You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 675K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
zeygos1983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2016
- Like
- 4.343
- Πόντοι
- 441
1,70 δεκα ποντους εργαλειο και τετοιο μουνι
τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Τι εννοείς φίλε;τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια δηλαδη;
Τι εννοείς φίλε;τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια δηλαδη;
Tι δεν καταλαβες ρε κερατα;για πες μας
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Tι δεν καταλαβες ρε κερατα;για πες μας
πρωτον δεν ειμαι κερατας!και αυτο που δεν καταλαβα ειναι τι εννοει με αυτο εδω:
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.925
- Πόντοι
- 6.030
Ρε μεγάλε , μετά απο τόσα χρόνια δεν βαρέθηκες?
πρωτον δεν ειμαι κερατας!και αυτο που δεν καταλαβα ειναι τι εννοει με αυτο εδω:
τι να εννοει ρε ουφο !οτι εισαι ο μεγαλυτερος κερατας της βορειου ελλαδος!και ο πιο μικροτσουτσουνος!
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
κερατα ε κερατα!
τι λες ρε πουστη !εσυ εισαι κερατας!εγω δεν ειμαι και ποτε δε θα γινω!
ππφφφφ αχα χα χα χα
τι λες ρε μαλακα!σιγα μην τα πετας ετσι!
τι δεν εισαι κερατας ρε ταρανδε των ταρανδων!μονο τα κερατα που σου φορεσε η γυναικαρα σου με μας τους τεσσερις να βαλεις βγαινεις ανετα ο μεγαλυτερος κερατας της ελλαδασ
τι λες ρε μαλακα!σιγα μην τα πετας ετσι!
τι δεν εισαι κερατας ρε ταρανδε των ταρανδων!μονο τα κερατα που σου φορεσε η γυναικαρα σου με μας τους τεσσερις να βαλεις βγαινεις ανετα ο μεγαλυτερος κερατας της ελλαδασ
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
σκασε ρε πουστη!πρωτον δεν εισαι ο μενιος αυτος και δευτερον και να εισαι ποτε δεν σου εκατσε η γυναικα μου ουτε με κερατωσε .εσυ την παρενοχλησες.αυτο ελειπε τοσο ωραια γυναικα να πηγαινε μαζι σου.ουτε να σε κοιταξει δε γυρνουσε
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
εμενα δεν ξερω αν με κοιτουσε...τον πουτσο μου ομως.....τον ρουφαγε πολυ σχολαστικα και τον κοιταζε με τις ωρες
σκασε ρε παχυδερμο!τιποτα τετοιο δεν εκανε η λενα μονο εσυ λες τετοια ψεματα η λενα δεν με κερατωσε ποτε.ειδικα μαζι σου!σε σιχαινεται ετσι μου ελεγε οτι εισαι γουρουνι και παχυδερμο.δεν κοιτας εκει την κοιλαρα σου που φτανει μεχρι το πατωμα θες και να γαμησεις.εσυ ουτε την πουτσα σου δεν μπορεις να δεις απο την κοιλια σου .ποσο μαλλον μια γυναικα που αν σε εβλεπε γυμνο μονο την κοιλα σου θα μπορουσε να δει .
τι λες ρε αρχικερατα!σοβαρα;
γι αυτο οταν τον εβγαλα εξω μια φορα μου ειπε-σιγα βρε αγορι μου θα βγαλουμε κανα ματι!
και εγω μπορει να μην βλεπω την πουτσα μου αλλα η γυναικα σου τον εβλεπε μια χαρα και μαλιστα μια μερα μου τον μετρησε κιολας .και μετα οταν τη ρωτησα αν τον εχω μεγαλυτερο απο σενα την επιασαν τα γελοια και ξερεις τι μου ειπε -εννοειτε πως τον εχεις μεγαλυτερο!
αν και η αληθεια ειναι οτι στην αρχη εμεινε εκπλυκτη οταν ειδε ποσο μεγαλυτερο τον εχω απο σενα λεγωντας-μα το τριπλασιο!αν ειναι δυνατον!δεν το πιστευω!
ε μετα μιας και η γυναικα ηταν πεινασμενη και ηθελε να δοκιμασει της εδωσα λιγο να δει τη γλυκα !και σαν εβαλε τα χειλακια της εκει κερατα..... κολησε σαν βεντουζα
γι αυτο οταν τον εβγαλα εξω μια φορα μου ειπε-σιγα βρε αγορι μου θα βγαλουμε κανα ματι!
και εγω μπορει να μην βλεπω την πουτσα μου αλλα η γυναικα σου τον εβλεπε μια χαρα και μαλιστα μια μερα μου τον μετρησε κιολας .και μετα οταν τη ρωτησα αν τον εχω μεγαλυτερο απο σενα την επιασαν τα γελοια και ξερεις τι μου ειπε -εννοειτε πως τον εχεις μεγαλυτερο!
αν και η αληθεια ειναι οτι στην αρχη εμεινε εκπλυκτη οταν ειδε ποσο μεγαλυτερο τον εχω απο σενα λεγωντας-μα το τριπλασιο!αν ειναι δυνατον!δεν το πιστευω!
ε μετα μιας και η γυναικα ηταν πεινασμενη και ηθελε να δοκιμασει της εδωσα λιγο να δει τη γλυκα !και σαν εβαλε τα χειλακια της εκει κερατα..... κολησε σαν βεντουζα
τι λες ρε αρχικερατα!σοβαρα;
α ναι και συνεχεια καθε φορα που αδειαζα στο στοματακι της ολο κατι μου ελεγε οτι το σπερμα μου εχει ωραια γευση ενω το δικο σου δεν μπορουσε να το πιει για τη ηταν σκετη πικριλα
α ναι και συνεχεια καθε φορα που αδειαζα στο στοματακι της ολο κατι μου ελεγε οτι το σπερμα μου εχει ωραια γευση ενω το δικο σου δεν μπορουσε να το πιει για τη ηταν σκετη πικριλα
παντως το κερατο το χεις στο αιμα σου ,γιατι ακομα και τωρα απ οτι μαθαινω η γυναικα σου γαμιεται ακομα με καποιους και μαλιστα καποιοι ειναι και γειτονες και καποιοι φιλοι σου!μπραβο κερατα και ισ ανωτερα.χα χα λογικο ειναι με πουτσα 7 εκατοστα ....πως να μην γαμιεται η γυναικα.
παντως ρε κερατα σε παραδεχομαι και σου οφειλουμε ενα ευχαριστω !γιατι στην αρχη η λεναρα δεν ηθελε να ερθει στο καμπινγκ και εσυ την επησες .οποτε σου χρωσταμε ενα ευχαριστω γιατι αλλιως δεν θα ειχαμε την ευκαιρια να γαμησουμε τετοιο μουνι.αρε κερατα !τι να πρωτοθυμηθο απο κεινους τους ωραιους καιρους .το γαμησι που της ριξαμε σπιτι μου ολοι μαζι!και συ την εψαχνες;την αλλη φορα που ημασταν στην ταβερνα και μολις πηγες τουαλετα αρχισε και μου την επαιζε κατω απο το τραπεζι .
η την αλλη φορα στο μπασκετ που παιζαμε που εσενα σε ταραξα με στα κλωτσιδια ενω εγω μαρκαρα τη γυναικα σου και την επαιζα πολυ σκληρη αμυνα ολη την ωρα απο πισω για να μην βαλει καλαθι...
και οπως μου ελεγε κι αυτη-πω πω κυριε μενιο!τη σκληρη αμυνα ειν αυτη!
και-αχ τι σκληρη.... αμηνα που εχετε!
και οσο κολουσα πισω της αλλο τοσο κι αυτη εβαζε κοντρα και ετριβε την κωλαρα της πανω στον πουτσο μου και μου τον ειχε κανει καγκελο η καριολα!ασε που ο μακης που την μαρκαρε απο μπροστα ζαλιστηκε και βγηκε αλλαγη ο ανθρωπος. δεν αντεξε το πανω κατω να βλεπει την μπαλα του μπασκετ και τις μπαλες της γυναικας σου να αναπηδανε πανω κατω συνεχεια στον ιδιο ρυθμο
η την αλλη φορα στο μπασκετ που παιζαμε που εσενα σε ταραξα με στα κλωτσιδια ενω εγω μαρκαρα τη γυναικα σου και την επαιζα πολυ σκληρη αμυνα ολη την ωρα απο πισω για να μην βαλει καλαθι...
και οπως μου ελεγε κι αυτη-πω πω κυριε μενιο!τη σκληρη αμυνα ειν αυτη!
και-αχ τι σκληρη.... αμηνα που εχετε!
και οσο κολουσα πισω της αλλο τοσο κι αυτη εβαζε κοντρα και ετριβε την κωλαρα της πανω στον πουτσο μου και μου τον ειχε κανει καγκελο η καριολα!ασε που ο μακης που την μαρκαρε απο μπροστα ζαλιστηκε και βγηκε αλλαγη ο ανθρωπος. δεν αντεξε το πανω κατω να βλεπει την μπαλα του μπασκετ και τις μπαλες της γυναικας σου να αναπηδανε πανω κατω συνεχεια στον ιδιο ρυθμο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K