bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.790
- Πόντοι
- 6.030
Εισαι λαθος φιλε.τι ψυχολογο ρε πουτσα θελει
Πολλες πουτσες θελει.......
Εισαι λαθος φιλε.τι ψυχολογο ρε πουτσα θελει
τι ψυχολογο ρε πουτσα θελει
Εισαι λαθος φιλε.
Πολλες πουτσες θελει.......
Πανοφάνη τα γουρούνια γελάνε όταν παρτουζώνουν τη γυναίκα σου? Θέλω να μπουν στο φόρουμ να ανοίξουν θρεντ πως να μην γελάνε στην παρτούζα!
γυρισε ο μαλακας ο πατερογαμημενος;
πανοφάνη πάω στοίχημα!
ή ψεκασμένο ή ζαβό ψήφισες!
δεν εξηγείται αλλιώς!
Πάνω που πήγε να σηκώσει από τους νεκρούς το τελειωμένο του thread, τον πήρατε όλοι από τα μούτρα.Βλακα πανοφανη αρχισες παλι τις μαλακιες. Θα σε φτιαξω ομως εγω παλιοπουστρακο
Βλακα πανοφανη αρχισες παλι τις μαλακιες. Θα σε φτιαξω ομως εγω παλιοπουστρακο
σκασε θα παρω παρτουζα την γυναικα σου και θα χυσω στο στομα σου μωρη ατριχη γαμιολα πουστρατι πατερογαμημενος βρε μαλακα; αντι να βρισετε ολοι τα γουρουνια βριζετε εμενα που δεν εχω κανει κακο
Αυο δεν ειναι απειλη για τον πανοφανη. Οταν του παρτουζωναμε τη γυναικα αυτος εοχε κρυφτει και την επαιζε.σκασε θα παρω παρτουζα την γυναικα σου και θα χυσω στο στομα σου μωρη ατριχη γαμιολα πουστρα
σκασε θα παρω παρτουζα την γυναικα σου και θα χυσω στο στομα σου μωρη ατριχη γαμιολα πουστρα
Αυο δεν ειναι απειλη για τον πανοφανη. Οταν του παρτουζωναμε τη γυναικα αυτος εοχε κρυφτει και την επαιζε.
Kαλη μέρα και αντε και γαμισου μαλακα.Μας τα επρηξες και εσυ και η βλαμμενη σου.η ψηφοφορια που ειχα βαλει εληξε, οπου σας ρωτουσα γιατι μερικοι πιστευετε οτι τα γουρουνια ειναι αθωοι.Εβαλα επιτηδες και καποιες ακραιες επιλογες στην ψηφοφορια απο περιεργια για το αν καποιος τις επελεγε,και προς μεγαλη μου εκπληξη ειδα οτι οι επιλογες που εβαλα επιτηδες πιστευοντασ οτι κανεις δεν θα τις επιλεξει επειδη ειναι ακραιες και παραλογες παρολα αυτα ειδα πως αυτες οι επιλογες πηραν το μεγαλυτερο ποσοστο ψηφων. Η μια που πηρε πανω απο το 50 της εκατο που ελεγε πως μερικοι πιστευετε οτι τα γουρουνια ειναι αθωοι, επειδη η λενα ηθελε να κανει σεξ με καποιον απο τα γουρουνια και για αυτο εκατσε και στην υπολοιπη παρεα των γουρουνιων! μα πως ειναι δυνατον αυτο;ακομα και αν μια τοσο ομορφη και σεξυ γυναικα σαν την γυναικα μου ηθελε να κανει σεξ με καποιον τοσο ασχημο και αξεστο γουρουνανθρωπο, πως ειναι δυνατον να ανεχοταν να κανει σεξ και με αλλους δυο ή τρεις επισης γουρουνανθρωπους τους οποιους ομως δεν θα γουσταρε μονο και μονο επειδη ηταν κολητοι φιλοι αυτου που γουσταρε;γιατι να το κανει αυθ;
Kαλη μέρα και αντε και γαμισου μαλακα.Μας τα επρηξες και εσυ και η βλαμμενη σου.