Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 666K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Το οτι ειπε αυτες τις  λεξεις για μια στιγμη η γυναικα μου δεν σημαινει οτι δεν βιαστηκε ,γιατι αν παρατηρησατε σε ολη τη διαρκεια της ιστοριας τους εβριζε και γενικα τα σιχαινοταν τα γουρουνια και συνεχεια τους φωναζε να την αφησουν και τους εβριζε οταν την βιαζαν. και φυσικα και τη σεβομαι ,αππλα ειχα την αναγκη να τα γραψω ακριβως οπως εγιναν .ομως ολη πιαστηκατε απο αυτες τις ελαχιστες λεξεις της γυναικας μου που τις ειπε προς το τελος του βιασμου που η γυναικα μου υπεφερε ακομα περισσοτερο απο την αρχη γιατι ειχαν αρχησει σε εκεινη τη φαση να την χτυπανε κιολας και φιανοταν ο ενας να της μιλαει στο αφτι ,ποιος ξερει τι απειλες θα της ελεγε και γενικα τι θα της ελεγε για να την τρομαξει και να την τρομοκρατησει για να την κανει οτι θελει.κανεις σας δεν σκεφτηκε το προφανες οτι αυτα τα λογια μπορει να τα ειπε η γυναικα μου λογο του σοκ που ειχε υποστει εξαιτιας του βιασμου ,δηλαδη εκεινη τη στιγμη δεν ηξερε τι ελεγε ηταν σαν να ειχε παθει ενα μικρο εγκεφαλικο ή κατι τετοιο. αυτο ειναι για εμενα το πιο σιγουρο ,ειμαι σχεδον εκατο της εκατο σιγουρος οτι ετσι εγιναν τα πραγματα. τωρα σε μια μικρη περιπτωση που υπαρχει που ειναι να μην εγιναν  ετσι τα πραγματα ,τοτε σιγουρα πιστευω οτι αν εκεινη την ωρα που η λενα ελεγε αυτες τις λεξεις δεν ειχε υποστει σοκ απ τον βιασμο, τοτε σιγουρα αυτα τα καθαρματα την αναγκασαν να πει αυτες τις λεξεις με το ζορι εκβιαζοντας την.

Μία λέξη και τέλος από 'μένα:
[move]
ΚΟΥΡΑΣΕΣ.
[/move]

lolos666

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Like
36
Πόντοι
1
Το οτι ειπε αυτες τις  λεξεις για μια στιγμη η γυναικα μου δεν σημαινει οτι δεν βιαστηκε ,γιατι αν παρατηρησατε σε ολη τη διαρκεια της ιστοριας τους εβριζε και γενικα τα σιχαινοταν τα γουρουνια και συνεχεια τους φωναζε να την αφησουν και τους εβριζε οταν την βιαζαν. και φυσικα και τη σεβομαι παρα πολυ τη γυναικα μου,αλλοι δεν την σεβαστηκαν και δεν την αντιμετωπισαν σαν ανθρωπο αλλα σαν αντικειμενο ,απλα ειχα την αναγκη να τα γραψω ακριβως οπως εγιναν . ομως ολοι πιαστηκατε απο αυτες τις ελαχιστες λεξεις της γυναικας μου που τις ειπε προς το τελος του βιασμου που η γυναικα μου υπεφερε ακομα περισσοτερο απο την αρχη, γιατι ειχαν αρχησει σε εκεινη τη φαση να την χτυπανε κιολας ,και φαινοταν ο ενας να της μιλαει στο αφτι ποιος ξερει τι απειλες θα της ελεγε και γενικα τι θα της ελεγε για να την τρομαξει και να την τρομοκρατησει για να την κανει οτι θελει. κανεις σας δεν σκεφτηκε το προφανες οτι αυτα τα λογια μπορει να τα ειπε η γυναικα μου λογο του σοκ που ειχε υποστει εξαιτιας του βιασμου ,δηλαδη εκεινη τη στιγμη δεν ηξερε τι ελεγε ηταν σαν να ειχε παθει ενα μικρο εγκεφαλικο ή κατι τετοιο. αυτο ειναι για εμενα το πιο σιγουρο ,ειμαι σχεδον εκατο της εκατο σιγουρος οτι ετσι εγιναν τα πραγματα. τωρα σε μια μικρη περιπτωση που υπαρχει που ειναι να μην εγιναν  ετσι τα πραγματα ,τοτε σιγουρα πιστευω οτι αν εκεινη την ωρα που η λενα ελεγε αυτες τις λεξεις δεν ειχε υποστει σοκ απ τον βιασμο, τοτε σιγουρα αυτα τα καθαρματα την αναγκασαν να πει αυτες τις λεξεις με το ζορι εκβιαζοντας την.
Προφανώς θέλει να το πάει 300 σελίδες το θέμα του ξεκωλιασματος(βιασμού)τις Λένας!!! :rockon:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
οχι ευτυχως δεν με εχουν βιασει ,αλλα δεν θελει και πολυ μυαλο για να καταλαβεις ποσο απαισια ενιωθε η γυναικα μου οταν την βιασαν τα γουρουνια.εσενα σε εχουν βιασει και ξερεις οτι δεν ειναι ετσι;
Με εχει βιασει μια γκομενα και δεν ελεγε να σταματησει.10 φορες την πηδηξα και ηθελε και αλλο.Τα ιδια ελεγε και εκεινη.

Επισκέπτης
Το οτι ειπε αυτες τις  λεξεις....
Δεν ξανακάνω διάλογο μαζί σου. Έχω και σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ, απλά για σπάσιμο μπας και σταματήσεις, θα σπαμμάρω. Τη γνώμη μου περί επισκέψεως την τεκμηρίωσα. Φρόντισε να μη με θυμηθείς εάν κάποτε σε μαντρώσουν και τότε κακομοίρη θα κλαις με μαύρο δάκρυ.

Ρε σεις, κανονίζουμε κανένα ακάπ? :grin:
Αλλά γαμώ την  :uglystupid: όλο λέω να πάω και συνεχώς το αναβάλω. Για Δευτέρα αν είναι, πρωινιάτικα, τώρα εσείς μπορεί να δουλεύετε, για εμένα δουλεύει ο τζόγος. Για ρίχτε καμμιά ιδέα και θα δούμε. Πάντως έχω στοχοποιήσει ένα ωραίο κωλοτρυπίδι στο Διδύμου 20 γιατί είμαι φαν της πίσω πόρτας :zfuck:

Μία λέξη και τέλος από 'μένα:
[move]
ΚΟΥΡΑΣΕΣ.
[/move]

:fuck2:Πανοφανη δεν πετυχαινεις κατι με το να μπαινεις και να αναπαραγεις τις ιδιες και τις ιδιες μαλακιες. Δεν αξιζει μια πια το θεμα σου

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Δεν ξανακάνω διάλογο μαζί σου. Έχω και σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ, απλά για σπάσιμο μπας και σταματήσεις, θα σπαμμάρω. Τη γνώμη μου περί επισκέψεως την τεκμηρίωσα. Φρόντισε να μη με θυμηθείς εάν κάποτε σε μαντρώσουν και τότε κακομοίρη θα κλαις με μαύρο δάκρυ.

Ρε σεις, κανονίζουμε κανένα ακάπ? :grin:
Αλλά γαμώ την  :uglystupid: όλο λέω να πάω και συνεχώς το αναβάλω. Για Δευτέρα αν είναι, πρωινιάτικα, τώρα εσείς μπορεί να δουλεύετε, για εμένα δουλεύει ο τζόγος. Για ρίχτε καμμιά ιδέα και θα δούμε. Πάντως έχω στοχοποιήσει ένα ωραίο κωλοτρυπίδι στο Διδύμου 20 γιατί είμαι φαν της πίσω πόρτας :zfuck:
Φιλε τσεκαρε την εστελλα στη φωκαιας χαμηλα. Βυζαρες μεγαλες και καλη συμπεριφορα στο δωματιο.

Επισκέπτης
Διάολε, ανέβασε και καμμιά κριτική!
Ή έστω πόσταρε και στο θρεντ της καθημερινής ενημέρωση ΓΚΡ ώρες-ώρες η συμμετοχή σας περιορίζεται σε υποκλοπή πληροφοριών  :grin:
Χθες ξεποδαριάστηκα που να πάρει, δε μπορούσα να κουνηθώ μετά κι έμεινα έγκλειστος....
Πάντως σήμερα το βραδάκι θα κάνω μια έφοδο σε όλη τη Φωκαίας ώστε να μαζέψω πληροφορίες. Βασικά θέλω η γκόμενα να δίνει πίσω πόρτα, αλλά εντάξει να είναι μικρή ηλικιακά, σε θειάδες δεν πατάω εγώ. Στην περίπτωση που δε δίνει πισώπορτο, με νοιάζει αν κάνει ακάπ, όχι ότι το κάνω συνέχεια, αλλά φιλάκια στα βαρίδια με ενδιαφέρουν :cheesy: και με ξενερώνει αν είναι μυγιάγγιχτη.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Διάολε, ανέβασε και καμμιά κριτική!
Ή έστω πόσταρε και στο θρεντ της καθημερινής ενημέρωση ΓΚΡ ώρες-ώρες η συμμετοχή σας περιορίζεται σε υποκλοπή πληροφοριών  :grin:
Χθες ξεποδαριάστηκα που να πάρει, δε μπορούσα να κουνηθώ μετά κι έμεινα έγκλειστος....
Πάντως σήμερα το βραδάκι θα κάνω μια έφοδο σε όλη τη Φωκαίας ώστε να μαζέψω πληροφορίες. Βασικά θέλω η γκόμενα να δίνει πίσω πόρτα, αλλά εντάξει να είναι μικρή ηλικιακά, σε θειάδες δεν πατάω εγώ. Στην περίπτωση που δε δίνει πισώπορτο, με νοιάζει αν κάνει ακάπ, όχι ότι το κάνω συνέχεια, αλλά φιλάκια στα βαρίδια με ενδιαφέρουν :cheesy: και με ξενερώνει αν είναι μυγιάγγιχτη.
Φιλε εχεις δικιο. Εχω παει με τοσες πουτανες και εχω να γραψω αρκετο καιρο κριτικη. Ειναι πολυ καλη παντως η εστελλα. Λεει οτι και καλ ειναι Ιταλιδα αλλα ειναι ρουμανα μαλλον. Θα γραψω εδω κριττικη για την τανια. Να εχει και μια χρησιμοτητα το θεμα

Επισκέπτης
Σε Φυλής (εκτός του Φ40 τις ξέρω) ξέρεις καμμία που να δίνει πίσω πόρτα?
Για να ενημερώσω τη βάση δεδομένων μου :cheesy:
Όχι όμως θείες, δεν πατάω εγώ αν είναι πάνω από 35, ούτε και σε Μεταξουργείο....

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Στη φωκαιας ψηλα ειχε τρεις πουτανιτσες,.  οι δυο καλες που δινανε κωλο. Αυτες μου ερχονται τωρα, αν και ειμαι περισσοτερο στουντιακιας

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Λοιπον μαγκες θα γραψω εδω την κριτικη μου
Παραμονη χριστουγεννων βγηκα με φιλαρακι πουνειχα να δω καιρο. Γενικα δεν πινω επειδη δουλευω πολλες ωρες και οταν δεν δουλευω κανω πολεμικες τεχνες και βαρη, αν επινα δεν θα τα εβγαζα περα. Ομως μερα που ηταν ηπια και ειχα φτιαξει κεφαλι. Ο φιλος μου δεν αντεξε και πηγε σπιτι του. Εγω ομως ειχα πολλες καβλες, ειχα φτιαξει και κεφαλι και ανηφορησα προς το γκαζι. Στο πρωτο στουμτιο που μπηκα στην κωνσταντινουπολεως ηταν εκει η Τανια(Ρουμανα μαλλον) μια ψιλη νταρντανα με τεραστιες βυζαρες. Με το που βγαινει στο σαλονι καθεται πανα μου και αρχιζει τα γλοσσωφιλα. Δεν γαμιεται λεω, μπαινω. Την ειχα ξαναγαμησει στο μεγαλου αλεξανδρου 133. Αφουνεπλυνα το καβλι μου να ειναι πεντκαθαρο αραξα στο κρεββατι. Μετα απο λιγο ηρθε η Τανια. Με το που μπαινει στο κρεββατι μου την ειπε γιατι δεν πηρα πιο καλο προγραμμα(;;;;;;;;;). Ακου μαλακιες σκεφτηκα. Τλσπ. Δεν της απαντησα. Ξεκινησε καλη πιπα αφου πρωτα ειχαμε φιληθει στο στομα παλι. Αφου τον εγλυφε πολυ καλα για κανα 5λεπτο την βαζω και την ξεσκιζω στο ιεραποστολικο. Ειχε πολυ καλη συμμετοχη και με χαιδευε και με φιλαγε. Αφου με ειχε κανει τουρμπο, της ειπα να την παρω στο πλαι(ωστε να χυσω πιανοντας υις βυζαρες) ετσι κι εγινε, μετα απο ενα δυνατο σφυροκοπημα,  αφου της εσφιγγα τα μεγαλα βθζομπαλα και την φυλαγα εχυσα απολαυστικα......
Γενικα για gf καταστασεις και για οσους γουσταρουν νταρντανες προς γεματες
Το μονο που μου την εσπασε ειναι που μου την ειπε στην αρχη για το,προγραμμα, λες και ειμαι κανενας μεγιστανας να τα ξοδευω ετσι

Επισκέπτης
Ρε συ μπουρδελιαρης, τι μου εστειλες αιτηση φιλιας, ωχ βλεπω να πεφτει ξυλο :cheesy:
Ωραιος παω Φωκαιας να μαζεψω πληροφοριες. Αντε να γαμηθει κι ο προγραμματισμος, αρκετα για σημερα.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Ρε συ μπουρδελιαρης, τι μου εστειλες αιτηση φιλιας, ωχ βλεπω να πεφτει ξυλο :cheesy:
Ωραιος παω Φωκαιας να μαζεψω πληροφοριες. Αντε να γαμηθει κι ο προγραμματισμος, αρκετα για σημερα.
Χαχαχα ετσι μου ηρθε. Καλο βολι ΜΑΝ

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Τον τελευταιο καιρο η γυναικα μου πηγαινε απο το κακο στο  χειροτερο και γενικα ηταν χαλια ψυχολογικα,ειχε παρα πολα νευρα  και ξεσπαγε και εκνευριζοταν με το παραμικρο, και ετσι επιτελους καταφερα να την πεισω να παει σε ψυχολογο .Την τελευταια εβδομαδα πηγε για πρωτη φορα .

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Ο μαλακας ξυπνησε! Τι εγινε ρε πανοφανη? Ειπες να ψηφισεις, να βφαλει η χωρα πρωθυπουργο και μετα να συνεχισεις τη μαλακια σου?

Επισκέπτης
Τον τελευταιο καιρο η γυναικα μου πηγαινε απο το κακο στο  χειροτερο και γενικα ηταν χαλια ψυχολογικα,ειχε παρα πολα νευρα  και ξεσπαγε και εκνευριζοταν με το παραμικρο, και ετσι επιτελους καταφερα να την πεισω να παει σε ψυχολογο .Την τελευταια εβδομαδα πηγε για πρωτη φορα .

τι ψυχολογο ρε πουτσα θελει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom