Το οτι ειπε αυτες τις λεξεις για μια στιγμη η γυναικα μου δεν σημαινει οτι δεν βιαστηκε ,γιατι αν παρατηρησατε σε ολη τη διαρκεια της ιστοριας τους εβριζε και γενικα τα σιχαινοταν τα γουρουνια και συνεχεια τους φωναζε να την αφησουν και τους εβριζε οταν την βιαζαν. και φυσικα και τη σεβομαι ,αππλα ειχα την αναγκη να τα γραψω ακριβως οπως εγιναν .ομως ολη πιαστηκατε απο αυτες τις ελαχιστες λεξεις της γυναικας μου που τις ειπε προς το τελος του βιασμου που η γυναικα μου υπεφερε ακομα περισσοτερο απο την αρχη γιατι ειχαν αρχησει σε εκεινη τη φαση να την χτυπανε κιολας και φιανοταν ο ενας να της μιλαει στο αφτι ,ποιος ξερει τι απειλες θα της ελεγε και γενικα τι θα της ελεγε για να την τρομαξει και να την τρομοκρατησει για να την κανει οτι θελει.κανεις σας δεν σκεφτηκε το προφανες οτι αυτα τα λογια μπορει να τα ειπε η γυναικα μου λογο του σοκ που ειχε υποστει εξαιτιας του βιασμου ,δηλαδη εκεινη τη στιγμη δεν ηξερε τι ελεγε ηταν σαν να ειχε παθει ενα μικρο εγκεφαλικο ή κατι τετοιο. αυτο ειναι για εμενα το πιο σιγουρο ,ειμαι σχεδον εκατο της εκατο σιγουρος οτι ετσι εγιναν τα πραγματα. τωρα σε μια μικρη περιπτωση που υπαρχει που ειναι να μην εγιναν ετσι τα πραγματα ,τοτε σιγουρα πιστευω οτι αν εκεινη την ωρα που η λενα ελεγε αυτες τις λεξεις δεν ειχε υποστει σοκ απ τον βιασμο, τοτε σιγουρα αυτα τα καθαρματα την αναγκασαν να πει αυτες τις λεξεις με το ζορι εκβιαζοντας την.
Μία λέξη και τέλος από 'μένα:
[move]
ΚΟΥΡΑΣΕΣ.[/move]