soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
ωραια μπραβο,κοιτα να ησαστε καλα..μαζι μου ειναι εδω και αρκετους μηνες
ωραια μπραβο,κοιτα να ησαστε καλα..μαζι μου ειναι εδω και αρκετους μηνες
ναι προσπαθουμε.αλλα η γυναικα μου ειναι χαλια ψυχολογικα λογο των βιασμων δεν εχει συνελθει ακομαωραια μπραβο,κοιτα να ησαστε καλα..
ακομα παιζει το εργο αυτο??? μπραβο, τουρκικο σηριαλ εγινε!!!!
Καλα ρε μεγαλε, καποτε μας εκανες να γελαμε πολυ με τη μαλακια σου και σε στηριζαμε. Σου ειπαμε και πως νατο συνεχισεις. Ποσο βλακας εισαι πια? Το εχεις τερματισει ρε νουμερο!!! Ξεκινα νεο θεμα να γραφεις ιστοριεςσκασε ρε χαιβανι ε χαιβανι!καλα ρε απο σεβασμο δεν εχεις μαθει τιποτα εσυ;καλα εμενα δεν με χωνευεις .αλλα τη γυναικα μου που ειναι μια βιασμενη γυναικα τι σου φταει και την βριζεις;πως γινετε να εισαι τοσο αναισθητος και να μην λυπασε ουτε μια βιασμενη γυναικα;
Καλα ρε μεγαλε, καποτε μας εκανες να γελαμε πολυ με τη μαλακια σου και σε στηριζαμε. Σου ειπαμε και πως νατο συνεχισεις. Ποσο βλακας εισαι πια? Το εχεις τερματισει ρε νουμερο!!! Ξεκινα νεο θεμα να γραφεις ιστοριες
πανοφανη δεν τραβαει η ιστορια αλλο κουρασες !!! δωσε ενα τελος στην ιστορια !!! φαντασου την Λενα μετα απο μια εντονη λογομαχια μαζι σου σε μια βροχερη μερα να καταφευγει σε ενα εναν αχυρωνα αγκαλια με ενα αλογο,τα αλογα προσφερουν ηρεμια
Bιασμενη γυναικα λεειδεν ειναι καθολου ωραιο να χλευαζεις μια βιασμενη γυναικα
Καλα.... Σου ανοιξα και θεμα ολο δικο σου για να γραφεις τις μαλακιες σου εκει με καμια νεα ιστορια. Τι αλλο θες?τι παει να πει μου ειπατε πως να το συνεχησω,δεν ειναι μια φανταστικη ιστορια για να γραφω οτι θελετε η οτι θελω,αν ηταν φανταστικη ιστορια θα την εγραφα και γω αλλιως και δεν θα ειχε μεσα ουτε βιασμους ουτε τιποτα τετοιο ,αλλα αυτο που γραφω δεν ειναι μια φανταστικη ιστορια ειναι δυστηχως η αληθεια.
Αν θες να την λυπηθούμε δωστην στον λαο να την βιασει χωρις οικτο!σκασε ρε χαιβανι ε χαιβανι!καλα ρε απο σεβασμο δεν εχεις μαθει τιποτα εσυ;καλα εμενα δεν με χωνευεις .αλλα τη γυναικα μου που ειναι μια βιασμενη γυναικα τι σου φταει και την βριζεις;πως γινετε να εισαι τοσο αναισθητος και να μην λυπασε ουτε μια βιασμενη γυναικα;
σκασε ρε χαιβανι ε χαιβανι!καλα ρε απο σεβασμο δεν εχεις μαθει τιποτα εσυ;καλα εμενα δεν με χωνευεις .αλλα τη γυναικα μου που ειναι μια βιασμενη γυναικα τι σου φταει και την βριζεις;πως γινετε να εισαι τοσο αναισθητος και να μην λυπασε ουτε μια βιασμενη γυναικα;
Και δεν μπαινει η λουγκρα να γραψει στο αφιερωμενο θεμα. Η πουστριτσα.Τεράστιε το κούρασες το θέμα. Τη μια μας ζάλιζες επειδή η Λένα ήταν μακριά σου, τώρα που γύρισε πάλι δεν είσαι ευχαριστημένος.
Που χαθηκες εσυ ρε φιλε;Μονο οταν μπαινει ο ΠανοΦανης εμφανιζεσαι!!!Εμεις δεν σου κάνουμε;Πανο.......
Bιασμενη γυναικα λεει
Αν θες να την λυπηθούμε δωστην στον λαο να την βιασει χωρις οικτο!
Τεράστιε το κούρασες το θέμα. Τη μια μας ζάλιζες επειδή η Λένα ήταν μακριά σου, τώρα που γύρισε πάλι δεν είσαι ευχαριστημένος.
Πανο, έχεις να γράψεις κάτι σχετικά με τη λενα εδώ και πολυ καιρό. Κάθεσαι και βρίζεσε με όλους για διάφορους λόγους (όχι δεν τη γαμησαν, την βίασαν και αλλα). Θα πρότεινα όμως να μας γράφεις τις εξελίξεις. Εαν εν υπάρχουν να αναζητήσεις γιατι τα πράγματα μπορει να μην ειναι όπως φαίνονται , ήσυχα. Μια παρακολούθηση η ένας ντέντεκτιβ θα βοηθούσε να πέσει λίγο φως. Υπάρχουν μελανά σημεία στην ιστορία πχ πως εξαφανίστηκε η λενα στην ταβέρνα? ένας δείκτης που μπορείς να τσεκαρεις ειναι ποσο ανοικτή ειναι η κωλοτρυπιδα της. Όταν την είχαν στο διαμέρισμα και μετά στο μαγαζί του μενιου την είχαν ξεκωλιασει ( βλέπεις δεν τις φέρονταν με τρυφερότητα όπως εςυ αλλα δούλευαν - καλα μην αρχίσεις βίαζαν - ολες τις τρύπες της χωρις να ρωτάνε ) μετά όμως απο καιρό θα πρέπει να της έχει κλείσει λίγο. Ωστόσο, εαν παραμένει ανοικτή θα πρέπει να έχουν τροπο να ανανεώνουν το φορμαρισμα . Ξεχνάς γρήγορα τι συμφορές σε έχουν βρει, όταν αντί να ψάξεις και να γράψεις καθοσουν και έλεγες χαζομαρες. Έχεις ξεχάσει ακόμη ακόμη και που ο μενιος έβαλε - ανάγκασε - τη λενα να πάρει μετρό και να του μετρήσει τον πουτσο. Ετσι Θα σου έλεγα η γράψε την ιστορια , η μη γράφεις τίποτε γιατι αυτο δεν παει πουθενά. Εαν δεν έχεις σκοπό να πεις εςυ τη συνέχεια και το κλείσιμο της υπόθεσης κάποιος θα βρεθεί να το πει. Εγω πιστεύω ´οτι δεν έχει κλείσει αλλα δεν υπάρχει ουσιαστική ενημέρωση εδώ και πολλές πολλές σελίδες.