Δε ξέρω λεπτομερειες για πριν, όταν όμως άφησαν τη λενα να παει να φρεσκαριστεί, αφού τους είχε καθαρίσει τις πουτσες, επέστρεψε με ενα μπλουζάκι με ραντακι και βαθύ ντεκολτέ, και κραγιόν έντονο κεραμιδι.
Μάλιστα πριν φύγει ο κος Ανδρέας ειπε πω πω ρε κούκλα τι βυζαρες ειναι αυτές που έχεις, ελα να μου δώσεις ενα φιλάκι να μου αφήσεις ενα κοκιναδι . Η λενα πήγε να τον φιλήσει στο μάγουλο, αλλα ο κος Ανδρέας τραβήχτηκε ξεκουμπωσε το φερμουάρ του και έβγαλε το πουτσο του έξω λέγοντας εδώ το θελω το κοκιναδι.
Η λενα ειπε ω ποσο πρόστυχος είστε κύριε Ανδρέα
Ο κύριος Ανδρέας όμως την τράβηξε προς το μέρος και πίεσε το πισω μέρος του κεφαλιού της μέχρι που το στόμα της ήρθε στην ίδια ευθεία με τον πουτσο του και όπως είχε τα πόδια εντελώς τεντωμένα, τα τέλεια καπούλια της είχαν τεχτωθει προς τα πισω ενώ η κοντή φούστα είχε ανεβεί αποκαλύπτοντας το μισό κωλο της. Η λενα δίστασε δεν άνοιξε το στόμα της. Ένας απο τους, ας πούμε φίλους, πλησίασε, έπιασε το Στριγκ της λενας , εκείνο που κανει καρδούλα στο πισω μέρος , το τράβηξε το έσκισε και ειπε αυτο θα το κρατήσουμε για ενθύμιο. Η λενα άνοιξε το στόμα της λέγοντας ωθώ, και ο Στάθης βρήκε ευκαιρία και έβαλε το πουτσο του μεσα και ειπε ¨ ελα καυλα σφιξε τις χειλαρες σου γύρω, μπράβο τ´ωρα άνοιξε το στόμα σου, ετσι. Ο κος Ανδρέας τράβηξε έξω τον πουτσο του ενώ πάνω του σε όλη την περιφέρεια είχε μείνει το κόκκινο αποτύπωμα των χειλιών της λενας. Πολυ καιρό ήθελα να το κάνω αυτο, κρατώντας το πουτσο του πάνω απο το προσωπο της λενας, έχοντας βγάλει το κινητό του και περνώντας φωτό. Την ίδια στιγμή ένας απο τους φίλους είχε ανοίξει τα καπούλια της λενας και έπερνε φωτό απο τον ξεσκισμένο κωλο της.
Ντροπή σας κύριε Ανδρέα. Και εσείς μου σκίσετε το κυλοτα κι μου και πήρατε φωτογραφίες.
Ελα ρε κούκλα στο κυλοτα κι θα κολλήσουμε , εδώ σκίσαμε την κωλαρα σου.αλλωστε θα σου κάνουμε σύντομα δώρο κυλοτα κι και ζαρτιέρες , οι θείοι σου μας είπαν ´οτι σου έσκιζαν συχνά τα κιλοτάκια για αυτο σου επερναν αλλα, οσο για τις φωτό εδώ έχεις γυρίσει τόσα βιντεο. Μετά ο κύριος Ανδρέας έφυγε .
Οι φιλοι σου πλησίασαν τη λενα όπως είχε καθίσει στον καναπέ δεξιά και αριστερά. Ο ένας ειπε πω πω τι βυζαρες έχεις. Ταυτόχρονα, έβαλε ο καθένας ενα χέρι σε καθε ώμο και τις κατέβασαν τα ραντακια με αποτέλεσμα να αποκαλυφθούν οι βυζαρες τις λενας. Πω πω τι πεπόνια ειναι αυτά.? αφήστε με θα έρθει ο πανος. Ωστόσο οι φιλοι σου αρχισαν να γλύφουν απο ενα βυζι ο καθένας. Τα έγλειφαν παντού αλλα κυρίως στις ρώγες. Μα τι ειναι αυτά που κάνετε ντροπή σας να γλύφετε τα βυζια μου, μη όχι τις ρώγες αυτο ειναι το αδύνατο σημείο. Μας το έχουν πει οι θείοι σου όταν τους ρωτήσαμε πως κατάφεραν απο την πρώτη φορά και σε έπαιξαν διπλό. Τοτε ακούστηκαν βήματα στη σκάλα. Οι φιλοι σου σηκώθηκαν ενώ γ λενα σήκωσε τα ραντακια περιορίζοντας με δυσκολία τις βυζαρες της
Μετά πανο μπήκες εςυ, θριαμβευτικά με μπουκάλι στο χέρι. Η λενα ειπε άντε επιτέλους αγάπη μου. Εςυ Είπες είδα αυτόν τον βλάκα απο απέναντι στο πεζοδρόμιο κάτω, έκλεισε απο ωρα και πήγα στου διαόλου τη μανα να βρω κρασί, τι έκανε ακόμη στη γειτονιά? μπορει να εχει καμία σχέση στη γειτονιά, ειπε με χαμογελώ ένας απο τους φίλους σας, ενώ και οι άλλοι ψιλογελασαν . Τι ρε αυτός ο κοντό χοντρός γλοιώδης εχει και σχέση. Ολες του γυρίζουν την πλάτη. ΕΕ καποια θα βρεθεί όχι απλώς να του γυρίσει την πλάτη αλλα να σκύψει κιόλας. Που ξέρεις μπορει αυτη τη στιγμή να του εχει αφήσει καποια και κάποιο κοκιναδι. Αποκλείετε ειναι κακάσχημος . Μπορει η εμφάνιση να ειναι σημαντική αλλα παίζουν και αλλα ρόλο στο να πηδήξει κανεις ωραίες γυναίκες. Δηλαδή? η πονηριά, θράσοςνα τις κανει να αισθανθούν σιγουριά και αλλα. Δε νομίζω.
Λενα γιατι άλλαξες μπλούζα. Πετάχτηκε ο Γιώργος και ειπε , να έσκυψε πολυ για να πιάσει καλα το ταψί με αποτέλεσμα να ακουμπήσει το στήθος της στη σάλτσα . Ναι πήγαμε να βοηθήσουμε να καθαρίσει, αλλα δεν πρόλαβαν περαχτηκε η λενα, είχε ποτίσει.
Μετά καθήσατε στο τραπέζι η λενα έφερε και ακούμπησε τα πιάτα και όπως έσκυβε για να τα αφήσει η αεράτη φούστα αποκάλυπτε τα υπέροχα πόδια της ενώ τα βυζια της ήταν έτοιμα να βγουν έξω.
Ντροπή σας