταν λεκεδες απο τις μπύρες που ειχαν χυθεί, αλλά ήταν κάτι άλλο. Είχε μια ισχυρή μυρωδιά, μου πήρε μερικά δευτερόλεπτα για να καταλάβω:  μυριζαν σαν αποξηραμένο σπερμα, και  υπηρχε ένα σωρό από αυτό. Και το κάτω μπικίνι της συζύγου μου ειχε λερωθει επίσης με αυτό.

Το κεφάλι μου άρχισε να γυρίζει. Εγώ δεν θυμάμαι τίποτα από όλα αυτά. Έχω επέστρεψα χθες το βράδυ και καναμε σεξ με τη σύζυγό μου, όπως ειχαμε σχεδιάσει;
Όταν ξύπνησα, δεν έμοιαζε ποτέ να έφυγα από την παραλία. Δεν ήξερα τι να κάνω, μέχρι που  πηρα την καμερα ξανα στα χερια μου και κοιτουσα πιστευωντας ότι ίσως θα υπηρχε κάτι που θα μπορούσε να με κάνει να θυμηθω τι καναμε χθες το βραδυ. Έτσι ανοιξα την καμερα και άρχισε να παίζει αυτό που καταγράφηκε. Έπαιξε το σημειο που ήμασταν στη φωτιά, την οποία περισσότερο από λιγότερο θυμόμαστε. Στη συνέχεια,η οθόνη εγινε μαυρη με απαλούς ήχους, σκέφτηκα ότι ήταν το τέλος του βιντεο και ειχε γεμισει η μνημη.

Μετά από λιγο ομως,  είδα το πρόσωπο Alec, κρατούσε την κάμερα μπροστά του, κινηματογραφουσε τον εαυτό του δίπλα στη φωτια. "Θα έπρεπε να την ειχες χτυπησει όταν είχες την ευκαιρία, μάγκα."
Τι στο διάολο ελεγε αυτος και τι εννουσε σκεφτηκα; Τότε άρχισε να κινηματογραφεί τη σκηνή μας, όπως ο ίδιος ήσυχα περπάτησε προς την κατεύθυνση αυτή. Αυτός ελένξε για να διαπιστωσεί αν η Στελλα ήταν ξύπνια, έμοιαζε να κοιμάται σε μεγάλο βαθμό κάτω από τα σκεπάσματα.Τοτε μπηκε στη σκηνή μας, η καμερα ηταν τωρα προσαρμοσμένη σε νυχτερινη σκοτεινη λυψη λόγω του λιγοστου φωτος το οποιο ηταν λιγο αμυδρό στο εσωτερικό. "Ας δούμε τι λείπει», είπε, όπως ο ίδιος τράβηξε αργά την κουβέρτα από αυτήν.Η Στελα κοιμόταν φορώντας μόνο το κάτω μπικίνι της,και τα μεγάλα στήθη της ήταν  εκτεθειμένα σε αυτόν. Ο ίδιος απλά στάθηκε εκεί για μια στιγμή,εκανε ζουμ μέσα και έξω  στο καυτο το σώμα της.

Στη συνέχεια κατάφερε να καθορίσει την κάμερα σε εκείνη την περίεργη θέση,τοτε κατάλαβα γιατί: είχε μια σαφή γωνία της όλης σκηνής. Ήρθε πίσω στο σημείο όπου κοιμόταν, έσκυψε και άρχισε να πιανει να πιεζει και να χουφτωνει τα στήθη της. Η Στελλα δεν κουνιόταν κι έτσι άρχισε να κινειτε πιο τολμηρα, αρχισε μετα να πιπιλαει και να γλείφει τις θηλές της, ενώ εκανε  μασάζ στα στηθη της με τα δύο χέρια.

"Αγάπη μου, τι κάνεις;" Μουρμούρισε ενω εξακολουθουσε να είναι πολύ μεθυσμένη,και οταν ειναι τοσο τυφλα οσο χθες ποτέ δεν ανοίγει τα μάτια της.Ο Alec σταμάτησε για μια στιγμή, περίμενε να κάνει κάτι, αλλά η Στελα πιστευε πως ημουν εγω , έτσι αυτος απλά επανέλαβε αυτό που έκανε.

"Μιλαω σοβαρα, τι θα γίνει αν το παιδί μας ακούει;" Μουρμούρισε πάλι.

Ήταν χαμογελαστός, και  με προσποιήθηκε κάνοντας μια βαθύτερη φωνή.

"Τι θα συνεβαινε αν  ήμουν στη θέση του;" Είπε λίγο πριν άρχισε να φιλάει το λαιμό της.

"Αχ γλυκε μου, φαινεται να εγινες πολυ τολμηρος σε αυτο το ταξιδι ετσι δεν ειναι;" Τον αγκάλιασε, ακόμη εψαχνε ζαλισμένη και αδέξια. Όπως ο ίδιος συνέχισε την επίθεσή του,αυτη άρχισε τη γκρίνια σιγά, θα μπορούσα να δω τις ρώγες της ειχαν  σκληρηνει λιγο.

"Εγω σου δινω απλα οτι χρειαζεσαι!" Είπε όπως ο ίδιος εβγαζε τη δαντέλα του μπικίνι της, και ακουγοταν περισσότερο σαν αυτόν τώρα.

"Και τι θα ήταν αυτό;" Άρχισε να εμπλεκεται σε αυτό πιστευοντας, πως ήμουν εγώ που προσποιουμουν ότι είμαι ο Alec.

Ο Alec έσπρωξε τα πόδια της, εκτός,  και  γονάτισε μεταξύ τους, ενα ακούσιο βογκητό απέδρασε από τα χείλη της Στελας οταν ένιωσε το χέρι του στο εσωτερικό των μηρών της. Εκείνος έσκυψε πάνω της και εβαλε τη μύτη του επάνω στο σερβιετάκι που καλυπτε το ανάχωμα της και πηρε βαθιά εισπνοή. «Μωρό μου, ω ναι!" Η Στελα αναστεναξε καθώς ένιωθε τη γλώσσα του μέσα από το λεπτό ύφασμα.

"  ναι!" Φώναξε όπως ο ίδιος αφαιρεσε εντελώς το μπικίνι της και αυτός εβαλε το πρόσωπο του για πρώτη φορά σε αυτήν, και αρχισε να τρωει κυριολεκτικα με πολυ αγαρμπο τροπο και να γευετε το ζεστό μουνί της γυναίκας μου. Βύθισε τη γλώσσα του  όλο και βαθύτερα της.

" μωρό μου ωχ, ωχ είσαι τόσο καλός. ωχ, δεν θα το χάσεις  μωρό,σε παρακαλώ. Alec, μωρό μου!" Φώναξε, πραγματικά παίζουν μαζί τώρα.

Συνέχισε να τρώει το μουνί, χρησιμοποιώντας τη γλώσσα του για να γαργαλάει και να χαϊδεύει την κλειτορίδα της, όπως ξαφνικα και γρήγορα   εβαλε ένα δάχτυλο βαθιά μέσα της.

"ωχ ! Ω, ναι! Ω Aleccccccc!" η Στελα φώναξε όπως ήταν συγκλονισμένη από τα κύματα της ευχαρίστησης έρεε μέσα από ολόκληρο το σώμα της. Χρειάστηκε κάποιος χρόνος για να πάρει ανάσα. ήταν ακόμα στην ανακίνηση από τον οργασμό της.

"Εισαι γεματος εκπλήξεις, τι άλλο έχεις για μένα;" Τον ρωτησε,  πειράζοντας τον.

Στη συνέχεια σηκώθηκε,πηγε στην κάμερα, και δήλωσε πετώντας τα ρούχα του,για να φαινεται στο πλανο  γυμνός. Όπως αυτος γύρισε  μπορούσα να δω ότι δυστηχως η γυναικα μου  δεν ελεγε  ψέματα νωρίτερα. Το παιδί είχε ένα τεράστιο πουτσο. Έπρεπε να είναι 23, ίσως 25 ποντους και πολύ παχιά. Πήρε το χέρι της και το τύλιξε γύρω από το μεγάλ πουλί του, ήταν τόσο παχυ που δεν  μπορούσε να κλείσει το χέρι της γύρω από αυτό. Φαινόταν μπερδεμένη, δεδομένου ότι πρέπει να ένιωσε τη διαφορά.

"Μου είσαι μεγάλο αγόρι, Alec!" Είπε παιχνιδιάρικα.

Μπορουσα να δω ξεκαθαρα οτι επαιζε τον ρολο νομιζωντας πως ημουν εγω και ηταν τοσο μεθυσμενη που δεν καταλαβαινε τη διαφορα

«Μεγαλύτερο από τον άντρα σου;" Ρώτησε.

"Ναι μωρό, πολυ μεγαλύτερο!" Απάντησε σε βρωμερο τόνο.

Ο Alec πήγε πάνω της, έσκυψε πίσω και  ξάπλωσε στα πόδια της, όπως  πήρε γρήγορα αυτη τη θέση , εβαλε τα πόδια της πάνω από τους ώμους του και ευθυγραμμισε το κεφάλι της πουτσασ του  στην είσοδο απ το  μουνί της.

"Αυτό είναι παντω αργά! αχ!! Ω, ναι! Αργα γλυκε μου, ω ναι! αχ μμμμμ!"Η Στελα φώναξε όπως ο Alec βυθίστηκε αργά  με ολόκληρο τον 25 ποντο  του σε αυτήν. Θα μπορούσα να δω το μουνί της να τέντωνει, καθώς προσπάθησε να φιλοξενήσει αυτό το τεράστιο όργανο το οποιο αναγκαζε το κωλοπαιδο να παει  βαθιά μέσα της. Τα μάτια της κλείνουν πιο δύσκολα, όπως ένιωθε το καβλί του να προχωραει βαθύτερα από οποιονδήποτε είχε ποτέ, το γέμισε πλήρως και σχεδόν έμοιαζε ότι θα ανοιξει στα δυο, όπως ακριβώς έσπρωχνε προς τα μπρός.

"Ω ναι! Έχεις ένα ζεστό, σφιχτό μουνί, Στελα!" Γρύλιζε κάτω της τόσο οσο χτυποσε σκληρά τον άξονα του  πίσω και εμπρός στο μουνί.

«Γαμώτο! Χρειάζομαι αυτό το τόσοοοοο ασχημα!"  Αναστεναξε όπως ο ίδιος γέμισε και έβγαλε έξω και στη συνέχεια γρήγορα γέμισε και πάλι το μουνι.

"Είσαι μια πόρνη για τη μεγάλη μου ψωλη , μωρό μου;" Ρωτησε πειράζωντας την.προσπαθωντας να την εξευτελισει.

"Αχχχχχχχχμμμμμμμμμ!" Η Στελα βόγγηξε δυνατά, τα δάχτυλά της γρατσούνισαν στην πλάτη του, όπως το πουλί του για μια ακόμη φορά έχωσε μεσα της.

"Ωχ! ήθελα να σε γαμήσω από τότε που   σε γνώρισα  γαμωτο!" Γρύλιζε κάτω της, όπως ο ίδιος κοίταξε κάτω για να δει τον μεγάλο του σκληρό πούτσο να κινειτε γρήγορα μέσα και έξω από το μουνί, και οι μεγάλες μπάλες του χτυπουσαν δυνατά επανω στον κώλο της.

"Αχ! Το καυλι σου είναι τόσο γαμημένα καλοοό! Ναι! μμμμμμμμμμ!  τόσο γαμημενα μεγάλο!" Η γυναίκα μου βόγγηξε καθώς γούρλωσε τα μάτια της. "αχ λατρευω τον τροπο που με γαμας! ΝΑΙ! Ω! Εγινε τόσο γαμημένα μακρυ! Γαμαμε σαν πόρνη!"

«Είσαι τόσο καυτη! γαμημένη  σκύλα!" Γρύλιζε κάτω της, όπως ο ίδιος εβαλε το πουλί του σκληρά μέσα της, χτυπώντας όλους τους 25 ποντους στο εσωτερικό της πλήρως.Τα μεγάλα βυζιά της Στελας αναπηδουσαν πάνω και κάτω.

Συνέχισε κοιτάζοντας πίσω στην καμερα, γέλασε, όπως την χτυπουσε  μακριά.

"Αχχχχχχχχ! Βαλτο μεγάλο καυλι σου στο σφιχτό μουνί μου! Γαμαμε  σκληρά! Αχ ναι! Μ' αρέσει  αυτό! Με γαμας τόσο καλά! Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!" Εκει βόγγηξε δυνατά και συνέχισε ωθώντας τον εαυτό της πίσω στην εισβολη της πουτσας του. «Oχχχχχ! Γάμα με! Ριξε όλα τα γαμημένα χυσια σου σε μένα! χτυπαμε! Γεμισε με! αχ γαμα ! Αχ είναι τοσο καυτό! Αχ! Ναι! Ασε με εγκυο! μωρο! Αχ αχ Ερχομαι ερχομαι Αχ αχ φτανω!φτανω! αχ αχ !!" Φώναξε στην κορυφή των πνευμόνων του.

Ξαφνικά,Ο Alec χωνει το καβλί του  μια τελευταία φορά στο μουνι της και  μπορούσα να δω  τις μεγάλες μπάλες του να ζαρωνουν προφανως απο το αδειασμα που εβλεπα να κανει το καθαρμα στο μουνι της γυναικας μου ριχνωντας μετα απο τοση ωρα ολο το μεγάλο φορτίο που ειχε μαζεψει γι αυτην. φαινοταν οτι ο ρουφιανος το εριχνε βαθιά μέσα στο απροστάτευτο μουνί της, βαθιά μέσα στη μήτρα της,
όπως ήταν στο ρίγος και κουνιοταν απ τον οργασμό. Συνέχισε να βαζει το  πουλί του σκληρά στο σφιχτό μουνί της,και αυτό  φαινόταν σαν μια αιωνιότητα,σαν ενας αιωνιος εφιαλτης. μέχρι που ο πουστης το αδειασε ολο το σπερμα  του μεσα της.

Αυτό ήταν πάρα πολύ για τη Στελα, δεδομένου ότι μόλις πέρασε έξω από όλο το αλκοόλ συν τον ενθουσιασμό.Ο Alec μόλις σηκώθηκε, σκούπισε το καβλί του καθαριζοντας το με το κάτω και το πανω μέρος του μπικίνι της και , ειπε αντίο  στην κάμερα και συμπληρωσε: «Δεν μπορώ να πω οτι δεν την παρακολουθησα! υποθέτω ότι δεν χρειάζεται να ανησυχεις γι 'αυτήν οτι δεν θέλει  μωρό πια ...  τα λέμε μάγκα! " Τότε απλά εφυγε επιτελους.
Τωρα μπορούσα να δω  το χυσι του να διαρρέει απ το μουνί της γυναίκας μου, τώρα ηταν ένα πλήρες χάος, τα μουνοχειλα της κόκκινα και πρησμένα,με το χυσι να σταζει  κάνοντας μια λακκούβα κάτω από τον κώλο της. Λίγο μετά, το βίντεο εγινε μαύρο. Ήμουν εντελώς χαμενος, δεν ειχα ιδέα για το τι να κάνω.

Καντου μηνυση τυπε!!! Τετοια κωλοπαιδα δε πρεπει να τη γλιτωνουνε... να εκμεταλευτει ετσι τη γυναικα σου οταν ηταν μεθυσμενη!!!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
H επιστροφη του πανοφανη στο καμπινγκ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Φιλε δεν ειναι αστεια αυτα!!! Αυτο που του συνεβει ειναι πολυ σκληρο και μπορει ποτε να μην το ξεπερασει!!!
Δε πειραζει θα χει το παιδι να τον βοηθησει να το ξεπερασει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Δε πειραζει θα χει το παιδι να τον βοηθησει να το ξεπερασει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα το αγαπησει σαν δικο τους λες??? η οποτε θα το κοιταει θα σκεφτεται τα χυσοζουμα που τρεχανε απο το μουνι της γυναικας του???

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Θα το αγαπησει σαν δικο τους λες??? η οποτε θα το κοιταει θα σκεφτεται τα χυσοζουμα που τρεχανε απο το μουνι της γυναικας του???
Δε θα το καταλαβει καν οτι δεν ειναι δικο του θα λεει οτι του μοιαζει κιολας πατερας ειναι αυτος που το μεγαλωνει οχι αυτος που ριχνει τη βολιδα για τη συληψη

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Δε θα το καταλαβει καν οτι δεν ειναι δικο του θα λεει οτι του μοιαζει κιολας πατερας ειναι αυτος που το μεγαλωνει οχι αυτος που ριχνει τη βολιδα για τη συληψη

Κι αν ο Αλεκ στο μελλον στειλει κανα πακετο με τον alpha για να γνωρισει το γιο του, δεν θα περιπλεξει τα πραγματα???

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Κι αν ο Αλεκ στο μελλον στειλει κανα πακετο με τον alpha για να γνωρισει το γιο του, δεν θα περιπλεξει τα πραγματα???
Δε πειραζει το παιδι εχει το δικαιωμα να μαθει τον βιολογικο του πατερα

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Δε πειραζει το παιδι εχει το δικαιωμα να μαθει τον βιολογικο του πατερα

Ναι ρε φιλε αλλα εχω μια απορια... αφου τα ζουμια σταζανε εξω απο το μουνι της... πως εμεινε εγκυος???

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266

Stories

Νέο!