Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 666K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,5%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 58,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
η ψηφοφορια που ειχα βαλει εληξε, οπου σας ρωτουσα γιατι μερικοι πιστευετε οτι τα γουρουνια ειναι αθωοι.Εβαλα επιτηδες και καποιες ακραιες επιλογες στην ψηφοφορια απο περιεργια για το αν καποιος τις επελεγε,και προς μεγαλη μου εκπληξη ειδα οτι οι επιλογες που εβαλα επιτηδες πιστευοντασ οτι κανεις δεν θα τις επιλεξει επειδη ειναι ακραιες και παραλογες παρολα αυτα ειδα πως αυτες οι επιλογες πηραν το μεγαλυτερο ποσοστο ψηφων. Η μια που  πηρε πανω απο το 50 της εκατο  που ελεγε πως μερικοι πιστευετε οτι τα γουρουνια ειναι αθωοι, επειδη η λενα ηθελε να κανει σεξ με καποιον απο τα γουρουνια και για αυτο εκατσε και στην υπολοιπη παρεα των γουρουνιων! μα πως ειναι δυνατον αυτο;ακομα και αν μια τοσο ομορφη και σεξυ γυναικα σαν την γυναικα μου ηθελε να κανει σεξ με καποιον τοσο ασχημο και αξεστο γουρουνανθρωπο, πως ειναι δυνατον να ανεχοταν να κανει σεξ και με αλλους δυο ή τρεις επισης γουρουνανθρωπους τους οποιους ομως δεν θα γουσταρε μονο και μονο επειδη ηταν κολητοι φιλοι  αυτου που γουσταρε;γιατι να το κανει αυτο;
Ρε μπαζοβλακα πανοφάνη !Τί θα γίνει με την πάρτη σου πια;Όλο τις ίδιες και τις ίδιες μαλακιες αναπαράγεις!

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ρε φίλε θα γράψεις καμία συνέχεια?

Η συνεχεια ειναι πολυ θετικη και ευτυχως καθολου επεισοδιακη και καταθληπτικη οπως τις προηγουμενες φορες .γιατι οχι μονο περασαν τοσοι μηνες χωρις να πλησιασουν την λενα τα γουρουνια αλλα και το επισης πολυ θετικο και ευχαρηστω ειναι οτι μετα  απο πολυ καιρο ξαναειδα την γυναικα μου να χαμογελαει ,και αυτο οφειλετε σε μεγαλο βαθμο και στο γεγονος οτι την επεισα μετα απο πολυ καιρο να παει σε ψυχολογο και μετα απο καμια εβδομαδα ηδη η διαθεση της βελτιωθηκε παρα πολυ και ειδικα τον τελευταιο καιρο ακομα περισσοτερο.ετσι και ξεφορτωθηκαμε τα γουρουνια επιτελους αλλα και η ζωη μας σιγα σιγα επιστρεφει στους παλιους και ευτυχυσμενους ρυθμους της ,δηλαδη πριν παμε για διακοπες σε εκεινο το αναθεματισμενο και καταραμενο καμπινγκ που αναθεμα την ωρα και τη στιγμη που ειχαμε παει.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Η συνεχεια ειναι πολυ θετικη και ευτυχως καθολου επεισοδιακη και καταθληπτικη οπως τις προηγουμενες φορες .γιατι οχι μονο περασαν τοσοι μηνες χωρις να πλησιασουν την λενα τα γουρουνια αλλα και το επισης πολυ θετικο και ευχαρηστω ειναι οτι μετα  απο πολυ καιρο ξαναειδα την γυναικα μου να χαμογελαει ,και αυτο οφειλετε σε μεγαλο βαθμο και στο γεγονος οτι την επεισα μετα απο πολυ καιρο να παει σε ψυχολογο και μετα απο καμια εβδομαδα ηδη η διαθεση της βελτιωθηκε παρα πολυ και ειδικα τον τελευταιο καιρο ακομα περισσοτερο.ετσι και ξεφορτωθηκαμε τα γουρουνια επιτελους αλλα και η ζωη μας σιγα σιγα επιστρεφει στους παλιους και ευτυχυσμενους ρυθμους της ,δηλαδη πριν παμε για διακοπες σε εκεινο το αναθεματισμενο και καταραμενο καμπινγκ που αναθεμα την ωρα και τη στιγμη που ειχαμε παει.
ΟΚ ΜΑΝ!!!!Ο ψυχολόγος πλέον σου γαμάει τη γυναίκα!!!
ΕΡΩΤΗΜΑ: Την παρτουζώνει με φίλους του ο ψυχολόγος τη Λένα ή την ξεσκίζει μόνος του;;;;;;
Η συνέχεια στο bourdela.com!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
ΟΚ ΜΑΝ!!!!Ο ψυχολόγος πλέον σου γαμάει τη γυναίκα!!!
ΕΡΩΤΗΜΑ: Την παρτουζώνει με φίλους του ο ψυχολόγος τη Λένα ή την ξεσκίζει μόνος του;;;;;;
Η συνέχεια στο bourdela.com!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι λες ρε  ο ψυχολογος ειναι γιατρος και πολλα χρονια παντρεμενος και σοβαρος ανθρωπος δεν  γαμαει ουτε αυτος τη γυναικα μου ουτε κανενας αλλος

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
:erection: :wanker:

• [li][/li]
    [li][/li]
τι λες ρε  ο ψυχολογος ειναι γιατρος και πολλα χρονια παντρεμενος και σοβαρος ανθρωπος δεν  γαμαει ουτε αυτος τη γυναικα μου ουτε κανενας αλλος
Τουλαχιστον πες μου οτι δεν σε φιλαει το βραδυ οταν γυρναει απο αυτον που του εχει ροφηξει την ψωλη αυτουνου και ολης της παρεας του

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
:erection: :wanker:

• [li][/li]
    [li][/li]
Τουλαχιστον πες μου οτι δεν σε φιλαει το βραδυ οταν γυρναει απο αυτον που του εχει ροφηξει την ψωλη αυτουνου και ολης της παρεας του

η γυναικα μου δεν ειναι τσουλι ουτε ανηθικη να ρουφαει ψωλη αλλου αντρα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Κ οι παντεμενοι εχουν ψωλη ε ψυχη ηθελα να πω

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
η ψηφοφορια που ειχα βαλει εληξε, οπου σας ρωτουσα γιατι μερικοι πιστευετε οτι τα γουρουνια ειναι αθωοι.Εβαλα επιτηδες και καποιες ακραιες επιλογες στην ψηφοφορια απο περιεργια για το αν καποιος τις επελεγε,και προς μεγαλη μου εκπληξη ειδα οτι οι επιλογες που εβαλα επιτηδες πιστευοντασ οτι κανεις δεν θα τις επιλεξει επειδη ειναι ακραιες και παραλογες παρολα αυτα ειδα πως αυτες οι επιλογες πηραν το μεγαλυτερο ποσοστο ψηφων. Η μια που  πηρε πανω απο το 50 της εκατο  που ελεγε πως μερικοι πιστευετε οτι τα γουρουνια ειναι αθωοι, επειδη η λενα ηθελε να κανει σεξ με καποιον απο τα γουρουνια και για αυτο εκατσε και στην υπολοιπη παρεα των γουρουνιων! μα πως ειναι δυνατον αυτο;ακομα και αν μια τοσο ομορφη και σεξυ γυναικα σαν την γυναικα μου ηθελε να κανει σεξ με καποιον τοσο ασχημο και αξεστο γουρουνανθρωπο, πως ειναι δυνατον να ανεχοταν να κανει σεξ και με αλλους δυο ή τρεις επισης γουρουνανθρωπους τους οποιους ομως δεν θα γουσταρε μονο και μονο επειδη ηταν κολητοι φιλοι  αυτου που γουσταρε;γιατι να το κανει αυτο;
Γιατι ρε Πανοφανη ηθελε μια πραγματικη πουτσα η γυναικα με το δικο σου το γαριδακι ξενερωσε τη ζωη της απο τοτε που σε παντρευτικε

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
η γυναικα μου δεν ειναι τσουλι ουτε ανηθικη να ρουφαει ψωλη αλλου αντρα
Ναι αλλα δεν μου απαντησες,  σε φιλαει οταν γυρναει απο τον ψυχολογο? Σου εχει δωσει φιλι στο στομα ή παει πρωτα και πλενει το στομα της. Προσπαθησε να θυμηθεις πανοφανη. Ειναι σημαντικο.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Δηλαδή μόνο τη δική σου έχει ρουφήξει μέχρι τώρα τύπε;

φυσικα εννοειτε μονο την δικη μου εχει ρουφηξει και αυτη παλι 3 με 4  φορες  ολες κι ολες ,γενικα δεν της  αρεσει να την περνει στο στομα ,της αρεσουν τα κλασικα και απλα

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Γιατι ρε Πανοφανη ηθελε μια πραγματικη πουτσα η γυναικα με το δικο σου το γαριδακι ξενερωσε τη ζωη της απο τοτε που σε παντρευτικε

γιατι το λες αυτο ; αφου η γυναικα μου ποτε δεν μου εχει κανει παραπονα για το μεγεθος του πεους μου. παντα ειναι ευχαρηστημενη δεν μου εχει κανει ποτε παραπονα για το σεξ .και η δικη μου πουτσα πραγματικη ειναι ,γιατι δεν καταλαβα ;η γυναικα μου δεν ειναι καμια πουτανα να θελει μεγαλη πουτσα,δεν δινει καθολου σημασια στο μεγεθος του πεους,αυτο που την νοιαζει ειναι η επικοινωνια ,και για αυτο με αγαπησε και με παντρευτηκε γιατι και καλα επικοινωνουμε και ταιριαζουμε σε ολα γενικα σαν χαρακτηρες ,και μια καλη  σχετικα εξωτερικη εμφανηση εχω.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ναι αλλα δεν μου απαντησες,  σε φιλαει οταν γυρναει απο τον ψυχολογο? Σου εχει δωσει φιλι στο στομα ή παει πρωτα και πλενει το στομα της. Προσπαθησε να θυμηθεις πανοφανη. Ειναι σημαντικο.

οχι δεν θυμαμε να με φιλησε οταν γυρνουσε  απ τον ψυχολογο

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

αλλα ακομα και αν δεν ηταν η γυναικα μου και ηταν μια αλλη στη θεση της η οποια πραγματι γουσταρε  καποιον απο τα γουρουνια,γιατι να παει και με τους υπολοιπους τρεις γουρουνανθρωπους;
και μου απαντας γιατι ηθελε μια πραγματικη πουτσα.
η απαντηση σου δεν στεκει, γιατι πρωτον και εγω εχω πραγματικη πουτσα απλα δεν την εχω μεγαλη.
και δευτερον το ειπες και μονος σου ,ειπες  ηθελε μια πραγματικη πουτσα ,μία , οχι τρεις ή  τεσσερις πουτσες.
αρα τι συμπαιρουνουμε ; οτι ακομα και αν στη θεση της γυναικας μου ηταν μια αλλη γυναικα που δεν θα ηταν ουτε ηθικη σαν την  λενα μου ουτε θα αγαπουσε τον αντρα της ,και παραλληλα θα ηταν τοσο ηλιθια και κακογουστη και ανωμαλη και ηθελε να απατησει τον αντρα της με γουρουνανθρωπο ,θα το εκανε με εναν οχι με τρεις γουρουνανθρωπους ταυτοχρονα .αρα συμπεραινουμε απο αυτο οτι η γυναικα μου βιαστηκε και δεν εκατσε στα γουρουνια με τη θεληση της.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
τι λες ρε  ο ψυχολογος ειναι γιατρος και πολλα χρονια παντρεμενος και σοβαρος ανθρωπος δεν  γαμαει ουτε αυτος τη γυναικα μου ουτε κανενας αλλος(- Μακης και ο Ρενος) Headbaning!

αυτοι οι δυο δεν την γαμησαν την γυναικα μου ,την βιασαν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom