sas1977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 43
- Πόντοι
- 16
εσύ τινος κλώνος είσαι τυπε;
εσύ τινος κλώνος είσαι τυπε;
ο απόλυτος είσαι σε κατάλαβα δικε μουΚαλημέρα... ρώτα κανέναν "αρχαίο" admin του site... να σου πει!!!
ο απόλυτος είσαι σε κατάλαβα δικε μου
και ποιος σε εμπόδισε?Και λιγα είπε ο αναλχαντερ χτες,εγώ θα λεγα περισσότερα
Καλημέρα φίλε μου, υπάρχει ελευθερία σκέψης και λόγου αλλά στον βωμό της ελευθερίας αυτής κάποια πράγματα παρερμηνευονται Η λειτουργούν λανθασμένα σαν δούρειος ίππος για να θίξουν και να προσβάλλουν πρόσωπα, έθιμα, ιδανικά Και αξίες. Από εκεί και πέρα αυτά τα άτομα πιστεύω Ότι είναι σεβαστή η άποψη τους αλλά δεν αξίζουν περαιτέρω σχολιασμού.To επίπεδο ορισμένων εδω μέσα είναι χειρότερο από του γουρουνιου. Μπορούμε να λέμε την άποψή μας, να ειρωνευτούμε εξυπνα αν θέλουμε, ισως και να κοροιδέψουμε. Αλλά να γαμοσταυρίζουμε έναν νεκρό, αυτόν και την οικογένειά του, αποτελεί ένδειξη ΔΕΙΛΙΑΣ και ΑΝΑΝΔΡΕΙΑΣ. Και το λέγω εγώ ένας αθεος που εξεθεσα την αποψη μου πριν. Το site είναι γενικά υψηλού επιπέδου με έξυπνες τοποθετήσεις και με φοβερό χιούμορ τις περισσότερες φορές. Κάποιοι ηλίθιοι απλά δεν έχουν θέση εδώ μέσα.
γαμω και τον μουαμετη σας που ελεγε κι ο καραισκακηςκαι ποιος σε εμπόδισε?
μετά πιάστε σειρά να πάτε κάνα ταξιδάκι στο Ιράν να πείτε και γαμώ τον Μωάμεθ σας!
θα κάνετε ωραία αναλ στην πορεία!
Κλασσικός φλωράκος μάγκας του pc..
Σε πηδηξε κανας παπας τυπε οταν ησουν μικρος και βγηκες τωρα κομπλεξικος,πουστης και βρωμιαρας γιος;Κοιτα τι μπορει να παθει ο ανθρωπος στα καλα καθουμενα.
Καλημέρα φίλε μου, υπάρχει ελευθερία σκέψης και λόγου αλλά στον βωμό της ελευθερίας αυτής κάποια πράγματα παρερμηνευονται Η λειτουργούν λανθασμένα σαν δούρειος ίππος για να θίξουν και να προσβάλλουν πρόσωπα, έθιμα, ιδανικά Και αξίες. Από εκεί και πέρα αυτά τα άτομα πιστεύω Ότι είναι σεβαστή η άποψη τους αλλά δεν αξίζουν περαιτέρω σχολιασμού.
Και λιγα είπε ο αναλχαντερ χτες,εγώ θα λεγα περισσότερα
Το θέμα δεν είναι η αγιοποίηση του Παΐσιου. Αυτό θα γινόταν για τους λόγους που αναφέρθηκαν νωρίτερα και μάλιστα μόλις σε 20 χρόνια από το θάνατό του! (πουλάει τρελά ο γέροντας)
Το θέμα είναι να βλέπεις θρησκόληπτους και ηθικολόγους στο bourdela.com οι οποίοι αν ζούσε ο γέροντας θα πήγαιναν να του φιλήσουν το χέρι και να πάρουν την ευλογία του.. αφού πρώτα θα είχαν επισκεφτεί το Μεταξουργείο και θα είχαν πηδήσει παρά φύση ότι γυναικόφερνε..
Μιλάμε για αρρωστημένες καταστάσεις :S
Το θέμα δεν είναι η αγιοποίηση του Παΐσιου. Αυτό θα γινόταν για τους λόγους που αναφέρθηκαν νωρίτερα και μάλιστα μόλις σε 20 χρόνια από το θάνατό του! (πουλάει τρελά ο γέροντας)
Το θέμα είναι να βλέπεις θρησκόληπτους και ηθικολόγους στο bourdela.com οι οποίοι αν ζούσε ο γέροντας θα πήγαιναν να του φιλήσουν το χέρι και να πάρουν την ευλογία του.. αφού πρώτα θα είχαν επισκεφτεί το Μεταξουργείο και θα είχαν πηδήσει παρά φύση ότι γυναικόφερνε..
Μιλάμε για αρρωστημένες καταστάσεις :S
πες του για τη Μαγδαληνή να τον ταπώσεις.δηλ αν κάποιος πάει σε μπουρδέλο αυτόματα πρέπει να αφορίζεται, να μην είναι πλέον χριστιανός, να μη μιλάει....να κρεμαστεί δημόσια μήπως???
Μεσαίωνας στο μυαλό κάποιων!
δηλ αν κάποιος πάει σε μπουρδέλο αυτόματα πρέπει να αφορίζεται, να μην είναι πλέον χριστιανός, να μη μιλάει....να κρεμαστεί δημόσια μήπως???
Μεσαίωνας στο μυαλό κάποιων!
Πήγαινε στην εκκλησία της γειτονιάς σου και πιάσε τον παπά και πες του είμαι ένας καλός χριστιανούλης που πορνεύω στα μπουρδελα, παίρνω επί χρήμασι γυναίκες από τον κώλο, απατώ τη γυναίκα μου κλπ κλπ κλπ και συνεχίζω να τα κάνω γιατί μου αρέσει...
Άμα δεν ξέρεις τι πιστεύεις και γιατί το πιστεύεις τότε τι συζητάμε ρε μεγάλε?