biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.994
ότι δεν έρχομαι κάτοικον θα πεις φαντάζομαι?έχει ένα ελάττωμα όμως...ξέρει αυτή!!!
ότι δεν έρχομαι κάτοικον θα πεις φαντάζομαι?έχει ένα ελάττωμα όμως...ξέρει αυτή!!!
δεν ξερω εγω ξερω ότι για μασαζ είχαμε πει ελαβα παααρα πολύ καλο μασαζ πολύ καλη διαθεση που ελπιζω να μην την χασει ποτε κ με εκανε κ χαλαρωσα αρκετα για να ξεφυγω λιγοέχει ένα ελάττωμα όμως...ξέρει αυτή!!!
ειλικρινα συγνωμη απλα θυμομουν κατι που ειχε ειπωθεί κ εφαγα σκαλωμα δεν το εκανα για να σε μειωσωσε ευχαριστώ,ολα καλά!λάθη κάνουμε,καλο θα ήταν να με ρωτούσες για οτιδήποτε πριν βγαλεις δημοσια οποιοδήποτε εσφαλμένη εντύπωση.δεν πειράζει..δεν υπάρχει πρόβλημα!σε περιμένω με την πρώτη ευκαιρία,φιλια
Αμέσως να με καρφώσεις....δεν πειράζει,καλή καρδιά!!!ότι δεν έρχομαι κάτοικον θα πεις φαντάζομαι?
μαικ,ποσα χρονια εχεις να πας στην στεφη?....ειλικρινα συγνωμη απλα θυμομουν κατι που ειχε ειπωθεί κ εφαγα σκαλωμα δεν το εκανα για να σε μειωσω
εναμιση η 2 επιχειρησα άλλες 2 φορες που ημουν αθηνα αλλα ηταν κλεισμενη λογικο βεβαια τελευταια στιγμη που ειχα παρει τηλ... ααα κ κατι που ξεχασα να πω... κ την πρωτη φορα απροοπτο ηταν ανεβηκα αθηνα κατά τις 6 το απογευμα κ ηταν κλεισμενη κ επειδή ειχε σκαρτη μια ωρα ενδιάμεσα στα ραντεβού πηρε μερικα τηλεφωνα η κοπελα μολις ακουσε ότι δεν ημουν από αθηνα κ εφερε το επομενο ραντεβού πιο πισω κ με εβαλε ενδιάμεσαμαικ,ποσα χρονια εχεις να πας στην στεφη?....
τι θυμάσαι κ εσύ περσινα σταφύλια κυριολεκτικά!σιγά μην σε μαστιγωνα κιόλας!αφού ξέρεις πόσο γλυκό κορίτσι είμαι ;)
σε ευχαριστώ καλό κ όμορφο παιδί!Κορυφη το κοριτσι.....
ετσι!κάθε φορά σαν την πρώτη φορά!την καλησπέρα μουΑυτή η καύλα που προσφέρουν τα χέρια και το άγγιγμα της...δεν την έχω συναντήσει πουθενά έως τώρα...
Δε ντύνεσαι και Αγιοβασιλίτσα να δέσει το γλυκό? ;)
ετσι!κάθε φορά σαν την πρώτη φορά!την καλησπέρα μου
Πολύ ωραία κ αναλυτική κριτική φιλεΕπειδή δεν υπάρχει καρτέλα κριτικών για την Βίκυ/Στεφανία, θα γράψω την κριτική μου εδώ.
Συνάντηση με την κοπέλα προ μηνός – ίσως και παραπάνω. Ο χώρος της , μόνο εκεί δέχεται, στο Μαρούσι, στα όρια με Φιλοθέη. Λογικά, απ’ ότι κατάλαβα πρέπει να είναι και το σπίτι της εκεί. Γλυκιά κοπέλα, στρουμπουλή, χαμογελαστή και ευδιάθετη καθ όλη την διάρκεια του ραντεβού. Πέρασμα στον κάτω χώρο (ημιυπόγειο), όπου μετά το ντους ξάπλωσα στο μασαζοκρέβατο. Μασάζ αρκετά καλό, όπου έδειξε ιδιαίτερη επιμονή στους ώμους που ήταν πολύ πιασμένοι, και πραγματικά έκανε καλή δουλειά. Συνέχεια στο κρεβάτι, με αρκετά καλή πίπα, και σεξ. Τελείωμα στο στόμα της, όπου κάποιες ψιλές ξέφυγαν και την πήραν στο πρόσωπο, αλλά δεν έδειξε να ενοχλείται. Διάρκεια συνάντησης , 1 ώρα και 15 λεπτά, περίπου, κόστος 80 ευρώ (με μία εκτόνωση).
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Χώρος : 8.5 (η προσέγγιση είναι σχετικά δύσκολη, αν δεν κάθεσαι εκεί κοντά – η Κηφισίας στην κάθοδο μου έσπασε τα νεύρα…)
Εμφάνιση : (α) Πρόσωπο : 6.5 Είναι μια γλυκιά κοπέλα με σχετικά συμπαθητικό πρόσωπο. Τίποτα λιγότερο – τίποτα περισσότερο
(β) Σώμα : 6 Όπως είπα είναι μπαμπάτσικη , και οι μπαμπάτσικες μ’ αρέσουν, αλλά από τη μέση και κάτω, έχει αρχίσει και ξεφεύγει.
Επικοινωνία : 8.5
Μασάζ : 8.5
Σεξ : 7
Όλα τα παραπάνω αποτελούν υποκειμενική γνώμη. Οι εκτιμήσεις των υπολοίπων μπορεί να διαφέρουν.