Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Οι δολοφονικές απόπειρες κατά γνωστών δημοσιογράφων κατά κανόνα συνοδεύονται από δραματικές πολιτικές εξελίξεις!
Οψόμεθα!
Οψόμεθα!
Με τόσους που έχει καντηλιάσει θα καταφέρει να βγάλει άκρη ποιος μπορεί να ήταν ο δολοφόνος; :S
Ναι.Ο ηθικός αυτουργός εννοείς;
Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη, σύντροφε.δειτε λοιπον τωρα ποιους χτυπαει ο κουλης και αναρωτηθειται
μηπως πρεπει να ειμαστε στο δρομο μεχρι να πεσουν
για τη πατριδα μας και την λαικη κυριαρχια
τι λε βρες αρχιμαλακα που ειμαι ψευτης
ας βγαλει η αστυνομια διαψευση
δειτε λοιπον τωρα [size=20pt]ποιους χτυπαει ο κουλης[/size] και αναρωτηθειται
βαση οτι υπαρχει ειδικη υπηρεσια για προστασια προσωπον που ειναι 7.000 και ολοι ειναι σε ατομα που δεν τα χρειαζονται αφου ολοι σχεσον ειναι τσιρακια του συστηματος
"Τα υποκειμενικά κριτήρια (για παράδειγμα ένας δημοσιογράφος ή ένας επιχειρηματίας που δηλώνει ότι απειλείται) υπόκεινται στην κρίση ειδικής επιτροπής της ΕΛ.ΑΣ. που κρίνει το μέλλον των αιτημάτων τους. Η επιτροπή καταρτίζει «Έκθεση Εκτίμησης Κινδύνου» και συνεκτιμά τα κριτήρια ¨
δηλαδη η επιτροπη που υποκειται στην αστυνομια του ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΟΥ χρυσοχοειδη
συνεδριασε οταν ειχε κανει αιτημα ο χιος
και ειπε οτι "οχι δεν κινδυνευει"
και τον πυροβολσανε
και η πουτανα ακομα δεν εχει κανει καν δηλωση ο ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΟΣ
τι λε βρες αρχιμαλακα που ειμαι ψευτης
ας βγαλει η αστυνομια διαψευση
εχεις δικιο.Άσε μας ρε μεγάλε και συ που θα κάθεται η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ να ασχολείται με τον κάθε ψυχάκια που τα βάζει με όλους και όλα.
Κανένας εισαγγελέας ή έστω διαχειριστής διαβάζει τώρα το μπου;
εχεις δικιο.
καλυτερα να φυλανε τους βουλευτες μη χασουμε καναν λεβεντη πατριωτη..
Καταρχάς πάρε την αναφορά σου διότι από κουραδόμαγκες του πληκτρολογίου έχει πήξει το σύμπαν. Να μιλάς καλύερα γιατί δεν είσαι σπίτι σου να μιλάς όπως σε έμαθε ο πατέρας σου κι η μάνα σου. Έξω υπάρχει πολιτισμένος κόσμος.
Hasta la vista ΨΕΥΤΗ.
εχεις δικιο.
καλυτερα να φυλανε τους βουλευτες μη χασουμε καναν λεβεντη πατριωτη..
Kυρια κυρια με εβρισε
ποσο μπουλης εισαι ρε τρομπα?
cuckolder beta male
σορρυ αλλα δεν τα παω καθολου καλα με αυτη τη φρασηΟ βουλευτής, μας αρέσει δε μας αρέσει, είναι ο "εκλεκτός" των πολιτών, δε φυλάνε καν το πρόσωπο, την ιδιότητα φυλάνε.
Αν αρχίσουμε να συγκρίνουμε τη θέση του βουλευτή με τον κάθε τελειωμένο, ας το λουκετιάσουμε το μαγαζί.
Ο βουλευτής, μας αρέσει δε μας αρέσει, είναι ο "εκλεκτός" των πολιτών, δε φυλάνε καν το πρόσωπο, την ιδιότητα φυλάνε.
Ναι, γιατί αφού οι γονείς σου δεν σε έμαθαν να μιλάς σαν άνθρωπος αλλά σαν αληταράς χαμίνι, καλό είναι να αρχίζεις να καταλαβαίνεις σιγά σιγά ότι έξω δεν είναι έτσι. Που το ξέρεις δηλαδή, είμαι σίγουρος, κι όταν είσαι έξω είσαι κότα τρίλειρη. Μιλάμε για ΣΙΓΟΥΡΑ πράγματα, μπαίνω στο νετ από το 1993 κι έχω δει χιλιάδες κουραδομαγκες σαν εσένα
Αν φας ένα Mute εδώ θα στεναχωρηθείς πάρα πολύ μιας και δεν φαίνεται να έχεις να κάνεις και κάτι άλλο. Οπότε, γι' αυτό έκανα αναφορά
Οτι πεις χλαπατσα
Aυτό φιλαράκι είναι η "δικαιολογία" που λένε οι ίδιοι. Εγώ δεν το αγοράζω αυτό, είναι μούφα για μένα. Όσο κινδυνεύει ένας πολιτικός να τον φάνε τόσο κινδυνεύει κι ένας πλούσιος και προβεβλημένος ιδιώτης... ο οποίος φροντίζει για την φύλαξή του.
Αυτό πιστεύω εγώ. Ότι κι ο πολιτικός πρέπει να φροντίσει για την δική του.