Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 666K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,5%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 58,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
Mπορει να θελει να γαμησω κ αυτον και να λεει οτι τον βιασα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εννοειται!!!Πρωτα παρτουζιτσα την γυναικα του, την ξεσκιζετε απο ολες τις μεριες,την χυνετε καλα στη μουρη και μετα ο πανοφανης, μετα το σκληρο γαμησι θα σου κανει μια καλη πιπουλα.
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΟΦΑΝΗ--- ΚΛΑΝΟΦΑΝΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ!!!! Μακαρι καθε μερα να μας τυχαινανε μαλακες σαν κι εσενα!!!
ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕ

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Mπορει να θελει να γαμησω κ αυτον και να λεει οτι τον βιασα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οχι δεν θα γαμησεις  ουτε εμενα ουτε  τη  γυναικα  μου  εγω  θα  σε  γαμησω  στο  ξυλο  παλιοπουστρακι ,γι αυτο  μην τολμησεις  να  ξαναβρισεις  τη  γυναικα μου  και  να  την  συκογαντησεις

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Θα σε βαλει να την γαμησεις και θα γραφει για 200 σελιδες ακομη οτι δεν την γαμησες αλλα την βιασες!
:2funny: :2funny:

αγαπαω τη  γυναικα  μου  ποτε  δεν  θα  εβαζα  καποιον  να  τη  γαμησει 

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Εννοειται!!!Πρωτα παρτουζιτσα την γυναικα του, την ξεσκιζετε απο ολες τις μεριες,την χυνετε καλα στη μουρη και μετα ο πανοφανης, μετα το σκληρο γαμησι θα σου κανει μια καλη πιπουλα.
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΟΦΑΝΗ--- ΚΛΑΝΟΦΑΝΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ!!!! Μακαρι καθε μερα να μας τυχαινανε μαλακες σαν κι εσενα!!!
ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕ

εγω  δεν  ειμαι  ανωμαλος και  για  αυτο  δεν  παω  με  αντρες .εσυ  ομως  που  τα  γραφεις  αυτα  τα  κανεις  με  τη  γυναικα σου .πουστρακι

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
πολυ  κακια  παντως  απο  καποιους  εδω  μεσα  για  τον  αντρα  μιας  γυναικας  που  βιαστηκε  αλλα και  ακομα  και  για  την ιδια  τη  γυναικα

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
εγω  δεν  ειμαι  ανωμαλος και  για  αυτο  δεν  παω  με  αντρες .εσυ  ομως  που  τα  γραφεις  αυτα  τα  κανεις  με  τη  γυναικα σου .πουστρακι
Ρε βλακα γελοιε τελειωνε πια! Γαμω το μουνι της πουτανας της γυναικας σου!εσυ και οι κλωνοι σου. Βλακα. Δωσε ενα καλο τελος στο σεναριο πουστοβλακα

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
πολυ  κακια  παντως  απο  καποιους  εδω  μεσα  για  τον  αντρα  μιας  γυναικας  που  βιαστηκε  αλλα και  ακομα  και  για  την ιδια  τη  γυναικα
Καμια κακια ρε φιλε!!!
ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΣΟΥ!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΗΣΥΧΟΥΣ.
ΜΑΛΑΚΑ!!!!!!!!

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ρε βλακα γελοιε τελειωνε πια! Γαμω το μουνι της πουτανας της γυναικας σου!εσυ και οι κλωνοι σου. Βλακα. Δωσε ενα καλο τελος στο σεναριο πουστοβλακα

σκασε  ρε πουστοβλακα  !χαιβανι  αφου  δεν  σε  ενδιαφερει  το  θεμα  μου  τη  το  διαβαζεις;
και  η  γυναικα  μου  δεν  ειναι  πουτανα η  δικια  σου  ειναι

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Καμια κακια ρε φιλε!!!
ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΣΟΥ!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΗΣΥΧΟΥΣ.
ΜΑΛΑΚΑ!!!!!!!!

πρωτον  αυτη  δυστηχως  ειναι  η  ιστορια  μου  μακαρι  να  μπορουσα  να  την  αλλαξω αλλα  δεν  γινετε . και  δευτερον  καταλαβαινω οτι  ειναι  λογικο να  βαριεστε  να  ακουτε  τα  προβληματα μου  ,γιατι  σε  κανεναν  δεν  αρεσει  να  ακουει  δυσαρεστα  πραγματα και  μαλιστα  τοσο  φρυχτα  οπως  ενας  βιασμος ,αλλα αφου  δεν  αντεχετε να  τα  ακουτε  και  σας εχω  πριξει  τοτε  γιατι  συνεχιζετε  και  ασχολειστε  με το  θεμα  μου;  αρα  τα  θελει  ο  κωλος  σας  

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Τύπε Φάνη είσαι όντως απίστευτα σπασαρχίδης!
Είχες μια ιδέα που την έκανες ιστορία, ας πούμε πως στην αρχή είχε πλάκα.

Τώρα πλέον μοιάζει με χιλιοακουσμένο ανέκδοτο, οπότε σταμάτα να τρως χώρο στο σάιτ με τις μπούρδες σου!
Απορώ πως σ' αφήνουν ακόμα δηλαδή.

200 σελίδες μια μπαρουφοϊστορία, δηλαδή λυπήσου μας...

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166

Τώρα πλέον μοιάζει με χιλιοακουσμένο ανέκδοτο, οπότε σταμάτα να τρως χώρο στο σάιτ με τις μπούρδες σου!

:thumbsup:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Πες τα Χρυσόστομε! Σωβρακολάστιχο το έχει κάνει, ακόμα και με κλώνους για να συνεχιστεί αυτή η μαλακία.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

πρωτον μακαρι  να  ηταν  μια  ιδεα  που  εγινε  ιστορια  αλλα  δεν ειναι  ,δυστηχως  ειναι πραγματικοτητα
και  δευτερον  αφου  βαριεσαι  να  τη  διαβαζεις  γιατι τη  διαβαζεις αφου  βλεπεις  τον  τιτλο του  θεματος  μου  και  ξερεις  οτι  δεν  σε  ενδιαφερει  γιατι  κανεις  κλικ επανω  και  το  διαβαζεις;αρα  τα  θελει ο κωλος  σου.
και  τριτον  τι  χωρο  πιανω  στο  σαιτ  βρε  μαλακα,τι  ειναι  το  σαιτ πορτ  μπακαζ  και  θα  γεμισει και  δεν  θα  εχει  πια  αλλο χωρο.ακου  τρωω  χωρο.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
   πρωτον μακαρι  να  ηταν  μια  ιδεα  που  εγινε  ιστορια  αλλα  δεν ειναι  ,δυστηχως  ειναι πραγματικοτητα
και  δευτερον  αφου  βαριεσαι  να  τη  διαβαζεις  γιατι τη  διαβαζεις αφου  βλεπεις  τον  τιτλο του  θεματος  μου  και   ξερεις   οτι  δεν  σε  ενδιαφερει  γιατι  κανεις  κλικ επανω  και  το  διαβαζεις;αρα  τα  θελει ο κωλος  σου.
και  τριτον  τι  χωρο  πιανω  στο  σαιτ  βρε  μαλακα,τι  ειναι  το  σαιτ πορτ  μπακαζ  και  θα  γεμισει και  δεν  θα  εχει  πια  αλλο χωρο.ακου  τρωω  χωρο.

Ξαναδιάβασε τι εγραψε, κάνε μόνος σου μια επανάληψη και ξαναέλα με σοβαρή απάντηση.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
καλα  του  λες  ,να  διαβασει τι εγραψα  και  να  ερθει με  μια  σοβαρη  απαντηση

Σε 'σενα το είπα ρε όρνιο, δες την παράθεση.

Τέλος από μένα τα σχόλια στις μαλακίες σου.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Σε 'σενα το είπα ρε όρνιο, δες την παράθεση.

Τέλος από μένα τα σχόλια στις μαλακίες σου.

τι  λες  σε  μενα  βρε  χαιβανι ;πιο σωστη απαντηση  δεν μπορουσα  να  δωσω.αλλα  και  εσενα  τα  θελει  ο κωλος σου  γι  αυτο  ασχολεισαι

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
Ρε πουστοβλακα πανοφανη κλανοφανη, εχεις στερεψει απο ιδεες  και καθεσαι και αναμασας τις ιδιες και τις ιδιες μαλακιες. Ανεκτησε την χαμενη σου αξιοπρεπεια δινοντας ενα καλο τελος και σταματα να  ξεπεφτεις ολο και περισσοτερο. Ειναι γνωστο οτι εισαι βλακας τρισαθλιος και γελοιος. Τουλαχιστον ομως ακουσε εμας,  οπως ειχες κανει και με τους μπραβους και κανε το σωστο.

Και ισως τελικα να εισαι εσυ ο επομενος mr μαλακας!!!!! Ενας τιτλος που δικαιωματικα σου αξιζει!!
Αν και για σενα μαλλον θα βγαλουμε τον τιτλο του Mr baroufas..........
:2funny: :2funny: :2funny:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
τι  λες  σε  μενα  βρε  χαιβανι ;πιο σωστη απαντηση  δεν μπορουσα  να  δωσω.αλλα  και  εσενα  τα  θελει  ο κωλος σου  γι  αυτο  ασχολεισαι
Σημέρα βγηκες επιθετικος! Και μπραβο σου. Τι εγινε? Σου ξανα βιασαν την γυναίκα και τα εβαλες με τα παιδια για να βγάλεις το αχτι σου?
:think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom