ελα μαλακα δεν βαρεθηκες να αλλαζεις λογαριασμους ;Γιατί μπαίνεις εδώ για να εκφράσεις την άποψη σου ?. Ετσι τη βρίσκεις μάλλον ?
Πιο κουραστικο και απο το καναλι της Βουλης καταντησε το θεματακι σου.Βρες κατι αλλο.
ελα μαλακα δεν βαρεθηκες να αλλαζεις λογαριασμους ;Γιατί μπαίνεις εδώ για να εκφράσεις την άποψη σου ?. Ετσι τη βρίσκεις μάλλον ?
Don't feed the Troll.
Please........
Καλή χρονια κυρίως στη λενα. Το ρεβεγιόν έγινε πριν γυρίσει σπίτι. Όμως άσε αυτά. Τ´ωρα ειναι μαζί σου? πρόσεχε τους "φίλους" σου.
Nαι η Λενα ειναι μαζι μου και την προσεχω σαν τα ματια μου εννοειτε.αλλα πες μου γιατι θα σκασω εσυ απο που εμαθες γι αυτο το ρεβεγιον και πως εισαι σιγουρος οτι ηταν και η λενα εκει μαζι τους;
Πανο καλη χρονια. Τι κανει η λενα? μήπως έκανες το τεστ του κωλου? έμαθα απο έγκυρη πηγή ´οτι οι 3 φιλοι σου. ξεμοναχιαζαν τη λενα και αποδείχτηκαν πολυ προστιχοι. Ξέσπασαν τις καυλες τους στον κωλο της . Εαν ειναι να κανεις τεστ του κωλου τ´ωρα ειναι η ώρα.
Tι;αποκλεται να ηταν αυτοι και η λενα .τους ειδες με τα ματια σου η στο ειπε αλλος;
καλη χρονια παρεπιπτοντως
Θα σου πω. ο ντέντεκτιβ που είχες προσλάβει, εχει κολησει με την γυναικάρα σου, του αρέσει και λίγο το μάτι και εχει πληροφορίες και υλικό που δεν φαντάζεσαι.. Προέχει όμως το τεστ. Που σου έσπρωξε πει
Θα σου πω. ο ντέντεκτιβ που είχες προσλάβει, εχει κολησει με την γυναικάρα σου, του αρέσει και λίγο το μάτι και εχει πληροφορίες και υλικό που δεν φαντάζεσαι.. Προέχει όμως το τεστ. Που σου έσπρωξε πει
Σε τι ρόλους την έχουν εξασκήσει?
Ο ντέντεκτιβ την ακολουθεί και στην σχολή (γράφτηκε) για να ειναι κοντά. Το υλικό δεν ειναι μονο τα γουρουνια. Το ξέρεις ´οτι οι φιλοι σας πανε στην ίσια σχολή?
Φιλε ειλνα παντως, θα ηθελα ετσι απλα να γνωρισω τον τυπακο που καθεται και γραφει τοσο καιρο ολα αυτα τα σεναρια. Πανοφανη θα μπορουσαμε να σεγνωρισουμε, να μας δωσεις καποιο facebool. Οτι να ναι, μια φωτο πχ δικια σου.ικριΡε μαλακα δεν εχεις δουλεια να κανεις και στήνεις διαλογο με τον εαυτό σου;Τόσο ξεφτύλας είσαι;