αφου εχεις την ιδια ip ρε βλακα!!!Δεν άλλαξα τιποτα Ντούντ. Θα σε παρακαλέσω να μη βρίζεις.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 663K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
va_dinci_55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Α την πας μακριά την μπλόφα. Οι άλλοι βρίζουν, απλώς, εςυ ειςαι και επικίνδυνος. Έχω το δικό μου ip ως va dinci τέλος.
Ετσι, άντε γαμησου
Ετσι, άντε γαμησου
va_dinci_55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Πανο σημαντικό ειναι ´οτι φορούσε σκουλαρίκια κρίκους. Μάλιστα έκαναν και κάποιο σχετικό σχόλιο.
και μεσα στους κρικους ήταν και απο ένας παπαγάλος!!Πανο σημαντικό ειναι ´οτι φορούσε σκουλαρίκια κρίκους. Μάλιστα έκαναν και κάποιο σχετικό σχόλιο.
Κιτρινος!!!!
Α την πας μακριά την μπλόφα. Οι άλλοι βρίζουν, απλώς, εςυ ειςαι και επικίνδυνος. Έχω το δικό μου ip ως va dinci τέλος.
Ετσι, άντε γαμησου
Da Korax
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1
Εχει και static ip κάτσε καλα τυπε μην βαλει και προξυ!
Peacful_Warrior
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 238
- Πόντοι
- 36
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
αφου εχεις την ιδια ip ρε βλακα!!!
μ'αρεσει που ξερεις κι απο ip .να χαρω εγω επιπεδο γνωσεων σε δικτυα υπολογιστων!μονο που αμα ηξερες τι ειναι ip διευθυνση και ηξερες και πως να βλεπεις την ip του καθενος τοτε θα καταλαβαινες οτι δεν ειμαστε το ιδιο προσωπο.
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Πανο σημαντικό ειναι ´οτι φορούσε σκουλαρίκια κρίκους. Μάλιστα έκαναν και κάποιο σχετικό σχόλιο.
αν ειχα μια παραπανω λεπτομερια για τα ρουχα θα μπορουσα να κανω αυτο που σκεφτομαι,τωρα ειμαι σε αδιεξοδο δεν ειμαι σιγουρος αν πρεπει να εφαρμοσω το σχεδιο που σκεφτομαι εδω και καιρο.παντως πολλες απ τις λεπτομεριες που εδωσες σε οσα ημουν μπροστα πρεπει να συνεβησαν απλα εγω εκεινη την ωρα δεν ειχα δωσει σημασια γιατι δεν μου φανηκαν υποπτα και τα προσπερασα χωρις σκεψη και δεν τα θυμομουν αλλα τωρα που τα διαβαζω απο σενα που δεν ησουν παρον σαν να τα θυμαμαι καποια οτι καπως ετσιεγιναν καποια πραγματα απ αυτα που ανεφερες οταν ημουν μπροστα.
va_dinci_55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Πρέπει όμως να δράσεις και να μάθεις γιατι δεν ειναι μονο αυτά και πρωινο Στάθης βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο που μπορει να εχει
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
τααν ειχα μια παραπανω λεπτομερια για τα ρουχα θα μπορουσα να κανω αυτο που σκεφτομαι,τωρα ειμαι σε αδιεξοδο δεν ειμαι σιγουρος αν πρεπει να εφαρμοσω το σχεδιο που σκεφτομαι εδω και καιρο.παντως πολλες απ τις λεπτομεριες που εδωσες σε οσα ημουν μπροστα πρεπει να συνεβησαν απλα εγω εκεινη την ωρα δεν ειχα δωσει σημασια γιατι δεν μου φανηκαν υποπτα και τα προσπερασα χωρις σκεψη και δεν τα θυμομουν αλλα τωρα που τα διαβαζω απο σενα που δεν ησουν παρον σαν να τα θυμαμαι καποια οτι καπως ετσιεγιναν καποια πραγματα απ αυτα που ανεφερες οταν ημουν μπροστα.Πανο σημαντικό ειναι ´οτι φορούσε σκουλαρίκια κρίκους. Μάλιστα έκαναν και κάποιο σχετικό σχόλιο.
μια χαρη βα ντιντσι αν μπορεις ρωτησε αυτον απο τον οποιο εμαθες ολα αυτα λεπτομεριες σχετικα με τα ρουχα της λενας χρωμα ή καποιο σχεδιο που ειχε πανω.θα βοηθουσες πολυ για να ξερω και γω αν προχωρησω με την παρακολουθηση που σκεφτομαι ή όχι και για να μην πεθανω απο τις αμφιβολιες .προκαταβολικα ευχαριστω
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Πρέπει όμως να δράσεις και να μάθεις γιατι δεν ειναι μονο αυτά και πρωινο Στάθης βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο που μπορει να εχει
αν τελικα μπορεσεις και τον ξαναβρειθς και μαθεις κατι για το ντυσιμο κλπ παρακαλω πολυ ενημερωσε.ευχαριστω
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Θες να σε ενημερώσω και εγώ αν μάθω τιποτα για την καριόλα σου;
εσυ καλυτερα να αποχωρησεις
πριτς!!!εσυ καλυτερα να αποχωρησεις
va_dinci_55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Νομίζω η μπλούζα ήταν σιελ τόπ με ντεκολτέ που δένει πισω, με ραντακι και αφήνει τον αφαλό έξω. Η φούστα ήταν μια μαύρη αεράτη καμία 20 άρια πόντους πάνω απο το γόνατο.
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
Ρε μεγαλε εχει ξεπεραστει πια το θεμα να γαμανε ολοι τη Λενα. Το πιο αστειο που βλεπω και γελαω ειναι οτι τα ειχα με μια Ελενα που μου ειχε πρηξει τ αρχιδια οταν την γαμουσα μα φαντασιωνετσι οτι παρτουζωνεται με 5-6 μαλακες. Επειδη μου ειχε σπασει τ @@, σε μια φαντασιωση που παλι υποτιθεται οτι ημουν ο νταβατζης και την ειχα δωσει για παρτουζα σε 3 τυπους με ρωταει "Γιατι με βγαζεις στο κλαρι?" και καλα. Και της απανταω " ε για να ψωνισω κανα ρουχαλακι....να φαω κανα σουβλακι...." και ξεραθηκα στα γελια και αυτη στραβωσε!!! Λες να το εχει τ ονομα τελικα???
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
γαματο ελιωσαΡε μεγαλε εχει ξεπεραστει πια το θεμα να γαμανε ολοι τη Λενα. Το πιο αστειο που βλεπω και γελαω ειναι οτι τα ειχα με μια Ελενα που μου ειχε πρηξει τ αρχιδια οταν την γαμουσα μα φαντασιωνετσι οτι παρτουζωνεται με 5-6 μαλακες. Επειδη μου ειχε σπασει τ @@, σε μια φαντασιωση που παλι υποτιθεται οτι ημουν ο νταβατζης και την ειχα δωσει για παρτουζα σε 3 τυπους με ρωταει "Γιατι με βγαζεις στο κλαρι?" και καλα. Και της απανταω " ε για να ψωνισω κανα ρουχαλακι....να φαω κανα σουβλακι...." και ξεραθηκα στα γελια και αυτη στραβωσε!!! Λες να το εχει τ ονομα τελικα???
va_dinci_55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Νομιζω ´οτι ειναι αρκετά συνηθισμένη φαντασίωση στις γκόμενες. Είχα και γω μια γκομενα , όχι λενα παρεπιπτόντως, που μου ζήταγε να της πω ιστοριες , όταν λύθηκε πιο πολυ το τι μου έλεγε για το πως φανταζόταν να τη γαμανε ειναι ασύλληπτο , το πιο περίεργο ήταν το επόμενο ένας πρώην δικό της ήταν αγιογράφος -πραγματικότητα - και φανταζόταν ´οτι τη στρίμωχναν ιερομενοι
petros preveza
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε μεγαλε εχει ξεπεραστει πια το θεμα να γαμανε ολοι τη Λενα. Το πιο αστειο που βλεπω και γελαω ειναι οτι τα ειχα με μια Ελενα που μου ειχε πρηξει τ αρχιδια οταν την γαμουσα μα φαντασιωνετσι οτι παρτουζωνεται με 5-6 μαλακες. Επειδη μου ειχε σπασει τ @@, σε μια φαντασιωση που παλι υποτιθεται οτι ημουν ο νταβατζης και την ειχα δωσει για παρτουζα σε 3 τυπους με ρωταει "Γιατι με βγαζεις στο κλαρι?" και καλα. Και της απανταω " ε για να ψωνισω κανα ρουχαλακι....να φαω κανα σουβλακι...." και ξεραθηκα στα γελια και αυτη στραβωσε!!! Λες να το εχει τ ονομα τελικα???
χα χα χα χα χα...τρελα...εισια ωραιος.