Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 666K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,5%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 58,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

kkaramich2015

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
Φαντάζομαι όταν χέσει η πουτάνα η Έλενα δεν ζορίζεται καθόλου. Πάντως έχεις σκεφτεί να την βγάλεις στο κλαρί , θα χεστείτε στο τάληρο. Είναι πολύ ωραίο να κάνει τον πούτσο-χόμπι επάγγελμα.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
την παρεξηγειτε ειναι εναρετη γυναικα , της εκκλησιας

Συνημμένα

• Allegra-and-Nika-11.jpg
    Allegra-and-Nika-11.jpg
    55,7 KB · Εμφανίσεις: 30

bakouris

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Όλες Ελένες ρε Πανοφάνη?

Oxι ρε σεις παρεξηγήσατε ,εγω δεν μιλαω στην ιστορια για την λενα του πανοφανη ,απλως ετυχε να χρησιμοποιησω τα ιδια ονοματα κατα τυχη.Αυτος ο φιλος μου που του συνεβη αυτο ειναι κερατας,ενω ο πανοφανης οχι.

ο πανοφανης ειναι μεγακερατας   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
Πες μας τώρα ότι τα ξαδέλφια τα λένε Μάκη και Ρένο να δέσει η ιστορία

manos42222

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2015
Like
280
Πόντοι
21

Μανος ιδιοκτητης εστιατοριου

καλα πλακα κανεις ρε φιλε φανη; αποκλιεται εκεινη η γκομενα στην ταβερνα πριν λιγους μηνες να ηταν η γυναικα σου.Εγω ειμαι ο ιδιοκτητης της ταβερνας ,και θελω να ζητησω προκαταβολικα συγγνωμη και για τη φασαρια με το γκαρσονι που σου ειπε οτι το χαρτονομισμα που μας εδωσες ηταν πλαστο.
μολις εφυγες μετα απο λιγο εκατσα στο τραπεζι σας και νομιζα εφυγες με την γκομενα δηλαδη γιατι κι αυτη ελειπε αλλα εσενα σε ειχα δει που εφυγες ενω εκεινη οχι και μου εκανε τρομερη εντυπωση που δεν πηρα πρεφα ποτε εφυγε η γκομενα, γιατι μια τετοια γκομενα δεν περναει ποτε απαρατηρητη και οταν κινειτε τραβαει ολα τα αντρικα βλεματα σαν μαγνητης,μιλαμε για πολυ δυνατο κοματι η γυναικα ,χρονια ειχαμε να δουμε τετοιο μανουλι στα μερη μας.
τελος παντων εκατσα και αρχησα την κουβεντα με τους υπολοιπους τεσσερις  μιας και δεν ειχε καθολου δουλεια και σε λιγο θα εφευγε και η αλλη παρεα που ειχε μινει και θα εμενε μονο το δικο σας τραπεζι με τους τεσσερις τους. ενταξει καλα παιδια φαινονταν επιχειρηματιες ολοι και μεσηλικες, σε μια δοση μετα απο κανα μισαωρο οπου καπου καπου αυτοι ποτε ο ενας ποτε ο αλλος βογγουσανε και τους ρωτησα τι επαθαν και ελεγαν οτι σκασαν απ το φαγητο γιατι τους αρεσε και εφαγαν πολυ,σε μια δοση ο ενας που τον λεγανε μακη κοκκινησε και λαχανιασε λιγο  και του λεω -τι επαθες ρε φιλε εισαι καλα; να φωναξουμε ενα γιατρο;
-οχι φιλε μια χαρα ειμαι δεν εχω τιποτα
εγω ειχα ανησυχησει που ειχε κοκκινηση ετσι αλλα τελικα μετα απο λιγο βρηκε το χρωμα του.
συνεχησαμε να μιλαμε και μετα απο λιγο ακουω θορυβο κατω απο το τραπεζι και μετα βλεπω την γκομενα που νομιζα οτι εφυγε,τη βλεπω να βγαινει κατω απο το τραπεζι λεγοντας
-αχ επιτελους τη βρηκα!
και μετα εκατσε απεναντι μας,εγω την ρωτησα ολο απορια -τι ψαχνατε δεσποινης τοση ωρα χασατε τιποτα σημαντικο;
και εκεινη μου απαντησε
-Ναι ειχα χασει την τυχερη μου λυρα!αλλα ευτυχως τη βρηκα τελικα.
και λεγωντας αυτα μου εδειξε τη λυρα της και μετα την εβαλε μεσα στο ντεκολτε της αναμεσα στις βυζαρες της, που οι μισες ηταν εξω! και φορουσε ενα μπλουζακι που της πιεζε τα στηθη ,και μιλαμε για κατι βυζους.....!βυζαρες!μολις τα ειδα καυλωσα και μου εγινε καγκελο και μου ερχοταν να χυμιξω και να χωσω το κεφαλι μου μεσα στις βυζαρες της και να μην το βγαλω ποτε.και απορω οι αλλοι πως κρατιοντουσαν που την βλεπανε ετσι,αλλα υπεθεσα πως λογο της μεγαλης διαφορας ηλικιας που ειχαν με την γκομενα θα ηταν κορη ή ανηψια καποιου απ τους τεσσερις και γι αυτο δεν την βλεπανε πονηρα ή κανανε πως δεν την κοιτουσανε στις βυζαρες της.
δεν προλαβα να τελειωσω την σκεψη μου ομως και αμεσως  μολις την ειδαν οι αλλοι που βγηκε κατω απ το τραπεζι και εκατσε απεναντι τους τοτε  ο ενας απ τους τεσσερις εκατσε παραδιπλα και αφησε μια κενη θεση αναμεσα στους τεσσερις τους και την φωναξαν να κατσει αναμεσα τους, και αυτη πηγε και εκατσε .μετα ειπε ο ενας που καθοταν διπλα του
-εχω και γω μια τυχερη λυρα κατσε να σου δωσω και τη δικη μου να δεις τι γουρι που θα σου φερει.
και λεγωντας αυτα την αγκαλιασε απ τη μεση και εβγαλε μια χρυση λυρα απ το πορτοφολι του και της την εβαλε μεσα στο μπουστο της ακουμποντας λιγο ατσαλα τα βυζια της για να την βαλει,ενω φαινοταν οτι εκανε ταχα οτι προσπαθουσε να της βαλει τη λυρα μεσα στην σχισμη τον βυζιων της χωρις και καλα να της ακουμπησει καθολου τις βυζαρες της.
εγω ειχα σαστησει που ο πενηνταρης εκανε παιχνιδι με τετοια γκομεναρα
μετα απο λιγο ζηλεψαν και οι αλλοι και ο καθενας τους εβαλε στο μπουστο της απο μια λυρα.
και της ελεγαν αστεια για τα βυζια της και κοπλιμεντα! και γελουσανε και γελουσε κι αυτη μαζι,ηταν ολοι τους τυφλα στο μεθυσι αν και δεν τους φαινοτανε  .
παρολα αυτα συνεχιζαν να πινουν κι αλλο ουζο και να τραγουδανε και να χωρευουν στο τραπεζι .
μετα απο λιγο ο ενας ο μακης νομιζω με ρωτησε
- ρε φιλε  ξερεις κανενα μερος εδω κοντα με ενοικιαζομενα δωματια ή κανα ξενοδοχειο γιατι θελουμε  να ξεκουραστουμε λιγακι.
και λεγοντας μου αυτα εσφυξε στην αγκαλια του την γκομενα και φαινοταν πολυ αναστατωμενος και αναψωκοκινησμενος ,μαλον απ το πολυ πιοτο θα 'τανε.
εγω με χαρα του ειπα
-εχουμε εμεις εδω πανω απο το μαγαζι δυο ανοικιαστα,αλλα δεν ξερω αν θα σας βολεψουν γιατι ειστε μεγαλη παρεα και εμεις εχουμε μονο ενα μικρο που εχει μονο ενα κρεβατι  ημιδιπλο και ενα αλλο δικλοινο ,και γι αυτο δεν ξερω αν θα σας βολεψουν.
μολις το ακουσε αυτο αυτος που ειχε στην αγκαλια του την γκομενα ειπε ενθουσιασμενος
-πλακα μας κανεις ανθρωπε μου  ;ετσι οπως ειμαστε τωρα....και βεβαια μας κανουν !γιατι δεν μιλας τοση ωρα ;ασε που εμεις ειμαστε βολικη ανθρωποι δεν θελουμε πολλες ανεσεις ,μονο το ενα δωματιο θελουμε μας κανει ,παμε να σε πληρωσουμε να μας δωσεις τα κλειδια γρηγορα!
εγω ακουγωντας αυτα πραξενευτικα πολυ και τους ειπα -καλα ειστε σιγουροι;πως θα βολευτειτε πεντε ατομα σε ενα δωματιο με ενα κρεβατι ή με δυο κρεβατια;δεν θελετε καλυτερα και τα δυο;θα σας τα δωσω σε καλη τιμη μην φοβαστε.
-οχι το ενα μας φτανει ειμαστε σκληραγογημενοι εμεις μη φοβασε θα βολευτουμε καλα,ορεξη να υπαρχει και ολλοι οι καλοι χωρανε!
και σηκωθηκαν αμεσως και οι τεσσερις τους, και η γκομενα τους ελεγε να κατσουν λιγο ακομα να τελειωσουν το ουζο τους, ομως οι τεσσερις μεσηλικες ηταν ασυγκρατητοι και την αρπαξε ο ενας απ το χερι της και την σηκωσε βιαστηκα και πηγαμε και τους εδωσα το κλειδι για το δικλοινο οπως μου ζητησανε, και ανεβηκανε επανω οι τεσσερις μεσηλικες με την κοπελα ,την οποια την τραβουσε στην αγκαλια του μια ο ενας και μια ο αλλος, και μετα τους ειδα να μπαινουν μεσα στο δικλοινο και να κλειδωνουν την πορτα αφου μπηκαν και οι πεντε.
και πραγματικα ακομα απορω ρε παιδια πως ειναι δυνατον να χωρεσαν και να βολευτικαν τεσσερις αντρες και μια γυναικα μεσα σε ενα δικλοινο; και ενταξει η κοπελα νεα ηταν, αδυνατη ηταν δεν επιανε  χωρο,αλλα οι τεσσερις μεσηλικες ηταν ο καθενας τους απο εκατο κιλα μπορει και παραπανω ,με κατι κοιλαρες δυο μετρα πως ειναι δυνατον να χωρεσαν ολοι αυτοι σε ενα δικλοινο και να βολευτικαν κιολασ; το εβλεπα και δεν πιστευα στα ματια μου.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Ολες  αυτες τις ανατριχιαστικες λεπτομερειες, τις θυμαται μετα απο πολυ καιρο ο Μανος ο ταβερνιαρης.....
:jerking: :humpleg: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

manos42222

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2015
Like
280
Πόντοι
21
Ολες  αυτες τις ανατριχιαστικες λεπτομερειες, τις θυμαται μετα απο πολυ καιρο ο Μανος ο ταβερνιαρης.....
:jerking: :humpleg: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

εννοειτε πως τις θυμαμαι,ξεχνιουνται τετοια πραγματα ,τετοια γεγονοτα στα μερη μας ειναι πολυ σπανια

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Δεν ειναι δίκλινο φίλε. Η λενα εχει τρεις τρύπες . Ετσι μάλλον κωλο μουνι και δυο στόμα η εαν ήταν μερακλήδες μουνι στόμα και δυο κωλο.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δεν ειναι δίκλινο φίλε. Η λενα εχει τρεις τρύπες . Ετσι μάλλον κωλο μουνι και δυο στόμα η εαν ήταν μερακλήδες μουνι στόμα και δυο κωλο.
εχει και 2 αυτια και 2 ρουθουνια.

Ρε φιλε γραφεις και σε αλλο θεμα ή μονο εδω την βρισκεις;
Και φυσικα δεν εισαι και εσυ αλλος ενα κλωνος του θεματος!!! :rolleyes:

kkaramich2015

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
Εγώ ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? Τόσα γαμήσια που εφαγε στον κώλο τόσες φορές μετά από φαγητό δεν σας έχεσε στον πούτσο ποτέ? :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Εγώ ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? Τόσα γαμήσια που εφαγε στον κώλο τόσες φορές μετά από φαγητό δεν σας έχεσε στον πούτσο ποτέ? :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
Ολη η μαγεια εκει ειναι φιλος,στην μερέντα...

manos42222

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2015
Like
280
Πόντοι
21

Οχι ρε φιλε με παρεξηγησες ,που πηγε το μυαλο σου.εγω οταν ελεγα δικλινο εννοουσα το δωματιο

manos42222

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2015
Like
280
Πόντοι
21
Μάνος έχεις άλλες λεπτομερειες?

καλα απο λεπτομεριες....αλλο τιποτα. αλλα εσυ τι θες να μαθεις;
παντως εμενα μου εκανε τρομερη εντυπωσω η γκομενα.τρομερο μωρο !δεν παιζεται με τιποτα!
αλλα αυτο που με τρελανε τελειως και με κουφανε και με εκανε να μην πιστευω στα ματια μου ηταν πως ακομα δεν καταλαβαινω τη σχεση ειχε αυτη η μουναρα με αυτους τους τεσσερις μπαρμπαδες.
παντως δεν εδινε την εντυπωση οτι ηταν παντρεμενη.και η διαφορα ηλικιας τους ηταν τοσο μεγαλη που στην αρχη ημουν σιγουρος πως ειναι ανηψια καποιου ή κατι τετοιο,αλλα μετα ειδα καποιες κινησεις που μου φανηκαν πολυ περιεργες για συγγενεις.για ανηψια καποιου απο αυτους πολυ στενα την αγκαλιαζανε ,και συνεχεια προσπαθουσαν να την ακουμπανε ,και ολο προστηχιες της λεγανε ,και δεν ντρεπονταν που ημουν εγω ο ξενος ανθρωπος μπροστα.
και μετα που πηγανε μεσα στο δωματιο κατσανε πολυ λιγο,  μετα απο κανα δυωρο βγηκανε .εγω περιμενα να κατσουν ωρες γιατι ειπαν ηταν κουρασμενοι,υπεθεσα θα μεινουν μια μερα αλλα μπα.
ασε που δεν πρεπει  να κοιμηθηκαν και πολυ ,γιατι μετα απο δυο ωρες το πολυ βγηκανε απ το δωματιο ολοι τους και φυγανε

manos42222

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2015
Like
280
Πόντοι
21

παντως εμενα μου εκανε τρομερη εντυπωσω η γκομενα.τρομερο μωρο !δεν παιζεται με τιποτα!
αλλα αυτο που με τρελανε τελειως και με κουφανε και με εκανε να μην πιστευω στα ματια μου ηταν πως ακομα δεν καταλαβαινω τη σχεση ειχε αυτη η μουναρα με αυτους τους τεσσερις μπαρμπαδες.
παντως δεν εδινε την εντυπωση οτι ηταν παντρεμενη.και η διαφορα ηλικιας τους ηταν τοσο μεγαλη που στην αρχη ημουν σιγουρος πως ειναι ανηψια καποιου ή κατι τετοιο γιατι αυτη πρεπει να ηταν γυρω στα 25 χρονων ,φαινοταν σαν να εχει τα μισα τους χρονια,αλλα μετα ειδα καποιες κινησεις που μου φανηκαν πολυ περιεργες για συγγενεις.για ανηψια καποιου απο αυτους πολυ στενα την αγκαλιαζανε ,και συνεχεια προσπαθουσαν να την ακουμπανε ,και ολο προστηχιες της λεγανε ,και δεν ντρεπονταν που ημουν εγω ο ξενος ανθρωπος μπροστα.
και μετα που πηγανε μεσα στο δωματιο κατσανε πολυ λιγο,  μετα απο κανα δυωρο βγηκανε .εγω περιμενα να κατσουν ωρες γιατι ειπαν ηταν κουρασμενοι,υπεθεσα θα μεινουν μια μερα αλλα μπα.
ασε που δεν πρεπει  να κοιμηθηκαν και πολυ ,γιατι μετα απο δυο ωρες το πολυ βγηκανε απ το δωματιο ολοι τους και φυγανε

manos42222

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2015
Like
280
Πόντοι
21

Εσυ τους ξερεις προσωπικα αυτους; τι θελεις να μαθεις ;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Oλοι οσοι ηταν μαρτυρες κλπ είστε

ΜΑΛΑΚΑΣ!!!!!!!!!!!!!

Συνέχισε να ξεφτιλίζεσαι μάλακα με τους κλωνους σου!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom