apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ο πανοφανης λεει οτι ηταν βιασμος :SΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΓΑΜΑΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΦΑΝΗ
τυπε ο πανοφανης λεει οτι ηταν βιασμος :SΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΓΑΜΑΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΦΑΝΗ
Ναι δηλαδη τωρα θες να πιστεψω οτι αυτες ειναι αληθινες?
τυπε ο πανοφανης λεει οτι ηταν βιασμος :S
δεν φαινεται κατι τετοιο απτις φωτος τυπεΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΙΣΟΝ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ .ΔΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΝΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΤΗΝ ΒΙΑΖΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ;
δεν φαινεται κατι τετοιο απτις φωτος τυπε
αλλα το θεμα ειναι αν ειναι αληθινες
τυπε ειναι ο λογος σου απεναντι στον λογο του πανοφανηΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ;
τυπε ειναι ο λογος σου απεναντι στον λογο του πανοφανη
πρεπει να προσκομισεις πιο πολλες αποδειξεις για να ειμαστε σιγουροι οτι ειναι αληθινες
Tυπε η γυναικα του Πανοφανη ειναι καραπουταναριο του κερατα φυσικα και δε την βιασατε και γαμηθηκε με τη θεληση της αλλα αυτες οι φωτος ειναι κατεβασμενες απο το ιντερνετ και ειναι ψευτικες κανουν μπαμ απο χιλιομετρα ασχετος αν εσυ λες οτι ειναι αληθινεςΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ .ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΠΑΝΟΦΑΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΒΙΑΣΑΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ;
Μας εχεις τα ματια ρε τυπε!!!ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΣΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΙΟΛΑΣ .ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΓΑΜΑΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΦΑΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΙΑΖΟΥΜΕ
Tυπε η γυναικα του Πανοφανη ειναι καραπουταναριο του κερατα φυσικα και δε την βιασατε και γαμηθηκε με τη θεληση της αλλα αυτες οι φωτος ειναι κατεβασμενες απο το ιντερνετ και ειναι ψευτικες κανουν μπαμ απο χιλιομετρα ασχετος αν εσυ λες οτι ειναι αληθινες
τυπε την επομενη φορα να γραψετε πανω στα κωλομαγουλα της το ονομα του σαιτTΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ .ΨΑΞΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ
Μας εχεις τα ματια ρε τυπε!!!
Γιατι γραφεις συνέχεια με κεφαλαία κυρίως και ετσι τονίζονται περισσότερο και τα λάθη!!!ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ
Tυπε η γυναικα του Πανοφανη ειναι καραπουταναριο του κερατα φυσικα και δε την βιασατε και γαμηθηκε με τη θεληση της αλλα αυτες οι φωτος ειναι κατεβασμενες απο το ιντερνετ και ειναι ψευτικες κανουν μπαμ απο χιλιομετρα ασχετος αν εσυ λες οτι ειναι αληθινες
οι φωτογραφιες φυσικα και ειναι ψευτικες .αλλα παλιομαλακα μην τολμησεις να ξανα βρισεις τη γυναικα μου ετσι.ακου εκει θρασος ,πως τολμας να βριζεις τη γυναικα μου λεγωντας την καραπουταναριο;και πως τολμας να την συκοφαντεις ετσι;λεγωντας οτι φυσικα και δεν τη βιασαν τα γουρουνια και γαμηθηκε με τη θεληση της μαζι τους πως ειναι δυνατον να την βριζεις τοσο ασχημα και με τοση σιγουρια;δεν ντρεπεσε λιγο;λιγο σεβασμο δεν εχεις για μια βιασμενη γυναικα και την προσβαλεις ετσι;
Αν τολμησω και την ξαναβρισω τη θα μου κανεις δηλαδη μαλακα πανοφανη?οι φωτογραφιες φυσικα και ειναι ψευτικες .αλλα παλιομαλακα μην τολμησεις να ξανα βρισεις τη γυναικα μου ετσι.ακου εκει θρασος ,πως τολμας να βριζεις τη γυναικα μου λεγωντας την καραπουταναριο;και πως τολμας να την συκοφαντεις ετσι;λεγωντας οτι φυσικα και δεν τη βιασαν τα γουρουνια και γαμηθηκε με τη θεληση της μαζι τους πως ειναι δυνατον να την βριζεις τοσο ασχημα και με τοση σιγουρια;δεν ντρεπεσε λιγο;λιγο σεβασμο δεν εχεις για μια βιασμενη γυναικα και την προσβαλεις ετσι;
Θα σε βαλει να την γαμησεις και θα γραφει για 200 σελιδες ακομη οτι δεν την γαμησες αλλα την βιασες!Αν τολμησω και την ξαναβρισω τη θα μου κανεις δηλαδη μαλακα πανοφανη?
Θα σε βαλει να την γαμησεις και θα γραφει για 200 σελιδες ακομη οτι δεν την γαμησες αλλα την βιασες!
Θα σε βαλει να την γαμησεις και θα γραφει για 200 σελιδες ακομη οτι δεν την γαμησες αλλα την βιασες!
Mπορει να θελει να γαμησω κ αυτον και να λεει οτι τον βιασαΘα σε βαλει να την γαμησεις και θα γραφει για 200 σελιδες ακομη οτι δεν την γαμησες αλλα την βιασες!