kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
αηδιαστικη μαλακια
μου ειχε παρει ενα τετοιο μια γκομενα στην γιορτη μου κ πηγα κ το αλλαξα κ πηρα κατι μονοχρωμα πουλοβερ
αηδιαστικη μαλακια
μου ειχε παρει ενα τετοιο μια γκομενα στην γιορτη μου κ πηγα κ το αλλαξα κ πηρα κατι μονοχρωμα πουλοβερ
αυτό το ιμότικον δεν σας θυμίζει φάση ζωγράφου μπροστά στον πίνακα που παίρνει τα μέτρα με το δάχτυλό του για το αντικείμενο που ζωγραφίζει?
ήταν λίγο αβραμιά το παραδέχομαι
Μιλησε μας για τα παιδικα σου χρονια. Οι υπολοιποι γυρινοι σε παιζανε;
Έχουμε μπερδέψει τον γνήσιο επιχειρηματία, με το λαμόγιο επιχειρηματία.
Αν κάποιος στήσει μια επιχείρηση με μεγάλο αριθμό προσωπικού, μεγάλους τζίρους, πολλές παρεμφερείς επιχειρήσεις να δουλεύουν παράλληλα και έχει ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΡΔΗ και να αποδίδει στο κράτος τους ανάλογους φόρους, τότε είναι ότι πιο υγιές υπάρχει.
Αν τώρα ο ίδιος, έχει κάνει καταπάτηση εδάφους, έχει αδήλωτους εργαζόμενους, μαγειρεύει τα βιβλία, στήνει καρτέλ, λαδώνει πολιτικούς για να ψηφίζουν νόμους υπέρ του, φοροδιαφεύγει και στο τέλος μπει σε κάνα άρθρο 99, έχοντας στείλει νωρίτερα εμβάσματα στην Ελβετία, με ποσά δεκαπλάσια από τα κέρδη που φυσιολογικά θα είχε, τότε αυτός ο επιχειρηματίας είναι παράσιτο και ζει εις βάρους του κοινωνικού συνόλου.
Η Ελλάδα είναι γεμάτη τέτοιους από την απελευθέρωση του 1821 και έπειτα...
Αυτή είναι η χώρα μας.
Και έχουν κάνει πολύ περισσότερες λαμογιές από αυτές που προανέφερα
Και δίπλα σ αυτούς έχουν φάει χρήμα και πολλά άλλα παράσιτα (πολιτικοί, δημοσιογράφοι, κλπ)
και κάτι ον τόπικ, η ελευθεροτεκτονάρα χρήστος γούδης έχει πει ότι βλέπει ως μόνη διέξοδο την βίαιη ανατροπή του καθεστώτος και περιμένει να έρθει από την ακροδεξιά, λέτε να ξέρει κάτι?
@whowho δεν αποφευγω το θεμα.... απλα συμφωνα με αυτα που σου λεει ο νωντας και η νατσοπαρεα... δεν θα κατσω να συμφωνησω αμα καποιος ειναι κομμουνιστης με δεξιες τσεπες και ακουει Χιο επισης δεν εμπιστευομαι οσους το παιζουν φιλανθρωποι εξωτερικα αμα δεν ξερω καν τι δουλεια κανουν μπορει η αλλη να αναλαμβανει φονους και βιασμους και να το παιζει σε μενα φιλανθρωπος χαχαχα .... εκει θα πεσει κοντρα και εποειδη καποιοι δεν αντεχουν το να μην ακουνε αυτα που θελουν σε βγαζουν με την μια μαλακα.... καλα κανουν βοηθεια τους εγω γελαω με ολα αυτα οπως βλεπεις το εχω και στο αβαταρ μου
σχετικα με το θεμα μας εσυ δεν θες την επενδυση στην Χαλκιδικη επειδη και καλα θα καταστρεψει το περιβαλλον ???? χαχαχα αμα πας σε μερικες θαλασσες θα δεις οντως τι σημαινει ελληνικος πολιτισμος !!! Και που βρισκονται τα τσιγαρα και οι καποτες και επιπλεουν... τους πειραξε μετα το δασος.... οταν οι τρομοκρατες καινε ολοκληρη την Ελλαδα ειναι καλα.... λενε για επενδυση με 5000 θεσεις εργασιας αμεσα... δεν γινεται να παραπονιομαστε οτι υπαρχει ανεργια και να μην αφηνουμε επενδυσεις ...
να τα βάζει στο μπολ ίσως?άντε να ξέρει να ανοίγει ένα σακουλάκι γαριδάκια
για κάτι περισσότερο δεν τον έχω ικανό
Και εν παση περιπτωση επειδη δεν ξερω 100% τι γινεται στην Χαλκιδικη(δεν ξερω την περιοχη να σου πω οτι λαθος τα λες πχ δεν προκειται να ξυρισουν τα δεντρα τους φτανει μια εκταση και οχι ολα) γαμησε το ..... στη τελικη μπορει να εχεις ενα δικιο σε αυτο ... αλλα πως θα βγαλεις λεφτα για πες μου... επενδυσεις δεν θες.... να πας στην αγροτια δεν θες... ενας τουρισμος εμεινε τον γαμανε οι ναυτιλιακες.... μονο οι αεροπορικες εμειναν....
πρεπει να αποφασισουμε επιτελους σε αυτη τη χωρα τι θελουμε
να τα βάζει στο μπολ ίσως?
τον μετέφεραν Κυριακή....Ηταν θεμα χρονου, λογικα θα συνεχισει απο ιντερνετ