Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 675K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,0%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 12 12,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    100
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
η περιπτωση αυτη χρηζει ψυχιατρικης εξετασης...θα πρεπει να ειστε πολυ αρρωστοι για να καθεστε να διαβαζετε αυτα τα σεντονια κ ο φιλτατος φανης πολυ αργοσχολος για να φαντασιωνεται τετοιες ιστοριες για να γεμισει το χρονο του

μακαρι να ηταν φαντασιωση και οχι αληθεια.αλλα δυστηχως ειναι πραγματικοτητα

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Πανο πως παει, τιποτα νεο? σου ειπε τίποτε άλλο το φιλαράκι σου. Πρόσεξε τον γιατι εχει κόψει αζιμουθιο να καβαλήσει τη λενα (ίσως μαζί και με τα αλλα φιλαράκια). Τ´ωρα έμαθα ´οτι το γουρουνι ο μενιος εχει οικονομικά προβλήματα, και για να ¨πληρωσεί διαπραγματευθει με κάποιους προμηθευτές έστειλε βυζαρου παντρεμένη μουναρα γνωστή του . Οι προμηθευτές ψιλό άξεστοι την ξεκωλιασαν.  Ζήτησαν απο τον Μένιο να τους τη στέλνει καθε εβδομάδα αλλα είπαν ´οτι ψιλό παραπονιόταν όταν της τον έκαναν χωνι . Ο μενιος τους ειπε ´οτι ετσι κανει αλλα τελικά τα κανει ολα και συμφώνησε αλλα με προσοχή για να μη καταλάβει τιποτα ο άντρας της. Πρέπει επειγόντως να κανεις το τεστ του κωλου για να βεβαιωθείς οτι έχουν αφήσει τη λενα ήσυχη (δεν την παρτουζωνουν, ούτε τη στέλνουν σε όλους). Δεν έχεις παρα να τη βρεις μποσικη να τη βάλεις να σκύψει σήκωσε τη φούστα άνοιξε της τα κωλομαγουλα και κάνε στην άκρη το στρινγκ της. Εαν ειναι κλειστή ρίξε της ενα πουτσο να σε θυμάται , κάτι όμως μου λέει ´οτι θα δεις τις αμυγδαλές της.

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
[size=13pt]ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΘΡΕΝΤ
ΕΔΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΦΤΕΡΜΑΘ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΡΡΟΙΑΣ:
[/size]
explosivediahrrea-toilet-edit.jpg

antonisantonaross

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
fani na se rwthsw re file ,h gynaika sou poses meres loipei ap  to spiti?kai pote tha gyrisei?

Renos24

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Πανο πως παει, τιποτα νεο? σου ειπε τίποτε άλλο το φιλαράκι σου. Πρόσεξε τον γιατι εχει κόψει αζιμουθιο να καβαλήσει τη λενα (ίσως μαζί και με τα αλλα φιλαράκια). Τ´ωρα έμαθα ´οτι το γουρουνι ο μενιος εχει οικονομικά προβλήματα, και για να ¨πληρωσεί διαπραγματευθει με κάποιους προμηθευτές έστειλε βυζαρου παντρεμένη μουναρα γνωστή του . Οι προμηθευτές ψιλό άξεστοι την ξεκωλιασαν.  Ζήτησαν απο τον Μένιο να τους τη στέλνει καθε εβδομάδα αλλα είπαν ´οτι ψιλό παραπονιόταν όταν της τον έκαναν χωνι . Ο μενιος τους ειπε ´οτι ετσι κανει αλλα τελικά τα κανει ολα και συμφώνησε αλλα με προσοχή για να μη καταλάβει τιποτα ο άντρας της. Πρέπει επειγόντως να κανεις το τεστ του κωλου για να βεβαιωθείς οτι έχουν αφήσει τη λενα ήσυχη (δεν την παρτουζωνουν, ούτε τη στέλνουν σε όλους). Δεν έχεις παρα να τη βρεις μποσικη να τη βάλεις να σκύψει σήκωσε τη φούστα άνοιξε της τα κωλομαγουλα και κάνε στην άκρη το στρινγκ της. Εαν ειναι κλειστή ρίξε της ενα πουτσο να σε θυμάται , κάτι όμως μου λέει ´οτι θα δεις τις αμυγδαλές της.

ΡΕ φιλε!μιλας σοβαρα τωρα γι αυτο το σκηνικο;
κι αν δεν κανεις  πλακα περιεγραψε μου λιγο πως ειναι αυτη η παντρεμενη στο προσωπο;

Renos24

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
μαλακα φανη η γυναικα σου μην περιμενεις να γυρισει σπιτι νωρις ;θα κατσει αρκετεσ μερες ακομα

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
solid_snake_by_georgesanchez-d3d5zhs.jpg

Και αυτός καθ'οδόν για το ca bing...

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
πως να μην το ξερω; αφου ειναι μαζι μας διακοπες  στο χωριο .
καλα ρε μαλακα δεν ξερεις τιποτα;

τι λες ρε χαιβανι ;με δουλευεις τοση ωρα και εγω σε πιστεψα.η γυναικα μου δεν ειναι στο κωλοχωρι σου μαζι σας .η γυναικα μου πηγε εδω και πεντε μερες στη μανα της για να την φροντησει γιατι ειναι αρρωστη.ακου εκει μαλακιες!η λενα ποτε δεν θα με αφηνε για να παει διακοπες με αλλον  και κυριως με εσας δε θα πηγαινε πουθενα γιατι σας σιχαινεται και δεν θελει να σας ξερει.  

Renos24

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
τι λες ρε χαιβανι ;με δουλευεις τοση ωρα και εγω σε πιστεψα.η γυναικα μου δεν ειναι στο κωλοχωρι σου μαζι σας .η γυναικα μου πηγε εδω και πεντε μερες στη μανα της για να την φροντησει γιατι ειναι αρρωστη.ακου εκει μαλακιες!η λενα ποτε δεν θα με αφηνε για να παει διακοπες με αλλον  και κυριως με εσας δε θα πηγαινε πουθενα γιατι σας σιχαινεται και δεν θελει να σας ξερει.  

Χα !βρε ανεγκεφαλο μοσχαρι σου ειπε οτι θα παει στη μανα της που ειναι αρρωστη και καλα και την πιστεψες;αφου το ξερεις πια οτι σε δουλευει ψιλο γαζι.
και την αλλη φορα που σου ειπε για τη μανα της παλι μαζι μας ηταν.τι θεσ αποδειξεις

τα πρωινα την πηγαινουμε για ηπασια και της μαθαινουμε αγροτικες δουλιες,και το απογευμα την παμε στην παραλια να κανει τα μπανια της.αντε τυχερε στα καλυτερα χερια βρισκετε οσο ειναι μαζι μας μη φοβασαι τιποτα ,εμεις μπορουμε να την προστατευσουμε απο καθε κινδυνο

Renos24

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
α  και κοντεψα να το ξεχασω ,να σε ρωτησω ρε φανη πως σου φαινεται το καινουριο μαλλι της λενας δεν ειναι πολυ πιο καυλα ετσι ξανθια που εγινε; της το λεγαμε καιρο τωρα να γινει ξανθια και δεν ηθελε αλλα τελικα πεσ πεσ την πεισαμε .και αν ακομα δεν με πιστευεις ,να οριστε δες μερικες φωτογραφιες που τραβηξα με τη γυναικα σου και τον μακη στην παραλια .φυσικα οι φωτογραφιες ειναι τελειως φιλικες μην παει ο νουσ σου στο πονυρο.

Συνημμένα

• images (1).jpg
    images (1).jpg
    8,9 KB · Εμφανίσεις: 46

Renos24

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
α  και κοντεψα να το ξεχασω ,να σε ρωτησω ρε φανη πως σου φαινεται το καινουριο μαλλι της λενας δεν ειναι πολυ πιο καυλα ετσι ξανθια που εγινε; της το λεγαμε καιρο τωρα να γινει ξανθια και δεν ηθελε αλλα τελικα πεσ πεσ την πεισαμε .και αν ακομα δεν με πιστευεις ,να οριστε δες μερικες φωτογραφιες που τραβηξα με τη γυναικα σου και τον μακη στην παραλια .φυσικα οι φωτογραφιες ειναι τελειως φιλικες μην παει ο νουσ σου στο πονυρο.

εδω αλλη μια φωτο με τη λενα και το μακη

Συνημμένα

• d0cda74b0005f3d54bee541c.jpg
    d0cda74b0005f3d54bee541c.jpg
    34,4 KB · Εμφανίσεις: 46

Renos24

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
εδω της κανει αυτος μασαζ γιατι επαθε κι αυτη κραμπα

Συνημμένα

• d0cda74b0005f3d54bee541c.jpg
    d0cda74b0005f3d54bee541c.jpg
    34,4 KB · Εμφανίσεις: 30

Renos24

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
και εδω ο μακης της διχνει μια πολυ καλη  ασκηση για να μην πιανονται οι γαμπες της στο κολυμπι

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    8,4 KB · Εμφανίσεις: 33

Renos24

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
και εδω ο μακης της διχνει μια πολυ καλη  ασκηση για να μην πιανονται οι γαμπες της στο κολυμπι

εδω η γυναικα σου καθεται πανω στην κοιλια του μακη και τον βοηθαει να γυμνασει τους κοιλιακους του

Συνημμένα

• 4c0d6654a5f25.jpg
    4c0d6654a5f25.jpg
    50,7 KB · Εμφανίσεις: 47

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom