Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 664K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,2%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,7%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 58,8%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Δεν έχεις δει τιποτα περίεργο ? εαν κοιτούν τη λενα, εαν κάνουν σχόλια και τέτοια ?

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Για άνοιξε ς κουβέντα για το εαν οι γυναίκες τους τον παίρνουν απο κωλο για να δεις αντιδράσεις. Πάντως πιο βέβαιο ειναι το τεστ του κωλου. Μια μέρα που θα κανει μπάνιο η λενα μπες και εςυ δήθεν για να την πλύνεις καις βρες ευκαιρία να βάλεις το χέρι σου ανάμεσα στα κωλομαγουλα της και βάλε της δάκτυλο. Μην εκπλαγείς εαν δεν ακουμπήσει πουθενά.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Δεν έχεις δει τιποτα περίεργο ? εαν κοιτούν τη λενα, εαν κάνουν σχόλια και τέτοια ?

Κοιτα γενικα δεν εχω παρατηρησει κατι. αλλα τωρα που το λες μια φορα μονο προχθες ειχε γινει κατι περιεργο καταρχην πριν περιπου μια εβδομαδα που μας επισκεφθηκαν οι φιλοι μου και εφεραν και εναν ακομα φιλο μας απ το σχολειο τον οποιο εγω δεν πηγαινα γιατι μου εκανε τον μαγκα στο γυμνασιο ,και ενω οι φιλοι μου το ηξεραν παρολα αυτα τον εφεραν σπιτι μου τη μερα που κανονησαμε να μαζευτουμε χωρις να με ρωτησουν αν θελω να ερθει αυτος.
τελως παντων τελικα ηρθε αλλα δεν δημιουργησε προβλημα φαινοταν να εχει σοβαρεψει μετα απο τοσα χρονια .Ομως προχθες χωρις να τον περιμενουμε ηρθε ακαλεστος στο σπιτι μας για αλλη μια φορα και μου ειπε οτι περασε ετσι μια βολτα μιας και ητανε κοντα.οπως καθομασταν αρχισε να μου μιλαει για οδικη ασφαλεια μιας και ηταν ασφαλιστης και γρηγορα καταλαβα οτι ηθελε να μου φορτωση οδικη ασφαλεια ,εκει που καθομασταν με τη γυναικα μου και ψαχναμε τροπο να τον ξεφωρτοθουμε  αλλαξε ξαφνικα την κουβεντα και αρχισε να μας μιλαει για ασφαλειες υγειας και για ατυχηματα στο χωρο εργασιας κλπ.και σε μια δοση λεει-παντως οτι και να λετε πρεπει να ξερετε  οτι μια ασφαλεια για αυτχηματα στο χωρο εργασιας ειναι απαραιτητη ειδικα οταν τα εξοδα δεν τα καλυπτει ο εργοδοτης,ασ πουμε εσυ λενα ακουσα τις προαλες οτι εισαι ηθοποιος
-δεν ειμαι ακομα αλλα θα γινω, συντομα θα παιξω την πρωτη μου παρασταση  .
-ωραια σκεψου λοιπον σε αυτη τη δουλεια ποσους κινδυνους διατρεχεις,το εχεις σκεφτει;
-οχι τι κινδυνους;
-σκεψου οτι καποια στιγμη θα σου τυχει και καποιος επικινδυνος ρολος ,στους ηθοποιους δεν τυχαινουν μονο παραδοσιακη συμβατικη ρολοι,φαντασου να παιξεις σε μια πιο απαιτητικη παρασταση και να παθεις καποιο ατυχημα
,πες οτι παιζεις σε μια χορευτικη παρασταση ασ πουμε η οτι υποδιεσαι τη γυμναστρια ή τη χορευτρια και εκει που χορευεις αν εισαι πρωταγωνηστρια ολοι η ταινια θα ειναι γυρισμενοι πανω σου αρα θα χορευεις εσυ με τους υπολοιπους ηθοποιους και μια ο ενας θα σε πιανει θα σε φερνει σβουρα μια ο αλλος θα σε πεταει ψηλα μια στραβει να γινει και καποιος απ τους παρτενερ σου να ξεφυγει λιγο μπορει να σου κανει καμια ζυμια.
-τι ζημια δηλαδη .τον ρωτησα εγω
και η λενα του ειπε-Εεεεε τι εννοεις;δ δεν καταλαβαινω;
-Ε να ξερεις οτι οι αντρες πολλες φορες δεν ελεγχουν τη δυναμη τους και ειδικα οταν εχουν να κανουν καμια δυσκολη σκηνη με μια γυναικα μπορει επανω στην ενταση της σκηνης να σου κανει ζημια καταλαθος.δε θελει και πολυ για να γινει το κακο καταλαβαινεις;ε πανο τι λες και συ δε συμφωνεις;
-ε μα τι λες οχι εγω δενν .
και γω του ειπα-τι να σου πω δεν ξερω απ'αυτα.αν και δεν νομιζω οτι χρειαζεται η γυναικα μου θα παιζει κυριως δραμα.
-ε και τι νομιζεις στο δραμα δεν υπαρχουν επικινδυνες σκηνες.
και εμεις με τη λενα απαντησαμε με μια φωνη -οχι
και εκεινος ειπε-Μη το λετε εγω μια φορα προσφατα ειχα παρακολουθηση μια δραματικη παρασταση απο μια νεα και πολυ ταλαντουχα ηθοποιο η οποια επαιζε δεν θυμαμαι ακριβως πια ηρωιδα αλλα θυμαμαι οτι την πιασαν αιχμαλωτη καποιοι αντρες μια συμοριας και της εκαναν βασινηστηρια σε ενα υπογειο για να της παρουν καποιες πληροφοριες που θελανε για τον αντρα της ο οποιος ιχε πολλα χρεη και την εκανε για το εξωτερικο ,το τι βασανηστηρια της κανανε για να μοιαζει πιο ρεαλιστικη η παρασταση δε λεγετε αφου η φωνες της ετσι οπως αναστεναζε απ τους πονους ακουγωνταν μεχρι εξω απ την αιθουσα .μετα απ οτι ακουσα η ηθοποιος αυτη τραυματιστικε καπου αλλα καθως ηταν επαγγελματιας συνεχησε και τις υπολοιπες μερες τις παραστασεις.
πως την ελεγαν να δεις την παρασταση ..... η αποπληρωμη ενος .....δανειου ή αποπληρωνοντας το δανειο του
και τοτε η λενα πεταχτηκε και τον διεκοψε λεγωντας του -καλα καλα με επεισες μη συνεχιζεις θα το σκεφτω.
-τι να σκεφτεις ειναι τρομερη ευκαιρια δεν θα βρεις καλυτερη ευκαιρια! θα σου κανω μια ασφαλεια καταπληκτικη θα μηνεις πολυ ευχαριστημενη  ,εκτος αν θες να παθεις καμια στραβη χτυπα ξυλο και να μην σε αποζημιωση κανεις ,σαν εκεινη την ηθοποιω σε εκεινο το εργο πως το ελεγαν να δεις ...σπαω το κεφαλι μουκαι δεν μπορω να θυμηθω πως το ελεγαν ,πως το ελεγαν η αποπληρωμη των ....
-ενταξει καλα το αποφασησα θα την κανω την ασφαλεια αν ειναι ετσι ,ενταξει.
ειπε η γυναικα μου καπως φοβησμενη απο τα λογια του μιας και μας ειχε μαυρισει ο καντεμης με τα μακαβρια που μας ελεγε τοση ωρα
.και εγω εφερα αντιρηση λεγωντας -αγαπη μου δεν νομιζω οτι θα χρειαστουμε ασφαλεια .στο κατω κατω οτι και να γινει θα ειμαι εγω διπλα σου να σε στηριξω
-οχι αγαπη μου εχει δικιο ο Σταθης καλυτερα να κανω μια ασφαλεια ελα μην γινεσε τσιγκουνης και με κανεις ρεζιλη στο φιλο σου,αλλιως να ξερεις θα πληρωσω μονη μου την ασφαλεια με τα λεφτα του πατερα μου στην τραπεζα.
μου ψηθηρισε η λενα.
ετσι και γω  δεν πορουσα να πω τιποτα αφου ηταν τοσο αποφασησμενη
-ωραια πηρατε την καλυτερη αποφαση .
ειπε ο καρμυρης τρηβοντας τα χερια του ευχαριστημενος και γελαγαν και τα μουστακια του απο τη χαρα του και ειχε μια αγριοφατσα με μια μουστακα σε συνδιασμο με την γεματη σημαδια φατσα του και το ατσουμπαλο σωμα του που τον εκανε πολυ αποκρουστικο .
μετα μας εβαλε να συμπληρωσουμε ενα χαρτι με τα στοιχεια μας και ειπε θα μας παρει τηλεφωνο μολις τα ετημασει ολα .
μετα απο λιγο εφυγε ενω δυο ωρες που εκατσε σπιτι μας δεν πηρε τα ματια του πανω απο τη γυναικα μου ,σε καποια φαση ειχε παει τουαλετα και μολις επεστρεψε ετσι οπως περασε για να κατσει ξανα στο σαλονι περασε διπλα απο τη γυναικα μου και κοιτουσε μεσα απο τα μπατομπουκαλα του το μικρο ανοιγμα στο μπουστο της γυναικας μου και κοντοσταθηκε σε μια δοση κανοντας και καλα οτι δεν μπορουσε να περασει αναμεσα απ τους καναπεδες και καρφωσε το βλεμα του στα στηθη της λενας και κοντεψαν να του τρεξουν τα σαλια επανω στα στηθη της.
ενω εγω ξερωβηξα θυμωμενος και αμεσως συμαζευτικε και εκατσε κοιτωντας τωρα πολυ διακριτικα.
ολα αυτα με φοβησαν και ετσι ειπα στη λενα οτι αν την παρει τηλεφωνο οταν ετοιμασει τα χαρτια να μου πει να ειμαι και γω μπροστα .Αυτο που δεν καταλαβαινω ομως ειναι πως και η λενα αλλλαξε γνωμη για τηνασφαλεια απ τη μια στιγμη στην αλλη αυτη σε αυτο το θεμα συμφωνουσε παντα
απολυτα μαζι  μου οτι οι ασφαλειες ειναι περιττες

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Απευθυνθούν άμεσα στον ντέντεκτιβ που ξέρει τι γίνεται στη σχολή ηθοποιιας. Πρέπει να καταλάβεις επείγοντος γιατι πολυ σύντομα και το νεο κάθαρμα θα επισκεφτεί καμία μέρα τη λενα όταν θα λείπεις και δε βλέπω να μένει τρύπα αγαμητη.

Γρήγορα, το έχεις αυτο να μην ακούς και τελικά την πληρώνει ο κωλος της λενας

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Απευθυνθούν άμεσα στον ντέντεκτιβ που ξέρει τι γίνεται στη σχολή ηθοποιιας. Πρέπει να καταλάβεις επείγοντος γιατι πολυ σύντομα και το νεο κάθαρμα θα επισκεφτεί καμία μέρα τη λενα όταν θα λείπεις και δε βλέπω να μένει τρύπα αγαμητη.

Γρήγορα, το έχεις αυτο να μην ακούς και τελικά την πληρώνει ο κωλος της λενας

Kαι να την επισκεφθει αυτος ο καραγκιοζης η λενα αποκλιεται να του ανοιξει ,συμφωνησαμε αν λειπω και ερθει να κανει οτι λειπει

lasme64

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
57
Πόντοι
1
η λενα που ειναι τωρα φιλε?

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Πάλι ανοησίες λες. Δε πρόσεξες πως η λενα πείστηκε αμέσως για την ασφάλεια. Η λενα για κάποιο λόγο τον φοβάται (κάτι ξέρει, εκτός εαν εχει τόση πειθω) για αυτο ειπε αμέσως ναι. Ετσι όταν κανει επίσκεψη θα πείσει εύκολα την λενα να του ανοίξει (εχει και plan b, επίσκεψη με τους φίλους σου η να βρει τη λενα στη σχολη) . Εαν ξεμοναχιασει τη λενα νομίζω ´οτι μαντευεις το αποτέλεσμα (και να σου θυμίσω ´οτι και τις προηγούμενες φορές που δεν ενηργησες γρήγορα η λενα κατέληξε να τρώει πολυ πουτσο). Επίσης και ο τύπος εχει βάλει στο μάτι την κωλαρα της λενας . Ο τύπος εχει πολυ μεγάλο εργαλείο που δεν του κάθονται ούτε πουτανες για κωλο . Οι φιλοι σου τον έχουν ενημερώσει για τις επιδόσεις της λενας απο την πισω πόρτα και θέλει να δοκιμάσει. Ο ντέντεκτιβ ξέρει πολλά και μπορει να σου πει σχετικά . Όμως και εςυ που τον ξέρεις ειναι επικίνδυνος τύπος.  Μπορει τα γουρουνια και οι φιλοι να έχουν ξεφτιλίσει τη λενα στον πουτσο αλλα τη γαμανε σε κλειστό κύκλο. Αυτός να ξέρεις άμα βάλει χέρι πάνω της  δε θα την ξεκωλιαςει μονο, θα την κανει πουτανα, θα βγάλει λεφτά . Πρόσεχε και ενημερώσου απο τον ντέντεκτιβ και πες γιατι τα πράγματα ειναι ζορικα.

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Λοιπόν άκουσα τα επόμενα - πηγή πάλι ο ντέντεκτιβ. Ο παλιός γνωστός σου ο Στάθης περνούσε απο τη σχολη και είδε τους φίλους σου. Τους χαιτετησε και τους ρώτησε τι κάνουν εκει. Αυτοί του είπαν ´οτι κάνουν μαθήματα ηθοποιιας και αυτός τους ειπε ´οτι τους είχε για μαλακές αλλα όχι τόσο. Αυτοί του είπαν ´οτι τα μαθήματα έχουν τα τυχερά τους. Αυτός ρώτησε τι εννοούν . Τοτε πέρασε βιάστηκα η λενα με με κολάν ψηλοτάκουνα και στενή μπλούζα. Ο Στάθης ειπε μανα μου τι ειναι αυτο? τα τυχερά που λέγαμε, του απάντησαν. Και που να δεις και με ποιον ειναι παντρεμένη. Τον θυμάσαι τον Πανο? ποιον εκείνο τον μπάμια της καρπαζιάς. Αυτός ο γελοίος εχει αυτήν την πορνοστάρ για γυναικα του ? δεν το πιστεύω . Τοτε μια μέρα που θα τον επισκεφτούμε να έρθεις μαζί να δεις. Ειναι απίστευτο αυτός ο τύπος που του έριχνα φάπες για πλάκα εχει την αποκλειστικότητα αυτής της κωλαρας. Ε όχι και αποκλειστικότητα ειπε ένας και γέλασαν και οι άλλοι. Όταν την αποκαλέσεις πορνοστάρ δεν απηχεί και πολυ. Δηλαδή? λοιπόν εαν έχεις χρόνο ανέβα απο εκείνη τη σκάλα και μπες στον εξώστη να δεις την πρόβα. Σήμερα παίζει τη γυναικα ενός τύπου που χρώσταγε πολλά και το έσκασε , ενώ κάτι τύποι πήγαν να πληρωθούν . Με τέτοια κωλαρα δε χρειάζεται λεφτά. Σωστά τα λες είπαν πάλι και γέλασαν.
Δεν έμαθα αλλα, ωστόσο φαίνεται να πρόκειται για τη σκηνή που ανέφερε το κάθαρμα σπίτι σου

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Ακόμη κανένα νεο?  πάλι καθυστερείς. Έχεις ενδείξεις αλλα δεν τις αξιοποιείς.
Μπορει η λενα να ειναι  πάλι σε δύσκολη θέση και να μη μπορει να μιλήσει

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Λοιπόν άκουσα τα επόμενα - πηγή πάλι ο ντέντεκτιβ. Ο παλιός γνωστός σου ο Στάθης περνούσε απο τη σχολη και είδε τους φίλους σου. Τους χαιτετησε και τους ρώτησε τι κάνουν εκει. Αυτοί του είπαν ´οτι κάνουν μαθήματα ηθοποιιας και αυτός τους ειπε ´οτι τους είχε για μαλακές αλλα όχι τόσο. Αυτοί του είπαν ´οτι τα μαθήματα έχουν τα τυχερά τους. Αυτός ρώτησε τι εννοούν . Τοτε πέρασε βιάστηκα η λενα με με κολάν ψηλοτάκουνα και στενή μπλούζα. Ο Στάθης ειπε μανα μου τι ειναι αυτο? τα τυχερά που λέγαμε, του απάντησαν. Και που να δεις και με ποιον ειναι παντρεμένη. Τον θυμάσαι τον Πανο? ποιον εκείνο τον μπάμια της καρπαζιάς. Αυτός ο γελοίος εχει αυτήν την πορνοστάρ για γυναικα του ? δεν το πιστεύω . Τοτε μια μέρα που θα τον επισκεφτούμε να έρθεις μαζί να δεις. Ειναι απίστευτο αυτός ο τύπος που του έριχνα φάπες για πλάκα εχει την αποκλειστικότητα αυτής της κωλαρας. Ε όχι και αποκλειστικότητα ειπε ένας και γέλασαν και οι άλλοι. Όταν την αποκαλέσεις πορνοστάρ δεν απηχεί και πολυ. Δηλαδή? λοιπόν εαν έχεις χρόνο ανέβα απο εκείνη τη σκάλα και μπες στον εξώστη να δεις την πρόβα. Σήμερα παίζει τη γυναικα ενός τύπου που χρώσταγε πολλά και το έσκασε , ενώ κάτι τύποι πήγαν να πληρωθούν . Με τέτοια κωλαρα δε χρειάζεται λεφτά. Σωστά τα λες είπαν πάλι και γέλασαν.
Δεν έμαθα αλλα, ωστόσο φαίνεται να πρόκειται για τη σκηνή που ανέφερε το κάθαρμα σπίτι σου

Tι; αποκλιεται οι φιλοι μου να μιλουσαν τοσο ασχημα για τη λενα ,και αυτος ο μαλακας ο σταθης λεει ολο μπαρουφες οτι  με ειχε στην καρπαζια ,μια δυο φορες με ειχε χτυπηση μονο και μετα πηγα να τον δειρω και σημαζευτικε και απο τοτε δεν με ξαναενοχλησε.ο ντεντεκτιβ σιγουρα σου λεει ψεματα ,προσεχε τον γιατι ειναι απατεωνας και εμενα μου εφαγε λεφτα και ελπιζω να μην εκανε το ιδιο και σε σενα για να σου δωσει ολες αυτες τις ψευτικες πληροφοριες ,εχω παει δυο φορες στη σχολη τις γυναικας μου και την περιμενα απ εξω και μαλιστα χωρις να της το πω και τις δυο φορες βγηκε μονη της απ την σχολη μαζι με τους υπολοιπους μαθητες αντρες και γυναικες αλλα δεν ηταν πουθενα εκει ουτε τα γουρουνια ουτε ο ντεντεκτιβ

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τι μαλακιες γραφεις σε αυτο θεμα ρε μαλακα;Δεν βαρεθηκες να αλλαζεις λογαριασμούς για την φανταστικη σου ιστορια1

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Πανοφανη στειλε μου ρε φιλε σε πμ το φειμπουκ σου. Μετα απο τοσο καιρο θα ηθελα να δω ποιος ειναι αυτος ο ανθρωπος που μας εχει χαρισει απιστευτες δωσεις γελιου.αν θες θα σου στριλω εγω το δικο μου και καμε εσυ add. Φιλικα και χωρις δευτερες σκεψεις,

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Ειναι θετική ένδειξη, όμως και αναμενόμενο ´οτι η λενα θα έβγαινε μόνη της. Μην ξεχνάς ´οτι ο ντέντεκτιβ σου άνοιξε τα μάτια όποτε μη βιάζεσαι να πεις ´οτι λέει ψέματα. Το ´οτι οι φιλοι σου  μιλάνε άσχημα για τη γυναικα σου, δε το σχολιάζω, απλώς να σε ρωτήσω το εξής , εαν πχ ενα βραδυ πήγαιναν σπίτι σου οι φιλοι σου και δεν ήσουν εκει τι νομίζεις ´οτι θα ήθελαν να κάνουν 1)να φερθούν στη λενα στα φιλοι και με σεβασμό η 2) να την ξεκωλιαςουν και να της σοβατισουν το πρόσωπο ? Νομίζω ´οτι χρειάζονται απο μέρους σου πιο δραστικςς λύσεις για να δεις τι γίνεται και να βεβαιωθείς γιατι και το γουρουνι ο Στάθης δεν παιζει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom