geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.469
- Πόντοι
- 6.515
Έχει σήμερα Χίο?
τη στιγμη που αναρωτιομασταν ανοιξε τυπε
Έχει σήμερα Χίο?
ειναι στην υπηρεσια των ακροατων τυπεεχει παει εμπλοκη ο Χιος, 5 μεσα μια εξω!!!
Κυριακάτικα κάνει εκπομπή??? :oτη στιγμη που αναρωτιομασταν ανοιξε τυπε
θοδωρης λιγουρης ειπε πως τον λενε αυτον?
παπατζης ηταν αυτος τυπεπερα από τη πλακα η αποψη των μεταναστών στον Χιο εχει ενδιαφερον.
Δεν ακούγονται αλλου αυτές οι φωνες :S
Ναι γιατι ηταν παιδικη χαρα λεει,αυτος ηθελε πολεμο κτλ..μου θυμιζει ενα χρηστη του site πλακα πλακα ;)παπατζης ηταν αυτος τυπε
πηγε στις ε.δ στην αμερικη ειπε
και μετα ηρθε εδω στην ελλαδα να κανει στρατο 6 μηνες αλλα στους 4 βαρεθηκε λεει και εφυγε
τυπε τι πιο απλο να πας φανταρος και να τους πεις με ξενερωσατε δεν ειστε μαχιμοι εδω και να παρεις το καπελακι σου και να φυγειςΝαι γιατι ηταν παιδικη χαρα λεει,αυτος ηθελε πολεμο κτλ..μου θυμιζει ενα χρηστη του site πλακα πλακα ;)
πολυ εθνικη ενοτητα παιζει σημερα και εχουμε ξενερωσει :S
αντιχριστος
Φανταζεσαι τυπε στην πρωινη αναφορα: Κυριε Διοικητα αιτουμαι προωρου απολυτηριου διοτι ειστε ολοι τιτικες και χαραμιζομαι εδω περατυπε τι πιο απλο να πας φανταρος και να τους πεις με ξενερωσατε δεν ειστε μαχιμοι εδω και να παρεις το καπελακι σου και να φυγεις
καθημερινα πραγματα
τυπε τι πιο απλο να πας φανταρος και να τους πεις με ξενερωσατε δεν ειστε μαχιμοι εδω και να παρεις το καπελακι σου και να φυγεις
καθημερινα πραγματα
τυπε κριμα να χανονται στον ελληνικο στρατο τετοια μαχιμιαΦανταζεσαι τυπε στην πρωινη αναφορα: Κυριε Διοικητα αιτουμαι προωρου απολυτηριου διοτι ειστε ολοι τιτικες και χαραμιζομαι εδω περα
ειπε οτι στο χωριο τον περνανε για τρελο τυπεΈχω λιώσει...
Μπα δεν νομιζω,εγω ειχα μια σειρουλα που ειχε ερθει απο Αμερικη να υπηρετησει και εκανε κανονικα 12μηνοοι κατοικοι εξωτερικου υπηρετουσαν με αλλους ορους τυπε, μπορει να ειναι και αληθεια :S