tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
καλα τα λες μαν,ετσι ειναι
γλίτσα γαμιέσαι
καλα τα λες μαν,ετσι ειναι
Ρε αναλ hunter μόνο να βρίζεις ξέρεις πάντα πίσω από το pc.. φλωράκο ψυχολογικά έχεις από τους παπάδες ...να πας σε κάνα γιατρό..
μπαν ρε μουνι,να μαθεις να βριζειςγλίτσα γαμιέσαι
μπαν ρε μουνι,να μαθεις να βριζεις
το σχολιο του αναλ χαντερ στην τριτη σελιδα ειναι το πιο εμετικο σχολιο που εχω διαβασει ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ στο ιντερνετ
[size=90pt]ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΥ [/size]
ναι τυπε αυτο :-Ποιο δικέ μου;
Αυτό εδώ;
ναι τυπε αυτο :-
αναγουλα μου ηρθε
Στον έχει ακουμπήσει παπάς μόνο έτσι εξηγήται..καλά ψυχολογικά..Σου γαμω ο,τι αγαπας ρε καριολη. μανα πατερα παιδια... γιατι εισαι αρχιδι και κρυβεσαι πισω απο κλωνοnick.
Σαλτα γαμησου και εσυ και οι παπαδες και η ορθοδοξια και ο,τι αλλο γουσταρεις. ;) ;)
Μην αμφιβάλεις πως ένα τέτοιο site μάλλον θα παρακολουθείται..Κάπιους τους τρώει ο ποπός τους να πέσουν όλα αυτά τα περί γέροντα Παϊσιου υπ' όψιν του Σφακιαννάκη καί να έχει ντράβαλα το site μας. Τώρα ποιός είναι ο Σφακιαννάκης , πάρτε ένα τηλέφωνο την ΓΑΔΑ καί θα σας πούνε.
Ποιος απο τους τρεις να ειναι ο γεροντας?
Ζηλευω...
Κάπιους τους τρώει ο ποπός τους να πέσουν όλα αυτά τα περί γέροντα Παϊσιου υπ' όψιν του Σφακιαννάκη καί να έχει ντράβαλα το site μας. Τώρα ποιός είναι ο Σφακιαννάκης , πάρτε ένα τηλέφωνο την ΓΑΔΑ καί θα σας πούνε.
λες η δίωξη να αφήσει τους ανώμαλους που κυνηγάει και να αρχίσει να ασχολείται με προφήτες, εξωγήινους και παραφυσικά ?
τυπε ο ιπποτης θελει παραλλαγη οχι οτι κι οτι στολη.....τυπε εχουμε τον ιπποτη,μολις ερθουν αστυνομικοι εδω θα δει στολες και θα τους γαμησει
στειλ το στις βραδιες ποιησης...μην αφησεις αυτο σου το στιχακι να χαθει...τυπε ο ιπποτης θελει παραλλαγη οχι οτι κι οτι στολη.....
τυπε ο ιπποτης θελει παραλλαγη οχι οτι κι οτι στολη.....