Πανοφάνη αληθεύει η φήμη ότι τα γουρούνια βίασαν και σένα και μόλις ήταν έτοιμοι να χύσουν σου τον έχωναν στο στόμα και σε υποχρέωναν να τα καταπιείς ενώ η Λένα αυνανιζόταν ασύστολα μπροστά σε όλους σας με αγγούρια,καρότα και μπουκάλια σαμπάνιας;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 676K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
οταν λες γουρουνια τυπε μιλας μεταφορικα δηλαδη ανθρωποι αξεστοι σα γουρουνια η κυριολεκτεις οτι την πηδηξαν χοιρινα;
μεταφορικα μιλαω ναι
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
την βιασαν ,,η ταθελε ,,παντως ψωλες αβερτα τρωει,,,εσυ κατσε και γαμα τα χυσια των ,,,γουρουνιων που τις εχουν ριξει στην πηγαδομουνα της ,,,παλιοκερατα βλαμενε ,,,δλδ και που την βιασαν τοσες ψωλες δεν την καναν πουτανα??? αν νομιζεις το αντιθετο στειλτην καλογρια αλλα κι εκει θα την βιασουν καλογερογουρουνια,,,,,
τι λες ρε χαιβανι ;οταν βιαζεται μια γυναικα δεν γινετε πουτανα οσες φορες και να την βιασουν, γιατι ειναι βιασμος .ξερεις τι σημαινει βιασμος;οτι μια γυναικα δεν θελει να κανει σεξ και καποιος η καποιοι της κανουν με το ζορι, οποτε δεν το ευχαριστιεται,αντιθετα νιωθει απαισια ,νιωθει ενα απο τα χειροτερα συναισθηματα που μπορει να νιωσει ενας ανθρωπος .
Να σε ρωτησω κατι; σχολειο πήγες;
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Πανοφάνη αληθεύει η φήμη ότι τα γουρούνια βίασαν και σένα και μόλις ήταν έτοιμοι να χύσουν σου τον έχωναν στο στόμα και σε υποχρέωναν να τα καταπιείς ενώ η Λένα αυνανιζόταν ασύστολα μπροστά σε όλους σας με αγγούρια,καρότα και μπουκάλια σαμπάνιας;
οχι αυτη η φημη δεν αληθευει για εμενα ,τα γουρουνια δεν με βιασαν .αλλα εχω ακουσει οτι βρεθηκαν κατι αλλα ζωα καπου κοντα στο σπιτι σου ,κατι μοσκαρια ηταν και σου επιτεθηκαν και σε βιασαν και οταν σου εχωναν τις πουτσες τους δυο δυο στο στομα σου,και σε καποια φαση σε ρωτησαν(στη γλωσσα τους ,μουγκριζοντας δηλαδη) αν ηθελες να καταπιεις τα χυσια τους ,και εσυ τοτε κουνησες καταφατηκα το κεφαλι σου και μουγκρισες και εσυ ,σαν να τους ελεγες ναι στη γλωσσα τους,συννενοηθηκατε κανονικα δηλαδη με τα μοσκαρια
swingcouple
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
ρε πανηλιθιε ,,οτι και να λες μια καραπουτανρα σε παντρευτηκε επειδη εισαι μαλακας κα χαιβανι,,χαχαχα και να μπορει να ξεσκιζεται οποτε θελει κι εσυ νασαι θεατης παλιομαλακα,,,οταν βιαζουν καποια αντιδραει ,,η δικια σου της ΑΝοιγουν το μουνι και τον κολο και πιπες και το ευχΑριστιεται,,,,εχεις δει οταν βιαζουν καποια πως κανει???παντως δεν καθεται να το απολαυση οπως η δικια σου ,,,,βιασμος ειναι την πρωτη φορα ,,,οχι να την ξεσκιζουν καθε μερα ,,αντε φαε κι εσυ καμμια ψωλη απ τα "γουρουνια" μπας και ηρεμησης ,,,ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΟΒΩ να τρελενεσααι για κερατο και να την βλεπεις και να μας λες πως την ξεσκιζουν και να καβλωνεις ,,,ΑΝΤΕ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗτι λες ρε χαιβανι ;οταν βιαζεται μια γυναικα δεν γινετε πουτανα οσες φορες και να την βιασουν, γιατι ειναι βιασμος .ξερεις τι σημαινει βιασμος;οτι μια γυναικα δεν θελει να κανει σεξ και καποιος η καποιοι της κανουν με το ζορι, οποτε δεν το ευχαριστιεται,αντιθετα νιωθει απαισια ,νιωθει ενα απο τα χειροτερα συναισθηματα που μπορει να νιωσει ενας ανθρωπος .
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ρε πανηλιθιε ,,οτι και να λες μια καραπουτανρα σε παντρευτηκε επειδη εισαι μαλακας κα χαιβανι,,χαχαχα και να μπορει να ξεσκιζεται οποτε θελει κι εσυ νασαι θεατης παλιομαλακα,,,οταν βιαζουν καποια αντιδραει ,,η δικια σου της ΑΝοιγουν το μουνι και τον κολο και πιπες και το ευχΑριστιεται,,,,εχεις δει οταν βιαζουν καποια πως κανει???παντως δεν καθεται να το απολαυση οπως η δικια σου ,,,,βιασμος ειναι την πρωτη φορα ,,,οχι να την ξεσκιζουν καθε μερα ,,αντε φαε κι εσυ καμμια ψωλη απ τα "γουρουνια" μπας και ηρεμησης ,,,ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΟΒΩ να τρελενεσααι για κερατο και να την βλεπεις και να μας λες πως την ξεσκιζουν και να καβλωνεις ,,,ΑΝΤΕ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ
τι λες ρε πουσταριο !παλιοπισωγλεντη! τραβα πανε να σε γαμησει κανα αλογο ,πανε φαε μια δυο ψωλες απο μερικα γαιδουρια να στρωσεις. η γυναικα μου δεν ξεσκιζεται οποτε θελει ,ουτε ειμαι κερατας.και τι ψεματα και μαλακιες λες οτι η γυναικα μου απολαμβανε τους βιασμους των γουρουνιων,εισαι καθυστερημενος;αφου δεν εχεις διαβασει την ιστορια και εισαι ασχετος ,τι μιλας χωρις να ξερεις;αν διαβαζες την ιστορια μου θα εβλεπες πως με πονο περιεγραφα ποσο πολυ υπεφερε η γυναικα μου οταν την βιαζαν τα γουρουνια. και τι μαλακιες λες και ψευτιες οτι η γυναικα μου καθοταν οταν την βιαζαν και το ευχαριστιωταν;που το διαβασες αυτο;εγω περιγραφω στην ιστορια ποσο δυνατα φωναζε απο τον πονο που ενιωθε οταν την βιαζαν τα γουρουνια ,και πως τους εβριζε οταν την βιαζαν,ολα αυτα τα γραφω μεσα με λεπτομεριες. αλλα εσυ δεν διαβασες το θεμα αρχισες να βριζεις τη γυναικα μου χωρις να εχεις ιδεα για το θεμα μου. απλα ειδες αλλους να μας βριζουν εμενα και τη γυναικα μου και γι αυτο με βριζεις και εσυ ,χαιβανι.εσυ εισαι κερατας, οχι εγω.
swingcouple
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
XAXAXA,,δεν ασχολουμαι αλλο με εναν κολοκερατα,,,,κατσε και απολαμβαναι την γυναικα σου να την "βιαζουν" ..και που εγραψα πολλη σου ειναι,,,,αυτο θες,,,να ασχολουντε με την ,,,,χιλιοβιασμενη,,, πουταναρα που πηρες,,,αντε γειααααα,,,παλιοκερατααααααα
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Φανη χαζος εισαι?τι λες ρε χαιβανι ;οταν βιαζεται μια γυναικα δεν γινετε πουτανα οσες φορες και να την βιασουν, γιατι ειναι βιασμος .ξερεις τι σημαινει βιασμος;οτι μια γυναικα δεν θελει να κανει σεξ και καποιος η καποιοι της κανουν με το ζορι, οποτε δεν το ευχαριστιεται,αντιθετα νιωθει απαισια ,νιωθει ενα απο τα χειροτερα συναισθηματα που μπορει να νιωσει ενας ανθρωπος .
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.949
- Πόντοι
- 6.030
Οντως ρε πανοφανη, φορτωθηκες την καραπουταναρα κι εσυ. Σε πιασανε κοτσο ΜΑΝ
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.949
- Πόντοι
- 6.030
Στο site......... γελανε μαζι σου....
Στην γειτονια. .........γελανε μαζι σου....
Στην δουλεια......κρυφογελανε μαζι σου
Τα γουρουνια.....γελανε μαζι σου
Μαζι τους και οι γατες και οι σκυλοι....
Ποση ξεφτιλα πθα?
Ποση ξεφτιλα πθα?
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
XAXAXA,,δεν ασχολουμαι αλλο με εναν κολοκερατα,,,,κατσε και απολαμβαναι την γυναικα σου να την "βιαζουν" ..και που εγραψα πολλη σου ειναι,,,,αυτο θες,,,να ασχολουντε με την ,,,,χιλιοβιασμενη,,, πουταναρα που πηρες,,,αντε γειααααα,,,παλιοκερατααααααα
σκασε ρε ζωο !σκασε ρε χαιβανι!δεν ειμαι ανωμαλος σαν εσενα να θελω να βλεπω να βιαζουν τη γυναικα μου!
και δεν καταλαβαινω πως γινετε να εισαι τοσο πουστης που να βριζεις και να λες πουταναρα μια βιασμενη γυναικα!λιγο συμπονια δεν εχεις;λιγο ανθρωπια;λιγο τσιπα δεν εχεις;
και ποσες φορες θα στο πω! δεν ειμαι κερατας!!!!!!!!!!!!!!!γιατι η γυναικα μου δεν με κερατωσε ,την βιασαν !ξερεις τι σημαινει την βιασαν!και σε ξαναρωταω σχολειο πηγες ;οχι ε;
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Οντως ρε πανοφανη, φορτωθηκες την καραπουταναρα κι εσυ. Σε πιασανε κοτσο ΜΑΝ
η γυναικα μου δεν ειναι καραπουταναρα ,ειναι καλη και ηθικη γυναικα ,και δεν την φορτωθηκα, την αγαπησα με αγαπησε και παντρευτηκαμε
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Στο site......... γελανε μαζι σου....
Ποση ξεφτιλα πθα?
κανεις δεν γελαει μαζι μου. και γιατι να γελανε δεν καταλαβαινω
Nαι ρε φιλε!Εχεις δίκιο.όλοι εδω θελουν το κακό σου.σκασε ρε ζωο !σκασε ρε χαιβανι!δεν ειμαι ανωμαλος σαν εσενα να θελω να βλεπω να βιαζουν τη γυναικα μου!
και δεν καταλαβαινω πως γινετε να εισαι τοσο πουστης που να βριζεις και να λες πουταναρα μια βιασμενη γυναικα!λιγο συμπονια δεν εχεις;λιγο ανθρωπια;λιγο τσιπα δεν εχεις;
και ποσες φορες θα στο πω! δεν ειμαι κερατας!!!!!!!!!!!!!!!γιατι η γυναικα μου δεν με κερατωσε ,την βιασαν !ξερεις τι σημαινει την βιασαν!και σε ξαναρωταω σχολειο πηγες ;οχι ε;
Γιατί συνεχίζεις όμως να γράφεις εδώ μέσα;Τι καταλαβαίνεις;Πως σε βοηθάει;Εκτός αν είσαι μαζόχα και σου αρεσει να σε βριζουν!
Δηλαδή ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
γιατι ευτυχως δεν θελουν ολοι το κακο μου και δεν με βριζουν ολοι ,ευτυχως δεν ειναι ολοι ζωα εδω μεσα.και οχι δεν ειμαι μαζοχα ,ουτε μου αρεσει να με βριζουνεNαι ρε φιλε!Εχεις δίκιο.όλοι εδω θελουν το κακό σου.
Γιατί συνεχίζεις όμως να γράφεις εδώ μέσα;Τι καταλαβαίνεις;Πως σε βοηθάει;Εκτός αν είσαι μαζόχα και σου αρεσει να σε βριζουν!
Δηλαδή ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
φιλε αστους να κοροιδευουν, δεν ξερουν. ομως εγω το εχω περασει αυτο και ξερω. ολα ξεκινησαν οταν ημουν 10 χρονων και ηρθε στη γειτονια εκεινο το ασπρο ημιφορτηγο που εγραφε απεξω "FREE CANDY"
τι σχεση εχει αυτο που λες με εμενα;
Δεν ψιχαλίζει!Σε φτύνουν!!γιατι ευτυχως δεν θελουν ολοι το κακο μου και δεν με βριζουν ολοι ,ευτυχως δεν ειναι ολοι ζωα εδω μεσα.και οχι δεν ειμαι μαζοχα ,ουτε μου αρεσει να με βριζουνε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 6K