Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 664K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,2%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,7%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 58,8%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Η Λένα εκπαιδεύετε για ταινίες του Σειρινάκη????
[xvideos]
]

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Και όμως πηγαίνουν. Και τα γουρουνια πηγαίνουν . Μάλιστα ο υπεύθυνος της σχολής τους εχει βάλει στην ίδια ομάδα. Μέχρι στιγμής έχουν εξασκήσει τη λενα σε διάφορους δραματικούς ρόλους. Στο τελευταίο ρόλο έπαιζε μια sexy παντρεμένη που ενώ έλειπε ο άντρας της (Πανος ήταν και στο ρολο) αυτη έκανε μετακόμιση . Τα γουρουνια και οι φιλοι σου έκαναν τους άξεστους εργάτες. Στο τέλος η λενα διαπίστωσε ´οτι δεν εχει λεφτά να πληρώσει και οι εργάτες δεν έφευγαν εαν δεν επερναν τα λεφτά τους. Ετσι η λενα εκάνε δύσκολες διαπραγματεύσεις. Η μισή σχολή άκουσε τους διαλόγους. Καταρχήν οι εργάτες άξεστοι όπως ήταν τις έσυραν Ουκ ολιγα (κάριολα, πουταναρα ,  ψωλου κλπ). Φαίνεται ´οτι για να πιέσουν πιο πολυ τη λενα άρχισαν να μετακινούν τα έπιπλα σε άλλες θέσεις αλλα και να τα χαλάνε (καποια στιγμή ακούστηκε η λενα να λέει φωναχτά ¨μη αλήτες, όχι και τα δυο μαζί απο πισω, θα το ξεχειλωσετε¨ για να πάρει την απάντηση απο έναν απο τους φίλους σου ¨αφού κάναμε τόση δουλειά και δεν έχεις να μας πληρώσεις θα βάλουμε ´οτι θελουμε όπου θελουμε¨ καποια στιγμή μετά απο ώρα ήταν μια παρέα απε έξω και κάποιος ρώτησε τι γίνεται εκει. Του απάντησε ένας άλλος ´οτι έχουν μέσα την καινούργια την καυλα με την κωλαρα και την ξεσκίζουν στις πρόβες. πάλι όπως πανε θα την ξεπατώσουν , άκουσα ´οτι εκτός απο καυλα ειναι και φυσικό ταλέντο, αντέχει σε δύσκολες καταστάσεις και ρόλους όπου χρειάζεται να χρησιμοποιεί ολα τα ταλέντα της ταυτόχρονα. Γέλασαν όλοι μαζί . Να επιδιώξουμε να μπούμε και εμείς σε αυτη την ομάδα θα ήθελα πολυ να παίξω με το πισω της ταλέντο, ειδες πως το κουνάει όταν περνάει. Ναι αλλα να ξέρεις ´οτι της το έχουν διευρύνει πολυ το πισω της ταλέντο και το τελευταίο διάστημα της το παίζουν διπλό . Γέλασαν πάλι....

Oχι δεν μπορει!Δεν ειναι δυνατον!δε γινετε τα γουρουνια να ακολουθησαν τη λενα ακομα και κει .ασε που ακομα και αν το εκαναν η λενα δεν θα κινδυνευε γιατι με τοσο κοσμο στη σχολη τα γουρουνια δεν θα μπορουσαν να ενοχλησουν τη γυναικα μου.ομως αν λες αληθεια και δεν με δουλευεις τοτε πρεπει να βρω ενα τροπο να παρω τη λενα απο εκεινη τη σχολη και να την πεισω να απει αλλο οπου δεν θα τη βρουνε ποτε γιατι αλλιως οσο περναει ο καιρος τα γουρουνια μπορει να βρουνε καποιο τροπο να την απαγαγουν.
Ομως πεσ μου ειλικρινα σε παρακαλω μη μου λες ψεματα.στ'αληθεια εγιναν ολα αυτα στη σχολη και εβαλαν τη λενα οι ηλιθιοι εκει να παιξει θεατρο με τα γουρουνια;και πως να σε πιστεψω ομως χωρις αποδειξεις;αν δεν μου πεις απο που τα ακουσες ή τα ειδες ολα αυτα τοτε δεν μπορω να σε πιστεψω.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Ρε κερατα σου γαμαν την γυναικα απο τον κωλο?
  :think:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ρε κερατα σου γαμαν την γυναικα απο τον κωλο?
  :think:

Τι λες ρε μαλακα απο κι ως που !η γυναικα μου ειναι καλη κοπελα και μου ειναι πιστη κανεις δεν γαμαει τη γυναικα μου !το καταλαβες!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε μαλάκα είσαι ψυχάκιας!!!Τι μαλακίες κάθεσαι και γράφεις!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Ο πρώην ντέντεκτιβ ειναι και αυτός στη σχολή (εχει προσπαθήσει να γίνει μέλος της ομάδας που ειναι η λενα αλλα την κρατάνε κλειστή -την ομάδα -γιατι την λενα την έχουν ορθάνοιχτη .  Σε καθε πρόβα γυρίζουν βιντεο . Ο ντέντεκτιβ εχει (απο εκει μαθαίνω)  εαν και έχω περιέργεια να πάω στη σχολή να δω (μήπως μπω και στην ομάδα). Μετά γουρουνια και φιλοι σου συχνά κάθονται και βλέπουν τα βιντεο γελώντας και κάνοντας high five , ενώ οι φιλοι σου ευχαριστούν τα γουρουνια που τους άνοιξαν τα μάτια για τη λενα.

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Δεν έχεις παρατηρήσει τους φίλους σας να κοιτούν τη λενα περίεργα  η να έχουν κανει καμία περίεργη κίνηση?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.892
Πόντοι
19.795
Τι λες ρε μαλακα απο κι ως που !η γυναικα μου ειναι καλη κοπελα και μου ειναι πιστη κανεις δεν γαμαει τη γυναικα μου !το καταλαβες!
Ρε πανοφανη εδω ειναι σαιτ για πουτανες και μπουρδελα. Αν η γυναικα σου δεν ειναι πουτανα, γιατι μας πρηζεις :grin:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Κερατουκλη εγω δεν ειπα οτι δεν ειναι καλη κοπελα και σου ειναι πιστη μονο απο μπροστα γιατι απο πισω μπαινουν τρενα!
Κερατααααααααααααααααααα !!!!!!!!!
:grin:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Κερατουκλη εγω δεν ειπα οτι δεν ειναι καλη κοπελα και σου ειναι πιστη μονο απο μπροστα γιατι απο πισω μπαινουν τρενα!
Κερατααααααααααααααααααα !!!!!!!!!
:grin:

τι λες ρε κεραταααααααααα η γυναικα μου δεν με κερατωσε ποτε απο πουθενα
κερατααααααααααααααααααααααα

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ρε πανοφανη εδω ειναι σαιτ για πουτανες και μπουρδελα. Αν η γυναικα σου δεν ειναι πουτανα, γιατι μας πρηζεις :grin:

Κανεις λαθος το σαιτ αυτο δεν ειναι μονο για πουτανες και μπουρδελα γιατι πολυς κοσμος συζηταει και για αλλα ασχετα θεματα στο φορουμ.νομιζεις υπαρχουν πολλα σαιτ που μπορεις να πεις τον πονο σου ανωνυμα

Peacful_Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
238
Πόντοι
36
Γεια σου ρε fani να εισαι καλα εσυ η γυναικα σου και τα γουρουνια  :rockon:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Δεν έχεις παρατηρήσει τους φίλους σας να κοιτούν τη λενα περίεργα  η να έχουν κανει καμία περίεργη κίνηση?

να την κοιτουν περιεργα ή να εχουν κανει καποια περιεργη κινηση μεχρι τωρα οχι αλλα δεν εχουμε συναντηθει και πολλες φορες μετα το περιστατικο με την ταβερνα ζητημα εινα να τους εχουμε δει μια ,δυο φορες

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
Σχετικα με τον προηγουμενο διαστημα τα πραγματα πανε καλυτερα ,οι φιλοι μας μας επισκεπτονται ναι γιατι ρωτας;
Λογικο να σας επισκεπτονται αν τρωνε, πινουν και γαμανε τζαμπα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom