Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 666K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

akhs3pgr

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
τι λες βρε χαιβανι ;η γυναικα μου ειναι σοβαρη γυναικα  δεν επιθυμει πουτσες .μιλας χωρις να ξερεις χαιβανι

-Αχ αχ τι σκληρη και κακια ψωλαρα ειναι αυτη !τι κακια ψωλαρα ειναι αυτη που με γαμαει ! τι σκληρη ψωλαρα με γαμαει!αχ αχ αχ αχ αχ !

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
τι λες βρε χαιβανι ;η γυναικα μου ειναι σοβαρη γυναικα  δεν επιθυμει πουτσες .μιλας χωρις να ξερεις χαιβανι

Παράθεση από: fanis55555 στις 11/12/13, 05:05

-Αχ αχ τι σκληρη και κακια ψωλαρα ειναι αυτη !τι κακια ψωλαρα ειναι αυτη που με γαμαει ! τι σκληρη ψωλαρα με γαμαει!αχ αχ αχ αχ αχ !

ε και τι θελεις να πεις με αυτο τωρα;λογικο ειναι η γυναικα μου μετα απο τοσο αφορητο πονο που ενιωθε να εχανε τα λογια της και να τους εβριζε οπως να 'ναι οταν την βιαζαν τα γουρουνια.οταν μια γυναικα βιαζετε νιωθει τοσο απαισια που ο πονος την κανει να χανει τα λογικα της εκεινη τη στιγμη ,για αυτο δεν τους εβρισε χειροτερα  σε εκεινη τη φαση

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ε και τι θελεις να πεις με αυτο τωρα;λογικο ειναι η γυναικα μου μετα απο τοσο αφορητο πονο που ενιωθε να εχανε τα λογια της και να τους εβριζε οπως να 'ναι οταν την βιαζαν τα γουρουνια.οταν μια γυναικα βιαζετε νιωθει τοσο απαισια που ο πονος την κανει να χανει τα λογικα της εκεινη τη στιγμη ,για αυτο δεν τους εβρισε χειροτερα  σε εκεινη τη φαση
Σε εχουν βιασει και τα ξερεις ολα αυτά;
Ευτυχως που δεν έβρισε χειρότερα τυπε!!!! :2funny:
Αντε βλακα ,δεν αξιζεις ουτε να κανει χαβαλέ κάποιος μαζι σου.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
:fuck2:
τι κερατας ρε μαλακα;δεν ειμαι κερατας .εσυ εισαι ο κερατας εδω
Πανοφανη δεν πετυχαινεις κατι με το να μπαινεις και να αναπαραγεις τις ιδιες και τις ιδιες μαλακιες. Δεν αξιζει μια πια το θεμα σου

Επισκέπτης
Οταν γραφεις τετοια λογια Αχ αχ τι σκληρη και κακια ψωλαρα ειναι
αυτη !τι κακια ψωλαρα ειναι αυτη που με
γαμαει ! τι σκληρη ψωλαρα με γαμαει!αχ αχ αχ
αχ αχ !
περιμενεις να σε σεβαστουν?
Εδω δε τη σεβεσαι εσυ, αλλα ουτε κι αυτη σεβαστηκε το εαυτο της. Διοτι αν βιαζοταν δε θα ελεγε τις λεξουλες αυτες.
Απο εκει και περα στο ειπα και στα pm ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ που δεν εχεις επισκεφθει καποιον ειδικο. Ελεος και συνεχιζεις να εκτονωνεσαι εδω μεσα. Τραβα τωρα σε γιατρο ΤΩΡΑΑΑΑΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
Κι επειδη ειμαι ανθρωπος και σε λυπαμαι, δε μπαινω σε υβρεις που ουδεποτε το εκανα εδω μεσα, οσο θα συνεχιζεις να ποσταρεις τις ιδιες παπαριες, εγω θα συνεχιζω να ποσταρω περι επισκεψης σε ψυχολογο.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
ντουνταρα πραγματικα ξεχωριζεις εδω μπεσα στο λεω

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
αχ αχ !
Εδω δε τη σεβεσαι εσυ, αλλα ουτε κι αυτη σεβαστηκε το εαυτο της. Διοτι αν βιαζοταν δε θα ελεγε τις λεξουλες αυτες.
Απο εκει και πχερα στο ειπα και στα pm ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ που δεν εχεις επισκεφθει καποιον ειδικο. Ελεος και συνεχιζεις να εκτονωνεσαι εδω μεσα. Τραβα τωρα σε γιατρο ΤΩΡΑΑΑΑΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
Κι επειδη ειμαι ανθρωπος και σε λυπαμαι, δε μπαινω σε υβρεις που ουδεποτε το εκανα εδω μεσα, οσο θα συνεχιζεις να ποσταρεις τις ιδιες παπαριες, εγω θα συνεχιζω να ποσταρω περι επισκεψης σε ψυχολογο.
Σεβομαι αυτα που γραφεις φιλε, αλλα μηπως υπερβαλεις?

Επισκέπτης
Σε ευχαριστω CSS13, χαθηκαμε κιολας :) ευχομαι ολα καλα.

bourdeliaris σε τι υπερβαλω?
Δεκτον ας το συζητησουμε. Οπως και με τα υπολοιπα παιδια. Ομορφα κι ωραια.
Απλα ορμωμενος απο το κλιμα των ημερων θεωρησα οτι πρεπει να φερθω ως ανθρωπος. Ετυμολογικα (Αρχαια, Συντακτικο υπηρξα κατω του μετριου) η λεξη ανθρωπος προερχεται απο την προθεση ανω και το ρημα θρωσκω, δηλαδη κοιταζω ψηλα, περα. Μηπως στην καθημερινη μας κουβεντα δε λεμε => φερσου ανθρωπινα?
Και τα λεω αυτα ασχετα αν δεν ειμαι χριστιανος, αλλα την καλη πραξη δε χρειαζεται να στην υποδειξει ΚΑΝΕΙΣ, αρκει να γινεσαι ανθρωπος ωρες-ωρες.
Ομως η αγαπη (με την εννοια της συμπονοιας εδω) δεν αρκει για να χαρισει φτερα σε κανεναν και δη στο Φανη, ωστε να πεταξει μακρυα απο την εστια των βασανων του. Για αυτο προτεινα τη λυση του ειδικου. Εγω δεν ξερω τι ειδους θεραπεια οφειλει να ακολουθησει, δεν ειμαι ιατρος κι ουτε υπαινισσομαι οτι θελει δεσιμο με ζουρλομανδυα. Να παει ομως σε καποιον να μιλησει.
Και με λυπει περισσοτερο η σταση των Διαχειριστων οι οποιοι οφειλαν να ειχαν διαγραψει ειτε κλειδωσει το θεμα. Οσο συνεχιζεται το επος αυτο, τοσο ο Φανης δε θα ξεκολλαει απο το προβλημα.
Δεν υπαινισσομαι οτι οι κυριοι Διαχειριστες αδιαφορουν με συνεπεια να χαρακτηριζονται ως ηθικοι αυτουργοι στα ματια μου, ισως να μην εχουν μπει στον κοπο να διαβασουν το δραμα αυτο, αλλα ας κανει καποιος Διαχειριστης το καθηκον του.
Λυπουμαι αγαπητοι φιλοι, βλεπω κοσμο να πειναει στους δρομους κι εγω μπορει να μην εχω τα πολλα, ομως το στομαχι δεν πειναει αφου κανω τις αταξιες μου, λυπουμαι και για το Φανη με αυτα που διαβαζω.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εδω και ενα χρονο μας λεει τις ιδιες πιπες.Γιατί να τον λυπηθουμε;

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Απλα ορμωμενος απο το κλιμα των ημερων θεωρησα οτι πρεπει να φερθω ως ανθρωπος. Ετυμολογικα (Αρχαια, Συντακτικο υπηρξα κατω του μετριου) η λεξη ανθρωπος προερχεται απο την προθεση ανω και το ρημα θρωσκω, δηλαδη κοιταζω ψηλα, περα. Μηπως στην καθημερινη μας κουβεντα δε λεμε => φερσου ανθρωπινα?
Και τα λεω αυτα ασχετα αν δεν ειμαι χριστιανος, αλλα την καλη πραξη δε χρειαζεται να στην υποδειξει ΚΑΝΕΙΣ, αρκει να γινεσαι ανθρωπος ωρες-ωρες.
Ομως η αγαπη (με την εννοια της συμπονοιας εδω) δεν αρκει για να χαρισει φτερα σε κανεναν και δη στο Φανη, ωστε να πεταξει μακρυα απο την εστια των βασανων του. Για αυτο προτεινα τη λυση του ειδικου. Εγω δεν ξερω τι ειδους θεραπεια οφειλει να ακολουθησει, δεν ειμαι ιατρος κι ουτε υπαινισσομαι οτι θελει δεσιμο με ζουρλομανδυα. Να παει ομως σε καποιον να μιλησει.
Και με λυπει περισσοτερο η σταση των Διαχειριστων οι οποιοι οφειλαν να ειχαν διαγραψει ειτε κλειδωσει το θεμα. Οσο συνεχιζεται το επος αυτο, τοσο ο Φανης δε θα ξεκολλαει απο το προβλημα.
Δεν υπαινισσομαι οτι οι κυριοι Διαχειριστες αδιαφορουν με συνεπεια να χαρακτηριζονται ως ηθικοι αυτουργοι στα ματια μου, ισως να μην εχουν μπει στον κοπο να διαβασουν το δραμα αυτο, αλλα ας κανει καποιος Διαχειριστης το καθηκον του.
Λυπουμαι αγαπητοι φιλοι, βλεπω κοσμο να πειναει στους δρομους κι εγω μπορει να μην εχω τα πολλα, ομως το στομαχι δεν πειναει αφου κανω τις αταξιες μου, λυπουμαι και για το Φανη με αυτα που διαβαζω.

Φίλε μου, έχεις δίκιο σ' αυτά που γράφεις όμως οδηγείσαι σε λάθος δρόμο γιατί ξεκινάς με λάθος δεδομένα. Ο Παναφάνης ξεκίνησε (ή έκλεψε, καθώς έχει δημοσιευτεί κι αλλού) μία φανταστική "ερωτική" ιστορία που -εις γνώση του- την έχει κάνει σωβρακολάστιχο για να συνεχίζετε και να συνεχίζετε και να συνεχίζετε, λες και πληρώνεται απ' τα views. Σαφώς και είναι μαλάκας, όπως όλοι μας άλλωστε. ΤΟΣΟ μαλάκας δεν είναι όμως, απλά αυτό είναι το παιχνιδάκι του, που το θεωρεί και έξυπνο κιόλας.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166

ολα καλα ;)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
:fuck2:
Φίλε μου, έχεις δίκιο σ' αυτά που γράφεις όμως οδηγείσαι σε λάθος δρόμο γιατί ξεκινάς με λάθος δεδομένα. Ο Παναφάνης ξεκίνησε (ή έκλεψε, καθώς έχει δημοσιευτεί κι αλλού) μία φανταστική "ερωτική" ιστορία που -εις γνώση του- την έχει κάνει σωβρακολάστιχο για να συνεχίζετε και να συνεχίζετε και να συνεχίζετε, λες και πληρώνεται απ' τα views. Σαφώς και είναι μαλάκας, όπως όλοι μας άλλωστε. ΤΟΣΟ μαλάκας δεν είναι όμως, απλά αυτό είναι το παιχνιδάκι του, που το θεωρεί και έξυπνο κιόλας.
Φιλε μιλησες και για μενα!! Πολυ σωστα αυτα που γραφεις

Επισκέπτης
Ευχαριστω κι εσενα pgp.
Οντως το μακρυ ποστ ελαβε υποψιν την παραμετρο οτι συνεβη η ιστορια αυτη. Δεν ειμαι η Ιnterpol ομως να ερευνησω. Αλλα στην περιπτωση που ο Πανοφανης εκλεψε μια ιστορια και την πιπιλιζει εδω μεσα 1+ χρονο για καποιον αγνωστο λογο ειτε λογους, τοτε για μενα ειναι αμεσοτερη η επισκεψη σε ειδικο. Μωρε ολοι μας ειμαστε για κλωτσιες, κανουμε μαλακιες, αλλοι φτιαχνουν κλωνους και βριζουν αλλα μελη κλπ κλπ κλπ, ομως καπου υπαρχει ενα οριο και σταματουν ολα.
Πως ο Πανοφανης ειναι τοσο αργοσχολος, αλλη δουλεια δεν εχει να κανει απο το να ρεζιλευεται?
Κατι δεν παει καλα, κριμα για το παιδι, πειτε κι εσεις κατι μπας και διορθωθει, ειναι το ελαχιστο που μπορουμε να κανουμε ως ανθρωποι.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Ευχαριστω κι εσενα pgp.
Οντως το μακρυ ποστ ελαβε υποψιν την παραμετρο οτι συνεβη η ιστορια αυτη. Δεν ειμαι η Ιnterpol ομως να ερευνησω. Αλλα στην περιπτωση που ο Πανοφανης εκλεψε μια ιστορια και την πιπιλιζει εδω μεσα 1+ χρονο για καποιον αγνωστο λογο ειτε λογους, τοτε για μενα ειναι αμεσοτερη η επισκεψη σε ειδικο. Μωρε ολοι μας ειμαστε για κλωτσιες, κανουμε μαλακιες, αλλοι φτιαχνουν κλωνους και βριζουν αλλα μελη κλπ κλπ κλπ, ομως καπου υπαρχει ενα οριο και σταματουν ολα.
Πως ο Πανοφανης ειναι τοσο αργοσχολος, αλλη δουλεια δεν εχει να κανει απο το να ρεζιλευεται?
Κατι δεν παει καλα, κριμα για το παιδι, πειτε κι εσεις κατι μπας και διορθωθει, ειναι το ελαχιστο που μπορουμε να κανουμε ως ανθρωποι.
Αδελφε ενα 15 χρονο κωλοπαιδακι που κανει την πλακα του θα ειναι. Μην τρελενεσαι! Μια χαρα μαλακας ειναι σαν και ολους εμας απλα το εχει τερματισει

Επισκέπτης
Αν ειναι και πιτσιρικας, τοτε εκεινοι οι γονεις του θελουν πολλα κατακεφαλα, οχι γιατι μπαινει σε τσοντοφορουμ, αλλα γιατι το εχουν εγκαταλειψει.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Σε εχουν βιασει και τα ξερεις ολα αυτά;
Ευτυχως που δεν έβρισε χειρότερα τυπε!!!! :2funny:
Αντε βλακα ,δεν αξιζεις ουτε να κανει χαβαλέ κάποιος μαζι σου.

οχι ευτυχως δεν με εχουν βιασει ,αλλα δεν θελει και πολυ μυαλο για να καταλαβεις ποσο απαισια ενιωθε η γυναικα μου οταν την βιασαν τα γουρουνια.εσενα σε εχουν βιασει και ξερεις οτι δεν ειναι ετσι;

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
αχ αχ !
Απο εκει και περα στο ειπα και στα pm ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ που δεν εχεις επισκεφθει καποιον ειδικο. Ελεος και συνεχιζεις να εκτονωνεσαι εδω μεσα. Τραβα τωρα σε γιατρο ΤΩΡΑΑΑΑΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

Το οτι ειπε αυτες τις  λεξεις για μια στιγμη η γυναικα μου δεν σημαινει οτι δεν βιαστηκε ,γιατι αν παρατηρησατε σε ολη τη διαρκεια της ιστοριας τους εβριζε και γενικα τα σιχαινοταν τα γουρουνια και συνεχεια τους φωναζε να την αφησουν και τους εβριζε οταν την βιαζαν. και φυσικα και τη σεβομαι παρα πολυ τη γυναικα μου,αλλοι δεν την σεβαστηκαν και δεν την αντιμετωπισαν σαν ανθρωπο αλλα σαν αντικειμενο ,απλα ειχα την αναγκη να τα γραψω ακριβως οπως εγιναν . ομως ολοι πιαστηκατε απο αυτες τις ελαχιστες λεξεις της γυναικας μου που τις ειπε προς το τελος του βιασμου που η γυναικα μου υπεφερε ακομα περισσοτερο απο την αρχη, γιατι ειχαν αρχησει σε εκεινη τη φαση να την χτυπανε κιολας ,και φαινοταν ο ενας να της μιλαει στο αφτι ποιος ξερει τι απειλες θα της ελεγε και γενικα τι θα της ελεγε για να την τρομαξει και να την τρομοκρατησει για να την κανει οτι θελει. κανεις σας δεν σκεφτηκε το προφανες οτι αυτα τα λογια μπορει να τα ειπε η γυναικα μου λογο του σοκ που ειχε υποστει εξαιτιας του βιασμου ,δηλαδη εκεινη τη στιγμη δεν ηξερε τι ελεγε ηταν σαν να ειχε παθει ενα μικρο εγκεφαλικο ή κατι τετοιο. αυτο ειναι για εμενα το πιο σιγουρο ,ειμαι σχεδον εκατο της εκατο σιγουρος οτι ετσι εγιναν τα πραγματα. τωρα σε μια μικρη περιπτωση που υπαρχει που ειναι να μην εγιναν  ετσι τα πραγματα ,τοτε σιγουρα πιστευω οτι αν εκεινη την ωρα που η λενα ελεγε αυτες τις λεξεις δεν ειχε υποστει σοκ απ τον βιασμο, τοτε σιγουρα αυτα τα καθαρματα την αναγκασαν να πει αυτες τις λεξεις με το ζορι εκβιαζοντας την.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom