Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 666K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Πολύ δεν κράτησε αυτή η μ@λθ@κεία??  :headbang: :headbang:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟΥ  ΞΕΚΩΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

τι λες ρε γαμημενε αρχηψευτη !παλιο πουστρακι ,τη γυναικα μου κανεις δεν την ξεκολιαζει

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
ΚΟΨΕ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ !ΦΛΩΡΕ ΤΙΣ  ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΙΑΣΑΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ,ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗ ΓΑΜΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΗΘΛΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝ ΤΙΣ ΑΡΕΣΕ Η ΟΧΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΜΙΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΥΣ ΚΑΥΛΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ Η ΛΕΝΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΑΜΟΥΣΑΜΕ.ΑΝΤΕ ΤΥΧΕΡΕ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΩ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΥΠΑΜΕ ΚΑΗΜΕΝΕ, ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΚΕΡΑΤΑ

οι αναστεναγμοι που ανεβασες δεν ειναι αναστεναγμοι καυλας ,ειναι αναστεναγμοι πονου γαμημενε πρικοθηρα ,και με αυτα που ανεβαζεις επιβαρυνις τη θεση σου και αποδικνιεις ακομα περισσοτερο οτι εσυ καιο ταυπολοιπα γουρουνια βιασατε τη γυναικα μου και οτι δεν ηθελε να το κανει μαζι σασ

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΒΙΑΣΜΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΦΑΝΗ Η ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΚΛΗΡΟ ΓΑΜΗΣΙ

τι λες ρε καθηστερημενε ειναι ξεκαθαρο οτι αυτες οι φωνες ειναι φωνες πονου και οτι η λενα δεν το ευχαριστιεται αλλα ποναει πολυ

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΠΑΓΑΓΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ,ΜΟΝΟ ΑΠΑΓΩΓΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΝΑΜΕ .η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ  ΘΑ  ΜΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΑΡΕΑ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΛΕΝΑ .ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ "ΑΠΑΓΑΓΕΙ" ΑΠΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΘΗΚΕ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΙΩΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΣΕ ΣΕΞ !ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΦΛΟΥΦΛΗ ,ΤΟΝ ΦΛΩΡΟ ,ΤΟΝ ΦΑΝΗ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΘΗΚΑΜΕ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΒΥΖΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΣ  !ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΙ  ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ .Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΦΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΕΠΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΟΡΤΕΝΑΜΕ ΓΑΜΗΣΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΗΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΟΥΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΝΤΑΝ .ΑΦΟΥ Η ΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΜΕ ΣΕΞ  ΜΕΤΑ ΦΑΓΗΤΟ ,ΜΕΤΑ ΣΕΞ ΜΕΤΑ ΦΑΓΗΤΟ,ΜΕΤΑ ΥΠΝΟΣ ΜΕΤΑ ΣΕΞ ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΗ ΛΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΤΡΑΣ ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΜΕ ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ !ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ,ΟΜΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΕ Η ΚΑΥΛΙΑΡΑ .Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑΡΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΕΧΕΙ .ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΕΞ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΟΠΩΣ ΘΥΜΑΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ
-ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!
ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ,ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΥΜΑΜΕ ΟΤΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥΣ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ .ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΥΛΩΝΕ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΑ ΘΕΣΗ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ,ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ  ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΚΑΙ ΜΑΣ  ΖΗΤΟΥΣΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΗΤΑΝ  
ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ Η Ο ΜΕΝΙΟΣ  ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΑ ΤΗΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ,ΕΓΩ  ΕΞΤΡΕΜ  ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΑΩ ΑΠΟ ΚΩΛΟ,Ο ΝΤΙΝΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΝΑ ΤΗΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΦΥΧΤΑ ΤΗΝ   ΑΜΥΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΤΗΣ.

ολα αυτα που λες ειναι ψεματα και συκοφαντιες και μαλακιες ,και εισαι μεγαλος καριολης και καραπουσταριο που λες τετοια ψεματα. η γυναικα μου ποτε δεν γουσταρε ουτε εκανε ποτε σεξ μαζι σας με τη θεληση της γιατι σας σιχαινεται. την βιασατε και τιποτα διαφορετικο δεν εγινε ,ειστε μπασταρδοι και πουστρες του κερατα.και ανικανοι να προκαλεσετε ενδιαφερον σε μια γυναικα γιατι ειστε γουρουνια και εμφανησιακα και στον χαρακτηρα.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΙΟΛΑΣ!  ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΕ ΘΥΜΑΜΕ ΟΤΙ ΧΑΡΙΣ ΕΜΑΣ ΤΩΡΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ.

σκασε ρε μπασταρδε !μουνοπανο!στη λενα δεν αρεσει το πρωκτικο σεξ το σιχαινεται,αηδιαζει και μονο στην ιδεα ,το απεχθανεται περισσοτερο και απο το στοματικο σεξ ,και απο εκει φαινεται για αλλη μια φορα ποσο ψευτης εισαι.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ   ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΝΑ .ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΟΜΠΙΝΑ ΣΚΑΡΩΣΕ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΝ ΦΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ  ΤΕΛΕΙΑ  ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ  ΜΕΡΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ,ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΦΑΝΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΠΡΕΦΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.

ηλιθιος και καθηστερημενος εισαι εσυ και τα υπολοιπα γουρουνια οι φιλοι σου ,και καμια περιποιηση δεν σασ εκανε η λενα γιατι οταν πληρωσα τον λογαριασμο και ειχα γυρισει στο τραπεζι η λενα ηδη ειχε φυγει.φαντασου ποσο σας σιχαινεται και ποσο σας βαριεται για να φυγει τρεχοντας απ το τραπεζι χωρις να με περιμενει ,ουτε πεντε λεπτα δεν αντεξε μονη της μαζι σας ,φαντασου ποσο σας μισει ζωα

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
ακομα υπαρχει αυτο το νημα..?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.796
Πόντοι
38.177
σκασε ρε μπασταρδε !μουνοπανο!στη λενα δεν αρεσει το πρωκτικο σεξ το σιχαινεται,αηδιαζει και μονο στην ιδεα ,το απεχθανεται περισσοτερο και απο το στοματικο σεξ ,και απο εκει φαινεται για αλλη μια φορα ποσο ψευτης εισαι.

Ρε συ Πανο-Φανη αυτη η Λενα τσιμπουκια δεν κανει,απο τον κωλο δεν θελει ε τι σκατα της βρηκες  :think:

Γκομενα που δεν της αρεσει το γαμησι πρωτη φορα βλεπω  :rolleyes:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ρε συ Πανο-Φανη αυτη η Λενα τσιμπουκια δεν κανει,απο τον κωλο δεν θελει ε τι σκατα της βρηκες  :think:

Γκομενα που δεν της αρεσει το γαμησι πρωτη φορα βλεπω  :rolleyes:

πρωτον ειναι πολυ καλη γυναικα,δευτερον ειναι πολυ ομορφη και τριτον της αρεσει το σεξ αλλα μονο απο το μουνι ,δεν της αρεσουν τα  τσιμπουκια ουτε το πρωκτικο.αλλα σιγα αυτα ειναι λεπτομεριες αν η γυναικα ειναι κουκλα και πιστη.δε συμφωνεις;

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
πρωτον ειναι πολυ καλη γυναικα,δευτερον ειναι πολυ ομορφη και τριτον της αρεσει το σεξ αλλα μονο απο το μουνι ,δεν της αρεσουν τα  τσιμπουκια ουτε το πρωκτικο.αλλα σιγα αυτα ειναι λεπτομεριες αν η γυναικα ειναι κουκλα και πιστη.δε συμφωνεις;
Μπραβο , να διευκρινιζεις μερικα πραματα γιατι αλλιως μπορει κανεις να νομισει οτι η γυναικα σου ειναι παρτολα.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Μπραβο , να διευκρινιζεις μερικα πραματα γιατι αλλιως μπορει κανεις να νομισει οτι η γυναικα σου ειναι παρτολα.

Εννοειτε αυτο ,αν και μετα απο τοσες διευκρινησεις και  λεπτομερειες που εχω δωσει για τη γυναικα μου ,πιστευω οτι κανεις δεν αμφιβαλει πως ειναι μια ηθικη γυναικα και πιστη συζηγος

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Επιτέλους ας κλείσει κάποιος αυτή την μαλακία για θέμα.  :headbang: :headbang: :headbang: Χαλάει την ποιότητα του bou, το οποίο τόσα χρόνια με ιδρώτα, κόπο και σπέρμα φτιάξαμε.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Αντε ρε κωλομουνοπανο, που δεν ξερεις που κολλαει με το θεμα!! Αχρηστε μπαζοκερατα, με την παρτουζιαρα τη γυναικα σου

δεν ειμαι κερατας !δεν ειμαι .και η γυναικα μου δεν ειναι παρτουζιαρα !απο κι ωσ που την λες παρτουζιαρα; δεν εχεις αποδειξεις

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030

bakouris

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Στέλνω εδώ την ιστορία ενός φίλου μου που συνέβη πριν λίγα χρόνια ,η ιστορία είναι αληθινή .

Ολα αρχησαν οταν πηγαμε πριν ενα μηνα διακοπες στο χωριο ,ηταν να κατσουμε 7 με 10 μερες σκευτικαμε με τη γυναικα μου να ανοιξουμε και να καθαρισουμε το σπιτι που ειχα στο χωριο απ τους γονεις μου ομως ηθελε πολυ καθαρησμα γιατι ηταν ακατοικητο ,τα ξαδερφια μου με τη θεια μου αδερφη της μανας μου, προσφερθηκαν να μας φιλοξενησουν μιας και περισευε ενα δωματιο ,αρχικα το σκεφτικαμε αλλα μετα δεχτικαμε με χαρα ,απ τη μια δεν μου αρεσε και πολυ η ιδεα να μεινω με τα ξαδερφια μου γιατι δε θα μπορουσα να γαμησω την μουναρα μου οπως ηθελα θα επρεπε να το κανουμε στη μουγκα και εμενα δεν μου αρεσε ετσι ηθελα να φωναζω στο σεξ ,για την Ελενη θα ηταν το ιδιο αφου ετσι κι αλλιως δεν φωναζε καθολου ουτε πανω στην κορυφωση δεν φωναζε παρολο που της αρεζε το σεξ,και πως να μην της αρεσει δηλαδη ,γιατι θα ηταν κριμα μια τετοια γυναικα να μην κανει σεξ ,δεν την παντρευτικα για τη μορφωση της και την εξυπναδα της αλλα γιατι ηταν ενα κοριτσι που μπορουσε να σε αφησει αφονο με το καυτο κορμι της ,μετρια στο υψος γυρω στο 1,64 και 59 κιλα των οποιων τα δυο κιλα ηταν τα βυζια της !Μιλαμε για δυο μεγαλους βυζους με μικρες ρωγες ο καθενας θα τρελενοταν αν την εβλεπε με ελαχιστα ανοιχτο ντεκολτε ,αλλα και απο πισω ηταν φωτια ,προτιμουσα χιλιες φορες να φοραει φουστα παρα κολιτα τζιν και κολητες φορμες γιατι αν το εκανε ολα τα βλεμα των αντρων στρεφονταν στον κωλο ,εγω προτιμω να κοιταει καποιος περαστικος τη γυναικα μου στις γαμπες παρα στον κωλο και πιστευω πως ολοι συμφωνητε σε αυτο .Λοιπον απ την πρωτη μερα που μενμε με τα ξαδερφια μου αρχησα να παρατηρω πως και τα ξαδερφια μου που και που επερναν ματι τη γυναικα μου ,ηταν και οι δυο ανηπαντρη ο ενας ειχε σχεση χρονια ο μεγαλυτερος που ηταν 34 και ο μικροτερος 31 πιδουσε αβερτα απ οτι μαθενα και απορουσα πως βρισκει γκομενες με τετοια εμφανηση κι ομως τα καταφερνε καλα κι ας ηταν ψυλος ατσουμπαλος, χοντρος και με μια ιδιαιτερα αγρια φατσα και λιγο αξεστος στους τροπους ,αφου να φανταστειτε μια φορα την επεσε στη γυναικα μου οταν ηταν στο μπανιο και επλενε κατι ρουχα και οταν τον ειδα να πηγαινει και αυτος εκει τον ακολουθησα κρυφα και ακουσα να της λεει πως εχει πολυ ωραιο κωλο ,και μετα ακουσα την Ελενη να του λεει φρονιμα κατσε γιατι θα τα πω στον ξαδερφο σου και θα σε σκωτοσει και μετα εφυγε και με ειδε να μπενω στο μπανιο και ουτε που ταραχτηκε που καταλαβε οτι μπορει να ακουσα τι λεγανε,εγω βεβαια δε θελησα ναδωσω συνεχεια παρολο που τον εβλεπα ακομα και την ωρα του φαγητου να τη γδυνει με τα ματια του ο κεφτες ηξερα οτι η γυναικα μου δεν θα γουσταρε ποτε εναν τετοιο κυκλωπα ,αφου καθε βραδυ τις πρωτες πεντε μερες το συζητουσαμε με την Ελενη οτι την φλερταρει και οτι την γουσταρει ο ξαδερφος μου και γελουσαμε ,ειχα καθυσηχασθει τοσο πολυ με το ποσο ατσαλος ηταν ο ξαδερφος μου στο φλερτ που εσπαγα πλακα και δεν του το ελεγα πως το ξερω γι αυτον ακριβως το λογο ,καθε μερα οταν η Ελενη ηταν μονη ,ειτε εστρωνε το τραπεζι ειτε εκανε καμια δουλεια αυτος την ακολλουθουσε συχνα εγω το ηξερα και πηγαινα κρυφα και ακουγα τη λεει στη γυναικα μου ο μαλακας και μετα πηγαινα μεσα στο δωματιο μονος και εσκαγα απ τα γελια ,ωσπου μια μερα που η γυναικα μου εστρωνε το τραπεζι εγω τους κρυφοκοιτουσα πισω απ την πορτα και βλεπω αυτων εκει που της μιλλουσε να απλωνι το χερι του και να της πιανει τον κωλο !-Αχ τι κανεις ρε μαλακα, δεν ντρεπεσαι;του ειπε και εφυγε τσαντισμενη λεγοντας του πως θα τα πει ολα σε εμενα για να τον βαλω στη θεση του αλλα δεν μου ειπε τιποτα ,και οταν της το ανεφερα το ιδιο βραδυ μου ειπε οτι δεν ηθελε να μας βαλει σε φασαριες μιας και μεθαυριο θα φευγαμε και τοτε της ειπα οτι εχει δικιο ετσι κι αλλιως σε δυο μερες θα φευγαμε οποτε θα ησυχζαμε και δεν θα ξαναπατουσαμε το ποδι μας στο σπιτι τους ,την επομενη μερα φαινοταν πιο συμαζεμενος ο ξαδερφος μαλον ειχε συμορφωθει απ την απειλη της Ελενης ,δεν την πλησιασε καθολου ολη μερα λεω συμορφωθηκε εστω και αργα ,την αλη μερα το πρωι εφυγα απ τα ξυμερωματα με τον μεγαλο ξαδερφο μου που με περνουσε ενα χρονο και πηγαμε για ψαρεμα κατσαμε μεχρι το μεσημερακι θυμηθηκαμε τα παλια που ψαρευαμε μικροι,οταν γυρησαμε θα ετοιμαζομασταν για να φυγουμε αργα το απογευμα ,η γυναικα μου θα ετοιμαζε ηδη τα πραγματα στις βαλιτσες ,οταν φτασαμε πισω στο σπιτι τον ξαδερφων μου μπαινοντας μεσα ειδα πως ελειπαν ολοι μετα απο λιγο ο ξαδερφος μου μου ειπε πως η θεια μου ειχε παει σε μια φιλη της και θα γυρνουσε σε λιγο για το φαγητο και ηπεθεσα πως θα ειχε παρει μαζι της και την Ελενη ,ετσι και γω εκανα μια βολτα στο αγροκτημα διπλα απ το σπιτι να δω τα ζωα και τον κηπο με τα λαχανικα , περνοντας διπλα απο μια αχυρωνα που ειχαν παρατημενη στην ακρη του αγροκτηματος η θεια μου ακουσα επι λεξη μια φωνη να λεει:Αχχχχχχ Αχ χωστω !χωστω ναι χωστω !ετσι βαθια βαλτο !βαθια!και μετα ακολουθησε-Παρτο μωρη ξεκολιαρα παρτο !παρτο!.Ετρεξα μεσα στην αχυρωνα και τι να δω ο ξαδερφος ολογυμνος και η γυναικα μου με τα εσωρουχα μισω βγαλμενα να γαμιουνται κατω στο πατωμα ,αυτη που δεν ηθελε τοσες μερες να το κανουμε γιατι συχαινοταν το κρεβατι των ξαδερφων μου τωρα εκανε σεξ στα τεσσερα με τα γονατα της και τα χερια της να ακουμπανε κατω στο χωμα και τα αχυρα και να ουρλιαζει σαν να τη σφαζουν ενω ο ξαδερφος τη σφυροκοπουσε απο πισω ανελεητα τη μουναρα της κοιτουσα να δω ποτε θα με παρουν πρεφα πως ειμαι πισω στο βαθος κοντα στην πορτα αλλα που να με δουν συνεχησαν εναν βασανιστικο διαλογο για εμενα -μμμ Αχχχχχ αχ αχ αχ αχ αχ αχ ναι ναι γαμα γαμα γαμα ναιιιιιιι αχ αχ αχ
-Τι μανουλι εισαι εσυ μωρο μου;σ αρεσει το καβλι μου μωρη πουτανα;

-Με τρελενης γαμια μου με τρελενης με το παλαμαρι σου αχ αχ αχ ναι αγορι μου ετσι σκισε με καβαλαρη μου σκισε με!
και μετα απ αυτα τα επιφωνηματα της γυναικας μου αυτος της επιασε σφυχτα τα κωλομερια και αρχησε να τη γαμαει μεσα εξω με πολυ μεγαλη ταχυτητα δεν ειχα ξανα δει καποιον να γαμαει τοσο γρηγορα σαν να ηθελε να τη ματωση -Παρτα μωρη καυλιαρα ,παρτα !τσουτσουνοπερνοβα!
και μετα αυτη αρχησε να φωναζει δυνατα πρεπει να ειχε φτασει σε οργασμο και αυτο της εκλεισε με το χερι του το στωμα της για να μη φωναζει και παλι ακουγοταν λιγο ,μετα απο λιγο την ξαπλωσε προυμητα την εβαλε να τουρλωσει κωλο και ξανα μπηκε στο μουνι της απο πισω και τη γαμουσε με κλειστα τα ποδια και τουρλωμενο τον κωλο και αυτη ειχε ξετρελαθει ,αχ αχ αχ γαμαμε αγορι μου ετσι σκληρα γαμαμε μη με λυπασε!

-Αχ τσουλαρα μου θα στο ξεσκισω οσο δεν παει,

μετα τη συκωσε παλι στα τεσσερα και συνεχησε το γαμησι πιανοντας της με τις χερουκλες του τα βυζια της και τα ζουμπουσε και τα χαιδευε με μανια γαμωντας την απο πισω
-Αχ αχ το μουνι μου φλεγετε !φλεγετε αχ καιγομαι καιγομαι !ααααααααχχχχχχχχχ χυνω ψωλαρα μου ,τελειωνω !τελειωνω!

-Αχ πουτανακι μου και γω θα τελειωσω και θα σε λουσω ξανα! Στη συνεχεια της εβγαλε με βια τα εσωρουχα ,το στρινκγ και το σουτιεν τα οποια ηταν μισω σκισμενα και τη γαμουσε ολογυμνη τωρα .

-Τι μου κανεις καβαλαρη μου ι μου κανεις πουτσαρα μου! και συνεχησε τα βογγητα οταν τελικα μετα απο κανα δεκαλεπτο ακομα γαμισι εβγαλε την ψωλι του εξω ο ξαδερφος και δεν σας κρυβω οτι τρομαξα οταν ειδα την γιγαντια πουτσα του πρεπει να ηταν τουλαχιστον 25 ποντους
-ελα παρτην στο στωμα τωρα πουτανα
-Οτι πεις εσυ αγορι μου
και αρχησε να το περνει πιπα σαν λυσασμενη και ακουγοταν χλιουπ χλιουπ ,τι ωραιο και νοστιμο που ειναι το καταρτι σου μπορω να το γλειφω ολη μερα και του την επαιζε με τα δυο χερια και την εβαζε αναμεσα στα βυζια της και την ετριβε μεσα σε αυτα λεγοντας του αυτα,μετα την προσταξε πολυ αυταρχικα
-σκυψε μωρη πουτανα και ξανα παρτον μεσα στο στωμα μεχρι το λαρυγγι ,αμεσως
αυτη του χαμογελασε εσκυψε πανω απ το πουλι του και αρχησε να το περνει πολυ βαθια αυτος χουφτωνε συνεχεια τα στηθη της και την διεταζε να συνεχησει την πιπα
-γλυφε !γλυφε παρτο βαθια πιο μεσα μωρη πουτανα και την πιανει απ το μαλι πισω και της το χωνει μεσα στο στωμα ,με αποτελεσμα να πνιγει η δικια μου και να του πει -σιγα ρε μαλακα θα με πνιξεις
-Σκασε θα τον παρεις μεσα οσο βαθια θελω εγω και αρχησε να σπρωχνει το κεφαλι της πανω στο πουτσο του ωσπου ακουσα
-Χυνω ξανα τσουλαρα μου χυνω χυνω χυνω χυνω!.τοτε τον εβγαλε απ το στομα της και αρχησε να χυνει σαν τρελοσ επανω της ,εβγαινε πυχτω σε πολυ μεγαλες δωσεις την ελουσε ριχνωντας χυσια στο προσωπο και μετα στα βυζια γεμισε ασπρα υγρα παντου ,υστερα την πηρε απο μονη της η γυναικα μου την πουτσα του και τη ρουφουσε καθαριζοντας την απο τα χυσια και μαλιστα την εβλεπα για πρωτη φορα να καταπινει χυσια μετα του γλυψε τα αρχιδια και εκανε τα μακρια μαλια της πισω και ειπε
-Πω Πω βραχυκαν πολυ λες και επεσε γαλα επανω ,να δουμε τι δικαιολογια θα βρω τωρα για τα μαλια μου και τα μισο σκησμενα εσωρουχα που μου εσκισες και ηταν τα αγαπημενα μου ! χαλαλι σου ομως μου το κανες το μουνι πιγαδι με την ψωλαρα σου !
-Ειμαι ο καλυτερος ή εχεις περασει και καλυτερα ;
-Εισαι ο καλυτερος αγορι μου γαμας σαν αραπης ! ειπε με θαυμασμο η γυναικα μου ,
-Τι λες καυλιαρα μου αντεχεις ενα ακομα απο μπροστα τωρα;
-Αντεχω αλλα πρεπει να περασε η ωρα και να μεσημεριασε θα μας ψαχνουν και μπορει να μας βρουν.
-Δεν μας βρισκει κανεις εδω που ειμαστε ελα να σου κανω ενα στα γρηγορα ανασκελα και μετα θα πας στον αντρουλι σου
-οκ
και της ανοιξε τα ποδια και αρχησε να τη γαμαει ανασκελα τωρα ,δεν ταιριαζαν καθολου στο σεξ αυτος ηταν χοντρος και γιγαντας αυτη μετρια και αδυνατη με κορμαρα, κι ομως την εριξε ο πουστης ,μετα εφυγα στα κρυφα δεν αντεχα αλλο να βλεπω ,πηγα βρηκα τον αλλο ξαδερφο και περιμεναμε το φαγητο ηθελα να δω μεχρι που θα φτασει το θρασος τους γι αυτο δεν αποκλυφθηκα, μετα απο εικοσι λεπτα ηρθαν μεσα στο σπιτι οπου οι υπολυποι ειχαμε αρχησει το φαγητο ,ειπαν για δικαιολογια οτι πηγαν στο ποταμι και και Ελενη επσε μεσα και την εσωσε ο ξαδερφος ,εγω δεν ειπα τιποτα ,περασε ενας μηνας απ το περιστατικο και ακομα δεν ξερω τι να κανω σκεφτομαι να τον σκωτοσω τον πουστη τον ξαδερφο ,ξαδερφος να σου πετυχει κολωπαιδο του κερατα,παρακαλω πειτε μου τις γνωμες σας ,εσεις τι θα κανατε στη θεση μου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom