Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 664K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,2%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,7%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 58,8%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Ναι απο τον ντέντεκτιβ , όταν γύρισες μετά απο ωρα δε παρατήρησες κάτι περίεργο? η λενα δεν είχε αλλάξει χρώματα κραγιόν και δεν είχε ανανεώσει το μακιγιάζ? κάτι άλλο? μου εχει πει κάτι ακόμη αλλα το θεωρώ μάλλον απίθανο , αφού και εκείνος το έμαθε μέσω τριτου

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ναι απο τον ντέντεκτιβ , όταν γύρισες μετά απο ωρα δε παρατήρησες κάτι περίεργο? η λενα δεν είχε αλλάξει χρώματα κραγιόν και δεν είχε ανανεώσει το μακιγιάζ? κάτι άλλο? μου εχει πει κάτι ακόμη αλλα το θεωρώ μάλλον απίθανο , αφού και εκείνος το έμαθε μέσω τριτου

τωρα που το λες ειχε αλλαξει μπλουζα απ οτι θυμαμαι γιατι τι λερωσε οταν σερβιρε το φαγητο απ οτι μου ειπε
τι αλλο σου ειπε για πες ;

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Επίσης όταν γύρισες μήπως βρήκες τις λενα να εχει πιάσει τα μακριά μαλλία της σε δυο κότσους δεξιά και αριστερά. Τελος όταν γύρισες έκανε κανεις αναφορά στο ψηλό στρογγυλό περιστρεφόμενο σκαμπό που έχετε στο σαλόνι?

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
φανη κανε μια περιληψη που βρισκομαστε σημερον

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Επίσης όταν γύρισες μήπως βρήκες τις λενα να εχει πιάσει τα μακριά μαλλία της σε δυο κότσους δεξιά και αριστερά. Τελος όταν γύρισες έκανε κανεις αναφορά στο ψηλό στρογγυλό περιστρεφόμενο σκαμπό που έχετε στο σαλόνι?

που το ξερεις οτι η γυναικα μου ειχε τα μαλλια της πιασμενα ετσι;και ναι οντως ο γιωργος ειπε κατι για το σκαμπο και δεν μπορω να θυμηθω ακριβως και μετα η λενα του ειπε - ε σιγα το σκαμπο εχω δει αλλα πολυ καλυτερα και πολυ πιο δυνατα .αυτο δεν ειναι αρκετα δυνατο λυγιζει

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

γιατι το ανεφερες αυτο εμαθες κατι συγκεκριμενο;

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Αυτο που μου ειπε ειναι το επόμενο, το έμαθε απο τρίτο.

Είχαν έρθει οι φιλοι σας και περίμεναν και τις γυναίκες τους - ετσι είχαν πει για να κάνετε παρέα και να τσιμπήσετε κάτι . Η λενα εχει αυτο το συνήθειο να ντύνεται αφελώς προκλητικά με κοντή αεράτη φούστα . Οι φιλοι σας όταν την είδαν τους έπεσαν τα σάλια , τις έκαναν κομπλιμέντα ...αθώα.  Όταν πηγές στη κουζίνα για να φέρεις μπυρες συζητούσαν πω ρε τι ειναι αυτο πάλι σήμερα . Ακούστε ειπε ο ένας δε μου πολυαρεσει η μπυρα. Μη λες χαζομάρες του ειπε  ο άλλος τραβιέται. Ναι αλλα πάω στοίχημα ´οτι δεν έχουν κόκκινο κρασί . Ε και? μήπως πρέπει να παει κάποιος να πάρει ? τι χαζομάρες λες και να χάσουμε το υπερθέαμα . Όχι εμείς ρε, θα στείλουμε τον πανο ειναι οικοδεσπότης και εμείς θα μείνουμε με την οικοδέσποινα. Θα παει ρε . Βέβαια. Όταν ήρθες στο σαλόνι με τις μούρες ο ένας φίλος σου προφασίστηκε ´οτι θέλει νερό και πήγε στη κουζίνα . Εκει ήταν η λενα και έβγαζε το ταχπψι απο το φούρνο. Ο φίλος σου χωρις να ρωτήσει έπιασε την αεράτη φούστα και τη σήκωσε αποκαλύπτοντας τα υπέροχα καπούλια τις λενας η οποία φορούσε στρινγκ κορδόνι. Η λενα αντέδρασε και του ειπε τι κανεις εκει , είμαι παντρεμενη γυναικα και πανος ειναι δίπλα. Τι θα πει η γυναικα σου. Ο φίλος σας την πλησίασε ψύχραιμα έβαλε το χέρι του στα κωλομαγουλα της λενας άρχισε να τα χαϊδεύει ξεδιάντροπα και της ειπε : το θέμα ειναι τι θα πει ο πανος εαν μάθει καποια μονο απο αυτά που μας είπαν οι θείοι σου , ναι εκείνοι στην ταβέρνα . Τι εννοείς ? θέλεις να σου πω η μήπως πρέπει να πάμε μέσα. Όταν ήρθαν μέσα οι φιλοι σου ζήτησαν παγωμένα ποτήρια και η λενα πήγε στο μπάνιο.
Τοτε ο ένας πήρε τηλέφωνο και ειπε ελα Ανδρέα πρέπει να κλείσεις πιο νωρίς σήμερα . Γιατ ρε πας καλα. Ναι ρε είμαστε εδώ απέναντι στο σπιτι του Πάνου και της Καύλας της λενάς. Θελουμε να τον στείλουμε για κρασί και δεν θελουμε να γυρίσει σε δέκα λεπτά, με πιάνεις. Τι ρε θα ξεμοναχιασετε τη λενα ποιοι είστε εκει. Εγω με τους άλλους δυο ξέρεις. Τι ρε μη με τρελαίνεις θα την πάρετε παρτουζα, ετσι λέμε. Θελω και γω. Κλείσε ρε το μαγαζί και ελα μόλις βγει ο πανος.
Μόλις ήρθες και λενα ο ένας απο τους φίλους σου ειπε , ρε πανο με αυτο παει κρασί , α ωραία να φέρω λευκό. Τι λευκό ρε με αυτο παει μονο κόκκινο. Θα πήγαινα εγω αλλα εαν έρθει η γυναικα μου και δε με βρει ειναι πολυ ζηλιάρα.  Δεν πειράζει θα παει ο πανος εδώ απέναντι ειναι. Εντάξει είπες πάω
Οι φιλοι σας ήταν όλο χαρά και χαμογελούσαν πονηρά μεταξύ τους .

Όταν ακούστηκε η εξώπορτα η λενα ρώτησε που ειναι οι φίλες μου. Δε νομίζω ´οτι θα μπορέσουν να έρθουν σήμερα. Μπα πως ετσι. Που τις αφήνετε μόνες τους. Το ίδιο αναρωτιόμαστε και εμείς για τον πανο .

Εκείνη την ωρα χτύπησε η εξώπορτα και η λενα πήγε να ανοίξει . Όπως πήγαινε οι ´φιλοί ´ κουνάω αν τα χαρτιά τους λέγοντας πω Έπρεπε τι κωλαρα ειναι αυτη. Και κοιτά τους κότσους να την πιάνεις απο εκει και να της γαμας το στόμα. Κοιτά το σκαμπό τι λέτε θα την βάλουμε πάνω και να πεξουμε μπουκάλα , να τη γυρίζουμε και σε όποιον σταματήσει μπροστα θα της τον βάζει στο κωλο , τον έχω άχτι αυτο τον κωλο.

Τοτε η λενα άνοιξε τη πόρτα και ήταν ο κύριος Ανδρέας με ενα μπουκάλι κόκκινο κρασί .

Κύριε Ανδρέα ΕΕ που ειναι ο πανος ? μα πήγε να πάρει κρασί αλλα εγω είχα κλείσει και είπα και στην κάβα στην κάτω δπγειτονια να κλείσει , άρα θα ψάξει για να βρει . Μα γιατι ?

Οι φιλοι σας σηκώθηκαν και πλησίασαν τη λενα . Μα για να έχουμε αρκετό χρονο να σε ξεκωλιασουμε, είπαν και ξεκουμπωσαν όλοι μαζί τα φερμουάρ τους και έβγαλαν έξω τις πουτσες τους .

Ελα μη κανεις τη δύσκολη δεν ειναι και πρώτη σου παρτουζα,

Εγω δεν, είμαι παντρεμενη με το φίλο σας οι γυναίκας σας ειναι φίλες . Ναι οι γυναίκες μας δεν δινουν κωλο ούτε κάνουν πιπες.

Και ήρθατε σε εμένα.

Την πλησίασαν περισσότερο και τις πίεσαν τους όλους με αποτέλεσμα η Λενα να κατέβει ανάμεσα τους . Οι τύποι πλησίασαν και την άρχισαν όλοι μαζί στα πουτσο σκαμπίλια με τις ψωλαρες τους και αμέσως μετά σήκωσαν όλοι μαζί τις πουτσες τους προς τα πάνω και της είπαν. Ελα ρε κούκλα γλύψε μας τα αρχιδια ...

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Η λενα μην έχοντας διέξοδο ανάμεσα στο δάσος με πουτςες που βρέθηκε μπροστα της , έβγαλε τη γλώσσα της και άρχισε να γλύφει τα τριχωτά αρχιδια του γλοιώδη κυρίου Ανδρέα.

Ελα ρε μωρό κάνε κύκλο θέλουν και τα δικά μας αρχιδια γυάλισμα. Η λενα καθώς έγλυψε έλεγε ντροπή σας να ήταν οι γυναίκες σας εδώ. Και τι θα πει ο φίλος σας εαν σας δει τ´ωρα τι κάνετε στη γυναικα του?

Αναρωτιέμαι τι θα πει εαν μάθει πως σε είχαν βάλει οι θεοί σου κάτω απο το τραπέζι και τους έκανες πιπες μέσα τον κόσμο και σας είχε πάρει χαμπάρι όλο το μαγαζί ειπε  ένας . Πλησίασε πιο πολυ και ακούμπησε τα μεγάλα αρχιδια του στο πρόσωπο τηςψλενας και άρχισε να τα τρίβει. . Αχ καυλα ειναι . Αλήτη τι μου κανεις ...

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
...και τη θέλεις κούκλα, να τα τρίβω στο πρόσωπο της γυναίκας μου . Με τιποτα είπαν όλοι οι γυναίκες μας ειναι για να μας ζαλίζουν τα αρχιδια ενώ εςυ εισαι για να τα γλύφεις και να στα τρίβουμε στο προσωπο.

Οσο για το εαν μας έβλεπαν οι γυναίκες μας μάλλον θα σε ξεμαλλιαζαν αφού έχουν πληροφορηθεί σχετικά.

Και μια και λέμε για ξεμαλλιαζαν ελα εδώ ρε μωρό ειπε ο κύριος Ανδρέας . Έπιασε τη λενα απο τους κότσους της κάρφωσε τον πουτσο στο λαρύγγι και άρχισε να την πηγαινοφέρνει με απίστευτη ταχύτητα.
Ρε σεις τι χερούλια ειναι αυτά? τι μαλακιατηρι ειναι αυτο. Η κανά έκανε να μιλήσει και να πάρει ανάσα αλλα το κομπρεσέρ ξαναξεκινάει. Σε καποια φάση ο κύριος Ανδρέας τον έβαλε τέρμα μέσα στο ομολογούμενος εκπαιδευμένο λαρύγγι ίσης λενας μέχρι που τα αρχιδια του έφτασαν στα σαρκώδη χείλι της. Ελα τσιμπουκλου μου γλύψε μου και τα αρχιδια.
Η λενα έβγαλε τη γλώσσα της και άρχισε να γλύφει τα αρχιδια του γλοιώδη τύπου. Ρε σεις τι ψωλορουφηκτρα ειναι αυτη ? τι λαχείο ειναι αυτο. Ναι θέλει να γίνει και ηθοποιός . Σε τι ρε , σε τσόντες...

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
...και τη θέλεις κούκλα, να τα τρίβω στο πρόσωπο της γυναίκας μου . Με τιποτα είπαν όλοι οι γυναίκες μας ειναι για να μας ζαλίζουν τα αρχιδια ενώ εςυ εισαι για να τα γλύφεις και να στα τρίβουμε στο προσωπο.

Οσο για το εαν μας έβλεπαν οι γυναίκες μας μάλλον θα σε ξεμαλλιαζαν αφού έχουν πληροφορηθεί σχετικά.

Και μια και λέμε για ξεμαλλιαζαν ελα εδώ ρε μωρό ειπε ο κύριος Ανδρέας . Έπιασε τη λενα απο τους κότσους της κάρφωσε τον πουτσο στο λαρύγγι και άρχισε να την πηγαινοφέρνει με απίστευτη ταχύτητα.
Ρε σεις τι χερούλια ειναι αυτά? τι μαλακιατηρι ειναι αυτο. Η κανά έκανε να μιλήσει και να πάρει ανάσα αλλα το κομπρεσέρ ξαναξεκινάει. Σε καποια φάση ο κύριος Ανδρέας τον έβαλε τέρμα μέσα στο ομολογούμενος εκπαιδευμένο λαρύγγι ίσης λενας μέχρι που τα αρχιδια του έφτασαν στα σαρκώδη χείλι της. Ελα τσιμπουκλου μου γλύψε μου και τα αρχιδια.
Η λενα έβγαλε τη γλώσσα της και άρχισε να γλύφει τα αρχιδια του γλοιώδη τύπου. Ρε σεις τι ψωλορουφηκτρα ειναι αυτη ? τι λαχείο ειναι αυτο. Ναι θέλει να γίνει και ηθοποιός . Σε τι ρε , σε τσόντες...

Αποκλιεται να εκαναν οι φιλοι μου κατι τετοιο ,αλλα τωρα μπηκα σε σκεψεις και δεν μπορω να το αφησω ετσι ,θα δρασω πολυ συντομα και θα μαθω αν συμβαινει κατι η οχι .που αποκλιεται να συμβαινουν αυτα που ακουσες αλλα θελω να ειμαι χιλια τα εκατο σιγουρος

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Αποκλιεται να εκαναν οι φιλοι μου κατι τετοιο ,αλλα τωρα μπηκα σε σκεψεις και δεν μπορω να το αφησω ετσι ,θα δρασω πολυ συντομα και θα μαθω αν συμβαινει κατι η οχι .που αποκλιεται να συμβαινουν αυτα που ακουσες αλλα θελω να ειμαι χιλια τα εκατο σιγουρος
Ασε ρε πανοφανη την κοπελα να γουσταρει να ξεκαυλωσει και λιγο μη γινεσε πιεστικος

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
ΤΑ ΤΡΙΧΩΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΛΟΙΩΔΗ ΚΥΡΙΟΥ ΑΝΤΡΕΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΚΛΑΙΩ!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΡΧΙΔ

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Μπορει και να έχεις δίκιο αλλα αυτά μαθεύτηκαν να μη στα πω

(Συνέχεια)...
Σύντομα ο ένας μετά τον άλλο οι φιλοι σου έπιαναν τη λενα απο τις κοτσίδες και την πηγαινοεφερναν με μεγάλη ταχύτητα πάνω στις πουτσες τους.  Πω ρε τι τσιμπουκλου ειναι αυτη? τι στόμα ειναι αυτο ?

Τι λέτε μπορει να πάρει δυο ? γιατι να μη δοκιμάσουμε ?

Μα τι κάνετε? ελα πουτανιτσα κάνε α.η λενα ειπε : είστε αλήτες, και άνοιξε το στόμα της.

Ο κύριος Ανδρέας και ένας απο τους φίλους σου πλησίασαν και έβαλαν ταυτόχρονα τις πουτσες τους στο στόμα της λενας. Κοιτά ρε πως τις πήρε ειναι πολυ καλη. Ναι, ελα κούκλα γυάλισε τα καλα με τη γλώσσα σου. Ρε όπως παει θα τη χύσουμε μαζί μέσα.

Την ίδια ωρα οι άλλοι φιλοι σου πλησίασαν και έπιασαν απο μια κοτσίδα ο καθένας την τύλιξαν γύρω απο τις πουτσες τους και άρχισαν να τις παίζουν. Αυτο συνεχίστηκε για μερικά λεπτά. Μόλις σταμάτησαν η λενα ειπε

Ντροπή σας να κάνετε αυτά στη γυναικα του φίλου σας. Τι θα πει ο πανος άμα μάθει.

Ο πανος εχει να μάθει πολλα πριν φτάσει στο σημερινό, ετσι δεν ειναι λενα? τι εννοείται πετάχτηκε ο Ανδρέας . ´Εννοούμε ´οτι δεν ειναι και η πρώτη φορά που η λενα βρίσκεται στα γόνατα ανάμεσα σε πουτσες. Δηλαδή? να μας άνοιξαν τα μάτια κάτι χωριάτες κοιλαράδες που την είχαν σπίτωμενη λίγο καιρό πριν και την επισκέπτονταν για να γαμησουν . Και μη νομίζεις ένας ένας απο ´οτι μας είπαν την βούλωναν απο παντού ταυτόχρονα.

Τοτε που έλειπε απο τη γειτονιά ε? όχι ρε δε μπορει φαντασίες θα λενε.

Και μεις ετσι είπαμε αλλα μας έδειξαν βιντεο, ενώ όταν μας είχαν πετύχει στην ταβέρνα δε μασησαν καθόλου και όταν ο πανος έφυγε για να παει μέσα άρχισαν απροκάλυπτα να χουφτωσουν τη λενα σε σημείο που οι γυναίκες τσαντηστηκαν και είπαν να φύγουμε.

Την ωρα που γινόταν αυτός ο διάλογος οι φιλοι είχαν φέρει τις πουτσες τους στα χείλια της λενας και αυτη είχε βγάλει τη γλώσσα της και τα έγλυφε.

Ειναι αλήθεια λενα ρώτησε ο κύριος αβδρεας.

Ο γαμος μου ήταν σε κρίση ...

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
... Ενώ τ´ωρα τα έχουμε βρει με τον πανο.

Το βλέπουμε είπαν γελώντας και την αρχισαν πάλι στα πουρσοσκαμπιλα.

Άντε περνάει η ωρα φτάνει με τις πιπες , ελα εδώ της είπαν και την σήκωσαν .

Ελα κούκλα μου ανέβα στο σκαμπό. Μα τι κάνετε.  Όχι ετσι ανάποδα. Ετσι ακουμπά και τα χέρια σου μπροστα ετσι. Μα τι κάνετε γιατι με βάλατε ετσι? η απάντηση ήρθε άμεσα όταν ο κυρίως Ανδρέας της σήκωσε τη φούστα ενώ οι ¨ φιλοι ¨ αρχισαν όλοι μαζί να χωφτουνουν τα καπούλια τις λενας. Πω πω τι κωλαρα ειναι αυτη. Ναι όλη η γειτονιά τον παιζει για πάρτι της. Ένας απο τους φίλους σου τράβηξε στην άκρη το κορδόνι ενώ οι άλλοι δυο έπιασαν ταλωλομαγουλα και της τα άνοιξαν.

Είστε πολυ προστυχοι. Τι ειναι αυτά που κάνετε.

Πω ρε, παρθένα δε την λες. Καθε άλλο μάλλον μπαίνουν τρένα, τι τρένα βαπόρια ειπε ο γλοιώδης κύριος Ανδρέας παίρνοντας θέση πισω απο τη λενα, ενώ οι άλλοι γέλαγαν. Πριν τελειώσουν τα γέλια ο κ Ανδρέας είχε βυθίσει όλο τον πουτσο του στον κωλο της λενας, η οποία ειπε σιγά σιγά αλήτη.

Μετά οι φιλοι σου το είπαν και το έκαναν γύριζαν στο σκαμπό και όπου σταμάταγε η λενα βρισκόταν με τον αντίστοιχο πουτσο στο κωλο, ενώ οποίος έβγαινε κράταγε ανοιχτά τα κωλομαγουλα της λενας και έκαναν σχόλια για τον ορθανοικτο κωλο της. Πω ρε τι κωλαρα έργο τέχνης ειναι αυτη και πως της τον έχουν κανει ετσι οι χωριάτες . Ναι ρε θα μπορούσε να πάρει και δυο μεσα όπως στο στόμα της , μήπως της έχουν κανει ήδη

Ελα πουτανιτσα ελα να σου χώσουμε δυο μαζί.

Τι ειναι αυτά που λέτε δεν έχουμε και χρονο θα έρθει ο πανος

Σε αυτο εχει δίκιο μη μπει μεσα και μας βρει να ξεκωλιαζουμε τη λενα και πάθει και τιποτα

Ναι άλλωστε τ´ωρα που κάναμε την αρχή ... Μάλλον θα πρέπει να της κάνουμε μια ασφάλιση στον κωλο για ...ατύχημα. Ναι ειπε ένας άλλος μικτή ασφάλιση και γέλασαν .

Ελα τ´ωρα κάριολα να σε χύσουμε .

Η λενα έκανε να κατέβει απο το σκαμπό και ακούστηκε ένας κρακ . Παει το ξεχαρβαλωσαμε . Το σκαμπό η τον κωλο της λενας . Το σκαμπό ρε , τον κωλο  τον βρίσκαμε ετσι.

Δε ντρέπεστε λίγο να λέτε τέτοια.

Τι να ντραπουμε ρε κούκλα. Σου λέμε να σε χύσουμε και εςυ κάθεσαι απο μόνη σου στα γόνατα. Λέγαμε να μη σε σοβατισουμε απο την πρώτη φορά αλλα μια και έκατσες μη παει χαμένη η στάση.

Την πλησίασαν , η λενα έκλεισε τα μάτια άνοιξε το στόμα και άρχισε να παιζει τη γλώσσα της ενώ και οι τέσσερις μαζί αρχισαν να αδειάζουν. Όταν τελείωσαν το προσωπο της ήταν τελειως καλυμμένο με ενα στρώμα παχύ ενώ και η μπλούζα είχε γεμίσει , είχαν πέσει στο ντεκολτέ και πήγαιναν προς τα μεσα.

Εντάξει μπορώ να πάω να φρεσκαριστω?

Ναι πρώτα όμως πρέπει να μας καθαρίσεις τις πουτσες.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
... Ενώ τ´ωρα τα έχουμε βρει με τον πανο.

Το βλέπουμε είπαν γελώντας και την αρχισαν πάλι στα πουρσοσκαμπιλα.

Άντε περνάει η ωρα φτάνει με τις πιπες , ελα εδώ της είπαν και την σήκωσαν .

Ελα κούκλα μου ανέβα στο σκαμπό. Μα τι κάνετε.  Όχι ετσι ανάποδα. Ετσι ακουμπά και τα χέρια σου μπροστα ετσι. Μα τι κάνετε γιατι με βάλατε ετσι? η απάντηση ήρθε άμεσα όταν ο κυρίως Ανδρέας της σήκωσε τη φούστα ενώ οι ¨ φιλοι ¨ αρχισαν όλοι μαζί να χωφτουνουν τα καπούλια τις λενας. Πω πω τι κωλαρα ειναι αυτη. Ναι όλη η γειτονιά τον παιζει για πάρτι της. Ένας απο τους φίλους σου τράβηξε στην άκρη το κορδόνι ενώ οι άλλοι δυο έπιασαν ταλωλομαγουλα και της τα άνοιξαν.

Είστε πολυ προστυχοι. Τι ειναι αυτά που κάνετε.

Πω ρε, παρθένα δε την λες. Καθε άλλο μάλλον μπαίνουν τρένα, τι τρένα βαπόρια ειπε ο γλοιώδης κύριος Ανδρέας παίρνοντας θέση πισω απο τη λενα, ενώ οι άλλοι γέλαγαν. Πριν τελειώσουν τα γέλια ο κ Ανδρέας είχε βυθίσει όλο τον πουτσο του στον κωλο της λενας, η οποία ειπε σιγά σιγά αλήτη.

Μετά οι φιλοι σου το είπαν και το έκαναν γύριζαν στο σκαμπό και όπου σταμάταγε η λενα βρισκόταν με τον αντίστοιχο πουτσο στο κωλο, ενώ οποίος έβγαινε κράταγε ανοιχτά τα κωλομαγουλα της λενας και έκαναν σχόλια για τον ορθανοικτο κωλο της. Πω ρε τι κωλαρα έργο τέχνης ειναι αυτη και πως της τον έχουν κανει ετσι οι χωριάτες . Ναι ρε θα μπορούσε να πάρει και δυο μεσα όπως στο στόμα της , μήπως της έχουν κανει ήδη

Ελα πουτανιτσα ελα να σου χώσουμε δυο μαζί.

Τι ειναι αυτά που λέτε δεν έχουμε και χρονο θα έρθει ο πανος

Σε αυτο εχει δίκιο μη μπει μεσα και μας βρει να ξεκωλιαζουμε τη λενα και πάθει και τιποτα

Ναι άλλωστε τ´ωρα που κάναμε την αρχή ... Μάλλον θα πρέπει να της κάνουμε μια ασφάλιση στον κωλο για ...ατύχημα. Ναι ειπε ένας άλλος μικτή ασφάλιση και γέλασαν .

Ελα τ´ωρα κάριολα να σε χύσουμε .

Η λενα έκανε να κατέβει απο το σκαμπό και ακούστηκε ένας κρακ . Παει το ξεχαρβαλωσαμε . Το σκαμπό η τον κωλο της λενας . Το σκαμπό ρε , τον κωλο  τον βρίσκαμε ετσι.

Δε ντρέπεστε λίγο να λέτε τέτοια.

Τι να ντραπουμε ρε κούκλα. Σου λέμε να σε χύσουμε και εςυ κάθεσαι απο μόνη σου στα γόνατα. Λέγαμε να μη σε σοβατισουμε απο την πρώτη φορά αλλα μια και έκατσες μη παει χαμένη η στάση.

Την πλησίασαν , η λενα έκλεισε τα μάτια άνοιξε το στόμα και άρχισε να παιζει τη γλώσσα της ενώ και οι τέσσερις μαζί αρχισαν να αδειάζουν. Όταν τελείωσαν το προσωπο της ήταν τελειως καλυμμένο με ενα στρώμα παχύ ενώ και η μπλούζα είχε γεμίσει , είχαν πέσει στο ντεκολτέ και πήγαιναν προς τα μεσα.

Εντάξει μπορώ να πάω να φρεσκαριστω?

Ναι πρώτα όμως πρέπει να μας καθαρίσεις τις πουτσες.

αποκλιεται να εγινε κατι τετοιο ,και επισης η γυναικα μου ποτε δεν θα ελεγε οτι ο γαμος μας περναει κριση

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Τι να σου πω, αυτά μου είπαν. Οσο για την κρίση μπορει η λενα να μην απάντησε σωστά δέσιμο μενού της δύσκολης στιγμής. Πάντως η λενα άλλαξε μπλούζα, είχε τα μαλλιά της κόμπο και το σκαμπό ήταν ξεχαρβαλωμένο.

Πάντως και οι φιλοι σου είπαν ´οτι θα τις τον ασφαλίσουν και έφεραν τον Στάθη να κανει την ασφάλιση. Τι λες θα τις κάνουν μικτή ασφάλιση?

athensstef

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
6
Τι να σου πω, αυτά μου είπαν. Οσο για την κρίση μπορει η λενα να μην απάντησε σωστά δέσιμο μενού της δύσκολης στιγμής. Πάντως η λενα άλλαξε μπλούζα, είχε τα μαλλιά της κόμπο και το σκαμπό ήταν ξεχαρβαλωμένο.

Πάντως και οι φιλοι σου είπαν ´οτι θα τις τον ασφαλίσουν και έφεραν τον Στάθη να κανει την ασφάλιση. Τι λες θα τις κάνουν μικτή ασφάλιση?
:hi:

Da Korax

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
27
Πόντοι
1
:s&m_3:Σεξστορυ με τρεις αφηγητες απο το ιδιο προσωπο πρωτη φορα βλεπω ευγε μυστη μου!  :fuck2:

swingcouple

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
:s&m_3:Σεξστορυ με τρεις αφηγητες απο το ιδιο προσωπο πρωτη φορα βλεπω ευγε μυστη μου!  :fuck2:
ετσι ακριβως,,,va dinciν  και πανοφανης τους πηραν ολοι  χαμπαρι οτι ειναι ο ιδιος μαλακας,!!!!γιαννης κερναει ,γιαννης πινει :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom