Νέα

Στέφανος Χίος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LeonAth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Δεν υπάρχει ευρωπαική σημαία. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν σεβόμαστε την ελληνική.
Στις εκλογές ψηφίζεις επειδή έχεις υπηρετήσει και έγινες επίσημα πολίτης.

Στο Στρατο χαιρετησαμε την Ελληνικη.....στην πολιτη την Ευρωπαικη....!ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Παιδιά τέλος,έριξε αυλαία η εκπομπή για σήμερα!  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΧΑΧΑΧΑΧ μ αρεσει που καθεται και σχολιαζει ο νωντας που το μονο που τον ενδιαφερει οπως ο ιδιος εχει πει ειναι να πηδαει πουτανες στη φυλης  αστο νωντα τραβα να γραψεις καμια κριτικη για το μεταξουργειο.... :P

Ο Χιος κανει λαικισμο... βριζει ολους τους πολιτικους , σαν τον Καμμενο και αυτος προσπαθει να το παιξει πατριωτης. Δεν ειναι ετσι οι πατριωτες. Προσωπικα ειμαι υπερ του επιχειρηματια που θα κανει επενδυση στην περιοχη και θα δωσει δουλεια σε ενα καρο ανθρωπους....οπως υπερ ειμαι και με το μολ που κατα τα αλλα ειναι αυθαιρετο αλλα ταιζει 2500 ατομα αυτη τη στιγμη που δουλευουν εκει μεσα.

Δεν υπαρχει ουτε αγιος επιχειρηματιας ουτε αγιος δημοσιογραφος. Με την διαφορα οτι ο Χιος οχι μονο δεν ειναι αγιος αλλα δεν θα δωσει δουλεια και σε κανεναν... χθες βγηκε ειδηση για διορισμους 1200 ατομων ανεργων σε δημους... για αυτα κανεις δεν λεει... τα μονα που ξερετε ειναι να ακολουθειτε σαν τα προβατα τον Χιο.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
χθες βγηκε ειδηση για διορισμους 1200 ατομων ανεργων σε δημους... για αυτα κανεις δεν λεει...
Αυτα τα 1200 ατομα ξερεις τι ειναι σε σχεση με το 1,5 εκ ανεργους που εχουμε ?

Επειτα που χρειαζονται αυτα 1200 ατομα ?
Εδω μιλανε για μειωσεις προσωπικου.
Κατι μου λεει οτι ειναι ανακυκλωσιμα αυτα 1200 ατομα !!!!!
Καποιοι θα φυγουν για να μπουν αυτα τα 1200 ατομα που λες.........

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτα τα 1200 ατομα ξερεις τι ειναι σε σχεση με το 1,5 εκ ανεργους που εχουμε ?

Επειτα που χρειαζονται αυτα 1200 ατομα ?
Εδω μιλανε για μειωσεις προσωπικου.
Κατι μου λεει οτι ειναι ανακυκλωσιμα αυτα 1200 ατομα !!!!!
Καποιοι θα φυγουν για να μπουν αυτα τα 1200 ατομα που λες.........

Κανεις δεν θα φυγει.... καθεσαι και σχολιαζεις πριν ακομη διαβασεις την αγγελια
αυτο δειχνει αρνητικα προκατειλλημενο ανθρωπο.

Η ανεργια δεν προκειται να εξαληφθει εντελως ποτε.... και μεσα σε αυτο το 1,5 εκ υπαρχουν και τεμπεληδες που αντι να πανε να καλλιεργησουν κανα χωραφι καθονται και περιμενουν διευθυντικες θέσεις.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κανεις δεν θα φυγει.... καθεσαι και σχολιαζεις πριν ακομη διαβασεις την αγγελια
αυτο δειχνει αρνητικα προκατειλλημενο ανθρωπο.

Η ανεργια δεν προκειται να εξαληφθει εντελως ποτε.... και μεσα σε αυτο το 1,5 εκ υπαρχουν και τεμπεληδες που αντι να πανε να καλλιεργησουν κανα χωραφι καθονται και περιμενουν διευθυντικες θέσεις.
Ποσοι λες να ειναι οι τεμπεληδες δηλαδη, ετσι για να αναπτυξουμε κουβεντα ?
Και το 1,5 εκ δεν το νομιζω, οπως δεν νομιζω ουτε οι μισοι, ουτε καν το ενα τριτο, η τεταρτο αυτων....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ποσοι λες να ειναι οι τεμπεληδες δηλαδη, ετσι για να αναπτυξουμε κουβεντα ?
Και το 1,5 εκ δεν το νομιζω, οπως δεν νομιζω ουτε οι μισοι, ουτε καν το ενα τριτο, η τεταρτο αυτων....

Οποιαδηποτε δουλεια που την κάνουν αλλοδαποι δειχνει τεμπελιά εκ μερους του Έλληνα.

Κατσε μετρα ποσοι αλλοδαποι δουλευουν σε θεσεις για να μετρησεις τους τεμπεληδες
βεβαια θα σου πουνε οτι προτιμανε ξενους για να τους δινουν λιγοτερα....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οπου να ναι θα ερθει και ο λοπεζ στην παρεα μας... παρακολουθει τωρα να πιαστει απο μια καλη αφορμη και να κτυπησει  :P

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οπου να ναι θα ερθει και ο λοπεζ στην παρεα μας... παρακολουθει τωρα να πιαστει απο μια καλη αφορμη και να κτυπησει  :P
Στα παπακια μου λεμε.....

Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααα

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Κανεις πλακα ετσι???????? Καλα ρε φιλε σε ποια χωρα νομιζεις πως ζεις????????Μην σε ξεγελαει η σημαια της Ευρωπης τους περισευε 1 κ μας την εδωσαν..κ εκει αυτη με κολπα την πηραμε
Ενα από τα ανταλλάγματα που λέγαμε χθές το βράδυ!Εξαιρετικό απόσπασμα,από την ταινία <Μάθε Παιδί Μου Γράμματα> του 1981!!!Σκηνοθεσία του Θεόδωρου Μαραγκού,με τους Βασίλη Διαμαντόπουλο,Νίκο Καλογερόπουλο,Κώστα Τσάκωνα και Αννα Μαντζουράνη.Δείτε το όλοι,αν δεν το έχετε δει!

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Ο κέθε επιχειρηματίας που στοχεύει στο κέρδος χωρίς να υπολογίζει τις επιπτώσεις σε κοινωνικά, περιβαλλοντικά και οικονομικά ζητήματα είναι κοινός απατεώνας. Ελπίζω να μην στηρίζεις αυτόν τον ορισμό.

Στην περίπτωση των μεταλείων είναι ηλίου φαεινότερο ότι πρόκειται για απάτη, και πρωτίστως εναντίον του δημοσίου.
Για το περιβάλλον, τα ίδια γίνονται στην Πτολεμαιδα από τη ΔΕΗ. Ο τόπος έρημος αλλά όλη η Ελλάδα τραβάει το 50% του ρευματος τόσα χρόνια.

Τώρα ο Χίος είναι άλλος ένας παρουσιαστής. Δεν γράφει για να είναι δημοσιογράφος. Έχει ένα στυλ και πουλάει σε συγκεκριμένο κοινό: αυτό το κοινό που αναζητά μπινελικι και καφριλα μέσω της ασφάλειας της απόστασης από τη τηλεόραση.

ΧΑΧΑΧΑΧ μ αρεσει που καθεται και σχολιαζει ο νωντας που το μονο που τον ενδιαφερει οπως ο ιδιος εχει πει ειναι να πηδαει πουτανες στη φυλης  αστο νωντα τραβα να γραψεις καμια κριτικη για το μεταξουργειο.... :P

Ο Χιος κανει λαικισμο... βριζει ολους τους πολιτικους , σαν τον Καμμενο και αυτος προσπαθει να το παιξει πατριωτης. Δεν ειναι ετσι οι πατριωτες. Προσωπικα ειμαι υπερ του επιχειρηματια που θα κανει επενδυση στην περιοχη και θα δωσει δουλεια σε ενα καρο ανθρωπους....οπως υπερ ειμαι και με το μολ που κατα τα αλλα ειναι αυθαιρετο αλλα ταιζει 2500 ατομα αυτη τη στιγμη που δουλευουν εκει μεσα.

Δεν υπαρχει ουτε αγιος επιχειρηματιας ουτε αγιος δημοσιογραφος. Με την διαφορα οτι ο Χιος οχι μονο δεν ειναι αγιος αλλα δεν θα δωσει δουλεια και σε κανεναν... χθες βγηκε ειδηση για διορισμους 1200 ατομων ανεργων σε δημους... για αυτα κανεις δεν λεει... τα μονα που ξερετε ειναι να ακολουθειτε σαν τα προβατα τον Χιο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο κέθε επιχειρηματίας που στοχεύει στο κέρδος χωρίς να υπολογίζει τις επιπτώσεις σε κοινωνικά, περιβαλλοντικά και οικονομικά ζητήματα είναι κοινός απατεώνας. Ελπίζω να μην στηρίζεις αυτόν τον ορισμό.

Στην περίπτωση των μεταλείων είναι ηλίου φαεινότερο ότι πρόκειται για απάτη, και πρωτίστως εναντίον του δημοσίου.
Για το περιβάλλον, τα ίδια γίνονται στην Πτολεμαιδα από τη ΔΕΗ. Ο τόπος έρημος αλλά όλη η Ελλάδα τραβάει το 50% του ρευματος τόσα χρόνια.

Τώρα ο Χίος είναι άλλος ένας παρουσιαστής. Δεν γράφει για να είναι δημοσιογράφος. Έχει ένα στυλ και πουλάει σε συγκεκριμένο κοινό: αυτό το κοινό που αναζητά μπινελικι και καφριλα μέσω της ασφάλειας της απόστασης από τη τηλεόραση.

Καλα παιδια... διωξτε τους επενδυτες να δω που θα βρειτε δουλεια και λεφτα. Στοχος καθε επιχειρησης ειναι η μεγιστοποιηση του κερδους αυτα λενε τα απλοικα οικονομικα .... τωρα πως εχετε μπλεξει μεσα θεωριες κομμουνισμου και ανθρωπισμου δεν μπορω να καταλαβω. Και εν παση περιπτωση οι σοβαρες επιχειρησεις εχουν και ενα ανθρωπινο προσωπειο στον εργαζομενο ασχετα αμα αν δεν ειναι καλος θα παρει πουλο αυτη ειναι η βιτρινα οκ ... πχ στο εξωτερικο εκτος και αν πας εκει απαιτητικος επαναστατης εκει φευγεις σου λεει δεν εισαι συνεργασιμος φιλε και εδω εχουμε δουλεια. Δεν καταλαβαινω κινεζικα μιλαω ή εχει γεμισει η χωρα δημοσιους

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τωρα αν εισαι μπουλης σαν την νατσοπαρεα και φοβασαι τον ανταγωνισμο και την συνεχη αξιολογηση πας και βολευεσαι στο δημοσιο ή σε θρεφουν οι γονεις σου και μπαινεις στο ιντερνετ και μιλας για ανθρωπισμους  :P

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
1. Ονόμασε μου ένα επενδυτή τα τελευταία 20 χρόνια στην Ελλάδα από αυτούς που επικαλείσαι, εκτός του Δημοσίου.

2. Οι συγχρονές επιχειρήσεις στηρίζουν το στρατηγικό σχεδιασμό τους στη βιωσιμότητα και την αειφόρο ανάπτυξη. Δεν υπάρχει πολιτικό χρώμα στις δουλειές.

3. Προσπάθησε να απομυθοποιήσεις από το λόγο σου το εξωτερικό, γιατί δεν είναι όπως τα βλέπεις στην τηλεόραση. Οι ίδιες παπαριές γίνονται στους εργασιακούς χώρους παντού. Και δεν εφεύραν οι Έλληνες τους δημοσίους υπαλλήλους ούτε τον συνδικαλισμό. Και αυτά εισαγόμενα είναι.

4. Δεν καταλαβαίνεις πολύ απλά γιατί δεν ξέρεις, είσαι ημιμαθής, δεν είναι όλοι οι άλλοι καραγκιόζηδες.Το καλό όμως είναι ότι έστω και έτσι έχεις το θάρρος της γνώμης κι ας σε λένε μαλάκα όλοι. Αυτό που λέμε καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς :-) Εγώ πάντως χαίρομαι να σε διαβάζω, γιατί επιμένεις και πάντα τα φέρνεις σε δικά σου νερά τα θέματα. Θα γίνόσουν καλός πολιτικός πριν 20 χρόνια!!!

Καλα παιδια... διωξτε τους επενδυτες να δω που θα βρειτε δουλεια και λεφτα. Στοχος καθε επιχειρησης ειναι η μεγιστοποιηση του κερδους αυτα λενε τα απλοικα οικονομικα .... τωρα πως εχετε μπλεξει μεσα θεωριες κομμουνισμου και ανθρωπισμου δεν μπορω να καταλαβω. Και εν παση περιπτωση οι σοβαρες επιχειρησεις εχουν και ενα ανθρωπινο προσωπειο στον εργαζομενο ασχετα αμα αν δεν ειναι καλος θα παρει πουλο αυτη ειναι η βιτρινα οκ ... πχ στο εξωτερικο εκτος και αν πας εκει απαιτητικος επαναστατης εκει φευγεις σου λεει δεν εισαι συνεργασιμος φιλε και εδω εχουμε δουλεια. Δεν καταλαβαινω κινεζικα μιλαω ή εχει γεμισει η χωρα δημοσιους

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
1. Ονόμασε μου ένα επενδυτή τα τελευταία 20 χρόνια στην Ελλάδα από αυτούς που επικαλείσαι, εκτός του Δημοσίου.

2. Οι συγχρονές επιχειρήσεις στηρίζουν το στρατηγικό σχεδιασμό τους στη βιωσιμότητα και την αειφόρο ανάπτυξη. Δεν υπάρχει πολιτικό χρώμα στις δουλειές.

3. Προσπάθησε να απομυθοποιήσεις από το λόγο σου το εξωτερικό, γιατί δεν είναι όπως τα βλέπεις στην τηλεόραση. Οι ίδιες παπαριές γίνονται στους εργασιακούς χώρους παντού. Και δεν εφεύραν οι Έλληνες τους δημοσίους υπαλλήλους ούτε τον συνδικαλισμό. Και αυτά εισαγόμενα είναι.

4. Δεν καταλαβαίνεις πολύ απλά γιατί δεν ξέρεις, είσαι ημιμαθής, δεν είναι όλοι οι άλλοι καραγκιόζηδες.Το καλό όμως είναι ότι έστω και έτσι έχεις το θάρρος της γνώμης κι ας σε λένε μαλάκα όλοι. Αυτό που λέμε καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς :-) Εγώ πάντως χαίρομαι να σε διαβάζω, γιατί επιμένεις και πάντα τα φέρνεις σε δικά σου νερά τα θέματα. Θα γίνόσουν καλός πολιτικός πριν 20 χρόνια!!!

1. To mall δεν ηταν επενδυση ?

2. H βιωσιμοτητα μιας επιχειρησης βασιζεται στο κερδος οπως και των τραπεζων και αυτες επιχειρησεις ειναι αλλωστε... μολις μια τραπεζα αρχιζει να μπαινει μεσα πλεον λες οτι δεν ειναι φερεγγυα

3. Μιλαω για το εξωτερικο επειδη το εχω σαν προτυπο στο μυαλο μου... το εχω σαν προτυπο επειδη εχει πετυχει... περισσοτερο απο εμας...

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
1. Όχι, το mall δεν είναι επένδυση. Είναι άλλη μια ντρίμπλα μιας επιχείρησης εις βάρος του δημοσίου, της τοπικής κοινωνίας και των εμπόρων. Στην επένδυση υπάρχει αμοιβαίο όφελος όλων. Και έτσι καθίσταται αναπτυξιακή επένδυση και βιώσιμη.

2. Προφανώς δεν γνωρίζεις από επιχειρήσεις και την αξία του κέρδους. Η φερεγγυότητα οποιουδήποτε (ατόμου ή επιχείρησης) αποδεικνύεται από τις πράξεις του, δεν προεξοφλείται, ειδικά όταν διακυβέβεται κάτι σαν το κέρδος.

3. Προφανώς δεν έχεις δουλέψει ούτε ζήσει ούτε κάνει επιχείρηση στο εξωτερικό. Μη φαντάζεσαι τρομερά πράγματα. Και στο εξωτερικό είναι άνθρωποι με επιχειρήσεις και δημόσιο τομέα, με κόμματα και υπόγειες διαδρομές, κλπ. Η "επιτυχία του εξωτερικού" έγκειται στην αξιοπιστία και τη κάποιου επιπέδου δικαιοσύνη (κράτος δικαίου). Κάθε τόπος είναι ότι είναι οι άνθρωποι που ζουν σε αυτόν.

1. To mall δεν ηταν επενδυση ?

2. H βιωσιμοτητα μιας επιχειρησης βασιζεται στο κερδος οπως και των τραπεζων και αυτες επιχειρησεις ειναι αλλωστε... μολις μια τραπεζα αρχιζει να μπαινει μεσα πλεον λες οτι δεν ειναι φερεγγυα

3. Μιλαω για το εξωτερικο επειδη το εχω σαν προτυπο στο μυαλο μου... το εχω σαν προτυπο επειδη εχει πετυχει... περισσοτερο απο εμας...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
1. Όχι, το mall δεν είναι επένδυση. Είναι άλλη μια ντρίμπλα μιας επιχείρησης εις βάρος του δημοσίου, της τοπικής κοινωνίας και των εμπόρων. Στην επένδυση υπάρχει αμοιβαίο όφελος όλων. Και έτσι καθίσταται αναπτυξιακή επένδυση και βιώσιμη.

2. Προφανώς δεν γνωρίζεις από επιχειρήσεις και την αξία του κέρδους. Η φερεγγυότητα οποιουδήποτε (ατόμου ή επιχείρησης) αποδεικνύεται από τις πράξεις του, δεν προεξοφλείται, ειδικά όταν διακυβέβεται κάτι σαν το κέρδος.

3. Προφανώς δεν έχεις δουλέψει ούτε ζήσει ούτε κάνει επιχείρηση στο εξωτερικό. Μη φαντάζεσαι τρομερά πράγματα. Και στο εξωτερικό είναι άνθρωποι με επιχειρήσεις και δημόσιο τομέα, με κόμματα και υπόγειες διαδρομές, κλπ. Η "επιτυχία του εξωτερικού" έγκειται στην αξιοπιστία και τη κάποιου επιπέδου δικαιοσύνη (κράτος δικαίου). Κάθε τόπος είναι ότι είναι οι άνθρωποι που ζουν σε αυτόν.

1. Ναι το mall ειναι επενδυση. Το οφελος ειναι οτι αυτη τη στιγμη απασχολουνται 2500 ατομα. Δινει εργασια σε αρκετο κοσμο... εμενα αυτο μου αρκει.

2. Αυτο λεμε ρε φιλε... οτι αν στην πραξη η τραπεζα ξεκιναει να εχει ζημιες επειδη το ενεργητικο της ειναι μικροτερο απο τις υποχρεωσεις της τοτε σταματα να ειναι φερεγγυα.Κανεις δεν θα της δανεισει

3. Εσυ δεν ξερεις ... εγω εχω ζησει στο εξωτερικο αρκετα χρονια οταν ημουν μικρος... το χαλι της φοροδιαφυγης δεν υπαρχει εξω... μπορεις να συγκρινεις τους ξενους απο το πιο απλο (οδηγηση) μεχρι το πιο συνθετο (οικονομια) θες να μου πεις δηλαδη οτι ο ελληναρας που δεν υπολογιζει κωδικες οδικης κυκλοφοριας θα υπολογισει φορολογικο συστημα? οι 7 στους 10 ειχαν και εχουν το κρατος γραμμενο. Οι ξενοι δεν ειναι ετσι , σεβονται περισσοτερο.

Επισκέπτης
Whowho, να σε πληροφορησω οτι μιλας με τον Μπολντη, τον μιστερ Μαλακα 2012.

Δεν ξερω κατα ποσο θες να συνεχιζεις να ξοδευεις φαια ουσια... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom