leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
χμ!θα σκεφτώ λοιπόν μία κλωνοποίηση!κάπως θα το ανακάλυψα αυτό!
χμ!θα σκεφτώ λοιπόν μία κλωνοποίηση!κάπως θα το ανακάλυψα αυτό!
δεν χρειαζεται κλωνοποιησηχμ!θα σκεφτώ λοιπόν μία κλωνοποίηση!κάπως θα το ανακάλυψα αυτό!
καλησπέρα!θα σε παρακαλουσα να δοθεί ένα τέλος σε αυτό το αστείο!δεν ψάχνω για συνεργασία,ποτε δεν εψαχνα κ ποτέ δεν θα χρειαστω.δεν χρειαζεται κλωνοποιηση
αρκει να συμμετασχουμε στο μασαζ που θα προσφερεις στη φιλη σου και φιλη μας Φαιδρα.
αφου εχετε κοινο fanclub και ηδη υπαρχει λιστα αναμονης για την συναντηση.
πως το βλεπετε ??
βικυ σχετικά με το αν κάνεις ραντεβού με την Στεφανία μπορούμε να κάνουμε αστεία?καλησπέρα!θα σε παρακαλουσα να δοθεί ένα τέλος σε αυτό το αστείο!δεν ψάχνω για συνεργασία,ποτε δεν εψαχνα κ ποτέ δεν θα χρειαστω.
Πραγματικα περι αστειου προκειται και ευχαριστω που το αναγνωριζεις !καλησπέρα!θα σε παρακαλουσα να δοθεί ένα τέλος σε αυτό το αστείο!δεν ψάχνω για συνεργασία,ποτε δεν εψαχνα κ ποτέ δεν θα χρειαστω.
να γραψω και εγω δυο λογια,για την στεφι..να ξεκαθαρισω πως ΔΕΝ υπαρχουν δυο κοπελες,ουτε θελει να κανει διπλο με καμια αλλη του χωρου..(δηλωσεις δικες της)..δεν θα μπω σε λεπτομερειες,για το προγραμμα,μιας και λιαν συντομως θα γινει επαναληπτικη,και θα γραφω αναλυτικοτερα..καλη συνεχεια σε ολους!...
βικυ σχετικά με το αν κάνεις ραντεβού με την Στεφανία μπορούμε να κάνουμε αστεία?
Περιμένω την δεύτερη συνέδρια μας!να γραψω και εγω δυο λογια,για την στεφι..να ξεκαθαρισω πως ΔΕΝ υπαρχουν δυο κοπελες,ουτε θελει να κανει διπλο με καμια αλλη του χωρου..(δηλωσεις δικες της)..δεν θα μπω σε λεπτομερειες,για το προγραμμα,μιας και λιαν συντομως θα γινει επαναληπτικη,και θα γραφω αναλυτικοτερα..καλη συνεχεια σε ολους!...
καλημερες,τζιμαρα...
Ιδανική ατμόσφαιρα..
εγω γουσταρω το καναπεδακι ξερεις εσυ
άλλαξες χώρο?Ιδανική ατμόσφαιρα..
εδώ και 8 μήνες έχω αλλάξει..άλλαξες χώρο?
Δεν τον θυμάμαι ετσι
ευχαριστώ σε περιμένωωραιος χωρος
ελπίζω να μην χρειάζεται να παριστάνεις πάλι το gpsεδώ και 8 μήνες έχω αλλάξει..