Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 664K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,2%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,7%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 58,8%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97

Επισκέπτης
Τύπε Φάνη είσαι όντως απίστευτα σπασαρχίδης!
Είχες μια ιδέα που την έκανες ιστορία, ας πούμε πως στην αρχή είχε πλάκα.

Τώρα πλέον μοιάζει με χιλιοακουσμένο ανέκδοτο, οπότε σταμάτα να τρως χώρο στο σάιτ με τις μπούρδες σου!
Απορώ πως σ' αφήνουν ακόμα δηλαδή.

200 σελίδες μια μπαρουφοϊστορία, δηλαδή λυπήσου μας...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
επρεπε οι Διαχειριστες να ειχαν διαγραψει το ρημαδι, αρκετη παρλα για το τιποτα.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Βαζω αυτην την ψηφοφορια  γιατι ενα  ποσοστο της  προηγουμενης ψηφοφοριας ψήφησε  οτι  τα  γουρουνια  ειναι   αθωωοι.παρακαλω αν  γινετε καποιος απ τους   διαχειρηστες του σαιτ να  βαλουν αυτην την ψηφοφορια  μεσα  στο αντιστοιχο θεμα 'Στο  καμπινγκ  με τη γυναικα μου' οπως  εκαναν και με την προηγουμενη ψηφοφορια μου,γιατι εγω δεν ξερω πως  να το κανω

Επισκέπτης
να τροποποιησουν ψηφοφοριες ειτε σχολια τους μετα απο καποια στιγμη. Προφανως δε γινεται να πετσοκοβουν τις ψηφοφοριες.
Αρα δεν ειναι θεμα οτι δεν ξερεις, διοτι πολυ απλα δε γινεται.
Οσο για την ψηφο μου καμμια απο τις επιλογες δεν με εκφραζει. Υποθετοντας οτι ειναι αληθεια η ιστορια, πιστευω οτι το εκανε απο περιεργεια κυριως και μετα γλυκαθηκε.
Κι ο λογος που αμφιβαλλω για την αληθεια ή οχι, ειναι οτι καθεσαι εδω μεσα και τοσο καιρο και γραφεις, αντι να πας να τους γαμησεις τα ραμματα ή να την παρατησεις να κοψει το λαιμο της.
Επανερχομενος, αν θελησεις να μπουν περισσοτερες επιλογες βαλε 1)ΔΞ/ΔΑ και 2) Εχω αλλη αποψη.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
να τροποποιησουν ψηφοφοριες ειτε σχολια τους μετα απο καποια στιγμη. Προφανως δε γινεται να πετσοκοβουν τις ψηφοφοριες.
Αρα δεν ειναι θεμα οτι δεν ξερεις, διοτι πολυ απλα δε γινεται.
Οσο για την ψηφο μου καμμια απο τις επιλογες δεν με εκφραζει. Υποθετοντας οτι ειναι αληθεια η ιστορια, πιστευω οτι το εκανε απο περιεργεια κυριως και μετα γλυκαθηκε.
Κι ο λογος που αμφιβαλλω για την αληθεια ή οχι, ειναι οτι καθεσαι εδω μεσα και τοσο καιρο και γραφεις, αντι να πας να τους γαμησεις τα ραμματα ή να την παρατησεις να κοψει το λαιμο της.
Επανερχομενος, αν θελησεις να μπουν περισσοτερες επιλογες βαλε 1)ΔΞ/ΔΑ και 2) Εχω αλλη αποψη.

Mα για πιο  λογο  μια  γυναικα  να  κανει  σεξ  απο  περιεργια με  πενηνταρηδες  κοιλαραδες  οταν διπλα  της  εχει  εμενα  που  ειμαι  πολυ  νεοτερος  και  εμφανησημος;δεν  στεκει

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Mα για πιο  λογο  μια  γυναικα  να  κανει  σεξ  απο  περιεργια με  πενηνταρηδες  κοιλαραδες  οταν διπλα  της  εχει  εμενα  που  ειμαι  πολυ  νεοτερος  και  εμφανησημος;δεν  στεκει
μπορει να σου βγηκε βιτσιοζα τυπε :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δηλαδη σε  τι   ακριβως  να  εχει  βιτσιο;
να κανει σεξ με γουρουνια τυπε :S

pig-sex-01.jpg

Επισκέπτης
Mα για πιο  λογο  μια  γυναικα  να  κανει  σεξ  απο  περιεργια με  πενηνταρηδες  κοιλαραδες  οταν διπλα  της
μονο μεσω pm, αν θες διαλογο
Ασχετο αλλα ο μηνας μπηκε με το δεξι, τσακωσα 1000 Εβραιους, και ξεχρεωσα ολους τους λογαριασμους. Θαρθουν και καλυτερες ημερες να τιμησουμε τις κορασιδες!
Θα τις κανω να κατουριωνται και να κλανουν!
ΓΑΜΑΤΣ :cheesy:

Επισκέπτης
μονο μεσω pm, αν θες διαλογο
Ασχετο αλλα ο μηνας μπηκε με το δεξι, τσακωσα 1000 Εβραιους, και ξεχρεωσα ολους τους λογαριασμους. Θαρθουν και καλυτερες ημερες να τιμησουμε τις κορασιδες!
Θα τις κανω να κατουριωνται και να κλανουν!
ΓΑΜΑΤΣ :cheesy:
:rockon: :rockon: :rockon:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
οχι δεν θα γαμησεις  ουτε εμενα ουτε  τη  γυναικα  μου  εγω  θα  σε  γαμησω  στο  ξυλο  παλιοπουστρακι ,γι αυτο  μην τολμησεις  να  ξαναβρισεις  τη  γυναικα μου  και  να  την  συκογαντησεις
Θα μου κανεις τα τρια δυο πουτανακι ε πουτανακι προσεξε μη της φας κ απο μενα οπως τις εμασες απο τα λεγομενα γουρουνια μαλακα πανοφανη

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Θα μου κανεις τα τρια δυο πουτανακι ε πουτανακι προσεξε μη της φας κ απο μενα οπως τις εμασες απο τα λεγομενα γουρουνια μαλακα πανοφανη

εσυ  θα  τις  φας  αν  τολμησεις  να  ξανα συκοφαντησεις  τη  γυναικα μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom