Νέα

Στέφανος Χίος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LeonAth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
@whowho δεν αποφευγω το θεμα.... απλα συμφωνα με αυτα που σου λεει ο νωντας και η νατσοπαρεα... δεν θα κατσω να συμφωνησω αμα καποιος ειναι κομμουνιστης με δεξιες τσεπες και ακουει Χιο επισης δεν εμπιστευομαι οσους το παιζουν φιλανθρωποι εξωτερικα αμα δεν ξερω καν τι δουλεια κανουν μπορει η αλλη να αναλαμβανει φονους και βιασμους και να το παιζει σε μενα φιλανθρωπος χαχαχα  .... εκει θα πεσει κοντρα και εποειδη καποιοι δεν αντεχουν το να μην ακουνε αυτα που θελουν σε βγαζουν με την μια μαλακα.... καλα κανουν βοηθεια τους εγω γελαω με ολα αυτα οπως βλεπεις το εχω και στο αβαταρ μου  :P

σχετικα με το θεμα μας εσυ δεν θες την επενδυση στην Χαλκιδικη επειδη και καλα θα καταστρεψει το περιβαλλον ???? χαχαχα αμα πας σε μερικες θαλασσες θα δεις οντως τι σημαινει ελληνικος πολιτισμος !!! Και που βρισκονται τα τσιγαρα και οι καποτες και επιπλεουν... τους πειραξε μετα το δασος.... οταν οι τρομοκρατες καινε ολοκληρη την Ελλαδα ειναι καλα.... λενε για επενδυση με 5000 θεσεις εργασιας αμεσα... δεν γινεται να παραπονιομαστε οτι υπαρχει ανεργια και να μην αφηνουμε επενδυσεις ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και εν παση περιπτωση επειδη δεν ξερω 100% τι γινεται στην Χαλκιδικη(δεν ξερω την περιοχη να σου πω οτι λαθος τα λες πχ δεν προκειται να ξυρισουν τα δεντρα τους φτανει μια εκταση και οχι ολα) γαμησε το ..... στη τελικη μπορει να εχεις ενα δικιο σε αυτο ... αλλα πως θα βγαλεις λεφτα για πες μου... επενδυσεις δεν θες.... να πας στην αγροτια δεν θες... ενας τουρισμος εμεινε τον γαμανε οι ναυτιλιακες.... μονο οι αεροπορικες εμειναν....

πρεπει να αποφασισουμε επιτελους σε αυτη τη χωρα τι θελουμε

Επισκέπτης
αυτό το ιμότικον δεν σας θυμίζει φάση ζωγράφου μπροστά στον πίνακα που παίρνει τα μέτρα με το δάχτυλό του για το αντικείμενο που ζωγραφίζει? :thumbsup:
:idiot:
Μιλησε μας για τα παιδικα σου χρονια. Οι υπολοιποι γυρινοι σε παιζανε;

Επισκέπτης
Έχουμε μπερδέψει τον γνήσιο επιχειρηματία, με το λαμόγιο επιχειρηματία.
Αν κάποιος στήσει μια επιχείρηση με μεγάλο αριθμό προσωπικού, μεγάλους τζίρους, πολλές παρεμφερείς επιχειρήσεις να δουλεύουν παράλληλα και έχει ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΡΔΗ και να αποδίδει στο κράτος τους ανάλογους φόρους, τότε είναι ότι πιο υγιές υπάρχει.
Αν τώρα ο ίδιος, έχει κάνει καταπάτηση εδάφους, έχει αδήλωτους εργαζόμενους, μαγειρεύει τα βιβλία, στήνει καρτέλ, λαδώνει πολιτικούς για να ψηφίζουν νόμους υπέρ του, φοροδιαφεύγει και στο τέλος μπει σε κάνα άρθρο 99, έχοντας στείλει νωρίτερα εμβάσματα στην Ελβετία, με ποσά δεκαπλάσια από τα κέρδη που φυσιολογικά θα είχε, τότε αυτός ο επιχειρηματίας είναι παράσιτο και ζει εις βάρους του κοινωνικού συνόλου.
Η Ελλάδα είναι γεμάτη τέτοιους από την απελευθέρωση του 1821 και έπειτα...
Αυτή είναι η χώρα μας.
Και έχουν κάνει πολύ περισσότερες λαμογιές από αυτές που προανέφερα
Και δίπλα σ αυτούς έχουν φάει χρήμα και πολλά άλλα παράσιτα (πολιτικοί, δημοσιογράφοι, κλπ)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Έχουμε μπερδέψει τον γνήσιο επιχειρηματία, με το λαμόγιο επιχειρηματία.
Αν κάποιος στήσει μια επιχείρηση με μεγάλο αριθμό προσωπικού, μεγάλους τζίρους, πολλές παρεμφερείς επιχειρήσεις να δουλεύουν παράλληλα και έχει ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΡΔΗ και να αποδίδει στο κράτος τους ανάλογους φόρους, τότε είναι ότι πιο υγιές υπάρχει.
Αν τώρα ο ίδιος, έχει κάνει καταπάτηση εδάφους, έχει αδήλωτους εργαζόμενους, μαγειρεύει τα βιβλία, στήνει καρτέλ, λαδώνει πολιτικούς για να ψηφίζουν νόμους υπέρ του, φοροδιαφεύγει και στο τέλος μπει σε κάνα άρθρο 99, έχοντας στείλει νωρίτερα εμβάσματα στην Ελβετία, με ποσά δεκαπλάσια από τα κέρδη που φυσιολογικά θα είχε, τότε αυτός ο επιχειρηματίας είναι παράσιτο και ζει εις βάρους του κοινωνικού συνόλου.
Η Ελλάδα είναι γεμάτη τέτοιους από την απελευθέρωση του 1821 και έπειτα...
Αυτή είναι η χώρα μας.
Και έχουν κάνει πολύ περισσότερες λαμογιές από αυτές που προανέφερα
Και δίπλα σ αυτούς έχουν φάει χρήμα και πολλά άλλα παράσιτα (πολιτικοί, δημοσιογράφοι, κλπ)

κΑΛΑ δεν διαφωνουμε σε αυτο... για αυτο ειπα δεν φταινε μονο οι πολιτικοι. Και δεν εχω και λογο να υποστηριξω εγω τους λαμογιο επιχειρηματιες στα αρχιδια μου

αλλα το πρωτο σκελος που λες το υποστηριζω.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
και κάτι ον τόπικ, η ελευθεροτεκτονάρα χρήστος γούδης έχει πει ότι βλέπει ως μόνη διέξοδο την βίαιη ανατροπή του καθεστώτος και περιμένει να έρθει από την ακροδεξιά, λέτε να ξέρει κάτι? :sunglasses:

Επισκέπτης
και κάτι ον τόπικ, η ελευθεροτεκτονάρα χρήστος γούδης έχει πει ότι βλέπει ως μόνη διέξοδο την βίαιη ανατροπή του καθεστώτος και περιμένει να έρθει από την ακροδεξιά, λέτε να ξέρει κάτι? :sunglasses:

άντε να ξέρει να ανοίγει ένα σακουλάκι γαριδάκια
για κάτι περισσότερο δεν τον έχω ικανό

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Για τη Χαλκιδική δεν έχω δει πουθενά μελέτες. Πέρα από την ξεκάθαρη οικονομική ζημια. Ο επενδυτής δεν έφερε σχεδιασμό και μελέτες επιπτώσεων στο περιβάλλον και τη τοπική κοινωνία. Δε μιλάμε για γόπες στη παραλία, αλλά για κυάνιο στον υδροφόρο ορίζοντα. Και μόνο για το περιβάλλον υπάρχει μεγάλο θέμα. Και το πιο άσχημο είναι ότι όλοι αδιαφορούν, γιατί πολύ απλά δεν είναι στη δικιά τους γειτονιά. Όπως με τις χωματερές και τη διαχειριση των σκουπιδιών.

Η ανεργία αντιμετωπίζεται με 3 βασικούς τρόπους: την επιδότηση της εργασίας, τη δημιουργία νέων θέσεων σε υπάρχουσες αγορές και τη δημιουργία νέων αγορών. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να τα βάλουν κάτω και να δώσουν ευκαιρίες στους 2500,5000,10000 της Χαλκιδικης να βρούν άλλη απασχόληση.
Και τελείως ξερά να τα πάρουμε τα νούμερα, τα χρήματα που χάσαμε είναι για να τους βγει στη σύνταξη όλος ο νομός Χαλκιδικής από αύριο και δεκατρεις γενιές. Και με βαρβάτη σύνταξη...

Στα forum είμαστε όλοι ξένοι. Μην απολογείσαι στα ποστ σου. Και μη τα παίρνεις σοβαρά όλα.

@whowho δεν αποφευγω το θεμα.... απλα συμφωνα με αυτα που σου λεει ο νωντας και η νατσοπαρεα... δεν θα κατσω να συμφωνησω αμα καποιος ειναι κομμουνιστης με δεξιες τσεπες και ακουει Χιο επισης δεν εμπιστευομαι οσους το παιζουν φιλανθρωποι εξωτερικα αμα δεν ξερω καν τι δουλεια κανουν μπορει η αλλη να αναλαμβανει φονους και βιασμους και να το παιζει σε μενα φιλανθρωπος χαχαχα  .... εκει θα πεσει κοντρα και εποειδη καποιοι δεν αντεχουν το να μην ακουνε αυτα που θελουν σε βγαζουν με την μια μαλακα.... καλα κανουν βοηθεια τους εγω γελαω με ολα αυτα οπως βλεπεις το εχω και στο αβαταρ μου  :P

σχετικα με το θεμα μας εσυ δεν θες την επενδυση στην Χαλκιδικη επειδη και καλα θα καταστρεψει το περιβαλλον ???? χαχαχα αμα πας σε μερικες θαλασσες θα δεις οντως τι σημαινει ελληνικος πολιτισμος !!! Και που βρισκονται τα τσιγαρα και οι καποτες και επιπλεουν... τους πειραξε μετα το δασος.... οταν οι τρομοκρατες καινε ολοκληρη την Ελλαδα ειναι καλα.... λενε για επενδυση με 5000 θεσεις εργασιας αμεσα... δεν γινεται να παραπονιομαστε οτι υπαρχει ανεργια και να μην αφηνουμε επενδυσεις ...

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Το τι θέλουμε υποτίθεται το διαβάζουμε στις προγραμματικές δηλώσεις των κομμάτων πριν τις εκλογές, το ψηφίζουμε και το εκλέγουμε για να εφαρμοστεί. Αυτό υποτίθεται ψηφίζουμε. Θυμίσου το στις επόμενες. Και μην ανησυχείς, οι αγορές είναι μια χαρά, απλά βρήκαν ευκαιρία να βάλουν κάτω τον κόσμο.

Και εν παση περιπτωση επειδη δεν ξερω 100% τι γινεται στην Χαλκιδικη(δεν ξερω την περιοχη να σου πω οτι λαθος τα λες πχ δεν προκειται να ξυρισουν τα δεντρα τους φτανει μια εκταση και οχι ολα) γαμησε το ..... στη τελικη μπορει να εχεις ενα δικιο σε αυτο ... αλλα πως θα βγαλεις λεφτα για πες μου... επενδυσεις δεν θες.... να πας στην αγροτια δεν θες... ενας τουρισμος εμεινε τον γαμανε οι ναυτιλιακες.... μονο οι αεροπορικες εμειναν....

πρεπει να αποφασισουμε επιτελους σε αυτη τη χωρα τι θελουμε

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ηταν  θεμα χρονου, λογικα θα συνεχισει απο ιντερνετ