Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 664K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,2%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,7%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 58,8%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Άκουσα ´οτι ο Στάθης πούλησε την ασφάλεια τελικά στη λενα. Τις εξήγησε με λεπτομερειες τους κινδύνους που διατρέχει μια sexy starlet στα γυρίσματα (όχι ´οτι η λενα δεν τους ήξερε). Επίσης τις έκανε και μεγάλη έκπτωση με αντάλλαγμα να τον βοηθήσει να πείσει μερικούς ζόρικος και άξεστους πελάτες να ασφαλιστούν. Μάλιστα έκλεισε ήδη ραντεβού να τη δουν και της ζήτησε να παει με μαύρο κοντό φόρεμα στρινγκ και ζαρτιέρες. Η λενα του ειπε κύριε Στάθη τι θα τους πω ?  δε χρειάζεται να τους πεις, άσε θα μιλήσω εγω, άλλωστε εςυ θα εισαι την περισσότερη ωρα μπουκωμένη . Γιατι κύριε Στάθη θα έχουν ετοιμάσει και φαγητό? ναι λουκάνικα και...καλαμάρια. Καλαμάρια ? ναι σαν αυτά που είχες δοκιμάσει στη σπηλιά.

Συνέχισε να μην δίνεις σημασία και δεν βλέπω καλα τη λενα

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Άκουσα ´οτι ο Στάθης πούλησε την ασφάλεια τελικά στη λενα. Τις εξήγησε με λεπτομερειες τους κινδύνους που διατρέχει μια sexy starlet στα γυρίσματα (όχι ´οτι η λενα δεν τους ήξερε). Επίσης τις έκανε και μεγάλη έκπτωση με αντάλλαγμα να τον βοηθήσει να πείσει μερικούς ζόρικος και άξεστους πελάτες να ασφαλιστούν. Μάλιστα έκλεισε ήδη ραντεβού να τη δουν και της ζήτησε να παει με μαύρο κοντό φόρεμα στρινγκ και ζαρτιέρες. Η λενα του ειπε κύριε Στάθη τι θα τους πω ?  δε χρειάζεται να τους πεις, άσε θα μιλήσω εγω, άλλωστε εςυ θα εισαι την περισσότερη ωρα μπουκωμένη . Γιατι κύριε Στάθη θα έχουν ετοιμάσει και φαγητό? ναι λουκάνικα και...καλαμάρια. Καλαμάρια ? ναι σαν αυτά που είχες δοκιμάσει στη σπηλιά.

Συνέχισε να μην δίνεις σημασία και δεν βλέπω καλα τη λενα

Τι αποκλιεται!τα εχουμε συμφωνησει με τη λενα οτι αν ηταν να ερθει αυτο το μοσχαρι σπιτι μας για την ασφαλεια να μου το πει για να κανονισω να ειμαι και γω.Αρα αποκλιεται να τον συναντησε και να εκανε την ασφαλεια και γω να μην ξερω τιποτα.εσυ απο που τα εμαθες ολα αυτα;γιατι σιγουρα οποιος σου τα ειπε λεει ψεματα .πρωτα απο ολα δεν θα μπορουσε να τα μαθει ακομα και αν γινονταν  .που δεν εγιναν καποιος σου λεει ψεματα.ποιος σου τα ειπε πες σε παρακαλω εχει σημασια

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Δεν έχεις κοιτάξει κάτι παραπάνω ?σου έχω αποκαλύψει αξιόπιστη πηγή αλλα δεν κανεις κάτι. Εςυ εισαι σίγουρος ´οτι το κάθαρμα δεν εχει δει τη λενα

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Δεν έχεις κοιτάξει κάτι παραπάνω ?σου έχω αποκαλύψει αξιόπιστη πηγή αλλα δεν κανεις κάτι. Εςυ εισαι σίγουρος ´οτι το κάθαρμα δεν εχει δει τη λενα

ποιον εννοεις τον ντεντεκτιβ;

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Εχει λενα μαύρο κοντό φόρεμα και ζαρτιέρες , Στριγκ ξέρω ´οτι εχει πολλα

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Ο ντέντεκτιβ ειναι καλη πηγη και εχει κόλλημα με τη λενα

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Εχει λενα μαύρο κοντό φόρεμα και ζαρτιέρες , Στριγκ ξέρω ´οτι εχει πολλα
Εχει δυο κοντα μαυρα φορεματα ναι .αλλα ζαρτιερες οχι.δηλαδη της ειχα παρει παλια πριν χρονια ενα ζευγαρι μαυρες ζαρτιερες αλλα ποτε δεν τις φορεσε .με ειχε βρισει επειδη της πηρα κατι τοσο προστυχο και μου ειχε πει  οτι δεν φοραει τετοια και  πρεπει να τις πεταξε

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Πανοφανη κανα καμπινγκ δε θα παιχτει για κανα καινουργιο γαμησι της Λενας εεεε βιασμο ηθελα να πω

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Δεν έφερε και πολυ αντίρρηση στον παλιόφιλους σου τον Στάθη να φορέσει, και σκέφτεσαι ποια θα ειναι η κατάληξη εαν βρεθεί με κοντό γοφό ρέμα και ζαρτιέρες σε ενα σπιτι με άξεστους χωριάτες προσπαθώντας να πουλήσει ασφάλειες?

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Δεν έφερε και πολυ αντίρρηση στον παλιόφιλους σου τον Στάθη να φορέσει, και σκέφτεσαι ποια θα ειναι η κατάληξη εαν βρεθεί με κοντό γοφό ρέμα και ζαρτιέρες σε ενα σπιτι με άξεστους χωριάτες προσπαθώντας να πουλήσει ασφάλειες?

εσυ απο που εμαθες τοσες λεπτομεριες ;ειναι δυνατον ο ντεντεκτιβ να ξερει τοσες λεπτομεριες ;πως γινετε αυτο;

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Δεν εχει ιδιαίτερες δουλειές, την παρακολουθεί και μαζεύει υλικο

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Απο ´οτι φαίνεται κανει εξάσκηση για το επάγγελμα του, αλλα γουστάρει να παίρνει και ματι

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Και η λενα ειναι υπερθεαμα

Nα παρει μετα απο τοσες λεπτομεριες που μου λες αρχιζω να φοβαμαι .ενω ειμαι εκατο τα εκατο σιγουρο οτι το λαμογιο ο ντεντεκτιβ λεει ψεματα και παλι ανησυχω .νομιζω οτι πρεπει να βρω τροπο να μαθω τι ξερει αυτο το καθαρμα ο ντεντεκτιβ και αν οντως παρακολουθει τη γυναικα μου.

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Πρέπει να βιαστείς . Στο μεταξύ κανένα νεο απο τους φίλους σου , έχεις προσέξει εαν κοιτάνε περίεργα τη λενα η κάνουν περίεργα σχόλια?

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Πρέπει να βιαστείς . Στο μεταξύ κανένα νεο απο τους φίλους σου , έχεις προσέξει εαν κοιτάνε περίεργα τη λενα η κάνουν περίεργα σχόλια?

μπα οχι τιποτα .μονο μια φορα τωρα που το λες ειχαν ερθει τις προαλλες σπιτι και εκαναν κοπλιμεντα στη λενα οτι παιζει πολυ καλα στη καινουρια παρασταση που ετοιμαζουν και τοτε ο ενας απ τους φιλους μας ειπε στη λενα με παραπονο-Λενα εκτος απο καλη ηθοποιος εισαι και τρομερο λαρυγγι ,μονο που το δινεις μονο σ αυτους στην παρασταση γιατι δεν το δινεις και λιγο σε μας;εμεις δεν ειμαστε ανθρωποι.
και τον ρωταω -τι εννοεις;
-να τι να εννοω οτι η γυναικα σου ξερει να τραγουδαει μονο στην παρασταση και οταν της ζηταμε να τραγουδησει λιγο και μπροστα μας εκτος παραστασης αυτη αρνειτε ειναι δικαιο αυτο
και τοτε πριν προλαβω να του απαντησω πεταγετε η λενα και του λεει-ναι γιωργακη  ομως για να τραγουδησω πρεπει να εχω και μικροφωνο !χωρις μικροφωνο δεν γινετε να σας τραγουδησω.
-μα εχουμε δυο μικροφωνα δεν σου κανουν ,μια χαρα μικροφωνα ειναι με τα ολα τους.
-ε οχι και μικροφωνα αυτα τα δυο που μου δειξατε τις προαλες,αυτα δεν ηταν μικροφωνα αυτα ηταν ......χμμμμ
ειπε η λενα προσπαθωντας για καποιο λογο να κρυψει τα γελια της
-τι τι ηταν;
-ητανν.........πολυ ερασιτεχνικα ασ το πουμε .δεν ηταν για τραγουδι αυτα .αυτα ηταν μονο για να τραγουδησει καμια πρωταρα που τραγουδαει για πρωτη της φορα δεν ειναι για προχωρημενες φωνες.

μετα σταματησαν να μιλανε και μετα απο λιγο αλλαξαν θεμα.αλλα μου εκανε εντυπωση το παραπονο του γιωργου για το τραγουδι γιατι ενω ξεκινησε για πλακα μετα τι ρωτουσε για τα μικροφωνα πολυ νευριασμενος

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Δεν ήξερα ´οτι η λενα τραγουδάει. Μπραβο τα ταλέντα της εξελίσσονται . Πρόσεχε όμως αυτούς, πχ εαν ειναι στο σπιτι και την ακολουθούν στην κουζίνα, εαν έχετε συμφωνήσει μούρα και ξαφνικά θέλουν κρασί και πρέπει να πας να πάρεις και ειναι και το μαγαζί απέναντι κλείστο -τα δουν συμφωνήσει με τον ιδιοκτητη

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Δεν ήξερα ´οτι η λενα τραγουδάει. Μπραβο τα ταλέντα της εξελίσσονται . Πρόσεχε όμως αυτούς, πχ εαν ειναι στο σπιτι και την ακολουθούν στην κουζίνα, εαν έχετε συμφωνήσει μούρα και ξαφνικά θέλουν κρασί και πρέπει να πας να πάρεις και ειναι και το μαγαζί απέναντι κλείστο -τα δουν συμφωνήσει με τον ιδιοκτητη

τι εννοεις δεν καταλαβαινω;βασικα εσυ που το ξερεις οτι ειχε τελειωσει το κοκκινο κρασι και οταν πηγα να παρω η καβα ηταν κλειστη ;απο που το εμαθες αυτο;κι αυτο απ τον ντεντεκτιβ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom