Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 666K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,5%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 58,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Απιστευτο ακομα συνεχιζεται αυτη η μαλακια !  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Στην ιστορια?? Θα εχει παει με τη μιση ελλαδα, οσο ο μαλακας την παιζει και κοιταει!

bakouris

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
τι εγινε ρε φανη κερατα!ποσες φορες σου ξανα γαμησαν την γυναικα ο μακης και ο ρενος;
γιατι οτι στη γαμανε ακομα ειναι σιγουρο ,ετσι δεν ειναι μακη και ρενο ;

Renos24

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
τι εγινε ρε φανη κερατα!ποσες φορες σου ξανα γαμησαν την γυναικα ο μακης και ο ρενος;
γιατι οτι στη γαμανε ακομα ειναι σιγουρο ,ετσι δεν ειναι μακη και ρενο ;

και βεβαια ετσι ειναι ,φυσικα και την γαμαμε ακομα την λενα !σιγα μην αφησουμε τετοιο μουναρο να παει χαμενο το θεμα ηταν να μην την γαμησουμε μια φορα εκει στην αρχη η πρωτη φορα ηταν δυσκολη μετα ηταν σιγουρο πως θα την γαμουσαμε συνεχεια.

bakouris

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
και βεβαια ετσι ειναι ,φυσικα και την γαμαμε ακομα την λενα !σιγα μην αφησουμε τετοιο μουναρο να παει χαμενο το θεμα ηταν να μην την γαμησουμε μια φορα εκει στην αρχη η πρωτη φορα ηταν δυσκολη μετα ηταν σιγουρο πως θα την γαμουσαμε συνεχεια.

ναι ρε φιλε η πρωτη φορα ομως δεν καταλαβαινω ακομα πως ακριβως τη ριξατε την γκομενα;την ριξατε τελικα και με λιγο ζοριλικη η σας εκατσε μετα απο πολυ προσπαθεια απο το πολυ στενο μαρκαρησμα;

Renos24

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ναι ρε φιλε η πρωτη φορα ομως δεν καταλαβαινω ακομα πως ακριβως τη ριξατε την γκομενα;την ριξατε τελικα και με λιγο ζοριλικη η σας εκατσε μετα απο πολυ προσπαθεια απο το πολυ στενο μαρκαρησμα;

στην αρχη την πρωτη φορα εκανε τη δυσκολη στα λογια για τα ματια του κοσμου, γιατι κανονικα ειναι μεγαλη πουτανα η γυναικα του φανη !καταρχην μας προκαλουσε τρελα με την εμφανηση της, απο την πρωτη στιγμη που ηρθαν στο καμπινγκ εδειξε απο το ντυσιμο της οτι ηταν πολυ ξεκωλο και μονο για παντρεμενη γυναικα δεν εδειχνε,δεν λεω στο χαρακτηρα ηταν σοβαρη καπως αλλα το ντυσιμο της  συνεχεια εκανε μπαμ και εκανε ολοφανερο το ποσο ξεκωλο ειναι η λενα ,φαινοταν απο μετρα μακρια το ποσο απεγνωσμενα ηθελε και λαχταρουσε να φαει πραγματικη πουτσα και φαινοταν ποσο στερημενη ηταν και ποσο αγαμητη. και γι αυτο κυκλοφορουσε ακομα και στο καμπινγκ ετσι ντυμενη για να μας καυλωνει,και να την πιασουμε μια μερα και να την ξεμοναχιασουμε και να την γαμησουμε ,κατι που εγινε και ακομα γινετε βεβαια,δεν της καναμε ποτε τιποτα με το ζορι και παντα ηθελε τρελα και γουσταρε να τη γαμαμε !ακομη και την πρωτη φορα το ηθελε τρελα το γαμησι που της καναμε ,αλλιως αν δεν γουσταρε δεν θα ντυνοταν ετσι σαν πορνοσταρ !δεν μπορει να πηγαινει με τον φανη τον κερατα της για φαγητο ή να ερχετε στη σκηνη τριων αντρων   μονη της και να ειναι
ντυμενη ετσι !οπως στη φωτογραφια που θα ανεβασω τωρα ετσι ντυνοτανε παντα!

Συνημμένα

• Charley-Atwell-3.jpg
    Charley-Atwell-3.jpg
    208,7 KB · Εμφανίσεις: 98

Renos24

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
στην αρχη την πρωτη φορα εκανε τη δυσκολη στα λογια για τα ματια του κοσμου, γιατι κανονικα ειναι μεγαλη πουτανα η γυναικα του φανη !καταρχην μας προκαλουσε τρελα με την εμφανηση της, απο την πρωτη στιγμη που ηρθαν στο καμπινγκ εδειξε απο το ντυσιμο της οτι ηταν πολυ ξεκωλο και μονο για παντρεμενη γυναικα δεν εδειχνε,δεν λεω στο χαρακτηρα ηταν σοβαρη καπως αλλα το ντυσιμο της  συνεχεια εκανε μπαμ και εκανε ολοφανερο το ποσο ξεκωλο ειναι η λενα ,φαινοταν απο μετρα μακρια το ποσο απεγνωσμενα ηθελε και λαχταρουσε να φαει πραγματικη πουτσα και φαινοταν ποσο στερημενη ηταν και ποσο αγαμητη. και γι αυτο κυκλοφορουσε ακομα και στο καμπινγκ ετσι ντυμενη για να μας καυλωνει,και να την πιασουμε μια μερα και να την ξεμοναχιασουμε και να την γαμησουμε ,κατι που εγινε και ακομα γινετε βεβαια,δεν της καναμε ποτε τιποτα με το ζορι και παντα ηθελε τρελα και γουσταρε να τη γαμαμε !ακομη και την πρωτη φορα το ηθελε τρελα το γαμησι που της καναμε ,αλλιως αν δεν γουσταρε δεν θα ντυνοταν ετσι σαν πορνοσταρ !δεν μπορει να πηγαινει με τον φανη τον κερατα της για φαγητο ή να ερχετε στη σκηνη τριων αντρων   μονη της και να ειναι
ντυμενη ετσι !οπως στη φωτογραφια που θα ανεβασω τωρα ετσι ντυνοτανε παντα!

μοιαζει πολυ με αυτην την γκομενα στην φωτογραφια !πειτε μου τωρα ολοι εσεις που διαβαζεται το θεμα οταν μια γυναικα που ειναι παντρεμενη ντυνετε ετσι !τι ζηταει τοτε ;και για ποιο λογο ντυνετε ετσι αφου ειναι παντρεμενη;

Συνημμένα

• Charley-Atwell-3.jpg
    Charley-Atwell-3.jpg
    208,7 KB · Εμφανίσεις: 65

kostaskerat40salonikaella

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα θα σας πω μια πραγματική ιστορία με την γυναίκα μου λοιπόν μένουμε σε μια μεγάλη πόλη της βόρειου Ελλάδος έχουμε και 2 παιδιά η Μαρία δεν μου είχε δόση ποτέ δικαίωμα να μην της έχω εμπιστοσύνη ,έχουμε ένα μαγαζί και την άφηνα πολλές φορές να με ξεκουράζει συνήθως τα μεσημέρια και όταν ταξίδευα να φέρω εμπορεύματα από την Θεσσαλονίκη  καθόταν αυτή στο μαγαζί .πριν 6 μήνες λοιπόν παρατήρησα μια διάφορα στην γυναίκα μου άρχισε να φτιάχνετε και άρχισε να αγοράζει διάφορα εσώρουχα που μου άρεσαν ένα απόγευμα την περνώ τηλέφωνο σπίτι μας και το σήκωσε η πεθερά μου που είναι ρώτησα η Μαρία ?Κώστα μου λέει πετάχτηκε μια βόλτα στην αγορά μου έκανε εντύπωση  δεν πήγαινε ποτέ μόνη της ,το βραδύ στο κρεβάτι εγώ ήθελα να κάνουμε ερώτα η Μαρία μου λέει είμαι  κουρασμένη ..μετά από 3 μέρες τα ιδία αυτό γινόταν κάνα 2 εβδομάδες μέχρι που μια μέρα που πάλι έλειπε το βραδύ τόνισα να κάνουμε έρωτα και  δέχτηκε βεβαία με μαύρη καρδιά όπως κατάλαβα ,εγώ πάντα μου άρεσε να την πεζό με την γλώσσα μου  σε όλο το σώμα της  λοιπόν που την έγλυφα στο μαμουνάκι ένιωσα μια διαφορετική γεύση  βλέπω και το μουνάκι της ήταν ερεθισμένο κόκκινο τότε κατάλαβα ότι είχε γαμηθεί και δεν είχε προλάβει να κάνη μπάνιο με αποτέλεσμα να γλύφω τα Χρυσία του αλλού τρελάθηκα από τα νευρά θα την σκότωνα από την μια αλλά από την άλλη κάτι με έκανε να καυλώσω με την ιδέα ότι η γυναίκα μου έχει γαμηθεί  και με άλλον άντρα αποφάσισα να μην της πω τίποτα ακόμη ..τώρα δεν συνεχίζω περιμένω κάποια δικά σας σχόλια για να γράψω την συνάχια πρέπει να σας πω ότι γραφώ αλήθεια και μονό το ονόματα Άλλαξα …

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Καλημέρα θα σας πω μια πραγματική ιστορία με την γυναίκα μου λοιπόν μένουμε σε μια μεγάλη πόλη της βόρειου Ελλάδος έχουμε και 2 παιδιά η Μαρία δεν μου είχε δόση ποτέ δικαίωμα να μην της έχω εμπιστοσύνη ,έχουμε ένα μαγαζί και την άφηνα πολλές φορές να με ξεκουράζει συνήθως τα μεσημέρια και όταν ταξίδευα να φέρω εμπορεύματα από την Θεσσαλονίκη   καθόταν αυτή στο μαγαζί .πριν 6 μήνες λοιπόν παρατήρησα μια διάφορα στην γυναίκα μου άρχισε να φτιάχνετε και άρχισε να αγοράζει διάφορα εσώρουχα που μου άρεσαν ένα απόγευμα την περνώ τηλέφωνο σπίτι μας και το σήκωσε η πεθερά μου που είναι ρώτησα η Μαρία ?Κώστα μου λέει πετάχτηκε μια βόλτα στην αγορά μου έκανε εντύπωση  δεν πήγαινε ποτέ μόνη της ,το βραδύ στο κρεβάτι εγώ ήθελα να κάνουμε ερώτα η Μαρία μου λέει είμαι  κουρασμένη ..μετά από 3 μέρες τα ιδία αυτό γινόταν κάνα 2 εβδομάδες μέχρι που μια μέρα που πάλι έλειπε το βραδύ τόνισα να κάνουμε έρωτα και  δέχτηκε βεβαία με μαύρη καρδιά όπως κατάλαβα ,εγώ πάντα μου άρεσε να την πεζό με την γλώσσα μου  σε όλο το σώμα της  λοιπόν που την έγλυφα στο μαμουνάκι ένιωσα μια διαφορετική γεύση  βλέπω και το μουνάκι της ήταν ερεθισμένο κόκκινο τότε κατάλαβα ότι είχε γαμηθεί και δεν είχε προλάβει να κάνη μπάνιο με αποτέλεσμα να γλύφω τα Χρυσία του αλλού τρελάθηκα από τα νευρά θα την σκότωνα από την μια αλλά από την άλλη κάτι με έκανε να καυλώσω με την ιδέα ότι η γυναίκα μου έχει γαμηθεί   και με άλλον άντρα αποφάσισα να μην της πω τίποτα ακόμη ..τώρα δεν συνεχίζω περιμένω κάποια δικά σας σχόλια για να γράψω την συνάχια πρέπει να σας πω ότι γραφώ αλήθεια και μονό το ονόματα Άλλαξα …

τι να σου πω κοιτα εγω στη θεση σου θα την παρακολουθουσα ή θα εβαζα ντεντεκτιβ να την παρακολουθησει. και αν διαπιστωνα οτι με απαταει θα την χωριζα χωρις δευτερη σκεψη,δεν θα μπορουσα με τιποτα να ανεχθω να ειμαι με μια γυναικα που δεν με σεβετε και κανει σεξ με καποιον αλλον εκτος απο εμενα,η απιστια ειναι κατι που δεν θα μπορουσα να συγχωρεσω ποτε και με τιποτα οσο κι αν αγαπαω μια γυναικα ,ειναι το μονο που δεν μπορω να συγχωρησω

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δεν μας έφτανε ο ένας μαλάκας τώρα ήρθε και άλλος.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Μπραβο Πανοφανη!!! Παντα πιστευα σε σενα!!! Συνεχισε ακαθεκτος τη μαλακια σου!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom