Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 666K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,5%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 58,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
Του ανοιξα θεμα του βρωμοπουστα. Το
Τι θα γινει με τον πανοφανη?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
δε μου ειπες ρε φιλε τη γυναικα σου τη βιασαν γουρουνια;

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ρε κερατοφανη μην μας πρηζεις,,,,σε επιασε μια καραπουταναρα μαλακα να την ταιζης να την ποτιζεις να εχει ενα σπιτη και να γαμιεται με οσους βρισκει και να σου αμολαει το παραμυθι οτι την βιαζουν κι εσυ να ,,πλεεερωνεις παλιοκερατα,,αη συχτηρ κερατοβλαχε ,,,

Η Λένα τον αγαπάει τύπε.

swingcouple

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
ρε κερατοφανη μην μας πρηζεις,,,,σε επιασε μια καραπουταναρα μαλακα να την ταιζης να την ποτιζεις να εχει ενα σπιτη και να γαμιεται με οσους βρισκει και να σου αμολαει το παραμυθι οτι την βιαζουν κι εσυ να ,,πλεεερωνεις παλιοκερατα,,αη συχτηρ κερατοβλαχε ,,,

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

τι λες ρε μαλακα πως μιλας ετσι για τη γυναικα μου ;η γυναικα μου δεν με κερατωσε ποτε,ουτε μου αμολαει παραμυθι και ειναι αληθεια οτι την βιασαν  ,δεν γαμιεται με κανεναν .και  εσυ πως τολμας να λες καραπουταναρα μια γυναικα που βιαστηκε;και  τι μαλακιες και ψεματα λες οτι δεν βιαστηκε τι ξερεις κι απο χθες;

swingcouple

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
το αλλο,,με τον τοτο...το ξερει??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
τι λες ρε μαλακα πως μιλας ετσι για τη γυναικα μου ;η γυναικα μου δεν με κερατωσε ποτε,ουτε μου αμολαει παραμυθι και ειναι αληθεια οτι την βιασαν   ,δεν γαμιεται με κανεναν .και  εσυ πως τολμας να λες καραπουταναρα μια γυναικα που βιαστηκε;και  τι μαλακιες και ψεματα λες οτι δεν βιαστηκε τι ξερεις κι απο χθες;
Και ζησαν αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα..........κ

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
τι λες ρε μαλακα πως μιλας ετσι για τη γυναικα μου ;η γυναικα μου δεν με κερατωσε ποτε,ουτε μου αμολαει παραμυθι και ειναι αληθεια οτι την βιασαν   ,δεν γαμιεται με κανεναν .και  εσυ πως τολμας να λες καραπουταναρα μια γυναικα που βιαστηκε;και  τι μαλακιες και ψεματα λες οτι δεν βιαστηκε τι ξερεις κι απο χθες;
Eδώ ήρθαμε!Πάμε να φύγουμε!!!

Ρε παπάρα δεν βαρέθηκες να γράφεις τα ιδια και τα ίδια;Εδώ βαρεθήκαμε εμείς που σε διαβάζουμε.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ναι τη γυναικα μου τη βιασαν κατι γουρουνια ,κατι καθαρματα
οταν λες γουρουνια τυπε μιλας μεταφορικα δηλαδη ανθρωποι αξεστοι σα γουρουνια η κυριολεκτεις οτι την πηδηξαν χοιρινα;

swingcouple

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1

την βιασαν ,,η ταθελε ,,παντως ψωλες αβερτα τρωει,,,εσυ κατσε και γαμα τα χυσια των ,,,γουρουνιων που τις εχουν ριξει στην πηγαδομουνα της ,,,παλιοκερατα βλαμενε ,,,δλδ και που την βιασαν τοσες ψωλες δεν την καναν πουτανα??? αν νομιζεις το αντιθετο στειλτην καλογρια αλλα κι εκει θα την βιασουν καλογερογουρουνια,,,,, :priest: :priest: :priest: :priest:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom