Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 664K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,2%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,7%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 58,8%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Πρώτα θα την πας να της ράψουν την κωλοτρυπίδα και το μουνί για να νιώθεις κατι με το γαριδάκι σου και μετά σε ψυχολόγο.

ειναι  πολυ  ασχημο να κοροιδευεις μια βιασμενη γυναικα για αυτα τα φριχτα που  της  εκαναν. ειναι σαν  να κοροιδευεις  εναν  βαρια αρωστο για την αρωστια του

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
:fuck2: ;)
ειναι  πολυ  ασχημο να κοροιδευεις μια βιασμενη γυναικα για αυτα τα φριχτα που  της  εκαναν. ειναι σαν  να κοροιδευεις  εναν  βαρια αρωστο για την αρωστια του
Υτωρα εξηγησε μου ρε χαμενο κορμι γιετι εμενα στα ενημερωμενα θεματα πρεπει να μου βγαινουν οι ηληθοες απαντησεις που δινεις ενα χρονο τωρα? Παλιολουμπινα

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
:fuck2: ;)Υτωρα εξηγησε μου ρε χαμενο κορμι γιετι εμενα στα ενημερωμενα θεματα πρεπει να μου βγαινουν οι ηληθοες απαντησεις που δινεις ενα χρονο τωρα? Παλιολουμπινα

Για τον  ιδιο λογο  που  και εγω  οταν  μπαινω  στο  θεμα  μου  να  δω  τις  απαντησεις  η  να  γραψω  κατι  ,βλεπω  τις  δικιες  σου  ηλιθιες  απαντησεις .μικρη λουλου.αυτο  ελειπε  βρε  χαιβανι ολα  τα  ενημερομενα  θεματα  να  ειναι διαμορφωμενα ετσι ωστε  να  σου  αρεσουν ολα. φορουμ  ειναι  ο  καθενας  γραφει  οτι  θελει ,εσενα  θα  ρωτησουν ;εδω  στην  καφετερια  πηγαινεις  και πληρωνεις  κι απο πανω  και  βλεπεις  και  φατσες  (ανθρωπους)  που  δεν  χωνευεις ,και  η μουσικη  δεν  ειναι  παντα  της αρεσκειας  σου.εδω  που  μπαινει  ο  καθενας  τζαμπα κιολας  τι  περιμενεις; αρχηχαιβανι  και κουτορνιθι.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Για τον  ιδιο λογο  που  και εγω  οταν  μπαινω  στο  θεμα  μου  να  δω  τις  απαντησεις  η  να  γραψω  κατι  ,βλεπω  τις  δικιες  σου  ηλιθιες  απαντησεις .μικρη λουλου.αυτο  ελειπε  βρε  χαιβανι ολα  τα  ενημερομενα  θεματα  να  ειναι διαμορφωμενα ετσι ωστε  να  σου  αρεσουν ολα. φορουμ  ειναι  ο  καθενας  γραφει  οτι  θελει ,εσενα  θα  ρωτησουν ;εδω  στην  καφετερια  πηγαινεις  και πληρωνεις  κι απο πανω  και  βλεπεις  και  φατσες  (ανθρωπους)   που  δεν  χωνευεις ,και  η μουσικη  δεν  ειναι  παντα  της αρεσκειας  σου.εδω  που  μπαινει  ο  καθενας  τζαμπα κιολας  τι  περιμενεις; αρχηχαιβανι  και κουτορνιθι.
ποσο καιρο  εχεις να μιλησεις με την γυναικα σου?

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Για τον  ιδιο λογο  που  και εγω  οταν  μπαινω  στο  θεμα  μου  να  δω  τις  απαντησεις  η  να  γραψω  κατι  ,βλεπω  τις  δικιες  σου  ηλιθιες  απαντησεις .μικρη λουλου.αυτο  ελειπε  βρε  χαιβανι ολα  τα  ενημερομενα  θεματα  να  ειναι διαμορφωμενα ετσι ωστε  να  σου  αρεσουν ολα. φορουμ  ειναι  ο  καθενας  γραφει  οτι  θελει ,εσενα  θα  ρωτησουν ;εδω  στην  καφετερια  πηγαινεις  και πληρωνεις  κι απο πανω  και  βλεπεις  και  φατσες  (ανθρωπους)   που  δεν  χωνευεις ,και  η μουσικη  δεν  ειναι  παντα  της αρεσκειας  σου.εδω  που  μπαινει  ο  καθενας  τζαμπα κιολας  τι  περιμενεις; αρχηχαιβανι  και κουτορνιθι.
Για ελα να μου τα πεις αυτα κατ ιδιαν,  μαγκα του πληκτρολογιου......
Βλακα. Ολο το bourdela σε κραζει,  καραγκιοζη κι εσυ το χαβα σου.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Αντε απο εκει παλιο σκατοπουστα μην στειλω απο το σπιτι σου κανενα μπρατσωμενο αγορι και σε κανονισει.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Για ελα να μου τα πεις αυτα κατ ιδιαν,  μαγκα του πληκτρολογιου......
Βλακα. Ολο το bourdela σε κραζει,  καραγκιοζη κι εσυ το χαβα σου.

εσυ  εισαι  ο  μαγκας  του πληκτρολοηγιου .γιατι εσυ βριζεις  και  εγω  σε  ταπωνω  σωστα. δεν  εχω  κανενα  προβλημα  να  τα  πω  και  μπροστα  σου.απ  οτι  φαινεται εσυ φοβασε  και  γι  αυτο  θα  στειλεις  μπρατσωμενο  εξω απ  το σπιτι  μου .σκατοπουστα

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
εσυ  εισαι  ο  μαγκας  του πληκτρολοηγιου .γιατι εσυ βριζεις  και  εγω  σε  ταπωνω  σωστα. δεν  εχω  κανενα  προβλημα  να  τα  πω  και  μπροστα  σου.απ  οτι  φαινεται εσυ φοβασε  και  γι  αυτο  θα  στειλεις  μπρατσωμενο  εξω απ  το σπιτι  μου .σκατοπουστα
Τι να ταπωσεις ρε τρομπα που σου ταπωνουν τη γυναικα τα γουρουνια. Θα στειλω καποιον αλλο για να μην σου κανω γερη ζημια, παλιομπινδοπουστα πανοφανη σουργελο, αρχιδα.
Αντε μην ερθω και σε ξεκολιασω βλακα,gay

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Τι να ταπωσεις ρε τρομπα που σου ταπωνουν τη γυναικα τα γουρουνια. Θα στειλω καποιον αλλο για να μην σου κανω γερη ζημια, παλιομπινδοπουστα πανοφανη σουργελο, αρχιδα.
Αντε μην ερθω και σε ξεκολιασω βλακα,gay

εγω θα  στειλω καποιον  να σε ξεκολιασει  γιατι  δεν γαμαω αντρες γιατι  δεν  ειμαι  γκει. εσυ  εισαι  σιγουρα  πουταναρα  του  κιαρατα.και  σταματα  να  λες επιτελους μαλακιες  και  βρισιες  σε  μια  γυναικα  που  βιαστηκε.δεν  τη λυπασε  καθολου ,λιγο  συμπονια  δεν  εχεις μεσα σου ,ουτε για μια  βιασμενη  γυναικα;

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
εγω θα  στειλω καποιον  να σε ξεκολιασει  γιατι  δεν γαμαω αντρες γιατι  δεν  ειμαι  γκει. εσυ  εισαι  σιγουρα  πουταναρα  του  κιαρατα.και  σταματα  να  λες επιτελους μαλακιες  και  βρισιες  σε  μια  γυναικα  που  βιαστηκε.δεν  τη λυπασε  καθολου ,λιγο  συμπονια  δεν  εχεις μεσα σου ,ουτε για μια  βιασμενη  γυναικα;
:2on1: :2on1: :2on1:
Στειλε καποιον να σου χυσουμε μαζι την καραπουταναρα υη γυναικα σου :2on1: :2on1: :2on1:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
:2on1: :2on1: :2on1:
Στειλε καποιον να σου χυσουμε μαζι την καραπουταναρα υη γυναικα σου :2on1: :2on1: :2on1:

σκασε  ρε  χαιβανι ε χαιβανι!καλα ρε απο σεβασμο δεν εχεις  μαθει τιποτα εσυ;καλα εμενα  δεν  με χωνευεις  .αλλα τη γυναικα μου που  ειναι  μια  βιασμενη γυναικα  τι  σου  φταει  και  την βριζεις;πως  γινετε  να  εισαι  τοσο αναισθητος  και  να  μην  λυπασε  ουτε  μια  βιασμενη  γυναικα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom