Νέα

Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε 2 γυναίκες στην Κηφισιά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimy.m.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 241
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Φτιαξε κανα φαι της προκοπης να φας και αντε λιγακι στον ηλιο να φτιαξεις d, θα σου χρειαστει.

Εγώ χρειάζομαι πολλά, εσύ που τα 'χεις όλα και δηλώνεις κορεσμένος μέχρι σκασμού πρόσεχε μη χάσεις κάτι.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
854
Πόντοι
96
μονο ο αντρας πληρωνει διατροφη στη γυναικα τυπε για να περναει καλα αυτη κυριως και οχι επειδη εχει αναγκη το παιδι 500ε το μηνα

ο γαμος εχει γινει μια κερδοφορα επιχειρηση πλεον για τις ελληνιδες... σε χωριζουν και τους σκας μηνιατικο μετα..

Φίλε πολύ σωστά. :-

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.236
Πόντοι
5.595
Ρε μαγκες τι θα γινει; Μπατσος ο φονιας στην Κηφισια, μπατσος και ο φονιας στους Αγιους Αναργυρους, που σκοτωσε γυναικα και παιδια, μπατσος και ο Κορκωνεας. Μηπως πρεπει να κλεισουμε τα συνορα να μην ερχονται αλλοι Μπατσοι στη χωρα μας ή εστω να τους μαντρωσουμε σε ενα στρατοπεδο συγκεντρωσης; Αυτη η φυλη των Μπατσων εχει στο dna της το εγκλημα , οπως φαινεται απο την ειδησεογραφια. Σωστα;

Οποιος θελει να τους υπερασπιστει θα του πω : αμα αγαπας τους Μπατσους να τους παρεις σπιτι σου!

Ωραιο το σκεπτικο μου; τι λετε; δεν πιστευω να ειμαι παραλογος ε;

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Ρε μαγκες τι θα γινει; Μπατσος ο φονιας στην Κηφισια, μπατσος και ο φονιας στους Αγιους Αναργυρους, που σκοτωσε γυναικα και παιδια, μπατσος και ο Κορκωνεας. Μηπως πρεπει να κλεισουμε τα συνορα να μην ερχονται αλλοι Μπατσοι στη χωρα μας ή εστω να τους μαντρωσουμε σε ενα στρατοπεδο συγκεντρωσης; Αυτη η φυλη των Μπατσων εχει στο dna της το εγκλημα , οπως φαινεται απο την ειδησεογραφια. Σωστα;

Οποιος θελει να τους υπερασπιστει θα του πω : αμα αγαπας τους Μπατσους να τους παρεις σπιτι σου!

Όχι, δεν είσαι παράλογος. Εγώ μια φορά θα ήθελα να προσθέσω στο σκεπτικό σου και τους λαθροπατριώτες.

Δηλαδή όλους εκείνους που μισούν την κοινωνία επειδή δίνει τα ίδια δικαιώματα ή έστω φροντίζει με ανθρώπινο τρόπο τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Κι έτσι ο μόνος τρόπος που έχουν για να εκφράσουν το μίσος τους για την ιδέα της φυσικής ισότητας μεταξύ των ανθρώπων, είναι να επινοήσουν μια πατρίδα εκ διαμέτρου αντίθετη προς την ιδέα της αλληλεγγύης και της φιλοξενίας.

Εσύ θα έπαιρνες στο σπίτι σου τέτοια υποκείμενα;
Εγώ πάντως όχι...

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Αφηστε τις μαλακιες για τους αστυνομικους ρε.

Οταν γινει κατι και σας τρεχουν τα σκατα απο τα παντελονια, την αστυνομια καλειτε στο τηλεφωνο.

Ανθρωποι ειναι και αυτοι και κανουν αυτα που κανουν, μη τσουβαλιαζετε την αστυνομια.

Φτασατε να πιανετε στο στομα σας και την αστυνομια, τραβατε σε αλλο κρατος αν δεν γουσταρετε.

Η Ελληνικη αστυνομια ειναι απο τις καλυτερες στο κοσμο.

Ειδικα τα παιδια που ειναι στους δρομους δινουν μαχη καθημερινα για να ειστε εσεις ασφαλεις πισω απο τις οθονες που γραφετε τις παπαριες σας.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Η αλήθεια είναι στη μέση ρε παιδιά. Καλοί αστυνομικοί υπάρχουν , όπως και λαλημένοι. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα επαγγέλματα. Απλά έχουν άμεση πρόσβαση σε όπλο , όπως πχ μια καριόλα  γιατρίνα που την έχεις κερατώσει και θα πάρει το νυστέρι να στον κόψει στον ύπνο σου ,αυτοί παίρνουν το υπηρεσιακό τους περίστροφο και κάνουν τη μαλακία.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Οχι παραλογος, απλως συναισθηματικα ανηλικος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Όχι, δεν είσαι παράλογος. Εγώ μια φορά θα ήθελα να προσθέσω στο σκεπτικό σου και τους λαθροπατριώτες.

Δηλαδή όλους εκείνους που μισούν την κοινωνία επειδή δίνει τα ίδια δικαιώματα ή έστω φροντίζει με ανθρώπινο τρόπο τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Κι έτσι ο μόνος τρόπος που έχουν για να εκφράσουν το μίσος τους για την ιδέα της φυσικής ισότητας μεταξύ των ανθρώπων, είναι να επινοήσουν μια πατρίδα εκ διαμέτρου αντίθετη προς την ιδέα της αλληλεγγύης και της φιλοξενίας.

Εσύ θα έπαιρνες στο σπίτι σου τέτοια υποκείμενα;
Εγώ πάντως όχι...
Λαθροπατριωτες και μπατσους μην παρεις σπιτι σου τύπε

Υποθετω εχεις ηδη παρει λαθρομεταναστες οπότε δεν μενει χωρος

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Λαθροπατριωτες και μπατσους μην παρεις σπιτι σου τύπε

Υποθετω εχεις ηδη παρει λαθρομεταναστες οπότε δεν μενει χωρος

Αστυνομικό μπορεί και να πάρω, γειτονεύω με έναν τέτοιο.
Μπάτσο και λαθροπατριώτη όμως όχι.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Είδες που άρχισες να καταλαβαίνεις τη διαφορά;
Στοιχηματίζω ότι θα έχεις διαβάσει και Κωνσταντίνο Τσουκαλά!
βρε ενα μουσουλμανο γκομενο καημενη να ξεχαρμανιασεις!
ολη μερα εδω μας γραφεις μαλακιες!
βγες απο τη ρημαδα την ντουλαπα σου και ξεφτιλισου
φορας και καλα το μανδυα του ανθρωπιστη,ενω απο κατω κρυβεται στρινγκακι για περιτετμημενους μονο

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
βρε ενα μουσουλμανο γκομενο καημενη να ξεχαρμανιασεις!
ολη μερα εδω μας γραφεις μαλακιες!
βγες απο τη ρημαδα την ντουλαπα σου και ξεφτιλισου
φορας και καλα το μανδυα του ανθρωπιστη,ενω απο κατω κρυβεται στρινγκακι για περιτετμημενους μονο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Νομίζω πως πολιτικοποιήθηκε ένα τραγικό γεγονός, άσχετο με δεξιά, αριστερά κλπ.

Με τον "εγκλεισμό" θα δούμε κι άλλα περιστατικά που κάποιος "ζορισμένος" χάνει τον έλεγχο και κάνει κάτι που δε θα έκανε υπό άλλες συνθήκες. Καμιά δικαιολογία για τη δολοφονία (αιτιολογίες μπορεί να υπάρχουν άπειρες, αλλά άσχετο).

Μακάρι να κάνω λάθος.

Τώρα όσον αφορά τη διατροφή, ο νόμος σαφώς και είναι λάθος, δίνοντας τη δυνατότητα σε επιτήδειες να ξεζουμίζουν  τους πρώην τους.

Και όσον αφορά την εισαγόμενη πλέμπα/εγκληματικότητα (τα λάθρο δλδ) οι συμπαθούντες/αλληλέγγυοι/λοιπές αδελφές/κλπ να την/τα/τους πάρουν σπίτι τους, να την/τα/τους ταΐζουν και είναι υπεύθυνοι για ότι κάνουν (ΑΝ έχουν τα νόμιμα έγγραφα και νόμιμη άδεια παραμονής φυσικά). Έχουμε ως χώρα αρκετά προβλήματα ήδη και αρκετά έξοδα. ΔΕΝ χρειαζόμαστε και εισαγόμενα.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
καρεκλα, υψηλη ταση κ αμε στο διαλο βλαμμενε...
το σωστο κ το δικαιο αυτο ειναι , τ αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Για τη διατροφή, εαν ο αντρας συμφωνει να αναλαβει την επιμέλεια η γυναικα, οκ να πληρωνει. Εαν δε συμφωνει και το δικαστηριο δίνει τα παιδια στη γυναικα, τοτε με ποια λογική απαιτειται αυτός να καταβάλει τα έξοδα; Εαν η γυναίκα δεν ειναι σε θέση, το δικαστήριο γιατι της δινει την επιμέλεια;

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216

Διοτι οι μπατσοι ξέρεις παιζει και να χρειαζονται σε μια κοινωνια. Οι λαθρεποικοι παλι, μπορουσαν μια χαρα να μεινουν στη χωρα τους να σφαζουν και να ρημαζουν. Δε θα έλειπαν απο καποιον αν δεν ερχοντουσαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom