You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 22.317
Καλησπέρα
φυσικά!για όποιον κανόνισει συνάντηση εκείνη την μέρα ειτε επιπλέον μιση ώρα στην ιδια χρεωση,είτε 10€ χαμηλότερη τιμή!σας περιμένω!Κανένα Black Friday offer θα έχει?
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Καλησπέρα φυσικά!για όποιον κανόνισει συνάντηση εκείνη την μέρα ειτε επιπλέον μιση ώρα στην ιδια χρεωση,είτε 10€ χαμηλότερη τιμή!σας περιμένω!
παίρνω αεροπλάνο και έφτασααααααααααααααα
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Καλησπέρα φυσικά!για όποιον κανόνισει συνάντηση εκείνη την μέρα ειτε επιπλέον μιση ώρα στην ιδια χρεωση,είτε 10€ χαμηλότερη τιμή!σας περιμένω!
Κλείσε ραντεβού και ξεια μου! δηλαδή όπως λένε στη Κρήτη!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 29511
Επισκέπτης
καλημερα σε ολους , και καλες Γιορτες να ελθουν
Ειλικρινα δεν θα εγραφα ευκολα για καμμια κοπελα , αλλα εδω μιλαμε για ΕΞΑΙΡΕΣΗ !! ραντεβου ανετα με ειλικρινη και καθαρα λογια , κοντα
στο ΥΓΕΙΑ ( νοσοκομειο ισως θελετε μετα ) σε Πολυ ανετο χωρο δρομο .
Το σπιτι , εννοειτε απο την γειτονια , 1 απο τα τοπ διαμερισματα που εχω δει , και εχουν δει πολλα τα ματια μου !
Αρα εμεινα στην πορτα βλεποντας την κουκλα Στεφανια , και το διαμερισμα της . Ομορφη , ειλικρινης , νεαρης ηλικιας , μορφωμενη ( πολυ πιο πολυ απο οσο νομιζα), χαμογελο και αυρα που λεω την παντρευομε ! Στο αψογο μασαζ κρεβατι , πετας πολυ ψηλα απο τα χερια της , σχεδον δεν ξανακανει τετοιο μασαζ ουτε εξωτερικο , και το προγραμμα περιλαμβανει οτι φανταζεστε αναλογως χρονου ..ανεσης , επιθυμιας .
Στεφανια αν το διαβασεις αυτο ποτε , σε ευχαριστω για χτες μεσημερι , και ελπιζω να σε ξαναδω συντομα.
κυματα14 . Καλη σας μερα σε ολους.
Ειλικρινα δεν θα εγραφα ευκολα για καμμια κοπελα , αλλα εδω μιλαμε για ΕΞΑΙΡΕΣΗ !! ραντεβου ανετα με ειλικρινη και καθαρα λογια , κοντα
Το σπιτι , εννοειτε απο την γειτονια , 1 απο τα τοπ διαμερισματα που εχω δει , και εχουν δει πολλα τα ματια μου !
Αρα εμεινα στην πορτα βλεποντας την κουκλα Στεφανια , και το διαμερισμα της . Ομορφη , ειλικρινης , νεαρης ηλικιας , μορφωμενη ( πολυ πιο πολυ απο οσο νομιζα), χαμογελο και αυρα που λεω την παντρευομε ! Στο αψογο μασαζ κρεβατι , πετας πολυ ψηλα απο τα χερια της , σχεδον δεν ξανακανει τετοιο μασαζ ουτε εξωτερικο , και το προγραμμα περιλαμβανει οτι φανταζεστε αναλογως χρονου ..ανεσης , επιθυμιας .
Στεφανια αν το διαβασεις αυτο ποτε , σε ευχαριστω για χτες μεσημερι , και ελπιζω να σε ξαναδω συντομα.
Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.366
- Πόντοι
- 2.036
Όπως τα λες. Της οφείλω κι εγώ ακόμη ένα θετικό σχόλιο. Η κοπέλα είναι εξαιρετική σ’ αυτό που κάνει και με επίπεδο. Γειά σου Στεφανία!καλημερα σε ολους , και καλες Γιορτες να ελθουν
babis84
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.446
- Πόντοι
- 1.076
προβλεπετε σημερα χαμος στην Friday της Στεφανιας!!
προλαβαινω να χωθω κ εγω καπου??
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 22.317
μία γλυκιά καλησπέρα! είσαι εξαιρετικός,σε ευχαριστώ θερμά!καλημερα σε ολους , και καλες Γιορτες να ελθουν
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 22.317
χαχα! προλαβαινεις δεν προλαβαίνεις!προβλεπετε σημερα χαμος στην Friday της Στεφανιας!!
προλαβαινω να χωθω κ εγω καπου??
babis84
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.446
- Πόντοι
- 1.076
χαχα! προλαβαινεις δεν προλαβαίνεις!
ελπιζω να προλαβω....!!μετα τις 12 ισχυει η προσφορα η παει Σαββατο??
pacha_1977
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 818
- Πόντοι
- 6.065
Γεια σας και απο εμενα φιλοι μου.....Και πολλες καλησπερες ιδιαιτερα στην κοριτσαρα μας.....Την επισκεφτηκα για πρωτη φορα την προηγουμενη εβδομαδα μιας και ειχα διαβασει τα καλυτερα εδω μεσα για του λογου της και εμοιαζε να ειναι αυτο ακριβως που εψαχνα.....Μια συννενοησημη κοπελα για καλο μασαζ με happy ending και γιατι οχι και κατι παραπανω.....Και τελικα ακριβως αυτο αντικρισα και ακομα καλυτερα μπορω να πω.....Παρ' οτι την ταλαιπωρησα αρκετα σχετικα με την ωρα του ραντεβου μας μιας και δεν ημουν σιγουρος τι ωρα θα ξεμπερδευα απο την δουλεια μου, η Στεφανια οχι μονο δεν εδειξε να χαλιεται αλλα ηταν και απιστευτα ευγενικη......Ο χωρος της απλα καταπληκτικος για τα δικα μου γουστα.....Το μασαζ της ηταν ενα κανονικοτατο μασαζ και οχι οι κοροϊδιες που κανουν στα μασαζομαγαζα....Οσο για το 2ο ημιχρονο δεν θελω να πω τπτ γιατι και μονο που το θυμαμαι............!!!!!!!!!!!..........Να εισαι καλα κοριτσαρα και θα τα ξαναπουμε συντομα....
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 22.317
Ε μόνο για σήμερα!
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 22.317
την καλησπέρα μου!είσαι υπέροχος!σε ευχαριστώ πάρα πολύΓεια σας και απο εμενα φιλοι μου.....Και πολλες καλησπερες ιδιαιτερα στην κοριτσαρα μας.....Την επισκεφτηκα για πρωτη φορα την προηγουμενη εβδομαδα μιας και ειχα διαβασει τα καλυτερα εδω μεσα για του λογου της και εμοιαζε να ειναι αυτο ακριβως που εψαχνα.....Μια συννενοησημη κοπελα για καλο μασαζ με happy ending και γιατι οχι και κατι παραπανω.....Και τελικα ακριβως αυτο αντικρισα και ακομα καλυτερα μπορω να πω.....Παρ' οτι την ταλαιπωρησα αρκετα σχετικα με την ωρα του ραντεβου μας μιας και δεν ημουν σιγουρος τι ωρα θα ξεμπερδευα απο την δουλεια μου, η Στεφανια οχι μονο δεν εδειξε να χαλιεται αλλα ηταν και απιστευτα ευγενικη......Ο χωρος της απλα καταπληκτικος για τα δικα μου γουστα.....Το μασαζ της ηταν ενα κανονικοτατο μασαζ και οχι οι κοροϊδιες που κανουν στα μασαζομαγαζα....Οσο για το 2ο ημιχρονο δεν θελω να πω τπτ γιατι και μονο που το θυμαμαι............!!!!!!!!!!!..........Να εισαι καλα κοριτσαρα και θα τα ξαναπουμε συντομα....
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
2funny 2funny 2funny 2funny
Respect
Ε μόνο για σήμερα!
Ρε φιλενάδα δωσε καμιά παράταση να προλάβει ο κόσμος!!! (4-5 μερούλες όπως δείνει και η εφορία για τα τέλη κυκλοφορίας στο τέλος του χρόνου)
f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.626
- Πόντοι
- 4.060
Ρε φιλενάδα δωσε καμιά παράταση να προλάβει ο κόσμος!!! (4-5 μερούλες όπως δείνει και η εφορία για τα τέλη κυκλοφορίας στο τέλος του χρόνου)
πρέπει να δοθεί παράτασηΡε φιλενάδα δωσε καμιά παράταση να προλάβει ο κόσμος!!! (4-5 μερούλες όπως δείνει και η εφορία για τα τέλη κυκλοφορίας στο τέλος του χρόνου)
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.715
- Πόντοι
- 7.715
χααχαχχααχαχ.....γεια σου ρε στεφ,με τις εκπτωσεις σου....Καλησπέρα φυσικά!για όποιον κανόνισει συνάντηση εκείνη την μέρα ειτε επιπλέον μιση ώρα στην ιδια χρεωση,είτε 10€ χαμηλότερη τιμή!σας περιμένω!
Alexakos233
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα,μπορεί κάποιος να μου δώσει το τηλέφωνο της Στεφανιας?
Καλησπέρα,μπορεί κάποιος να μου δώσει το τηλέφωνο της Στεφανιας?
Στη σελίδα που βρισκόμαστε μπορείς να το δεις, απλά κοίτα λίγο πιο πάνω από το μήνυμα που έστειλες και θα δεις το τηλέφωνο κάτω από το άβαταρ της κοπέλας.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 87K