alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Γύρω στις 400 μηνυσεις εχειΠλάκα πλάκα,από πόσους συνολικά παίζει να έχει φάει μηνύσεις?
Γύρω στις 400 μηνυσεις εχειΠλάκα πλάκα,από πόσους συνολικά παίζει να έχει φάει μηνύσεις?
Γύρω στις 400 μηνυσεις εχει
εγω καθε μερα οταν βγαινω απο το σπιτι μου παρακαλαω να μην μου την εχουνε στημενη
Βρε Αλβανε αναλφαβητε εσυ δεν ξέρεις τι σου γίνεται!η υποθεση βρωμαει παρακρατος
οπως το σκηνικο με το γκολια
επειδη εχω ασχοληθει δημοσιογραφικα με την υποθεση ξερω πολλα και φυσικα δεν υπαρχει καμια τρομοκρατικη οργανωση σεχτα επαναστατων
επειδη τα ξερω καλα τα πραματα απο τον χωρο κανενας αριστερος αναρχικος δεν πιστευει οτι υπηρξε ποτε οργανωση με το ονομα σεχτα
ξερω πολλα οπως για μεγαλοδημοσιογραφο που εκτελουσε συμβολαια θανατου υποψιαζομαι μαλιστα ποιος μπορει να ειναι
αυτη τη στιγμη εχω χεστει πανω μου
το παρακρατος της δεξιας με τους βαθυς μηχανισμους του ειναι πολυ υποπτο
θα λετε μακαρι να ειχαμε τους αχρηστους του συριζα
και επειδη θελω να τα λεω εξω απο τα δοντια και ξερω πραματα και καταστασεις
ο συριζα δεν προχορησε ποτε στο να ελεγξει το βαθυ πρακρατος της δεξιας επειδη δεν μπορουσε ηταν δυσκολο
ολα και ολα εγω αυτη τη στιγμη πιστευω οτι ζουμε σ ενα απο τα πιο επικυνδυνα κρατοι
κανω το σταυρο μου να μην μας ξημερωσει τιποτα αλλο
ειλικρινα καθ μερα θα λεμε οτι με συριζα ειμασταν καλυτερα
θελω να πω οτι ο συριζα ποτε δεν πειραξει ουτε το στεφανο χιο ουτε το τραγκα
αυτο το παρακρατος που εχει στηθει μ φοβιζει
εγω καθε μερα οταν βγαινω απο το σπιτι μου παρακαλαω να μην μου την εχουνε στημενη
ολα ειναι πιθανα εδω που ζουμε
ολα ειναι πιθανα εδω που ζουμε
Μπορει να εκλεψε απο κανενα 10χρονο την τυροπιταΒρε Αλβανε αναλφαβητε εσυ δεν ξέρεις τι σου γίνεται!
Οι μόνοι που μπορεί να σου την έχουν στημένη, είναι τα παιδιά της γειτονιάς για να σε γιαουρτωσουν
Τύπε εχω πληροφοριεςα και κατι αλλο ο χιος ειχε στο σαιτ απο τις 9 ιουλιου θεμα για να βγει το ονομα του παιδεραστη υπουργου
βρωμαειι σαπιλα
η υποθεση βρωμαει παρακρατος
Αν ήταν κανένας άλλος, τώρα θα ετοίμαζαν απεργία σε όλα τα μέσα και πορεία στο κέντρο της Αθήνας.
Τύπε εχω πληροφοριες
Το δεξιο παρακρατος σε ψαχνει
Προσεχε
Ειχε αδεια οπλοφοριας αλλά του την πηραν πισω οταν πυροβολησε εναν δικαστικο επιμελητη που πηγε να του κοινοποιησει ενα εγγραφοΘα πάρει άδεια οπλοφορίας;
ή δεν ... συντρέχουν λόγοι να θεωρηθεί ότι κινδυνεύει ;;;
Ρε σοβαρευτειτε
Ποιος ασχολειται με τον Χιο?
Μπας και φέσωσε κανεναν τοκογλυφο?
Ρε σοβαρευτειτε
Ποιος ασχολειται με τον Χιο?
Μπας και φέσωσε κανεναν τοκογλυφο?
Προφανως πηγε να εκβιασει το λαθος ατομομπα ... ο Χιος με μικροεκβιασμους βγαζει οτι βγαζει. Κοιμαται με "πηγη" και οτι μαθαινει ολο και κατι τσιμπολογαει
εξ ου και το προφιλ τρελου που καλλιεργει, πλερω γιατι ειμαι αστατος κλπ
Στον Χιο εχει κάνει μεγαλη χαρη η Πολιτεια που δεν του εχει κλεισει την σαβουροφυλλαδα του και δεν τον εχει κλεισει στο τρελαδικοΣτον χιο που τον απειλουνε συνεχεια ο κλεφοπασοκος χρυσοχοειδης δεν εβαλε αστυνομικο να τον προστατευει οπως ειχε υποχρεωση
αλλου βαζει 2-2 η γαμιολα
Στον χιο που τον απειλουνε συνεχεια ο κλεφοπασοκος χρυσοχοειδης δεν εβαλε αστυνομικο να τον προστατευει οπως ειχε υποχρεωση
αλλου βαζει 2-2 η γαμιολα
Ο Κουλης χτυπησε τον Χιο. Μαλιστα.και μονο που η νδ δεν καταδικαζει το γεγονος και καθονται και τον κοροιδευουν δειχνει τη σαπιλα της κολομβιας των βαλκανιων που ζουμε
ενα τεραστιο μπουρδελο εκανε την ελλαδα ο τρισκαταρατος κουλης με μμε που τα ελεγχει μεγαλοεφοπλιστης που τους κανει χατηρια
την ελλαδα αυτη τη στιγμη την κυβερναει βαθυ πρακρατος και νταβατζηδες
αν εσεις ειστε ευχαριστημενοι με ολα αυτα να μου το πειτε
εσεις που δεν ειστε αριστεροι και δεν ψηφιζετε νδ ξερω οτι στο δημοψηφισμα το 2015 ψηφισατε οχι
αληθεια δεν λεω??
γιατι τοτε ρε μαγκες υπηρχε μια κυβερνηση που δεν προσκυνησε και ηθελε να παλεψει για τη χωρα ασχετα πως κατεληξε
παραδεχτειτε εσεις δεξιοι που δεν ψηφιζετε νδ οτι τον τραγκα ο συριζα δεν τον πειραξε
δειτε λοιπον τωρα ποιους χτυπαει ο κουλης και αναρωτηθειται
μηπως πρεπει να ειμαστε στο δρομο μεχρι να πεσουν
για τη πατριδα μας και την λαικη κυριαρχια