Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 664K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,2%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,7%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 58,8%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
μην τον λες αδερφή, γιατί θα παντρευτεί τον εαυτό του.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παραμονή Χριστουγέννων όλοι για παρτούζα στου Πανοφάνη!!!!Η λένα θα μας περιμένει ντυμένη Αη βασίλης και ο Πανοφάνης σε ρόλο καλικάτζαρου θα παίρνει μάτι απο το τζάκι!!!!!

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Αμα ο πανοφανης ξηγηθεί κερασμα,θα του παω και δωρο  :2funny:

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
11/12/13 η πρώτη δημοσίευση αυτού του νήματος. 2 χρόνια μετά νομιζω ειναι από τις πιο δυνατές τρολιες του φόρουμ!

fanis5555555555

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
τωρα μπηκα κατα λαθος και ειδα πως μερικοι παιζουν με το δραμα μου. γιατι το κανετε αυτο δεν μου φτανουν τα γουρουνια που δεν μασ εχουν αφησει σε ησυχια ακομα
η γυναικα μου ακομα υποφερει απο αυτους και δεν θελει να γυρισει ταινια ουτε να γινει ηθοποιοσ να ησυχασει απο τα γουρουνια θελει μονο αυτο ζητησε για την καινουργια χρονια γιατι δεν μπορει πια να την βιαζουν χωρισ να το θελει τα γουρουνια μασ εχουν απειλησει πως θα ερθουν να κανουν πρωτοχρονια μαζι μας αλλα εγω αλλαξα πορτα και εβαλα ασφαλειας και δεν θα μπορεσουν να μπουν για να βιασουν την αγαπημενη μου ξανα τα γουρουνια

fanis5555555555

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παραμονή Χριστουγέννων όλοι για παρτούζα στου Πανοφάνη!!!!Η λένα θα μας περιμένει ντυμένη Αη βασίλης και ο Πανοφάνης σε ρόλο καλικάτζαρου θα παίρνει μάτι απο το τζάκι!!!!!

σταματηστε να μιλατε ετσι για τη λενα δεν ειναι πουτανα υποφερει με αλλα αυτα που γινονται

fanis5555555555

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
11/12/13 η πρώτη δημοσίευση αυτού του νήματος. 2 χρόνια μετά νομιζω ειναι από τις πιο δυνατές τρολιες του φόρουμ!

δεν ειναι τρολια ο βιασμος της λενας απο τα γουρουνια μακαρι να μας αφηναν ησυχουσ αυτοι οι παλιανθρωποι να ηρεμησουμε αλλα τα γουρουνια συνεχιζουν να βιαζουν τη γυναικα μου συνεχεια χωρισ αυτη να το θελει

fanis5555555555

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Πανοφανη συμεχισε το στορυ σωστα να ριξουμε γελιο και ασε τις μαλακιες!!!
Δωσε λενα και παρτουζα στο λαο σου!!

ωραιοσ ανθρωπος εισαι εσυ να γελας με το δραμα που ζουμε η λενα και γω ολο αυτο τον καιρο η λενα δεν κανει παρτουζεσ αυτα τα γουρουνια τη βιαζουν συνεχεια χωρις να το θελει

fanis5555555555

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
και παρακαλω τουσ αδμιν να μην αφηνουν τον αλλο φανη να γραφει ψεμματα για μας εδω με αυτα που λεει νευριαζουν τα γουρουνια και θα την βιαζουν περισσοτερο τη λενα μου

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
ωραιοσ ανθρωπος εισαι εσυ να γελας με το δραμα που ζουμε η λενα και γω ολο αυτο τον καιρο η λενα δεν κανει παρτουζεσ αυτα τα γουρουνια τη βιαζουν συνεχεια χωρις να το θελει

Μάθε να τρολάρεις με σημεία στίξης  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Και κάτι ακόμα, στο Ελλάντα έχουμε και σίγμα τελικό.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
και παρακαλω τουσ αδμιν να μην αφηνουν τον αλλο φανη να γραφει ψεμματα για μας εδω με αυτα που λεει νευριαζουν τα γουρουνια και θα την βιαζουν περισσοτερο τη λενα μου

ζωοφιλη ειναι η πουτανα σου  :think:

kokkoras22479

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια και ψεματα να είναι τι σας πειραζει - η ιστορια είναι καλη

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Πανο πολυ προσοχή αυτές τις ημέρες. Να ξέρεις ´οτι η πρώτη φορά που η λενα μπήκε κάτω απο τραπέζι δεν ήταν στην ταβέρνα αλλα σε ρεβεγιόν με τα γουρουνια που την έστειλαν να βρει και καλα το φλουρί κάτω απο το τραπέζι μονο για να διαπιστώσει ´οτι όλοι είχαν τις πουτσες τους έξω και δεν την άφησαν να βγει παρα μονο όταν τους γυάλισε όλους καλα.
Επίσης να προσεχείς τους φίλους σου που είχατε βγει μαζί. Έχουν επαφές με τα γουρουνια και έχουν πάρει και καποια βιντεο, το βιντεο της σπηλιάς. Έχουν βάλει στο μάτι τον κωλο της λενας (οι γυναίκες τους δεν δίνουν κωλο αλλα και η κωλαρα της λενας δεν εχει καμία σχέση) βλέποντας ´οτι η λενα έπερνε τον έναν πισω απο τον άλλο απο την πισω πόρτα. Ετσι, εαν δεν εισαι προσεκτικός στην λενα αύριο εκτός απο το νεο χρόνο θα μπουν και ντουζίνα πουτσες. Άντε χρονια πολλά σε σενα και στη λενα

webangel69

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ..... !

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Πανο πολυ προσοχή αυτές τις ημέρες. Να ξέρεις ´οτι η πρώτη φορά που η λενα μπήκε κάτω απο τραπέζι δεν ήταν στην ταβέρνα αλλα σε ρεβεγιόν με τα γουρουνια που την έστειλαν να βρει και καλα το φλουρί κάτω απο το τραπέζι μονο για να διαπιστώσει ´οτι όλοι είχαν τις πουτσες τους έξω και δεν την άφησαν να βγει παρα μονο όταν τους γυάλισε όλους καλα.
Επίσης να προσεχείς τους φίλους σου που είχατε βγει μαζί. Έχουν επαφές με τα γουρουνια και έχουν πάρει και καποια βιντεο, το βιντεο της σπηλιάς. Έχουν βάλει στο μάτι τον κωλο της λενας (οι γυναίκες τους δεν δίνουν κωλο αλλα και η κωλαρα της λενας δεν εχει καμία σχέση) βλέποντας ´οτι η λενα έπερνε τον έναν πισω απο τον άλλο απο την πισω πόρτα. Ετσι, εαν δεν εισαι προσεκτικός στην λενα αύριο εκτός απο το νεο χρόνο θα μπουν και ντουζίνα πουτσες. Άντε χρονια πολλά σε σενα και στη λενα

Τι; τι εκανε λεει;η Λενα ηταν σε ρεβεγιον με τα γουρουνια ;ποτε εγινε αυτο;τι εννοεις;ξερεις κατι που δεν ξερω;πες μου ποτε εγινε 
για να σιγουρευτω οτι την μπερδευεις με αλλη

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Καλή χρονια κυρίως στη λενα. Το ρεβεγιόν έγινε πριν γυρίσει σπίτι. Όμως άσε αυτά. Τ´ωρα ειναι μαζί σου? πρόσεχε τους "φίλους" σου.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Τι; τι εκανε λεει;η Λενα ηταν σε ρεβεγιον με τα γουρουνια ;ποτε εγινε αυτο;τι εννοεις;ξερεις κατι που δεν ξερω;πες μου ποτε εγινε   
για να σιγουρευτω οτι την μπερδευεις με αλλη
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Γιατί μπαίνεις εδώ για να εκφράσεις την άποψη σου ?. Ετσι τη βρίσκεις μάλλον ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom