Σε ευχαριστω CSS13, χαθηκαμε κιολας
ευχομαι ολα καλα.
bourdeliaris σε τι υπερβαλω?
Δεκτον ας το συζητησουμε. Οπως και με τα υπολοιπα παιδια. Ομορφα κι ωραια.
Απλα ορμωμενος απο το κλιμα των ημερων θεωρησα οτι πρεπει να φερθω ως ανθρωπος. Ετυμολογικα (Αρχαια, Συντακτικο υπηρξα κατω του μετριου) η λεξη ανθρωπος προερχεται απο την προθεση ανω και το ρημα θρωσκω, δηλαδη κοιταζω ψηλα, περα. Μηπως στην καθημερινη μας κουβεντα δε λεμε => φερσου ανθρωπινα?
Και τα λεω αυτα ασχετα αν δεν ειμαι χριστιανος, αλλα την καλη πραξη δε χρειαζεται να στην υποδειξει ΚΑΝΕΙΣ, αρκει να γινεσαι ανθρωπος ωρες-ωρες.
Ομως η αγαπη (με την εννοια της συμπονοιας εδω) δεν αρκει για να χαρισει φτερα σε κανεναν και δη στο Φανη, ωστε να πεταξει μακρυα απο την εστια των βασανων του. Για αυτο προτεινα τη λυση του ειδικου. Εγω δεν ξερω τι ειδους θεραπεια οφειλει να ακολουθησει, δεν ειμαι ιατρος κι ουτε υπαινισσομαι οτι θελει δεσιμο με ζουρλομανδυα. Να παει ομως σε καποιον να μιλησει.
Και με λυπει περισσοτερο η σταση των Διαχειριστων οι οποιοι οφειλαν να ειχαν διαγραψει ειτε κλειδωσει το θεμα. Οσο συνεχιζεται το επος αυτο, τοσο ο Φανης δε θα ξεκολλαει απο το προβλημα.
Δεν υπαινισσομαι οτι οι κυριοι Διαχειριστες αδιαφορουν με συνεπεια να χαρακτηριζονται ως ηθικοι αυτουργοι στα ματια μου, ισως να μην εχουν μπει στον κοπο να διαβασουν το δραμα αυτο, αλλα ας κανει καποιος Διαχειριστης το καθηκον του.
Λυπουμαι αγαπητοι φιλοι, βλεπω κοσμο να πειναει στους δρομους κι εγω μπορει να μην εχω τα πολλα, ομως το στομαχι δεν πειναει αφου κανω τις αταξιες μου, λυπουμαι και για το Φανη με αυτα που διαβαζω.