va_dinci_55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Ρε φίλε θα γράψεις καμία συνέχεια?
Ρε μπαζοβλακα πανοφάνη !Τί θα γίνει με την πάρτη σου πια;Όλο τις ίδιες και τις ίδιες μαλακιες αναπαράγεις!η ψηφοφορια που ειχα βαλει εληξε, οπου σας ρωτουσα γιατι μερικοι πιστευετε οτι τα γουρουνια ειναι αθωοι.Εβαλα επιτηδες και καποιες ακραιες επιλογες στην ψηφοφορια απο περιεργια για το αν καποιος τις επελεγε,και προς μεγαλη μου εκπληξη ειδα οτι οι επιλογες που εβαλα επιτηδες πιστευοντασ οτι κανεις δεν θα τις επιλεξει επειδη ειναι ακραιες και παραλογες παρολα αυτα ειδα πως αυτες οι επιλογες πηραν το μεγαλυτερο ποσοστο ψηφων. Η μια που πηρε πανω απο το 50 της εκατο που ελεγε πως μερικοι πιστευετε οτι τα γουρουνια ειναι αθωοι, επειδη η λενα ηθελε να κανει σεξ με καποιον απο τα γουρουνια και για αυτο εκατσε και στην υπολοιπη παρεα των γουρουνιων! μα πως ειναι δυνατον αυτο;ακομα και αν μια τοσο ομορφη και σεξυ γυναικα σαν την γυναικα μου ηθελε να κανει σεξ με καποιον τοσο ασχημο και αξεστο γουρουνανθρωπο, πως ειναι δυνατον να ανεχοταν να κανει σεξ και με αλλους δυο ή τρεις επισης γουρουνανθρωπους τους οποιους ομως δεν θα γουσταρε μονο και μονο επειδη ηταν κολητοι φιλοι αυτου που γουσταρε;γιατι να το κανει αυτο;
Ρε φίλε θα γράψεις καμία συνέχεια?
ΟΚ ΜΑΝ!!!!Ο ψυχολόγος πλέον σου γαμάει τη γυναίκα!!!Η συνεχεια ειναι πολυ θετικη και ευτυχως καθολου επεισοδιακη και καταθληπτικη οπως τις προηγουμενες φορες .γιατι οχι μονο περασαν τοσοι μηνες χωρις να πλησιασουν την λενα τα γουρουνια αλλα και το επισης πολυ θετικο και ευχαρηστω ειναι οτι μετα απο πολυ καιρο ξαναειδα την γυναικα μου να χαμογελαει ,και αυτο οφειλετε σε μεγαλο βαθμο και στο γεγονος οτι την επεισα μετα απο πολυ καιρο να παει σε ψυχολογο και μετα απο καμια εβδομαδα ηδη η διαθεση της βελτιωθηκε παρα πολυ και ειδικα τον τελευταιο καιρο ακομα περισσοτερο.ετσι και ξεφορτωθηκαμε τα γουρουνια επιτελους αλλα και η ζωη μας σιγα σιγα επιστρεφει στους παλιους και ευτυχυσμενους ρυθμους της ,δηλαδη πριν παμε για διακοπες σε εκεινο το αναθεματισμενο και καταραμενο καμπινγκ που αναθεμα την ωρα και τη στιγμη που ειχαμε παει.
ΟΚ ΜΑΝ!!!!Ο ψυχολόγος πλέον σου γαμάει τη γυναίκα!!!
ΕΡΩΤΗΜΑ: Την παρτουζώνει με φίλους του ο ψυχολόγος τη Λένα ή την ξεσκίζει μόνος του;;;;;;
Η συνέχεια στο bourdela.com!!!!!
Τουλαχιστον πες μου οτι δεν σε φιλαει το βραδυ οταν γυρναει απο αυτον που του εχει ροφηξει την ψωλη αυτουνου και ολης της παρεας τουτι λες ρε ο ψυχολογος ειναι γιατρος και πολλα χρονια παντρεμενος και σοβαρος ανθρωπος δεν γαμαει ουτε αυτος τη γυναικα μου ουτε κανενας αλλος
Τουλαχιστον πες μου οτι δεν σε φιλαει το βραδυ οταν γυρναει απο αυτον που του εχει ροφηξει την ψωλη αυτουνου και ολης της παρεας του
[li][/li]
[li][/li]
η γυναικα μου δεν ειναι τσουλι ουτε ανηθικη να ρουφαει ψωλη αλλου αντρα
Κ οι παντεμενοι εχουν ψωλη ε ψυχη ηθελα να πωτι λες ρε ο ψυχολογος ειναι γιατρος και πολλα χρονια παντρεμενος και σοβαρος ανθρωπος δεν γαμαει ουτε αυτος τη γυναικα μου ουτε κανενας αλλος
Γιατι ρε Πανοφανη ηθελε μια πραγματικη πουτσα η γυναικα με το δικο σου το γαριδακι ξενερωσε τη ζωη της απο τοτε που σε παντρευτικεη ψηφοφορια που ειχα βαλει εληξε, οπου σας ρωτουσα γιατι μερικοι πιστευετε οτι τα γουρουνια ειναι αθωοι.Εβαλα επιτηδες και καποιες ακραιες επιλογες στην ψηφοφορια απο περιεργια για το αν καποιος τις επελεγε,και προς μεγαλη μου εκπληξη ειδα οτι οι επιλογες που εβαλα επιτηδες πιστευοντασ οτι κανεις δεν θα τις επιλεξει επειδη ειναι ακραιες και παραλογες παρολα αυτα ειδα πως αυτες οι επιλογες πηραν το μεγαλυτερο ποσοστο ψηφων. Η μια που πηρε πανω απο το 50 της εκατο που ελεγε πως μερικοι πιστευετε οτι τα γουρουνια ειναι αθωοι, επειδη η λενα ηθελε να κανει σεξ με καποιον απο τα γουρουνια και για αυτο εκατσε και στην υπολοιπη παρεα των γουρουνιων! μα πως ειναι δυνατον αυτο;ακομα και αν μια τοσο ομορφη και σεξυ γυναικα σαν την γυναικα μου ηθελε να κανει σεξ με καποιον τοσο ασχημο και αξεστο γουρουνανθρωπο, πως ειναι δυνατον να ανεχοταν να κανει σεξ και με αλλους δυο ή τρεις επισης γουρουνανθρωπους τους οποιους ομως δεν θα γουσταρε μονο και μονο επειδη ηταν κολητοι φιλοι αυτου που γουσταρε;γιατι να το κανει αυτο;
Ναι αλλα δεν μου απαντησες, σε φιλαει οταν γυρναει απο τον ψυχολογο? Σου εχει δωσει φιλι στο στομα ή παει πρωτα και πλενει το στομα της. Προσπαθησε να θυμηθεις πανοφανη. Ειναι σημαντικο.η γυναικα μου δεν ειναι τσουλι ουτε ανηθικη να ρουφαει ψωλη αλλου αντρα
Kαλησπερα και αντε και γαμησου.Δεν σε βριζω αλλα σου δινω ευχη!!εσυ τι πεταγεσε ρε πορδη του κοκορα!
Καλα αυτο το πορδη του κοκορα πως του ηρθε του πανιβλακα??Kαλησπερα και αντε και γαμησου.Δεν σε βριζω αλλα σου δινω ευχη!!
τι λες ρε ο ψυχολογος ειναι γιατρος και πολλα χρονια παντρεμενος και σοβαρος ανθρωπος δεν γαμαει ουτε αυτος τη γυναικα μου ουτε κανενας αλλος(- Μακης και ο Ρενος)
Δηλαδή μόνο τη δική σου έχει ρουφήξει μέχρι τώρα τύπε;
Γιατι ρε Πανοφανη ηθελε μια πραγματικη πουτσα η γυναικα με το δικο σου το γαριδακι ξενερωσε τη ζωη της απο τοτε που σε παντρευτικε
Ναι αλλα δεν μου απαντησες, σε φιλαει οταν γυρναει απο τον ψυχολογο? Σου εχει δωσει φιλι στο στομα ή παει πρωτα και πλενει το στομα της. Προσπαθησε να θυμηθεις πανοφανη. Ειναι σημαντικο.
Γιατι ρε Πανοφανη ηθελε μια πραγματικη πουτσα η γυναικα με το δικο σου το γαριδακι ξενερωσε τη ζωη της απο τοτε που σε παντρευτικε
τι λες ρε ο ψυχολογος ειναι γιατρος και πολλα χρονια παντρεμενος και σοβαρος ανθρωπος δεν γαμαει ουτε αυτος τη γυναικα μου ουτε κανενας αλλος(- Μακης και ο Ρενος) Headbaning!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΟΡΔΗ ΤΟΥ ΚΟΚΟΡΑεσυ τι πεταγεσε ρε πορδη του κοκορα!