Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 666K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,5%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 58,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
ρε πανοφάνη...η ιστορία σου μπάζει από παντού πλέον!
εντάξει όλοι ξέραμε ότι ήταν μούφα αλλά να κάθεσαι ένα χρόνο μετά και να πετάς ακόμα ατάκες του τύπου..."γιατί το λες αυτό? της γυναίκας μου της αρέσουν τα γαριδάκια 8 εκατοστών σαν το δικό μου" ε κατανάει αηδία!

κάνε μια βόλτα στο σάιτ και δες τι ωραία που γράφουν τις ιστορίες οι άλλοι....πχ αυτός με την ξαδέρφη, ο άλλος με το στουντιοκόριστο κοκ....
Αλλά γενικά πάρτο χαμπάρι...δεν τό 'χεις για συγγραφέας σαπουνόπερας. :uglystupid:
είσαι λίγος.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
ρε πανοφάνη...η ιστορία σου μπάζει από παντού πλέον!
εντάξει όλοι ξέραμε ότι ήταν μούφα αλλά να κάθεσαι ένα χρόνο μετά και να πετάς ακόμα ατάκες του τύπου..."γιατί το λες αυτό? της γυναίκας μου της αρέσουν τα γαριδάκια 8 εκατοστών σαν το δικό μου" ε κατανάει αηδία!

κάνε μια βόλτα στο σάιτ και δες τι ωραία που γράφουν τις ιστορίες οι άλλοι....πχ αυτός με την ξαδέρφη, ο άλλος με το στουντιοκόριστο κοκ....
Αλλά γενικά πάρτο χαμπάρι...δεν τό 'χεις για συγγραφέας σαπουνόπερας. :uglystupid:
είσαι λίγος.

Το  θεμα  ειναι  οτι  δεν γραφω ψευτικη ιστορια   ,για  να  τη  γραφω οπως  θελω  για  να  ευχαριστησω  τον  εαυτο μου  και  τους  αλλους   ,γραφω  δυστηχως  πραγματικα  γεγονοτα .Και  ναι τη  γυναικα μου  δεν  την  ενδιαφερει  σε  εναν  αντρα  τι  μεγεθος  θα  ειναι  το  πεος  του, την ενδιαφερει  ο  χαρακτηρας , η  συμπεριφορα  και  λιγο  η  εξωτερικη  εμφανηση  και  μου  το  ειχε  πει  πολλες  φορες. δεν ειναι   καμια  πουτανα  να  κοιταει  ποσο μεγαλη  πουτσα  εχει  ο  αντρας.Δηλαδη  που ειναι  το  παραξενο;  δηλαδη εσυ  τι  πιστευεις  οτι  ολες  οι  γυναικες  κοιτανε  σε  εναν  αντρα πρωτα την  πουτσα  και  μετα  ολα  τα  αλλα; στο  τελος θα  μας  πεις  οτι  βγαινουν  και  με  μεζουρα εξω για  να  μετρανε  τον  αντρα  που  γνωριζουν.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.388
Πόντοι
606
Το  θεμα  ειναι  οτι  δεν γραφω ψευτικη ιστορια  ,για  να  τη  γραφω οπως  θελω  για  να  ευχαριστησω  τον  εαυτο μου  και  τους  αλλους  ,γραφω  δυστηχως  πραγματικα  γεγονοτα .Και  ναι τη  γυναικα μου  δεν  την  ενδιαφερει  σε  εναν  αντρα  τι  μεγεθος  θα  ειναι  το  πεος  του, την ενδιαφερει  ο  χαρακτηρας , η  συμπεριφορα  και  λιγο  η  εξωτερικη  εμφανηση  και  μου  το  ειχε  πει  πολλες  φορες. δεν ειναι  καμια  πουτανα  να  κοιταει  ποσο μεγαλη  πουτσα  εχει  ο  αντρας.Δηλαδη  που ειναι  το  παραξενο;  δηλαδη εσυ  τι  πιστευεις  οτι  ολες  οι  γυναικες  κοιτανε  σε  εναν  αντρα πρωτα την  πουτσα  και  μετα  ολα  τα  αλλα; στο  τελος θα  μας  πεις  οτι  βγαινουν  και  με  μεζουρα εξω για  να  μετρανε  τον  αντρα  που  γνωριζουν.

φιλε φανι όπως ξερεις σε βλεπω σαν φιλο ένα εχω να σω πω κ θελω ν το βαλεις καλα στο μιαλο σου αν δεν την ειχα 20 ποντ δεν θα ειχα κρατισει καμια αποτ γκομενακια που ειχα.Σ πληροφορω ότι μιλαμε για πολυγαμικες σχεσεις ετων  που τις κρατησα ολες μ την που@σα

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
φιλε φανι όπως ξερεις σε βλεπω σαν φιλο ένα εχω να σω πω κ θελω ν το βαλεις καλα στο μιαλο σου αν δεν την ειχα 20 ποντ δεν θα ειχα κρατισει καμια αποτ γκομενακια που ειχα.Σ πληροφορω ότι μιλαμε για πολυγαμικες σχεσεις ετων  που τις κρατησα ολες μ την που@σα

δεν  το  νομιζω  ρε  φιλε  λογικα  θα  εμειναν  για τη  γενικη  συμπεριφορα  και  για  την εμφνηση  ,αλλα  για  την  πουτσα  δεν  νομιζω  να  εμειναν  γι αυτο.οι  περισσοτερες  θα  εμειναν για  αλλο λογο.τι  σε  εκανε  να  πιστευεις  οτι  εμειναν  μαζι  σου  για  την  πουτσα;

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
ακομα παιζει αυτη η μαλακια?????

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Kαι εμεις τι σου φταιμε ρε φιλε ;Εμεις στην γαμησαμε και μας εχεις βγαλει τον αδοξαστο;

κανεις δεν τη γαμησε τη βιασαν.δε φταιτε αλλα καπου πρεπει και γω να πω τον πονο μου

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Έχω να μπω στον εν λόγω θρεντ από το καλοκαίρι. Τελικά τι έγινε? Που έχει καταλήξει το θεμα?

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
που ειχες μηνει θυμασε;

Kαταλαβα δεν θυμασε.κολιτα το θεμα  εχει  καταληξει  οτι  η γυναικα μου εχει  επιστρεψει  σε  εμενα  εδω και μηνες αλλα δεν μπορω  να  την πεισω να  παει  σε  ψυχολογο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom