Νέα

Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε 2 γυναίκες στην Κηφισιά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimy.m.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 241
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.059
Πόντοι
41.129
ρε αγόρι μπήκα για λίγο για να ξεφύγω και με βάζεις να γράφω ελεγείες...
οκ
αν είναι βρέφος θα το θηλάζεις? όχι
μέχρι τα 3-4 νομίζεις ότι μπορείς να το ηρεμείς στην αγκαλιά σου όπως η μητέρα? νομίζεις...
έχεις την υπομονή μιας μητέρας? με την καμία...
ειδικά αν είναι κορίτσι θα τα βγάλεις εύκολα πέρα ειδικά στην εφηβεία? ας γελάσω...

και άλλα πολλά...

:2funny: :2funny: κουταμαρες λες τυπε...  πες και τα αλλα πολλα να γελασουμε περισσοτερο

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
δες πιο πάνω...εξήγησα...

Τα ειδα. Και φυσικα δεν εξηγησες τιποτα. Στερεοτυπα αναμασησες που μαλιστα καταρριπτονται και πανευκολα απο την εμπειρια. Και ξαναλεω το ατομο και η προσωπικοτητα παιζουν ρολο. Οχι αν ειναι μητερα η πατερας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μια χαρα γινονται ολα αυτα που λες απο τον πατερα, σε πολλες περιπτωσεις μπορει και καλυτερα απο τον πατερα. Απο τον ανθρωπο εξαρταται βασικα, και οχι απο το αν ειναι ο πατερας η η μητερα.
Εκτος απο το θηλασμο.
Οχι τύπε δεν ειναι ετσι

Αλλος ειναι ο ρολος της μητερας και αλλος του πατερα

Ειδικα σε πολυ μικρες ηλικιες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τα ειδα. Και φυσικα δεν εξηγησες τιποτα. Στερεοτυπα αναμασησες που μαλιστα καταρριπτονται και πανευκολα απο την εμπειρια. Και ξαναλεω το ατομο και η προσωπικοτητα παιζουν ρολο. Οχι αν ειναι μητερα η πατερας.
Δεν καταρριπτονται καθολου, εχει απολυτο δικιο

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Μια χαρα τα λεει

Εχεις μεγαλωσει βρεφος και μιλας?

Καποιοι που ξερουν μπορουν να μιλανε? Εκτος αν εσεις που υποστηριζεται a priori οτι η μητερα τα κανει ολα αυτα καλυτερα, εχετε εγκυρα διατυπωμενες επιστημονικες αποψεις περι αυτου. Εκει πασο.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Οχι τύπε δεν ειναι ετσι

Αλλος ειναι ο ρολος της μητερας και αλλος του πατερα

Ειδικα σε πολυ μικρες ηλικιες

Ρε τυπε το "δεν ειναι ετσι" που βασιζεται? Επιστημονικα εγκυρα επιχειρηματα και μελετες υπαρχουν? Θα μας τρελανετε?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.059
Πόντοι
41.129
Ρε τυπε το "δεν ειναι ετσι" που βασιζεται? Επιστημονικα εγκυρα επιχειρηματα και μελετες υπαρχουν? Θα μας τρελανετε?

βασιζεται στο "επειδη το λεω εγω εχω δικιο, εγω τα ξερω ολα εσεις τιποτα γατακια  :effemine: "

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Δεν θα συζητησουμε περαιτερω το θεμα, ειναι συζητηση σαν αυτη για το αν η Γη ειναι επιπεδη

Τελειωσαμε, συνεχιστε

Οχι. Το οτι η Γη ειναι σφαιρικη ειναι επιστημονικα τεκμηριωμενο. Το οτι παντα η μητερα εινια καταλληλοτερη να μεγαλωσει τεκνο που δε θελει θηλασμο πως τεκμηριωνεται? Μια απλη ερωτηση καναμε.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
βασιζεται στο "επειδη το λεω εγω εχω δικιο, εγω τα ξερω ολα εσεις τιποτα γατακια  :effemine: "

Τον αλεξ στα νομικα θεματα του βγαζω το καπελο. Εδω ομως το θεμα δεν ειναι νομικο, ειναι μια κοινωνικη προκαταληψη και στεροτυπο.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.277
Πόντοι
1.056
Δεν έχω κάποια έγκυρη επιστημονική μελέτη, αλλά το γεγονός ότι η συντριπτική (αν όχι η σχεδόν απόλυτη) πλειοψηφία των νηπιαγωγών και βρεφονηπιοκομων είναι γυναίκες, δεν είναι τυχαίο. Όπως επίσης το ότι πολλά κοριτσάκια παίζουν με τις κούκλες τους παριστάνοντας τις μανουλες, ενώ τα αγοράκια ασχολούνται με στρατιωτάκια και αυτοκινητάκια. Κάθε φύλο έχει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όσο και αν λένε κάποιοι ότι είμαστε ίσα και όμοια. Έτσι είναι η "Βιολογία".

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Δεν έχω κάποια έγκυρη επιστημονική μελέτη, αλλά το γεγονός ότι η συντριπτική (αν όχι η σχεδόν απόλυτη) πλειοψηφία των νηπιαγωγών και βρεφονηπιοκομων είναι γυναίκες, δεν είναι τυχαίο. Όπως επίσης το ότι πολλά κοριτσάκια παίζουν με τις κούκλες τους παριστάνοντας τις μανουλες, ενώ τα αγοράκια ασχολούνται με στρατιωτάκια και αυτοκινητάκια. Κάθε φύλο έχει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όσο και αν λένε κάποιοι ότι είμαστε ίσα και όμοια. Έτσι είναι η "Βιολογία".

Αυτο δεν ειναι κοινωνικη προκαταληψη και στερεοτυπο? Οτι το φυλο αποκλειστικα, διχως να λαμβανουμε υποψη αλλους παραγοντες, καθοριζει την ικανοτητα ανατροφης τεκνου?
Η βιολογια καθοριζει συγκεκριμενα πραγματα, αναπαραγωγη, θηλασμο , κυηση.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.059
Πόντοι
41.129

μαλιστα....  μου ελυσες την απορια γιατι στα σουπερ μαρκετ οι ταμιες ειναι παντα γυναικες  :hi:

οπως και στα συνεργεια καθαρισμου των πολυκατοικιων γιατι υπαρχουν παντα γυναικες...  :hi:

πολυ ρατσιστικο το σχολιο σου  :jerking:

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.277
Πόντοι
1.056
Αυτο δεν ειναι κοινωνικη προκαταληψη και στερεοτυπο? Οτι το φυλο αποκλειστικα, διχως να λαμβανουμε υποψη αλλους παραγοντες, καθοριζει την ικανοτητα ανατροφης τεκνου?
Η βιολογια καθοριζει συγκεκριμενα πραγματα, αναπαραγωγη, θηλασμο , κυηση.
Συμφωνώ ότι στο επάγγελμα νηπιαγωγού/βρεφονηπιοκομου υπάρχει προκατάληψη. Στο άλλο παράδειγμα όμως που ανέφερα, τα παιδιά δεν έχουν ακόμα προκαταλήψεις, τα καθοδηγεί το ένστικτο, η φύση τους.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.059
Πόντοι
41.129
Συμφωνώ ότι στο επάγγελμα νηπιαγωγού/βρεφονηπιοκομου υπάρχει προκατάληψη. Στο άλλο παράδειγμα όμως που ανέφερα, τα παιδιά δεν έχουν ακόμα προκαταλήψεις, τα καθοδηγεί το ένστικτο, η φύση τους.

τα καθοδηγει που ?? τυπε

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.059
Πόντοι
41.129
αλλά το γεγονός ότι η συντριπτική (αν όχι η σχεδόν απόλυτη) πλειοψηφία των νηπιαγωγών και βρεφονηπιοκομων είναι γυναίκες, δεν είναι τυχαίο.

Συμφωνώ ότι στο επάγγελμα νηπιαγωγού/βρεφονηπιοκομου υπάρχει προκατάληψη.

τι συμπερασμα βγαινει απο αυτα τα ποστ  :think: :think:

για κανε μας ενα ρεζουμε..

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216

Μα τα παιδια δεν ξερω αν εχουν πουθενα καταγεγραμενες προτιμησεις οτι ντε και καλα θελουν μητερα. Εκτος απο τα βρεφη , ενστικτωδως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom