πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Να πάρω τηλέφωνο?Παίρνω απουσίες..
CIVIL111 παρόν
Αλίντισσα παρούσα
Να πάρω τηλέφωνο?Παίρνω απουσίες..
CIVIL111 παρόν
Αλίντισσα παρούσα
Παίρνω απουσίες..
CIVIL111 παρόν
Αλίντισσα παρούσα
Παρε αλλά να αναφέρεις και το σαιτ ,να του πεις οτι του εχουμε θρεντ,αν και νομίζω το παρακολουθεί.Να πάρω τηλέφωνο?
:-*Παίρνω απουσίες..
CIVIL111 παρόν
Αλίντισσα παρούσα
Να πάρω τηλέφωνο?
Να του πω οτι χύνεις για πάρτη του. Που παίζει ο στεφανάκης τώρα.Παρε αλλά να αναφέρεις και το σαιτ ,να του πεις οτι του εχουμε θρεντ,αν και νομίζω το παρακολουθεί.
πες του να μπει να δει τις βυζαρες τις αλιντισσας να πιρφορισει πεστονα πιρφορο να μη ξερει τι να απαντησειΝα του πω οτι χύνεις για πάρτη του. Που παίζει ο στεφανάκης τώρα.
Μεμάκι λατρεμένο πάρε τηλέφωνο έσυ και πες του για το νώντα που θα σώσει την Ελλάδα.πες του να μπει να δει τις βυζαρες τις αλιντισσας να πιρφορισει πεστονα πιρφορο να μη ξερει τι να απαντησει
ο Νωντας πεθανε τυπε ;)Μεμάκι λατρεμένο πάρε τηλέφωνο έσυ και πες του για το νώντα που θα σώσει την Ελλάδα.
Ρε θα μου πείτε που τον βλέπεται :'(
Εδώ εδώ...Μεμάκι λατρεμένο πάρε τηλέφωνο έσυ και πες του για το νώντα που θα σώσει την Ελλάδα.
Ρε θα μου πείτε που τον βλέπεται :'(
Λέει αγαπούλη τον βοσκόπουλο,ακόμα δεν έμαθε το πιρφόροςο Νωντας πεθανε τυπε ;)
εχει πολλα να μαθει ακομα ο Χιος πριν τον ξαναβγαλω στο γυαλι ;)Λέει αγαπούλη τον βοσκόπουλο,ακόμα δεν έμαθε το πιρφόρος
Ελα ντε ούτε viber δεν έχει βάλει.εχει πολλα να μαθει ακομα ο Χιος πριν τον ξαναβγαλω στο γυαλι ;)