caracortado
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2012
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
φιλε μου απλά το σύστημα άλλους τους έχει θεοποιήσει για να προωθήσει συμφέροντα του, και άλλους τους έχει αφανίσει, και το κάνει αυτό για να επιβιώνει κάθε φορά
Προφανώς.
φιλε μου απλά το σύστημα άλλους τους έχει θεοποιήσει για να προωθήσει συμφέροντα του, και άλλους τους έχει αφανίσει, και το κάνει αυτό για να επιβιώνει κάθε φορά
το συστημα εχει αφανισει τον μεσο αστο αυτοδημιουργητο ελευθεροεπαγγελματια και αυτοαπασχολουμενο που βγαζει τιμια το ψωμακι του μαν.....γιαυτον εχεις να πεις κατι;και ασε τους παπαδες και τους δεσποταδες
το συστημα εχει αφανισει τον μεσο αστο αυτοδημιουργητο ελευθεροεπαγγελματια και αυτοαπασχολουμενο που βγαζει τιμια το ψωμακι του μαν.....γιαυτον εχεις να πεις κατι;και ασε τους παπαδες και τους δεσποταδες
Περισσότερα λείψανα αγίων συνεπάγεται περισσότερα λεφτά απόπρόβαταπιστούς.
Μεροδούλι μεροφάι, να βγαίνει... το παντεσπάνι.
πειναμε μαν ,δεν μας βλεπεις;εχω κοψει και τα μπουρδελα για να τα βγαζω περα ναουμεσιγα ρε τζιελ,κοψε κατι,τοτε οι υπαλληλισκοι θα επρεπε να εχουνε πεθανει
:'(το συστημα εχει αφανισει τον μεσο αστο αυτοδημιουργητο ελευθεροεπαγγελματια και αυτοαπασχολουμενο που βγαζει τιμια το ψωμακι του μαν.....γιαυτον εχεις να πεις κατι;και ασε τους παπαδες και τους δεσποταδες
ενας ψευτομαγκας ηταν δεν θα βαζε μυαλο ?Παει αυτος,τον μπουζουριασανε και εβαλε μυαλο μετα και εγινε καλο παιδι.
πειναμε μαν ,δεν μας βλεπεις;εχω κοψει και τα μπουρδελα για να τα βγαζω περα ναουμε
προβλέπω να πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο, είτε με δικές μας επιλογές είτε με τις επιλογές που θα μας επιβάλουν. Το τελευταίο που απομένει ειναι η ελπίδα και η πίστη.προβλεπεις καινουριο κυμα γιαγιάδων να συρεουν στις εκκλησιες για κερακι ?
προβλέπω να πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο, είτε με δικές μας επιλογές είτε με τις επιλογές που θα μας επιβάλουν. Το τελευταίο που απομένει ειναι η ελπίδα και η πίστη.
..τύπε πλάκα έχουν οι Γέροντες αλλά ειναι ακόμα ακίνδυνοι σε σχέση με κάποια αλλά λυσσασμένα σκυλια που έχουν ήδη αρχισει και γαβγίζουν επικίνδυνα..www.lifo.gr/team/gnomes/54492]http://www.lifo.gr/team/gnomes/54492[/url]
Κάτι τέτοια έλεγαν οι "προοδευτικοί" κι έχουν φτιάξει τις καλύτερες επαύλεις σε Διόνυσους,Εκάλες κλπ.
[size=90pt]ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΥ [/size]
ψευτικη πεινα ειναι αυτη μαν,κατσε να χρεωκοπησουμε να εξαερωθουν οι καταθεσεις/χρυσες λιρες τοτε να δεις τι θα πει πεινα