Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
τρομπαναι απο εμενα
τρομπαναι απο εμενα
ρε πανοφάνη...η ιστορία σου μπάζει από παντού πλέον!
εντάξει όλοι ξέραμε ότι ήταν μούφα αλλά να κάθεσαι ένα χρόνο μετά και να πετάς ακόμα ατάκες του τύπου..."γιατί το λες αυτό? της γυναίκας μου της αρέσουν τα γαριδάκια 8 εκατοστών σαν το δικό μου" ε κατανάει αηδία!
κάνε μια βόλτα στο σάιτ και δες τι ωραία που γράφουν τις ιστορίες οι άλλοι....πχ αυτός με την ξαδέρφη, ο άλλος με το στουντιοκόριστο κοκ....
Αλλά γενικά πάρτο χαμπάρι...δεν τό 'χεις για συγγραφέας σαπουνόπερας.
είσαι λίγος.
Το θεμα ειναι οτι δεν γραφω ψευτικη ιστορια ,για να τη γραφω οπως θελω για να ευχαριστησω τον εαυτο μου και τους αλλους ,γραφω δυστηχως πραγματικα γεγονοτα .Και ναι τη γυναικα μου δεν την ενδιαφερει σε εναν αντρα τι μεγεθος θα ειναι το πεος του, την ενδιαφερει ο χαρακτηρας , η συμπεριφορα και λιγο η εξωτερικη εμφανηση και μου το ειχε πει πολλες φορες. δεν ειναι καμια πουτανα να κοιταει ποσο μεγαλη πουτσα εχει ο αντρας.Δηλαδη που ειναι το παραξενο; δηλαδη εσυ τι πιστευεις οτι ολες οι γυναικες κοιτανε σε εναν αντρα πρωτα την πουτσα και μετα ολα τα αλλα; στο τελος θα μας πεις οτι βγαινουν και με μεζουρα εξω για να μετρανε τον αντρα που γνωριζουν.
φιλε φανι όπως ξερεις σε βλεπω σαν φιλο ένα εχω να σω πω κ θελω ν το βαλεις καλα στο μιαλο σου αν δεν την ειχα 20 ποντ δεν θα ειχα κρατισει καμια αποτ γκομενακια που ειχα.Σ πληροφορω ότι μιλαμε για πολυγαμικες σχεσεις ετων που τις κρατησα ολες μ την που@σα
ακομα παιζει αυτη η μαλακια?????
Γαμησε τα αδερφε
Η ιστορια σου ειναι μαλακια,ψοφα να ησυχασουμε!!!μακαρη να ηταν μια μαλακια,αλλα δυστηχως ειναι η θλιβερη ιστορια μου
Η ιστορια σου ειναι μαλακια,ψοφα να ησυχασουμε!!!
Κατα βαση, Εσυ εισαι μαλακας, θλιβερος και τραγικοςδεν ειναι μαλακια ,θλιβερη και τραγικη ειναι
Κατα βαση, Εσυ εισαι μαλακας, θλιβερος και τραγικος
Kαι εμεις τι σου φταιμε ρε φιλε ;Εμεις στην γαμησαμε και μας εχεις βγαλει τον αδοξαστο;Οχι εγω αυτο που ετυχε σ εμενα και στη γυναικα μου ειναι τραγικο και θλιβερο
Kαι εμεις τι σου φταιμε ρε φιλε ;Εμεις στην γαμησαμε και μας εχεις βγαλει τον αδοξαστο;
Έχω να μπω στον εν λόγω θρεντ από το καλοκαίρι. Τελικά τι έγινε? Που έχει καταλήξει το θεμα?
που ειχες μηνει θυμασε;