Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Και δεν μπαινει η λουγκρα να γραψει στο αφιερωμενο θεμα. Η πουστριτσα.
Ποιό αφιερωμένο θέμα; Μπερδεύτηκα...
Και δεν μπαινει η λουγκρα να γραψει στο αφιερωμενο θεμα. Η πουστριτσα.
Ποιό αφιερωμένο θέμα; Μπερδεύτηκα...
]
Του ανοιξα θεμα του βρωμοπουστα. Το
Τι θα γινει με τον πανοφανη?
Κουρασες μάγκα,κούρασες πολύ!!!!σκασε ρε βρωμοπουστα το ειδα το θεμα
Κουρασες μάγκα,κούρασες πολύ!!!!
σκασε και κολυμπα τότε!εγω να δεις ποσο κουραστικα που δεν τα διαβαζω ολα αυτα που μου συμβαινουν αλλα τα ζω
Τότε απλά σκάσε!αυτο δε γινετε
ρε κερατοφανη μην μας πρηζεις,,,,σε επιασε μια καραπουταναρα μαλακα να την ταιζης να την ποτιζεις να εχει ενα σπιτη και να γαμιεται με οσους βρισκει και να σου αμολαει το παραμυθι οτι την βιαζουν κι εσυ να ,,πλεεερωνεις παλιοκερατα,,αη συχτηρ κερατοβλαχε ,,,
δε μου ειπες ρε φιλε τη γυναικα σου τη βιασαν γουρουνια;
ρε κερατοφανη μην μας πρηζεις,,,,σε επιασε μια καραπουταναρα μαλακα να την ταιζης να την ποτιζεις να εχει ενα σπιτη και να γαμιεται με οσους βρισκει και να σου αμολαει το παραμυθι οτι την βιαζουν κι εσυ να ,,πλεεερωνεις παλιοκερατα,,αη συχτηρ κερατοβλαχε ,,,
Και ζησαν αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα..........κτι λες ρε μαλακα πως μιλας ετσι για τη γυναικα μου ;η γυναικα μου δεν με κερατωσε ποτε,ουτε μου αμολαει παραμυθι και ειναι αληθεια οτι την βιασαν ,δεν γαμιεται με κανεναν .και εσυ πως τολμας να λες καραπουταναρα μια γυναικα που βιαστηκε;και τι μαλακιες και ψεματα λες οτι δεν βιαστηκε τι ξερεις κι απο χθες;
Eδώ ήρθαμε!Πάμε να φύγουμε!!!τι λες ρε μαλακα πως μιλας ετσι για τη γυναικα μου ;η γυναικα μου δεν με κερατωσε ποτε,ουτε μου αμολαει παραμυθι και ειναι αληθεια οτι την βιασαν ,δεν γαμιεται με κανεναν .και εσυ πως τολμας να λες καραπουταναρα μια γυναικα που βιαστηκε;και τι μαλακιες και ψεματα λες οτι δεν βιαστηκε τι ξερεις κι απο χθες;
οταν λες γουρουνια τυπε μιλας μεταφορικα δηλαδη ανθρωποι αξεστοι σα γουρουνια η κυριολεκτεις οτι την πηδηξαν χοιρινα;ναι τη γυναικα μου τη βιασαν κατι γουρουνια ,κατι καθαρματα
τι λες ρε μαλακα πως μιλας ετσι για τη γυναικα μου ;η γυναικα μου δεν με κερατωσε ποτε,ουτε μου αμολαει παραμυθι και ειναι αληθεια οτι την βιασαν ,δεν γαμιεται με κανεναν .και εσυ πως τολμας να λες καραπουταναρα μια γυναικα που βιαστηκε;και τι μαλακιες και ψεματα λες οτι δεν βιαστηκε τι ξερεις κι απο χθες;