bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.927
- Πόντοι
- 6.030
σκασε ρε !η γυναικα μου δεν παρτουζωνεται ποτε
σκασε ρε !η γυναικα μου δεν παρτουζωνεται ποτε
τραβα γαμησου ρε μαλακα!σκασε ρε !η γυναικα μου δεν παρτουζωνεται ποτε
Πανοφανη συμεχισε το στορυ σωστα να ριξουμε γελιο και ασε τις μαλακιες!!!
Δωσε λενα και παρτουζα στο λαο σου!!
τραβα γαμησου ρε μαλακα!
Σίγουρα δεν κάνει ούτε οργανώνει παρτούζες, απλά συμμετέχειεσυ να κοψεις τις μαλακιες η γυναικα μου δεν κανει παρτουζες
Σίγουρα δεν κάνει ούτε οργανώνει παρτούζες, απλά συμμετέχει
Η συνεχεια του σεναριου ειναι οτι τελικα ο Πανοφανης ειναι και αυτος ενας απο τα γουρουνια και το καταλαβαινει ξαφνικα....εσυ να κοψεις τις μαλακιες η γυναικα μου δεν κανει παρτουζες
Κοντοζυγωνει το καλοκαιρι ξερεις εσυ απο καμπινγκ!!!! [xvideos]Πάρε και μια κάμερα για να δούμε αν την βίασαν τα γουρούνια!!!!!!!!!!!
Η συνεχεια του σεναριου ειναι οτι τελικα ο Πανοφανης ειναι και αυτος ενας απο τα γουρουνια και το καταλαβαινει ξαφνικα....
αντε ρε μαλακα που ζητας και τα ρεστα.Μας εχεις φλομωσει στην μαλακια.γιατι με βριζεις;
Ασε τα ψοφια ρε γουρουνι!!!ο εγω ποτε δεν θα μπορουσα να γινω βιαστης και να κανω ολα αυτα τα απαισια πραγματα που εκαναν τα γουρουνια στη λενα
μηπως τομ αρπαζει κι αυτος στο τελος???Η συνεχεια του σεναριου ειναι οτι τελικα ο Πανοφανης ειναι και αυτος ενας απο τα γουρουνια και το καταλαβαινει ξαφνικα....
αντε ρε μαλακα που ζητας και τα ρεστα.Μας εχεις φλομωσει στην μαλακια.
Αντε γαμήσου !
ειχα πολυ καιρο να μπω στο νημα, ακομα την βιαζουνε τη λενα ?
μηπως τομ αρπαζει κι αυτος στο τελος???
Αντε ρε πανοφανη πουσταρα!! Δταματα να βριζεις τον κοσμο παλιαδελφηοχι,μηπως τομ αρπαζεις εσυ;