Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 675K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,0%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 12 12,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    100
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Τι να σου πω, αυτά μου είπαν. Οσο για την κρίση μπορει η λενα να μην απάντησε σωστά δέσιμο μενού της δύσκολης στιγμής. Πάντως η λενα άλλαξε μπλούζα, είχε τα μαλλιά της κόμπο και το σκαμπό ήταν ξεχαρβαλωμένο.

Πάντως και οι φιλοι σου είπαν ´οτι θα τις τον ασφαλίσουν και έφεραν τον Στάθη να κανει την ασφάλιση. Τι λες θα τις κάνουν μικτή ασφάλιση?

ο μόνος τρόπος να πειστώ οτι κατι απο ολα αυτα ειναι αλήθεια είναι να μου πεις περισσοτερες λεπτομεριες ,γιατι αν πειστω οτι κατι τρεχει θα προχωρησω σε  πολυ δραστικα και ακραια μετρα και πριν το κανω αυτο θελω να σιγουρευτω. Γι ααυτο πεσ μου αυτος που σου τα ειπε ολα αυτα για εκεινη τη μερα που πηγα να αγορασω κρασι σου εδωσε καθολου λεπτομεριες για το ντυσιμο της γυναικας μου; Δηλαδη πως  ηταν αυτα που φορουσε ,τι χρωμα κλπ

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.925
Πόντοι
6.030
Παντως ρε μεγαλε πρεπει να εχεις απωθημενα! Γιατι στο σεναριο βαζεις οτι σου γαμανε συνεχεια τη γυναικα?? Εχεις σκεφτει το γεγονος να σιυ κατσουν εσενα 2  βυζαρουδες να τις γαμησεις να το ευχαριστηθεις??

Da Korax

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
27
Πόντοι
1
ετσι ακριβως,,,va dinciν  και πανοφανης τους πηραν ολοι  χαμπαρι οτι ειναι ο ιδιος μαλακας,!!!!γιαννης κερναει ,γιαννης πινει :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Δινω ρισπεκτ στο μυστοπλαστη μας γιατι το τερματισε με το σκαμπο! Πρεπει να κανει κονε με ταραντινο  ο τυπος να δουμε την γυναικα του σε σπλατερια!  :s&m_2:

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Δε ξέρω λεπτομερειες για πριν, όταν όμως άφησαν τη λενα να παει να φρεσκαριστεί, αφού τους είχε καθαρίσει τις πουτσες, επέστρεψε με ενα μπλουζάκι με ραντακι και βαθύ ντεκολτέ, και κραγιόν έντονο κεραμιδι.
Μάλιστα πριν φύγει ο κος Ανδρέας ειπε πω πω ρε κούκλα τι βυζαρες ειναι αυτές που έχεις, ελα να μου δώσεις ενα φιλάκι να μου αφήσεις ενα κοκιναδι . Η λενα πήγε να τον φιλήσει στο μάγουλο, αλλα ο κος Ανδρέας τραβήχτηκε ξεκουμπωσε το φερμουάρ του και έβγαλε το πουτσο του έξω λέγοντας εδώ το θελω το κοκιναδι.

Η λενα ειπε ω ποσο πρόστυχος είστε κύριε Ανδρέα

Ο κύριος Ανδρέας όμως την τράβηξε προς το μέρος και πίεσε το πισω μέρος του κεφαλιού της μέχρι που το στόμα της ήρθε στην ίδια ευθεία με τον πουτσο του και όπως είχε τα πόδια εντελώς τεντωμένα, τα τέλεια καπούλια της είχαν τεχτωθει προς τα πισω ενώ η κοντή φούστα είχε ανεβεί αποκαλύπτοντας το μισό κωλο της. Η λενα δίστασε δεν άνοιξε το στόμα της. Ένας απο τους, ας πούμε φίλους, πλησίασε, έπιασε το Στριγκ της λενας , εκείνο που κανει καρδούλα στο πισω μέρος , το τράβηξε το έσκισε και ειπε αυτο θα το κρατήσουμε για ενθύμιο. Η λενα άνοιξε το στόμα της λέγοντας ωθώ, και ο Στάθης βρήκε ευκαιρία και έβαλε το πουτσο του μεσα και ειπε ¨ ελα καυλα σφιξε τις χειλαρες σου γύρω, μπράβο τ´ωρα άνοιξε το στόμα σου, ετσι. Ο κος Ανδρέας τράβηξε έξω τον πουτσο του ενώ πάνω του σε όλη την περιφέρεια είχε μείνει το κόκκινο αποτύπωμα των χειλιών της λενας. Πολυ καιρό ήθελα να το κάνω αυτο, κρατώντας το πουτσο του πάνω απο το προσωπο της λενας, έχοντας βγάλει το κινητό του και περνώντας φωτό. Την ίδια στιγμή ένας απο τους φίλους είχε ανοίξει τα καπούλια της λενας και έπερνε φωτό απο τον ξεσκισμένο κωλο της.

Ντροπή σας κύριε Ανδρέα. Και εσείς μου σκίσετε το κυλοτα κι μου και πήρατε φωτογραφίες.
Ελα ρε κούκλα στο κυλοτα κι θα κολλήσουμε , εδώ σκίσαμε την κωλαρα σου.αλλωστε θα σου κάνουμε σύντομα δώρο κυλοτα κι και ζαρτιέρες , οι θείοι σου μας είπαν ´οτι σου έσκιζαν συχνά τα κιλοτάκια για αυτο σου επερναν αλλα, οσο για τις φωτό εδώ έχεις γυρίσει τόσα βιντεο. Μετά ο κύριος Ανδρέας έφυγε .

Οι φιλοι σου πλησίασαν τη λενα όπως είχε καθίσει στον καναπέ δεξιά και αριστερά. Ο ένας ειπε πω πω τι βυζαρες έχεις. Ταυτόχρονα, έβαλε ο καθένας ενα χέρι σε καθε ώμο και τις κατέβασαν τα ραντακια με αποτέλεσμα να αποκαλυφθούν οι βυζαρες τις λενας. Πω πω τι πεπόνια ειναι αυτά.? αφήστε με θα έρθει ο πανος. Ωστόσο οι φιλοι σου αρχισαν να γλύφουν απο ενα βυζι ο καθένας. Τα έγλειφαν παντού αλλα κυρίως στις ρώγες. Μα τι ειναι αυτά που κάνετε ντροπή σας να γλύφετε τα βυζια μου, μη όχι τις ρώγες αυτο ειναι το αδύνατο σημείο. Μας το έχουν πει οι θείοι σου όταν τους ρωτήσαμε πως κατάφεραν απο την πρώτη φορά και σε έπαιξαν διπλό. Τοτε ακούστηκαν βήματα στη σκάλα. Οι φιλοι σου σηκώθηκαν ενώ γ λενα σήκωσε τα ραντακια περιορίζοντας με δυσκολία τις βυζαρες της

Μετά πανο μπήκες εςυ, θριαμβευτικά με μπουκάλι στο χέρι. Η λενα ειπε άντε επιτέλους αγάπη μου. Εςυ Είπες είδα αυτόν τον βλάκα απο απέναντι στο πεζοδρόμιο κάτω, έκλεισε απο ωρα και πήγα στου  διαόλου τη μανα να βρω κρασί, τι έκανε ακόμη στη γειτονιά? μπορει να εχει καμία σχέση στη γειτονιά, ειπε με χαμογελώ ένας απο τους φίλους σας, ενώ και οι άλλοι ψιλογελασαν . Τι ρε αυτός ο κοντό χοντρός γλοιώδης εχει και σχέση. Ολες του γυρίζουν την πλάτη. ΕΕ καποια θα βρεθεί όχι απλώς να του γυρίσει την πλάτη αλλα να σκύψει κιόλας. Που ξέρεις μπορει αυτη τη στιγμή να του εχει αφήσει καποια και κάποιο κοκιναδι. Αποκλείετε ειναι κακάσχημος . Μπορει η εμφάνιση να ειναι σημαντική αλλα παίζουν και αλλα ρόλο στο να πηδήξει κανεις ωραίες γυναίκες. Δηλαδή? η πονηριά, θράσοςνα τις κανει να αισθανθούν σιγουριά  και αλλα. Δε νομίζω.

Λενα γιατι άλλαξες μπλούζα. Πετάχτηκε ο Γιώργος και ειπε , να έσκυψε πολυ για να πιάσει καλα το ταψί με αποτέλεσμα να ακουμπήσει το στήθος της στη σάλτσα . Ναι πήγαμε να βοηθήσουμε να καθαρίσει, αλλα δεν πρόλαβαν περαχτηκε  η λενα, είχε ποτίσει.

Μετά καθήσατε στο τραπέζι  η λενα έφερε και ακούμπησε τα πιάτα και όπως έσκυβε για να τα αφήσει η αεράτη φούστα αποκάλυπτε τα υπέροχα πόδια της ενώ τα βυζια της ήταν έτοιμα να βγουν έξω.

Ντροπή σας

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Η λενα σέρβιρε και ρωτούσε μπούτι η στήθος. Φαίνονται και τα δυο τέλεια, ´οτι θελεις. Μετά η λενα έκατσε στη μόνη θέση που ήταν κενή ανάμεσα στους φίλους σας.

Ρώτησε μα που ειναι οι γυναίκες σας. 

Ε να οι γυναίκες μας μας κρατάνε λίγο μούτρα και κάνουν ´οτι έχουν πονοκέφαλο. Να εχθές που συζητούσαμε οι τρεις μας διαπιστώσαμε ´οτι οι σεξουαλικές μας ζωές έχουν μείνει πολυ στάσιμες και μάλλον παγωμένες και είπαμε να τους ζητήσουμε κάτι λίγο έξω απο τα συνηθισμένα για να κάνουμε τα πράγματα λίγο πιο πικάντικα και είπαμε να τους προτείνουμε ...ε .. Καταλαβαίνετε να το κάνουμε απο εναλλακτική είσοδο . Και αυτές ούτε που ήθελαν να ακούσουν και θύμωσαν . Μα άδικο έχουν ? πως μπορείτε να απαιτείται απο τις γυναίκας κάτι τόσο πρόστυχο. Εςυ πανο είπες, ελα λενα τα παιδιά δεν το λενε για κακό, ενώ ένας ειπε όχι πανο εχει δίκιο η λενα δεν πρόκειται να ζητήσουμε ξανα κάτι τέτοιο απο τις γυναίκες μας , ενώ και οι τρεις είχαν ζωγραφισμένο στα πρόσωπα τους ενα χαμόγελο.

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Όταν έφτασε η ωρα να φύγουν και σηκωθήκαμε όλοι απο το τραπέζι ο γιωργος ειπε, ρε πανο το κόκκινο κρασί το ξεχάσαμε τελείως δεν πας να μου το φέρεις να το πιω εμένα που μου αρέσει.

Εςυ πηγές στην κουζίνα , ενώ οι φιλοι σου είπαν στη λενα , ελα ρε κούκλα βάλε μας και εμάς κοκιναδι στις πουτσες μας . Μα τι λέτε ο πανος ειναι μεσα , δεν φτάνουν ολα αυτά που μου  κανατε σήμερα, ξεχαρβαλωσαμε το σκαμπό, μου σκίσετε και μου πήρατε το κυλοτα κι και ολα τα αλλα. Οι φιλοι σας ψιλογελασαν πλησίασαν έβαλαν και οι τρεις χέρι κάτω απο την φούστα στα υπέροχα καπούλια τις λενας έφτασαν σε κατάλληλη θέση και με μια συγχρονισμένη κίνηση έβαλαν και οι τρεις την ίδια στιγμή κωλο δάκτυλο στη λενα, που ειπε αλήτες τι μου κάνετε ενώ όμως είχε σπάσει τη μέση τουρλωνοντας τα καπούλια της και δίνοντας πρόσβαση στα δάκτυλά να μπουν πιο βαθια.

Ελα ρε κούκλα βοήθησε μας να σου βάλουμε πιο καλα κωλο δάχτυλο, για να τα βγάλουμε πριν έρθει ο πανος. Η λενα έπιασε με τα δυο της χέρια τα καπούλια της και τα άνοιξε τέρμα σε σημείο που μπήκαν στο κωλο της ακόμα και ο βέρες των φίλων σας. Εντάξει τους ειπε ευχαριστημένοι ? οι φιλοι σου έβγαλαν τα δάκτυλά έξω, ενώ η λενα συνέχισε να κρατά τα καπούλια της δίνοντας θέα για άλλη μια φορά στην κωλοτρυπιδα της.

Φυσικά κούκλα μου πολυ ευχαριστημένοι, στιγμές πριν μπεις η λενα άφησε τα καπούλια της και ίσιωσε το σώμα της , η φούστα της έπεσε αλλα σκάλωσε στην ολοστρόγγυλο πεταχτή κωλαρα της ενώ ένας απο τους φίλους σας της την κατέβασε πιο κάτω, πιο κάτω ώστε να καλύψει όλο το υπερθέαμα.

Οι φιλοι σου σας χαιρέτησαν , σου έδωσαν το χέρι που δευτερόλεπτα πριν έβαζε κωλο δάχτυλο στη λενα.

Μόλις έφυγαν η λενα ειπε είμαι πολυ κουρασμένη, ξεσκίστηκα για να ικανοποιήσω ολες τις ορέξεις των φίλων σου. Και εςυ είπες μπράβο λενα έχω να το λέω τι οικοδέσποινα ειναι η γυναικα μου,

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Όταν έφτασε η ωρα να φύγουν και σηκωθήκαμε όλοι απο το τραπέζι ο γιωργος ειπε, ρε πανο το κόκκινο κρασί το ξεχάσαμε τελείως δεν πας να μου το φέρεις να το πιω εμένα που μου αρέσει.

Εςυ πηγές στην κουζίνα , ενώ οι φιλοι σου είπαν στη λενα , ελα ρε κούκλα βάλε μας και εμάς κοκιναδι στις πουτσες μας . Μα τι λέτε ο πανος ειναι μεσα , δεν φτάνουν ολα αυτά που μου  κανατε σήμερα, ξεχαρβαλωσαμε το σκαμπό, μου σκίσετε και μου πήρατε το κυλοτα κι και ολα τα αλλα. Οι φιλοι σας ψιλογελασαν πλησίασαν έβαλαν και οι τρεις χέρι κάτω απο την φούστα στα υπέροχα καπούλια τις λενας έφτασαν σε κατάλληλη θέση και με μια συγχρονισμένη κίνηση έβαλαν και οι τρεις την ίδια στιγμή κωλο δάκτυλο στη λενα, που ειπε αλήτες τι μου κάνετε ενώ όμως είχε σπάσει τη μέση τουρλωνοντας τα καπούλια της και δίνοντας πρόσβαση στα δάκτυλά να μπουν πιο βαθια.

Ελα ρε κούκλα βοήθησε μας να σου βάλουμε πιο καλα κωλο δάχτυλο, για να τα βγάλουμε πριν έρθει ο πανος. Η λενα έπιασε με τα δυο της χέρια τα καπούλια της και τα άνοιξε τέρμα σε σημείο που μπήκαν στο κωλο της ακόμα και ο βέρες των φίλων σας. Εντάξει τους ειπε ευχαριστημένοι ? οι φιλοι σου έβγαλαν τα δάκτυλά έξω, ενώ η λενα συνέχισε να κρατά τα καπούλια της δίνοντας θέα για άλλη μια φορά στην κωλοτρυπιδα της.

Φυσικά κούκλα μου πολυ ευχαριστημένοι, στιγμές πριν μπεις η λενα άφησε τα καπούλια της και ίσιωσε το σώμα της , η φούστα της έπεσε αλλα σκάλωσε στην ολοστρόγγυλο πεταχτή κωλαρα της ενώ ένας απο τους φίλους σας της την κατέβασε πιο κάτω, πιο κάτω ώστε να καλύψει όλο το υπερθέαμα.

Οι φιλοι σου σας χαιρέτησαν , σου έδωσαν το χέρι που δευτερόλεπτα πριν έβαζε κωλο δάχτυλο στη λενα.

Μόλις έφυγαν η λενα ειπε είμαι πολυ κουρασμένη, ξεσκίστηκα για να ικανοποιήσω ολες τις ορέξεις των φίλων σου. Και εςυ είπες μπράβο λενα έχω να το λέω τι οικοδέσποινα ειναι η γυναικα μου,

αν δεν εμαθες για πριν λεπτομεριες πες μου για μετα ,σου ειπε τι χρωμα ηταν το μπλουζακι που φορουσε και αν ειχε καποιο σχεδιο πανω;

swingcouple

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
ρε μαλακα σταματα να γραφεις σεναρια και να απαντας ο "ιδιος" ,,αφου σε πηραν χαμπαρι οτι εισαι 'ENΑΣ" και μοναδικος μαλακας,,γραψε κανα σεναριο γαι τον σειρινακη ,,ισως σε δη για "ταλεντο" :effemine: :effemine: :effemine:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Φάνη η γυναίκα σου πρέπει να γαλουχηθεί στην κόλαση του Άνταλτ Θίατερ! Ψήστην για επίσκεψη.. Η καλύτερη γιατρειά για να ξεχάσει τα γουρούνια!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ΦανηΛενα Ντα βιντσι γαμιεσαι  απο ολες τις τρυπες!!!

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Don't feed the Troll.

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    41,4 KB · Εμφανίσεις: 46

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Ξέρω ´οτι η φούστα ήταν κοντή και αεράτη .  Για την μπλούζα δεν μου είπαν. Το Στριγκ ήταν μαύρο με καρδούλα πισω.

Peacful_Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
238
Πόντοι
36
Το νημα εχει παει σε αλλη διασταση  :o

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
γιατι με βριζεις εσυ τι προβλημα εχεις;
Ρε βλαμμενε σε εχει παρει χαμπαρι ως και η γατα στην γωνία και εσύ συνεχίζεις τις μαλακιες;
Αντε και γαμησου!

Ευχή σου δίνω μπας και ξελαμπικαρεις!

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Γιάννης γογο, εισαι Σέρλοκ Χολμς. Ε ναι λοιπόν είμαι ο ίδιος με τον πανο , τον Φανή  και έναν ακόμη που πηδαγε ενα στενό σου προσωπο, εαν αυτο δουλεύει για σενα. Για να καταλάβω μπαίνεις σε ερωτικες ιστοριες για να βρίσεις ?  να βάλεις σήματα  :jerking: :jerking: (γιατι εςυ την έχεις κοψει) . Δεν θα σου έλεγα τιποτα εαν δεν είχες βρίσει, αλλα μου τη δίνουν τύποι που το παίζουν ξερόλες και υπερανω, γιατι δεν ακολουθείς τη συμβουλή don't feed the troll.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Γιάννης γογο, εισαι Σέρλοκ Χολμς. Ε ναι λοιπόν είμαι ο ίδιος με τον πανο , τον Φανή  και έναν ακόμη που πηδαγε ενα στενό σου προσωπο, εαν αυτο δουλεύει για σενα. Για να καταλάβω μπαίνεις σε ερωτικες ιστοριες για να βρίσεις ?  να βάλεις σήματα  :jerking: :jerking: (γιατι εςυ την έχεις κοψει) . Δεν θα σου έλεγα τιποτα εαν δεν είχες βρίσει, αλλα μου τη δίνουν τύποι που το παίζουν ξερόλες και υπερανω, γιατι δεν ακολουθείς τη συμβουλή don't feed the troll.
αλλαξες λογαριασμο τωρα;
Μαλακα!!! :birdman: :2funny:

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Δεν άλλαξα τιποτα Ντούντ. Θα σε παρακαλέσω να μη βρίζεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom