Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 666K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,5%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 58,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Γιατί μπαίνεις εδώ για να εκφράσεις την άποψη σου ?. Ετσι τη βρίσκεις μάλλον ?
ελα μαλακα δεν βαρεθηκες να αλλαζεις λογαριασμους ;
Πιο κουραστικο και απο το καναλι της Βουλης καταντησε το θεματακι σου.Βρες κατι αλλο.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    41,4 KB · Εμφανίσεις: 40

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Conclusive, έσκασε όλη η έξυπνη ομήγυρη. Ειςτε Σίγουροι για το θέμα του κλώνου. Καμία αμφιβολία. Αναρωτιέστε ποσο καλύτεροι είστε, που μπαίνετε και βρίζετε  ? στην τελική εδώ ειναι forum για ιστοριες, ποιος ειπε ´οτι πρέπει να ειναι αληθινές. Το ξαναλέω ´οτι εαν δε γουστάρετε υπάρχουν πολλά θέματα να γράψετε τα χιλιάδες μυνηματα σας, αλλα επιμένω ´οτι την βρίσκετε βρίζοντας, όπως τη βρίσκει ο καθένας

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Καλή χρονια κυρίως στη λενα. Το ρεβεγιόν έγινε πριν γυρίσει σπίτι. Όμως άσε αυτά. Τ´ωρα ειναι μαζί σου? πρόσεχε τους "φίλους" σου.

Nαι η Λενα ειναι μαζι μου και την προσεχω σαν τα ματια μου εννοειτε.αλλα πες μου γιατι θα σκασω εσυ απο που εμαθες γι αυτο το ρεβεγιον και πως εισαι σιγουρος οτι ηταν και η λενα εκει μαζι τους;

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
Nαι η Λενα ειναι μαζι μου και την προσεχω σαν τα ματια μου εννοειτε.αλλα πες μου γιατι θα σκασω εσυ απο που εμαθες γι αυτο το ρεβεγιον και πως εισαι σιγουρος οτι ηταν και η λενα εκει μαζι τους;
:jerking: :jerking: :jerking:

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Πανο καλη χρονια. Τι κανει η λενα? μήπως έκανες το τεστ του κωλου? έμαθα απο έγκυρη πηγή ´οτι οι 3 φιλοι σου.  ξεμοναχιαζαν τη λενα και αποδείχτηκαν πολυ προστιχοι. Ξέσπασαν τις καυλες τους στον κωλο της . Εαν ειναι να κανεις τεστ του κωλου τ´ωρα ειναι η ώρα.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Πανο καλη χρονια. Τι κανει η λενα? μήπως έκανες το τεστ του κωλου? έμαθα απο έγκυρη πηγή ´οτι οι 3 φιλοι σου.  ξεμοναχιαζαν τη λενα και αποδείχτηκαν πολυ προστιχοι. Ξέσπασαν τις καυλες τους στον κωλο της . Εαν ειναι να κανεις τεστ του κωλου τ´ωρα ειναι η ώρα.

Tι;αποκλεται να ηταν αυτοι και η λενα .τους ειδες με τα ματια σου η στο ειπε αλλος;
καλη χρονια παρεπιπτοντως

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Θα σου πω. ο ντέντεκτιβ που είχες προσλάβει, εχει κολησει με την γυναικάρα σου, του αρέσει και λίγο το μάτι και εχει πληροφορίες και υλικό που δεν φαντάζεσαι.. Προέχει όμως το τεστ. Που σου έσπρωξε πει

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Θα σου πω. ο ντέντεκτιβ που είχες προσλάβει, εχει κολησει με την γυναικάρα σου, του αρέσει και λίγο το μάτι και εχει πληροφορίες και υλικό που δεν φαντάζεσαι.. Προέχει όμως το τεστ. Που σου έσπρωξε πει

Δυστηχως το τεστ δεν μπορω να τις το κανω γιατι εδω και εβδομαδες δεν μ αφηνει να την αγγιξω γιατι ερχετε απ τη δραματικη σχολη πτωμα και μου λεει οτι δεν εχει ορεξη η καημενη

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

Ομως δεν καταλαβαινω  αυτος ο αχρηστος  ο ντεντεκτιβ τι δουλεια εχει και ασχολειτε ακομα με τη γυναικα μου αφου τον απελεισα.και τι εννοεις οταν λες οτι εχει υλικο που δεν φανταζομαι;δηλαδη τι υπαρχουν κι αλλα στοιχεια για τα γουρουνια που δεν γνωριζω

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Ο ντέντεκτιβ την ακολουθεί και στην σχολή (γράφτηκε) για να ειναι κοντά. Το υλικό δεν ειναι μονο τα γουρουνια. Το ξέρεις ´οτι οι φιλοι σας πανε στην ίσια σχολή?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ρε μαλακα δεν εχεις δουλεια να κανεις και στήνεις διαλογο με τον εαυτό σου;Τόσο ξεφτύλας είσαι;

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ο ντέντεκτιβ την ακολουθεί και στην σχολή (γράφτηκε) για να ειναι κοντά. Το υλικό δεν ειναι μονο τα γουρουνια. Το ξέρεις ´οτι οι φιλοι σας πανε στην ίσια σχολή?

Τι αποκλιεται ειδικα για τους φιλους μου ,αν πηγαιναν στην ιδια σχολη θα μου το ελεγαν.Εσυ απο που τα ακουσες ολα αυτα;Η μηπως ειδες κατι;

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
Ρε μαλακα δεν εχεις δουλεια να κανεις και στήνεις διαλογο με τον εαυτό σου;Τόσο ξεφτύλας είσαι;
Φιλε ειλνα παντως, θα ηθελα ετσι απλα να γνωρισω τον τυπακο που καθεται και γραφει τοσο καιρο ολα αυτα τα σεναρια. Πανοφανη θα μπορουσαμε να σεγνωρισουμε,  να μας δωσεις καποιο facebool.  Οτι να ναι,  μια φωτο πχ δικια σου.ικρι

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Και όμως πηγαίνουν. Και τα γουρουνια πηγαίνουν . Μάλιστα ο υπεύθυνος της σχολής τους εχει βάλει στην ίδια ομάδα. Μέχρι στιγμής έχουν εξασκήσει τη λενα σε διάφορους δραματικούς ρόλους. Στο τελευταίο ρόλο έπαιζε μια sexy παντρεμένη που ενώ έλειπε ο άντρας της (Πανος ήταν και στο ρολο) αυτη έκανε μετακόμιση . Τα γουρουνια και οι φιλοι σου έκαναν τους άξεστους εργάτες. Στο τέλος η λενα διαπίστωσε ´οτι δεν εχει λεφτά να πληρώσει και οι εργάτες δεν έφευγαν εαν δεν επερναν τα λεφτά τους. Ετσι η λενα εκάνε δύσκολες διαπραγματεύσεις. Η μισή σχολή άκουσε τους διαλόγους. Καταρχήν οι εργάτες άξεστοι όπως ήταν τις έσυραν Ουκ ολιγα (κάριολα, πουταναρα ,  ψωλου κλπ). Φαίνεται ´οτι για να πιέσουν πιο πολυ τη λενα άρχισαν να μετακινούν τα έπιπλα σε άλλες θέσεις αλλα και να τα χαλάνε (καποια στιγμή ακούστηκε η λενα να λέει φωναχτά ¨μη αλήτες, όχι και τα δυο μαζί απο πισω, θα το ξεχειλωσετε¨ για να πάρει την απάντηση απο έναν απο τους φίλους σου ¨αφού κάναμε τόση δουλειά και δεν έχεις να μας πληρώσεις θα βάλουμε ´οτι θελουμε όπου θελουμε¨ καποια στιγμή μετά απο ώρα ήταν μια παρέα απε έξω και κάποιος ρώτησε τι γίνεται εκει. Του απάντησε ένας άλλος ´οτι έχουν μέσα την καινούργια την καυλα με την κωλαρα και την ξεσκίζουν στις πρόβες. πάλι όπως πανε θα την ξεπατώσουν , άκουσα ´οτι εκτός απο καυλα ειναι και φυσικό ταλέντο, αντέχει σε δύσκολες καταστάσεις και ρόλους όπου χρειάζεται να χρησιμοποιεί ολα τα ταλέντα της ταυτόχρονα. Γέλασαν όλοι μαζί . Να επιδιώξουμε να μπούμε και εμείς σε αυτη την ομάδα θα ήθελα πολυ να παίξω με το πισω της ταλέντο, ειδες πως το κουνάει όταν περνάει. Ναι αλλα να ξέρεις ´οτι της το έχουν διευρύνει πολυ το πισω της ταλέντο και το τελευταίο διάστημα της το παίζουν διπλό . Γέλασαν πάλι....

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Τελικα δινει κωλο η Λενα?
:think:
Για τα αλλα ξεραμε!

Stories