apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ντρεπεσαι που βλεπεις χιο τυπε?με τρωει ο κωλος μου να παρω τηλεφωνο αλλα κοιμαται καποια διπλα μου
ντρεπεσαι που βλεπεις χιο τυπε?με τρωει ο κωλος μου να παρω τηλεφωνο αλλα κοιμαται καποια διπλα μου
ρε τυπε κλασσικος ελληνας παπατζης της αμερικης ηταν μην το ψαχνειςΜπα δεν νομιζω,εγω ειχα μια σειρουλα που ειχε ερθει απο Αμερικη να υπηρετησει και εκανε κανονικα 12μηνο
ειπε οτι στο χωριο τον περνανε για τρελο τυπε
Να την ξυπνησεις απο πριν για να σε καμαρωσει τυπεμε τρωει ο κωλος μου να παρω τηλεφωνο αλλα κοιμαται καποια διπλα μου
Γιατί έτσι...?
http://[URL unfurl="true"]www.elora.gr/portal/images/stories/2012/06/EXOFYLLO%20666.jpg[/img[/URL]]
[/quote]και αυτος ετσι ελεγε τυπε
γιατι με λενε τρελο στο χωριο ρωτουσε τον χιο ;D
αναψε και τσιγαρια ο χιος
ντρεπεσαι που βλεπεις χιο τυπε?
απλη φαινεται τυπεαπλη ή συνθετη τυπε
ξυπνα τους ρε τυπε να σε καμαρωσουνενα μην ξυπνησω το κοσμο τυπε
απλη ή συνθετη τυπε
18άρης λέει να βγούμε στον δρόμο με τα ντουφέκια
Πρεπει να ηταν ναι αλλα οχι πολυ παραπανω, κανα 10 και κατι 11 το πολυ,και το κουτσουρεψαν λιγο για να φαινετε κατω απο 10 να μη χτυπαει ως διψηφιο,τωρα μη κοιτας το μακελειο ειναι και ΧΑ friendly οποτε λογικα στο κοινο του ενα μεγαλο ποσοστο ειναι χρυσαυγιτες η συμπαθουντεςπλακα - πλακα μου φαινεται ότι ο κοσμος που ψηφισε ΧΑ είναι πιο πολυς, για να εχει τοσους αγανακτισμενους να του λενε το πονο τους κυριακη τριημερου 12.30 το βραδυ
καλως τον κι ας αργησες. Λειπει η αλιντισα τριημερο ?
μόνο η νεολαία παίρνει τηλέφωνο σήμερα