Σημερα το πρωι δεν αντεξα και ρωτησα στα ισια τον εναν απ τους φιλους μας που ηταν στο τραπεζι εκεινη τη νυχτα που μας βρηκαν τα γουρουνια .και τον ρωταω-τι εγινε ρε συ και φυγατε τις προαλλες ολοι μαζι τοσο βιαστικα και μας αφησατε μονους μας;
και αυτος στην αρχη μου τα μασαγιε και ενω εγω επεμενα πολυ αυτος δεν μου απαντουσε και στη συνεχεια ολο απεφευγε να μου απαντησει .ωσπου με ειδε οτι νευριασα πολυ και εγινα εξαλος και καταλαβε πως αν δεν μου ελεγε δεν θα τον αφηνα ησυχο.και μετα απο πολυ πιεση μου λεει-Ε να και οι γυναικες μας εκεινη τη νυχτα αλλα και εμεις περνουσαμε μια χαρα μαζι σας ,αλλα οταν ηρθαν αυτοι οι φιλοι σας ....
-κατσε ποιοι φιλοι μας;
-ε εκεινη οι δυο τυποι που ηρθαν;εκεινος ο μακης και ο αλλος ο πως τον λενε.....
-εκεινοι δεν ειναι φιλοι μας ,κατι γνωστοι ειναι(δεν ηθελα να πω οτι εχει συμβει και ποσο γουρουνια ειναι γιατι δεν ηθελα να εκθεσω τη λενα)αλλα για πες τι ελεγες;
-τιποτα μωρε ,απλα...να ακου θα σου πω κατι εμπιστευτικα σαν φιλος..μακρια απ αυτους τους δυο ,αποφυγε τους οσο μπορεις και καν τους περα γιατι δεν ειναι πραγματικοι σου φιλοι,δεν ξερεις γιατι κουμασια μιλαμε.γι αυτο ακου τη συμβουλη μου και κοψτους και την καλημερα,αυτοι οι τυποι μπορει να παιζουν τους φιλους σου αλλα δεν ειναι να το ξερεις.
-τι εννοεις ρε φιλε μιλα πιο ξεκαθαρα εγινε κατι εκεινο το βραδυ γιατι εγω δεν ειδα τιποτα κακο να εγινε;αν εγινε ομως στη χρονια φιλια μας πρεπει να μου το πεις οπωσδηποτε αλλιως δεν εισαι φιλος.
-τιποτα το ιδιαιτερο απλα .....μπα τιποτα μωρε τιποτα το σοβαρο.
-δεν θα τα παμε καλα φιλε σταματα να με δουλευεις και στο ονομα της φιλιας μας πες μου τι εγινε πρεπει να ξερω για να ξερω τι θα κανω αν εγινε κατι.
και μετα απο πολυ πιεση που εφαγε μου λεει
-Ενταξει ρε φιλε θα στα πω γιατι εισαι καλος φιλος και απ οτι φαινεται εχεις μαυρα μεσανυχτα απο το τι εγινε εκεινο το βραδυ .μονο κατσε σε καμια καρεκλα γιατι δε σε βλεπω καλα.
-μην με κρατας σε αγωνια πες μου.
-εκεινο το βραδυ οπως ξερεις ολα ηταν μια χαρα περνουσαμε καλα με τα ποτα μας με τη μουσικη μας ,μετα ηρθαν κι αυτοι οι δυο και παλι μια χαρα λεμε τιποτα συγγενεις σας θα ειναι γιατι φιλοι σας αποκλιεται μιας και αυτοι οι δυο ηταν μεγαλης ηλικιας ,αν και μου εκανε εντυπωση που στην αρχη συστηθηκαν και ειπαν οτι ειναι απλως φιλοι σας.τελως παντων ολα καλα μεχρι που ηρθε εκεινος ο τυπος του μαγαζιου και σου ειπε οτι σου περνουν το αυτοκινητο .οταν λοιπον βγηκες εξω να πας στο αυτοκινητο σου ....ξερεις τι εκαναν αυτοι οι δηθεν φιλοι σου;
-λεγε θα με σκασεις.
-με το που σε βλεπουν να φευγεις ο ενας ο πιο χοντρος σηκωνεται απ τη θεση του και ερχετε και καθεται στη δικη σου διπλα στη γυναικα σου,και κατευθιαν αρχιζουν και οι δυο να μιλανε στη λενα και ολο κατι ψυθηρους και ολο κατι γελια και μιλουσανε οι τρεις τους εχωντας βαλει στη μεση τη λενα και εμας τους υπολοιπους μας γραφανε κανονικα σχεδον σαν να μην υπηρχαμε,και οσες φορες προσπαθουσαμε να παρεμβουμε στη συζητηση τους μας απεκλυαν.αυτο συνεχηστηκε για λιγο ωσπου δεν αντεξα και τους ειπα
-τι λετε βρε παιδια εσεις οι τρεις τοση ωρα τοσο χαμηλοφωνα ;τοσα μυστικα εχετε να πειτε και κολησατε και οι δυο επανω στην κοπελα,αφηστε την λιγο να παρει μια ανασα θα την σκασετε ετσι που κολησατε διπλα της.
και συμπληρωνει και ο γιωργος οταν με ακουσε και πηρε θαρρος
-καλα σας λεει ,τι λετε τοση ωρα εσεις στα κρυφα;αν δεν ξεραμε οτι εισαστε φιλοι του φανη θα σας παρεξυγουσαμε,θα νομιζαμε οτι την πεφτετε στη λενα τοση ωρα.
και μετα απ αυτο μας απανταει ο ενας
-τι να την πεφτομε στη λενα;αχαχα χαχαχαχαχα!αν δεν ηταν τοσο αστειο και δεν ειχα και γω χιουμορ θα παρεξηγιομουν μ αυτο που μου ειπατε ,αλλα μιας και δεν ξερετε καλυτερα να σας πω για να παψουν οι παρεξηγησεις και τα ανοητα αστεια.η λενα ειναι ανυψουλα μας βρε!και συμπαθατε μας που σας αφησαμε λιγο εξω απ τη συζητηση μας ,αλλα το αιμα νερο δε γινετε ,ειχαμε χρονια να δουμε τη λενα μας την αγαπημενη μας ανηψια την ξενητεμενη και την πεθυμησαμε και εχουμε πολλα να πουμε.
-α χιλια συγγνωμη δεν καταλαβα οτι ειναι ανηψια σας νομιζα φιλοι ησασταν.και τι ακριβως συγγενεια εχετε αν επιτρεπετε;
και τοτε η λενα παει να πει κατι γελωντας και την διακοπτει ο αλλος και πεταγετε λεγωντας μας
-την πιο κοντινη συγγενεια η μανα της ειναι πρωτη ξαδερφη μας.
-α τωρα καταλαβα ενταξει τοτε δικαιολογηστε που μιλατε μονο μαζι της μιας και εχετε να την δειτε τοσο καιρο ,και συγγνωμη που παρεξηγησα.
-ενταξει συχωρεμενος.
και μετα συνεχησε λεγωντας -αρε δεν το πιστευω! ειμαι τοσο συγκινημενος δεν ξερεις τι ειναι να ξερεις ενα κοριτσι απο τοσο δα μικρο και μετα να το βλεπεις ξαφνικα μετα απο χρονια και να εχει γινει ολοκληρη γυναικα! και τι γυναικα ε;γυναικαρα!
και μετα ειπε στον αλλον τον φιλο του και αδερφο του- το περιμενες ποτε εσυ ρε μενιο οτι η ελενιτσα μας θα γινοτανε τετοια κοπελαρα και οτι θα μεγαλωνε τοσο πολυ;
-μπα οχι αδερφε δεν το περιμενα με τιποτα οτι θα γινοταν τετοιος κοριτσαρος!
και θα τρελενε ολους τους αντρες στο περασμα της!
και τοτε η λενα λεει-αχ σταματηστε καλε με κανετε και ντρεπομαι!σταματηστε τις υπερβολες θειε μενιο και εσεις θειε μακη....σταματηστε!
ειπε η γυναικα σου ντροπιασμενη .και μετα απο λιγο αυτος ο μακης φωναξε τη λουλουδου και πηρε μερικα λουλουδια και τα προσφερε στη λενα λεγωντας-οριστε τα λουλουδια στην ποιο ωραια γυναικα του μαγαζιου.κατσε να δεις ανηψουλα τωρα ποσο σου πανε τα γαρυφαλα .και πηρε ενα και της το εβαλε στο αφτι της ,και λεει -ε παιδια για δειτε την τωρα ....δεν ειναι ακομα πιο κουκλα ετσι;
και εμεις συμφωνησαμε ολοι φυσικα .μετα οως πηρε ακομα ενα λουλουδι και λεει
-τωρα ομως θα την κανω ακομα πιο κουκλα!
και περνει το λουλουδι και προσπαθει να της το βαλει μεσα στο μπουστο της λενας και προσπαθει να μην ακουμπησε με τα χερια του καθολου το στηθος της λενας λεγωντας καπως αναψωκοκκινησμενος-κατσε λιγο κουκλα μου να στο βαλω μεσα ,μην ανησυχεις δεν θα σε ακουμπησω καθολου στο στηθος εχω μαγικα χερια .η λενα ειχε ομως καπως ενοχληθει απ ολο αυτο γιατι ο τυπος δεν τα καταφερνε καθολου με το λουλουδι και αντι να μην της ακουμπαει καθολου το στηθος με το χερι του ,αυτο αντιθετα για να βαλει το λουλουδι στο ντεκολτε της σε καποιες φασεις της επιανε ολοκληρο το ενα στηθος καταλαθος προφανως.και παλι δεν τα καταφερνε ωσπου του λεμε
-φτανει βρε μακη δεν πηραζει και ετσι κουκλα ειναι η λενα δεν χρειαζεται να βαλεις και αυτο το λουλουδι ,φτανει μην παιδευεσε αδικα .
και η λενα συμπληρωνει-ναι θειε μακη καλα σου λενε μην πεδευεσε αδικα αφου αυτο το φοραμα ειναι πολυ κολητο και στο μπουστο ,αστο ,αστο δεν χωραει να μπει το λουλουδι σου εκει μεσα .και αυτος της λεει
-μην ανησυχεις καθολου λιγο υπομονη και τελειωσα !
και αυτη του λεει γκρινιαζοντας -αχ μακη αφου δεν μπαινει!αστο!
και αυτος της λεει
-θα μπει !θα μπει! μη φοβασαι! δε βλεπεις τι μακρυ κοτσανι που εχει;
και αυτη του λεει-το βλεπω !το βλεπω ποσο μακρυ ειναι!
-ειδες τι λουλουδι σου δινω εγω το καλυτερο και μεγαλυτερο λουλουδι!
- αχ ναι το βλεπω θειε μου ειναι πολυ μεγαλο αλλα μην ξεχνας οτι συνηθως το πολυ μεγαλο ειναι και χοντρο !
ειπε η λενα και πηγε να ανασηκωθει και εκανε λιγο αερα πανω της και ξεφυσηξε απ τη ζεστη γιατι ο μακης την ειχε σκασει τοση ωρα να προσπαθει απο πανω της να βαλει το λουλουδι μεσα στο μπουστο της.ομως δεν την αφησε να ανασηκωθει πολυ την κρατησε εκει και συνεχησε την προσπαθεια ,ωσπου σε μια δοση αφου ειχε καταιδρωση ετσι παχουλος που ηταν να προσπαθει και σε μια δοση λεει-ε αμαν πια οριστε!
και ετσι οπως επιανε( η ακουμπουσε τελως παντων) με το ενα χερι που κρατουσε το λουλουδι το ενα στηθος της λενας πιανει με μια αποτομη κινηση με το αλλο χερι του και το αλλο στηθος της λενας και αφου τα ανοιγει λιγο με μια κινηση βαζει επιτελους το λουλουδι μεσα στο μπουστο της λενας.
και αφου ξεφυσηξαν και οι δυο υδρωμενοι, ο μακης που ειχε γινει χαλια στο προσωπο απ τον ιδρωτα αρχισε να σκουπιζει το προσωπο του με ενα μαντηλι και μετα βγαζει αλλο ενα μαντηλι και λεει στη λενα
-αχ λενα μου σε εκανα χαλια με τον ιδρωτα μου ,κατσε να σε σκουπισω!
και περνει το μαντηλι και ενω η λενατου ελεγε-δεν χρειαζεται καλε θειε μια χαρα ειμαι! αυτος δεν ακουγε και της σκουπιζε το γυμνο μερος του στηθους της με το μαντηλι του μια ωρα λεγωντας του ολοι μας-φτανει ρε μακη!ενταξει το σκουπισες τον ιδρωτα δεν ειναι μωρο η λενα κλπ.
και αυτος μας ελεγε-αχ εσεις ειστε νεοι και δεν ξερετε απ αυτα ο ιδρωτας ειναι υπουλο πραγμα και δεν φαινεται παντα καλα με γυμνο ματι αλλα υπαρχει και γι αυτο πρεπει να σκουπιζομαστε πολυ καλα και αρκετη ωρα για να ειμαστε σιγουροι οτι δεν εμεινε καθολου ιδρωτας πανω μας.και λεγωντας αυτα σκουπιζε το στηθος της λενας στο πανω μερος που ηταν γυμνο.
μετα μας ειπε-κοιταξτε τωρα δεν ειναι ακομα πιο κουκλα ε;πιο ομορφαινει πιο;το λουλουδι τα στηθη της ή τα στηθη της το λουλουδι;
μετα απ αυτο παγωσαμε ολοι ,μιναμε αγαλματα .
μετα αυτος ο μακης περναει το χερι του γυρω απ τη μεση της γυναικας σου και την σφυγγει πανω του λεγωντας της-αρε λεναρα μου ποτε μεγαλωσες κιολας και εγινες ολοκληρη γυναικα!
και βλεπωντας αυτο ο αλλος ο πιο χοντρος ο μενιος την αγκαλιασε κι αυτος σφυχτα απ τη μεση και αρχησε να της λεει τα ιδια ,και μετα ο μακης της λεει
-αχ λεναρα μου ποτε ηταν που ησουν μικρο κοριτσακι και σε εβαζα πανω στα ποδια μου και πεζαμε το αλογακι!θυμασε πως πεζαμε;
-αχ και βεβαια θυμαμε θειε μακη!ξεχνιουντε αυτα!
- θυμασε; καναμε κατι παιχνιδια !κατι χωρους πανω στα ποδια μου!
να σαν χθες μου φαινεται !να ετσι σε εβαζα επανω στα ποδια μου.....
και πριν προλαβει να τελειωσει την προταση του ετσι οπως αγκαλιαζε την γυναικα σου απ τη μεση την τραβαει και την σηκωνει με το ενα χερι σχεδον και την βαζει να κατσει πανω στα ποδια του πριν προλαβει να πει αυτη το οτιδηποτε.
και μετα την πιανει και με τα δυο του χερια απ τη μεση και λεει
- Να ετσι το παιζαμε το αλογακι !
και αρχησε να την ανεβοκατεβαζει επανω στα ποδια του ετσι οπως την κρατουσε απ τη μεση .και η λενα του ειπε γελωντας-σιγα καλε θειε !τι κανεις τρελαθηκες!δεν ειμαι κοριτσι πλεον.
ενω εκεινος συνεχιζε λεγωντας -ε σιγα κοριτσι εισαι ακομα τι εισαι .αφου μπορω και σε παιζω ακομα στα γονατα μου ...κοπελιτσα εισαι!ενω οαλλος βλεπωντας αυτα τραβηχτηκε λιγο πιο μακρια τους και τους κοιτουσε και γελουσε και σε μια φαση νομιζω τους τραβηξε και φωτογραφια ετσι .εν τω μεταξυ συνεχησαμε να πινουμε περισσοτερο και εξαιτιας της αμηχανιας μ αυτα που βλεπαμε και γιναμε χαλια απ το πολυ ποτο ,και μετα σε μια φαση βλεπω τον μακη τον θειο της λενας τυφλα και τη λενα ακομα πιο τυφλα στο μεθυση ,η λενα να χασκογελαει και να μην καταλαβαινει πλεον και πολλα και να γελαει με το παραμικρο και ο μακης να χωρευει καθιστως πανω στην καρεκλα του και να κραταει ακομα τη γυναικα σου απ τη μεση ,πανω στα ποδια του και τωρα να την κουναει και να την ανεβοκατεβαζει πανωστα ποδια του στο ρυθμο του τραγουδιου που ακουγοτανε ,σαν να ηταν πουπουλο για αυτον η λενα.μετα πια σε μια δοση ο μακης εγυρε μπροστα της να της πει κατι και ειδε το μπουστο της και ειπε
-ηηηηηηη κοιτα το λουλουδι πως βγηκε απ τη θεση του λενα μου,που εκανα τοσο κοπο για να στο βαλω σωστα μεσα.
η λενα πλεον δεν ακουγε και δεν καταλαβαινε τιποτα μονο γελουσε και κατι ψελιζε δεν εδινε σημασια ειχε γινει τυφλα πρωτη φορα την εβλεπα ετσι .δεν αντεδρασε αφου ουτε οταν ο μακης πηρε τα χερια του απ τη μεση της και της επιασε κανονικοτατα με τα χερια του τα στηθη της και προσπαθουσε να της διορθωσει το λουλουδι που ειχε βγει λιγακι απ το μπουστο της ,ενω δεν σταματαγε στιγμη να κουναει τα ποδια του και να την ανασηκωνει και να την κουναει πανω στα ποδια του .και ετσι οπως προσπαθουσε σε μια φαση κοντεψαν να βγουν σχεδον τα μισα στηθη της γυναικας σου εξω απ το φορεμα! και οταν το ειδε αυτο ο μακης ειπε-ωπα ανηψια προσεχε σημαζεψε τα πεπονακια σου γιατι θα γινουμε ρεζηλι,και λεγωντας της αυτα ο μακης της σημαζεψε και της τα εβαλε ξανα μεσα στο φορεμα τα πεπονια της..εεεεεε τα στηθη της ηθελα να πω συγγνωμη.μετα απο λιγο τους ειδα ξαφνικα να σηκωνονται βιαστικοι και η λενα να σιαχνετε αφου την βοηθησε ο μακης να σηκωθει απ τα ποδια του και να πηγαινει γρηγορα και να καθεται πισω στην θεση της ενω ο μακης ανασηκωθηκε στην καρεκλα του και ξαναεκατσε ενω απομακρυνθηκε λιγο απ τη λενα και τοτε ξαφνικα μετα εμφανηστηκες εσυ ,και εμεις οταν σε ειδαμε νιωσαμε καπως παραξενα δεν ξερω γιατι ,να μαλλον που αυτο το κωλοπαιδο απ το μαγαζι σου ειπε ψεματα για το αυτοκινητο σου και σε εστειλε εξαιτιας της ηλιθιας φαρσας του να ψαχνεις το αυτοκινητο σου τοση ωρα και σου χαλασε τη βραδια ενω εμεις καθομασταν μεσα ολοι μαζι στο μαγαζι,καταλαβες τωρα γιατι νιωσαμε ασχημα και φυγαμε;
-ναι ετσι νομιζω .
-τελικα ρε φανη για πες μου γιατι μπερδευτικα, τελικα αυτοι οι δυο τυποι τις προαλλες στο κεντρο τι ειναι αδερφια της μανας της λενας ή ξαδερφια ;
εγω μετα ακουγωντας ολα αυτα δεν ηξερα τι να πω και απ την ντροπη και την οργη και τον θυμο μου δεν θυμαμε και γω τι του απαντησα ,ντραπηκα τοσο πολυ γιατι ηταν χρονια φιλος που πρεπει να ψελισα με το ζορι πρωτα ξαδερφια .
μετα απο ολα αυτα καταλαβα πως δυο επιλογες εχω ή δεν θα κανουμε απο εδω και στο εξης ρουπι χωρις τους μπραβους για διωχνουν τα γουρουνια μακρια μας ή πρεπει να βρω εναν αλλο τροπο οσο το δυνατον πιο γρηγορα ,γιατι τωρα που τα γουρουνια εμφανηστηκαν μετα απο τοσο καιρο σημαινει οτι δυστηχως πλεον θα μας βρισκουνε συνεχεια οπου κι αν παμε απο εδω και περα.