Νέα

Στέφανος Χίος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LeonAth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
1. Ναι το mall ειναι επενδυση. Το οφελος ειναι οτι αυτη τη στιγμη απασχολουνται 2500 ατομα. Δινει εργασια σε αρκετο κοσμο... εμενα αυτο μου αρκει.

αν δεν υπήρχε το mall ο ίδιος αριθμός υπαλλήλων θα απασχολούταν στις τοπικές αγορές ή στα μαγαζιά του κέντρου της πόλης αφού το καταναλωτικό κοινό που συγκεντρώνει σήμερα το mall θα μοιραζόταν σε αυτά

η σημαντική διαφορά είναι ότι σε αυτήν την περίπτωση δεν θα πλούτιζε ο εξής ένας
                              :shit:
spiro-latsis.jpg

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλως τον μιστερ μπουρδελιαρη μας ....  :P

κοιτα Νωντα δεν εχουμε ολοι τοσο σοβαρα ενδιαφεροντα οπως εσυ στη ζωη σου
αλλα νταξει μας κανουν υπομονη σιγα σιγα

Επισκέπτης
αν δεν υπήρχε το mall ο ίδιος αριθμός υπαλλήλων θα απασχολούταν στις τοπικές αγορές ή στα μαγαζιά του κέντρου της πόλης αφού το καταναλωτικό κοινό που συγκεντρώνει σήμερα το mall θα μοιραζόταν σε αυτά

η σημαντική διαφορά είναι ότι σε αυτήν την περίπτωση δεν θα πλούτιζε ο εξής ένας
spiro-latsis.jpg
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

spiro-latsis.jpg

Πωπω ρε παιδια αυτα να μην ειχατε τα πλουτιζει ενας και πλουτιζουν δυο εσυ γιατι να πλουτισεις αυτη τη στιγμη? για πες μου... αυτος μπορει να δουλευει 15 ωρες την ημερα ενω εσυ 3-4 .... για ποιο λογο να παρετε το ιδιο μεριδιο?

Ναι καλα... εδω τα τοπικα μαγαζακια με το ζορι εχουν 1-2 υπαλληλους να τους πληρωνουν σιγα μην εφταναν 2500 ατομα....

στο μολ δε πα να δεις 4-5 μαγαζακια και τελος οπως εχει το εμπορικο της Νεας Ιωνιας για παραδειγμα.... στο μολ εχεις πολλεεεεεες περισσοτερες επιλογες....

Παιδια αν το καλοσκεφτειτε ο καπιταλισμος για μενα ειναι το πιο δικαιο συστημα αν εισαι δραστηριος και ικανος και ταυτοχρονα οκ το πιο αδικο αν εισαι τεμπελης και αδυναμος αλλα κανεις δεν ειθναι αδυναμος σε αυτη τη ζωη . Υπαρχουν ανθρωποι που το παιζουν αδυναμοι πχ οι δημοσιοι... απλα εχουν βολευτει στην μονιμοτητα. Σιγα μην ειναι αδυναμοι

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Καλως τον μιστερ μπουρδελιαρη μας ....  :P

κοιτα Νωντα δεν εχουμε ολοι τοσο σοβαρα ενδιαφεροντα οπως εσυ στη ζωη σου
αλλα νταξει μας κανουν υπομονη σιγα σιγα

δεν ειναι ο νωντας το σκατομουτρο βρε μαλακα

ο νωντας τωρα ειναι στον τριτο υπνο κ ξεκουραζει τις αρχιδαρες του

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σαν να λες οτι αντι να πλουτισει ο Jobs ας μοιραζοντουσαν την ιδεα ΤΟΥ αλλα 10-20 ατομα.... οχι αυτο δεν ειναι δικαιο... γιατι ο Jobs ειδε κατι που αλλοι δεν εβλεπαν.... ηταν ικανοτερος τελος. Αλλα ειναι αυτο που λεω... στην ελλαδα οι μισοι ειναι κομμουνιστες με ονειρο το δημοσιο και μισθο 2000 ευρω... αυτα δειχνουν τα σκανδαλα καθημερινα.

Ε ετσι πως να πας μπροστα αν εισαι κηφηνας .... χαχαχα ο αλλος εκλεισε συγκοινωνιες για τα κεκτημενα πωπω ποσο ωραια τον αδειασε η κυβερνηση τον απλυτο τον εφτιαξε μια χαρα. Μακαρι να επεσε ο μισθος του 2000 ευρω κατω.... 80% μειωση ρε μνι. Μαρμαρα μου θες και 2000-3000 ευρω μισθο το μηνα. Να πας να εξαγαγεις λαδακι στην κΙΝΑ να παιρνεις τοσα με την αξια σου.

Επισκέπτης

spiro-latsis.jpg

Η αντιτρομοκρατικη προσπαθει να καταλαβει τον υποπτο ρολο ενος πρασινου βατραχου
στο χωρο του παρκινγκ δυο ωρες πριν το χτυπημα στο Mall.

Που ησουνα και με ποιον εκεινη τη μερα βατραχοτσε;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
βρε δε πα να γαμηθει  ο νωντας....

και ο καθε νωντας  :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
:think:

Πωπω ρε παιδια αυτα να μην ειχατε τα πλουτιζει ενας και πλουτιζουν δυο εσυ γιατι να πλουτισεις αυτη τη στιγμη? για πες μου... αυτος μπορει να δουλευει 15 ωρες την ημερα ενω εσυ 3-4 .... για ποιο λογο να παρετε το ιδιο μεριδιο?

Ναι καλα... εδω τα τοπικα μαγαζακια με το ζορι εχουν 1-2 υπαλληλους να τους πληρωνουν σιγα μην εφταναν 2500 ατομα....

στο μολ δε πα να δεις 4-5 μαγαζακια και τελος οπως εχει το εμπορικο της Νεας Ιωνιας για παραδειγμα.... στο μολ εχεις πολλεεεεεες περισσοτερες επιλογες....

Παιδια αν το καλοσκεφτειτε ο καπιταλισμος για μενα ειναι το πιο δικαιο συστημα αν εισαι δραστηριος και ικανος και ταυτοχρονα οκ το πιο αδικο αν εισαι τεμπελης και αδυναμος αλλα κανεις αδυναμος σε αυτη τη ζωη εγω αυτο πιστευω. Υπαρχουν ανθρωποι που το παιζουν αδυναμοι πχ οι δημοσιοι... απλα εχουν βολευτει στην μονιμοτητα. Σιγα μην ειναι αδυναμοι
δεν έχω πρόβλημα με τους πλουσίους, με τους διαπλεκόμενους έχω

τα μαγαζάκια που λες φυτοζωούν γιατί εκτός από την κρίση είχαν να αντιμετωπίσουν και το αυθαίρετο τέρας

προσωπικά έχω ξαναγράψει ότι το mall με βολεύει και αφού υπάρχει το χρησιμοποιώ, η "αμερικανιά" του ως μεγάλο εμπορικό με αφήνει αδιάφορο και δεν με επηρεάζει (θέλω να πιστεύω), εν τούτοις για διάφορους λόγους θα ήθελα να το δω γκρεμισμένο :grin:

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
1. Όχι δεν είναι. Ακόμα και αυτο που σου φτάνει, η εργασία για 2500 κόστισε το κλείσιμο 100άδων καταστημάτων με προσωπικό. Μήπως δουλέυεις στο mall; Να πιάσουμε άλλο παράδειγμα...;

2. Επιχειρήσεις δεν είναι μόνο οι τράπεζες. Οι τράπεζες όμως πουλάν στις επιχειρήσεις φερεγγυότητα, παρόλο που ΔΕΝ έχουν τα κατάλληλα αποθεματικά. Όλοι θέλουν κέρδος, αλλά βιώσιμο. Για αυτό και όλοι πλέον κάνουν σχεδιασμό, έρευνα, ανάπτυξη κλπ.

3. Όταν ήσουν μικρός δηλαδή στο εξωτερικό δούλευες; Πληρωνες φόρους; Οδηγούσες; Πήγαινες σε δημόσιες υπηρεσίες για να εξυπηρετηθείς; Το εξωτερικό δεν το ξέρεις. Και για να γυρίσουμε στο ζητούμενο, το κάθε πολιτικό σύστημα δουλευει τόσο καλά όσο οι άνθρωποι που το στηρίζουν, είτε αριστερο, είτε δεξιό. Δεν έχει να κάνει με τη χώρα.

Έντεχνα αλλάζεις το αντικείμενο σε κάθε σημείο. Προσπαθείς τουλάχιστον.

Για να το επεναφέρουμε λοιπόν στο αρχικό μας θέμα: η περίπτωση της Χαλκιδικής είναι διάτρητη,  προδοτική θα έλεγα. Δεν είναι επένδυση. 11 εκ. ευρώ είναι το budget του Ολυμπιακού και εμείς πουλήσαμε τη μισή Χαλκιδική!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν πουλάγαμε το βράχο της Ακρόπολης για οικόπεδο, χωρίς να υπολογίσουμε τις επιπτώσεις από την απώλεια των μνημείων θα ήταν παρομοίου επιπέδου σφάλμα.
Επιπλέον, για μένα το ίδιο ισχύει για το θέμα των Ολυμπιακών Αγώνων. Ελληνικότατο brand και το χαρίσαμε για τη δόξα. Δεν εισπράττουμε τίποτα. Ξεπούλημα.

1. Ναι το mall ειναι επενδυση. Το οφελος ειναι οτι αυτη τη στιγμη απασχολουνται 2500 ατομα. Δινει εργασια σε αρκετο κοσμο... εμενα αυτο μου αρκει.

2. Αυτο λεμε ρε φιλε... οτι αν στην πραξη η τραπεζα ξεκιναει να εχει ζημιες επειδη το ενεργητικο της ειναι μικροτερο απο τις υποχρεωσεις της τοτε σταματα να ειναι φερεγγυα.Κανεις δεν θα της δανεισει

3. Εσυ δεν ξερεις ... εγω εχω ζησει στο εξωτερικο αρκετα χρονια οταν ημουν μικρος... το χαλι της φοροδιαφυγης δεν υπαρχει εξω... μπορεις να συγκρινεις τους ξενους απο το πιο απλο (οδηγηση) μεχρι το πιο συνθετο (οικονομια) θες να μου πεις δηλαδη οτι ο ελληναρας που δεν υπολογιζει κωδικες οδικης κυκλοφοριας θα υπολογισει φορολογικο συστημα? οι 7 στους 10 ειχαν και εχουν το κρατος γραμμενο. Οι ξενοι δεν ειναι ετσι , σεβονται περισσοτερο.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Η αντιτρομοκρατικη προσπαθει να καταλαβει τον υποπτο ρολο ενος πρασινου βατραχου
στο χωρο του παρκινγκ δυο ωρες πριν το χτυπημα στο Mall.

Που ησουνα και με ποιον εκεινη τη μερα βατραχοτσε;
στα massimo dutti μαν τσέκαρα ένα πουλοβεράκι με δερμάτινα μπαλώματα στους αγκώνες :sunglasses:

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Ευχαριστώ, αλλά τον εκτιμώ, είναι κύριος και θέλω να γράφω μαζί του.
Ποτέ δεν πάει χαμένη μια συζήτηση.

Whowho, να σε πληροφορησω οτι μιλας με τον Μπολντη, τον μιστερ Μαλακα 2012.

Δεν ξερω κατα ποσο θες να συνεχιζεις να ξοδευεις φαια ουσια... :grin:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
στα massimo dutti μαν τσέκαρα ένα πουλοβεράκι με δερμάτινα μπαλώματα στους αγκώνες :sunglasses:

αηδιαστικη μαλακια

μου ειχε παρει ενα τετοιο μια γκομενα στην γιορτη μου κ πηγα κ το αλλαξα κ πηρα κατι μονοχρωμα πουλοβερ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom