Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 666K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,5%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 58,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
αμα σε ακουγε ο βενιζελος για τις χρυσες λιρες θα σε   :fuck1: :fuck1: :fuck1:

εκτος αν το σκηνικο γινεται στην τουρκια οποτε .... :kneel: :fuck2: :kneel: :fuck2: :kneel: :fuck2: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Ρε πανοφανη το θεμα εχει χιλιοειπωθει ξανα και ξανα στο ιδιο μοτιβο. Πρεπει να κανεις κατι αλλο πια. Σε λιγο καιρο θα λεμε παρτουζα και θα σκεφτομαστε τη Λενα του πανοφανη που δεν υπηρκε ποτε!

akhs3pgr

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
[size=12pt]Δοκιμαζει  εναλλακτικες version   να δει που θα του βγει καλυτερα το   σεναριο.......

Πανοφανη το τελευταιο σου σεναριο πως πηγε ? πληρωσε καλα ο Σειρηνακης?[/size]
URL]]

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Να δεις που τωρα θα εμφανιστει και ο μαλακας!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Πολλά ξερω και αν σου πω θα κινδυνεψεις!!  :grin: :2funny:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δεν μπορω να πω περισσοτερα!ΘΑ κινδυνεψει κοσμος που δεν φταιει σε τιποτα!!!Θα πεσουν κυβερνησεις και χρηματιστηρια!Παρακαλώ πολύ!!

:2funny:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Δεν μπορω να πω περισσοτερα!ΘΑ κινδυνεψει κοσμος που δεν φταιει σε τιποτα!!!Θα πεσουν κυβερνησεις και χρηματιστηρια!Παρακαλώ πολύ!!

:2funny:
Τότε ναί έχεις δίκιο!!Ο λόγος είναι ιερός!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Πανοφανη τι εγινε? Γιατι χαθηκες ετσι ρε φιλε? Η πουταναρα η γυναικα σου τι κανει?

kkaramich2015

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
Δεν προλαβαίνει ο πανοφάνης διότι μπήκε κι αυτός στο κόλπο κι άρχισε να τον παίρνει από τους άλλους. Τώρα που ξεχείλωσαν οι τρύπες της παλιοπουτάνας της γυναίκας της έγινε αυτός ο πουτανάκι τους.

kokkoras22479

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
εχω και γω μια ιστορια αλλα δε μπορω να την δημοσιευσω , δεν υπαρχει κουμπι για νέο topic!!!

Pazuzu

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
88
Πόντοι
1
ασχολείστε με τον Πανοφανη ακομα  :2funny:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.792
Πόντοι
38.177
εχω και γω μια ιστορια αλλα δε μπορω να την δημοσιευσω , δεν υπαρχει κουμπι για νέο topic!!!

Είσαι νεο μέλος ακομα,εκτως απο ιστορίες κοιτα να προσφέρεις και τιποτα εδω μεσα..

kokkoras22479

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
οκ, κατανοητο , δεν είναι ότι είμαι νέο μελος παντως . Μπαινω αρκετο καιρο και διαβαζω Reviews που με εχουν βοηθησει αρκετα.

Απλα τωρα μου ετυχε κατι στις διακοπες και ηθελα να το μοιραστω.

Στα ποσα posts επιτρεπεται να ανοίξεις thread ;

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Πριν δυο ,τρεις εβδομαδες  εγινε κατι που με προβληματησε πολυ και με εκανε να νιωσω χαλια και η ψυχολογια μου εγινε σκατα.  Εχει πλεον περασει αρκετος καιρος που καταφερα και εδιωξα τα γουρουνια μακρια απ τη λενα με τη βοηθεια των μπραβων και μιας και ειχε περασει πολυ καιρος πριν δυο εβδομαδες ειπαμε να βγουμε με δυο ακομα ζευγαρια φιλους μας, που ειχαμε να δουμε πολυ καιρο , και επειδη ντρεπομουνα να φωναξω τους μπραβους μαζι μας και μιας και ειχε περασει καιρος απο την τελευταια φορα που ειδαμε τα γουρουνια  σκεφτηκα να μην  φωναξω τους μπραβους εκεινη τη μερα ,μιας και ειχα πιστει πλεον πως ειχα καταφερει να τρομαξω πολυ τα γουρουνια και οτι τους εκανα να χεστουν πανω τους με τους μπραβους που προσελαβα την τελευταια φορα και ετσι ειχα ησυχασει και ειχα πιστει και εγω και οι γυναικα μου πως γλυτωσαμε απ αυτους και πως δεν θα τους ξαναβλεπαμε ποτε ξανα μπροστα μας ουτε τυχαια.  βγηκαμε λοιπον σε ενα κεντρο διασκεδασης και εκει που περνουσαμε καλα σε μια δοση χαλαστηκα στην αρχη γιατι οι δυο αλλοι αντρες της παρεας κοιταξαν κανα δυο φορες τα βυζια της γυναικας μου γιατι ειχε λιγο  ανοιχτο μπουστο,ομως μετα τους αγριοκοιταξα και μολις το καταλαβαν μαζευτικα αλλωστε δεν τους επερνε να κοιτανε και πολυ γιατι οι γυναικες τους θα τους περνανε χαμπαρι ,η αφροδιτη και η ελπιδα δυο γυναικες μετριες εμφανησιακα που δεν ειχαν κατι το ιδιαιτερο εμφανησιακα ομως ηταν πολυ καλες και ευχαριστοι χαρακτηρες.αφου λοιπον σταματησαν να κοιτανε τη γυναικα μου η βραδια συνεχηστηκε πολυ ωραια τι γελια ,τι κεφι ,και ξαφνικα ολα άλλαξαν οταν με χτυπαει ενα χερι πισω στο σβερκο λεγωντας -ρε θηριο; που χαθηκες ;χρονια και ζαμανια ; και εσυ λενα μου ; πολυ καιρο εχουμε να τα πουμε.
γυρναω και τι να δω το γουρουνι ο μακης και διπλα του ο μενιος.τρελαθηκα δεν ηξερα τι να κανω ,απο μεσα μου λεω ε οχι ρε γαμωτο μια φορα μετα απο τοσο καιρο βγηκαμε σαν απλοι ανθρωποι εξω και τα ηλιθια ζωα μας βρηκανε.
εγω εντελως ψυχρος δεν τους χαιρετησα καν τους αγνοησα ενω η λενα τους χαιρετησε τυπικα ,και αντι τα κοπροσκυλα να φυγουν εκατσαν στο τραπεζι μας χωρις να ρωτησουν κανεναν ακαλεστοι.οι φιλοι μας δεν εδωσαν σημασια, αφου συστηθηκαν εκατσαν ο μακης διπλα στη λενα και ο αλλος παραδιπλα .εγω απ τηναλλη πλευρα διπλα στη λενα να εχω βγαλει αφρους και να μην ξερω πως να τους ξεφορτοθω χωρις να μας πεταξουν εξω απ το μαγαζι.τους ανεχτηκα για λιγο μιας και συζητουσαν μαζι μας και δεν ενοχλουσαν την λενα .μετα απο καποια ωρα   σε καποια φαση ερχετε ενας απ το μαγαζι και μας ρωταει μηπως το ταδε αυτοκινητο ανηκει σε καποιον απο εμας ,και εγω ειπα οτι ειναι δικο μου και μου ειπε γρηγορα τρεχα να προλαβεις το περνει ο γερανος.εγω τρεχω πανικοβλητος ,τελικα ο ηλιθιος πανιβλακας εκανε λαθος το αυτοκινητο μου ηταν μια χαρα στη θεση του και δεν ηταν αντικανονικα μπαρκαρησμενο τζαμπα εφαγα τοση ωρα να τρεχω στο αυτοκινητο μιας και δεν ειχα μπαρκαρει και διπλα ,και τοτε εξαλλος γυρισα στο τραπεζι μας να τα ψαλω στον σερβιτορο που μου το ειπε αλλα δεν τον εβρισκα ετσι γυρισα στο τραπεζι μας οπου στη θεση μου καθοταν τωρα ο μενιος το αλλο γουρουνι και ολο κατι τηςελεγε και ολο χασκογελουσανε ,οταν πλησιασα του ειπα να σηκωθει απ τη θεση μου και εκεινος οχι μονο δεν σηκωνοταν αλλα μου ελεγε να κατσω παρα περα στη δικη του ,τοτε εγω νευριασα τρελαθηκα και προσπαθησα να τον σηκωσω απ την καρεκλα με το ζορι και τοτε ο πουστης κατω απ το τραπεζι μου ριχνει στα μουλοχτα μια γροθια στ αρχιδια μου και μου κοπηκε η ανασα ,ουτε και γω δεν ξερω πως κρατηθηκα και δεν επεσα κατω ,και πηγα μετα χιλια ζορια παρα περα στην αλλη κενη καρεκλα χωρις  να πω τιποτα και απο οτι ειδα κανεις δεν ειχε δει που με χτυπησε το γουρουνι στ αρχιδια ,οταν συνηλθα παρατηρησα οτι απ την ωρα που γυρισα στο μαγαζι απ το παργκινγκ και πριν πω στο μενιο να σηκωθει απ την καρεκλα μου τα δυο αντρογυνα φιλοι μας ειχαν παρει ενα περιεργο υφος και ηταν καπως σοκαρισμενοι και φρικαρησμενοι σαν να ειχαν δει φαντασμα.και ολη την υπολοιπη νυχτα ηταν ετσι ,ωσπου μετα απο καμια ωρα κατα της δυο και κατι σηκωθηκαν και τα δυο ζευγαρια φιλοι μας και φυγαν βιαστικα αρον αρον λες και τους κυνηγουσανε ,μας καληνυχτησαν και φυγανε με τη δικαιολογια οτι κουραστηκανε και οτι νυσταξανε,ενω ειχαμε συμφωνησεινα το ξημερωσουμε μεχρι της 6 το πρωι τουλαχιστον και να φανταστειτε δεν ειχαμε πολλες ωρες που βγηκαμε, κατα της 12 και κατι το βραδυ φτασαμε στο μαγαζι .μετα απ αυτο βρηκα και γω την ευκαιρια και μετα απο δεκαλεπτα αρπαζω τη λενα απ το χερι και φευγουμε αφηνοντας τα γουρουνια μονους τους ,να μας φωναζουν να ερθουμε πισω και να μην τους προσβαλουμε.ετσι ετρεξα τραβωντας τη γυναικα μου απ το χερι γρηγορα για να μην μας ακολουθησουν και μπηκαμε στο αμαξι και φυγαμε αμεσως ,με το γουρουνι το μακη να τρεχει να προλαβει το αυτοκινητο μας να μπει μπροστα στο αμαξι για να μην φυγουμε ,αλλα ευτυχως ειχα προλαβει να βαλω μπρος στο αμαξι μας και φυγαμε σφαιρα αφηνοντας τα γουρουνια  στο μαγαζι να μας φωναζουν να γυρισουμε.
ολο αυτο με εκανε χαλια γιατι μια βραδια ειπαμε και εμεις να βγουμε με φιλους μτα απο τοσο καιρο και πανω που τα πραγματα ειχαν αρχησει να πηγαινουν καλυτερα εμφανηστηκαν τα γουρουνια και μας κατεστρεψαν τη βραδια.γιατι κατι μου λεει οτι εξατιας των γουρουνιων φυγανε οι φιλοι μας τοσο βιαστικοι .αλλα αυτο που μου φαινετα πιο περιεργο απ ολα και με  προβληματιζει μερες τωρα ειναι και δεν καταλαβαινω, γιατι ηταν τα προσωπα των φιλων μας  τοσο φρικαρισμενα σαν να ειδαν φαντασμα;εσεις τι λετε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom