Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 666K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,5%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 58,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Πανοφάνη τα γουρούνια γελάνε όταν παρτουζώνουν τη γυναίκα σου? Θέλω να μπουν στο φόρουμ να ανοίξουν θρεντ πως να μην γελάνε στην παρτούζα!  :2funny:  :rockon:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
γυρισε ο μαλακας ο πατερογαμημενος; :)

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Πανοφάνη τα γουρούνια γελάνε όταν παρτουζώνουν τη γυναίκα σου? Θέλω να μπουν στο φόρουμ να ανοίξουν θρεντ πως να μην γελάνε στην παρτούζα!  :2funny:  :rockon:

πρωτον ταγουρουνια δεν παρτουζωσανε ποτε τη γυναικα μου ,την βιαζανε. και δευτερον μερικες φορες τα γουρουνια σε καποιες  φασεις ειναι τοσο ζωα και ανεστητοι και καθαρματα και ρουφιανοι που γελουσανε με την γυναικα μου που υπεφερε εξαιτιας τους ,αλλα σπανια γελουσανε.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
πανοφάνη πάω στοίχημα!
ή ψεκασμένο ή ζαβό ψήφισες!
δεν εξηγείται αλλιώς! :2funny: :2funny: :2funny:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Βλακα πανοφανη αρχισες παλι τις μαλακιες. Θα σε φτιαξω ομως εγω παλιοπουστρακο

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Βλακα πανοφανη αρχισες παλι τις μαλακιες. Θα σε φτιαξω ομως εγω παλιοπουστρακο
Πάνω που πήγε να σηκώσει από τους νεκρούς το τελειωμένο του thread, τον πήρατε όλοι από τα μούτρα.
Ακολουθεί βιασμός από τον ψυχολόγο στα σίγουρα.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
τι πατερογαμημενος βρε μαλακα; αντι να βρισετε ολοι τα γουρουνια βριζετε εμενα που δεν εχω κανει κακο
σκασε θα παρω παρτουζα την γυναικα σου και θα χυσω στο στομα σου μωρη ατριχη γαμιολα πουστρα

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
σκασε θα παρω παρτουζα την γυναικα σου και θα χυσω στο στομα σου μωρη ατριχη γαμιολα πουστρα
Αυο δεν ειναι απειλη για τον πανοφανη. Οταν του παρτουζωναμε τη γυναικα αυτος εοχε κρυφτει και την επαιζε.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

βουλωστο μωρη!βουλωστο μωρη καριολα αδερφαρα .τετοια ονειρευεσαι να χυνεις στο στομα αντρα !αρα εισαι γερη πουσταρα!φανταζομαι ποσες φορες σ εχουν ξεκολιασει αραπηδες. για αυτο πηγαινεις συνεχεια για ραματα

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Αυο δεν ειναι απειλη για τον πανοφανη. Οταν του παρτουζωναμε τη γυναικα αυτος εοχε κρυφτει και την επαιζε.

τι λες ρε μαλακα κανενας δεν ειναι τοσο ανωμαλος να τον παιζει οταν του βιαζουνε τη γυναικα.εσυ μονο εισαι ικανος να κανεις κατι τετοιο

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
η ψηφοφορια που ειχα βαλει εληξε, οπου σας ρωτουσα γιατι μερικοι πιστευετε οτι τα γουρουνια ειναι αθωοι.Εβαλα επιτηδες και καποιες ακραιες επιλογες στην ψηφοφορια απο περιεργια για το αν καποιος τις επελεγε,και προς μεγαλη μου εκπληξη ειδα οτι οι επιλογες που εβαλα επιτηδες πιστευοντασ οτι κανεις δεν θα τις επιλεξει επειδη ειναι ακραιες και παραλογες παρολα αυτα ειδα πως αυτες οι επιλογες πηραν το μεγαλυτερο ποσοστο ψηφων. Η μια που  πηρε πανω απο το 50 της εκατο  που ελεγε πως μερικοι πιστευετε οτι τα γουρουνια ειναι αθωοι, επειδη η λενα ηθελε να κανει σεξ με καποιον απο τα γουρουνια και για αυτο εκατσε και στην υπολοιπη παρεα των γουρουνιων! μα πως ειναι δυνατον αυτο;ακομα και αν μια τοσο ομορφη και σεξυ γυναικα σαν την γυναικα μου ηθελε να κανει σεξ με καποιον τοσο ασχημο και αξεστο γουρουνανθρωπο, πως ειναι δυνατον να ανεχοταν να κανει σεξ και με αλλους δυο ή τρεις επισης γουρουνανθρωπους τους οποιους ομως δεν θα γουσταρε μονο και μονο επειδη ηταν κολητοι φιλοι  αυτου που γουσταρε;γιατι να το κανει αυτο;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
η ψηφοφορια που ειχα βαλει εληξε, οπου σας ρωτουσα γιατι μερικοι πιστευετε οτι τα γουρουνια ειναι αθωοι.Εβαλα επιτηδες και καποιες ακραιες επιλογες στην ψηφοφορια απο περιεργια για το αν καποιος τις επελεγε,και προς μεγαλη μου εκπληξη ειδα οτι οι επιλογες που εβαλα επιτηδες πιστευοντασ οτι κανεις δεν θα τις επιλεξει επειδη ειναι ακραιες και παραλογες παρολα αυτα ειδα πως αυτες οι επιλογες πηραν το μεγαλυτερο ποσοστο ψηφων. Η μια που  πηρε πανω απο το 50 της εκατο  που ελεγε πως μερικοι πιστευετε οτι τα γουρουνια ειναι αθωοι, επειδη η λενα ηθελε να κανει σεξ με καποιον απο τα γουρουνια και για αυτο εκατσε και στην υπολοιπη παρεα των γουρουνιων! μα πως ειναι δυνατον αυτο;ακομα και αν μια τοσο ομορφη και σεξυ γυναικα σαν την γυναικα μου ηθελε να κανει σεξ με καποιον τοσο ασχημο και αξεστο γουρουνανθρωπο, πως ειναι δυνατον να ανεχοταν να κανει σεξ και με αλλους δυο ή τρεις επισης γουρουνανθρωπους τους οποιους ομως δεν θα γουσταρε μονο και μονο επειδη ηταν κολητοι φιλοι  αυτου που γουσταρε;γιατι να το κανει αυθ;
Kαλη μέρα και αντε  και γαμισου μαλακα.Μας τα επρηξες και εσυ και η βλαμμενη σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom