Αυτά είναι γνωστά στους παίκτες: θες σώμα με ολίγο από μασάζ, πας αλλού. Τράβα Μαρίνα, τράβα Ζωή, τράβα Φαίδρα, τράβα σε μασαζερί, τράβα όπου αλλού θες.
Ποια είναι η Μαρίνα;
Αυτά είναι γνωστά στους παίκτες: θες σώμα με ολίγο από μασάζ, πας αλλού. Τράβα Μαρίνα, τράβα Ζωή, τράβα Φαίδρα, τράβα σε μασαζερί, τράβα όπου αλλού θες.
συμφωνώ!!!Η πλειοψηφία όλων όσοι έχουν γράψει για την κοπέλα, εκθειάζουν πρώτα από όλα το μασάζ της και ως επακόλουθο, ο καθένας ότι διαλέξει. Μάλιστα αρκετοί γράφουν πως δεν προτίμησαν την ολοκλήρωση δια κορμιού αλλά δια χειρός. Και γράφουν το λόγο. Η ίδια η κοπέλα με τα γραφόμενά της, ποτέ δεν ανέδειξε το σώμα της, την ομορφιά της ή ξέρω γω τι άλλο ως το δυνατό της σημείο, άλλα το μασάζ της με happy end. Και έχει ανεβάσει και φωτογραφία της.
Ε τώρα με συγχωρείς, πάει ο άλλος φτιαγμένος να δει μοντέλο και μόλις δεν του κάθεται η όψη, αρχίζει τα κοσμητικά. Ώπα ρε μεγάλε, δεν ήξερες, δε ρώταγες; που λέει και ο σοφός λαός.
Αυτά είναι γνωστά στους παίκτες: θες σώμα με ολίγο από μασάζ, πας αλλού. Τράβα Μαρίνα, τράβα Ζωή, τράβα Φαίδρα, τράβα σε μασαζερί, τράβα όπου αλλού θες. Άμα κάνεις τη μαλακία και δε διαβάσεις πρώτα ανάμεσα από τις γραμμές, τι μπινελικώνεις την κοπέλα και τους πελάτες που δε σε προειδοποίησαν;
Εγώ προσωπικά δεν βλέπω τίποτα ύπουλο. Και στην κριτική μου ήμουν πολύ συγκεκριμένος: σε αυτό που προσφέρει, είναι vfm.
Εντάξει βρε παλληκάρι,το καταλάβαμε!!! Η εμμονή σου όμως είναι παρεξηγήσημη....Η αλήθεια λέγεται ωμή . Α και προτιμώ να εμπιστεύομαι τα ματια μου ...
καλημέρα! Αυτό ακριβώς το κόλλημα είναι ανεξήγητο! Πως γίνεται εφόσον δεν του αρέσει το μασάζ να με έχει επισκεφτεί? Τον έπιασα απ το λαιμό και του είπα να έρθει με το ζόρι? Κ αφού όπως ο ίδιος αναφέρει σε στούντιο συχνάζει προφανώς δεν υπάρχει περίπτωση να με έχει συνάντησει από την στιγμή που ψάχνει μόνο για ερωτικες υπηρεσίες. Δεν έχει λοιπόν κανένα δικαίωμα το μέλος Ανατολίος να με συκοφαντεί κ να με διαβάλλει με το κατώτερο επίπεδο από την στιγμή που δεν με ξέρει κ μάλιστα να επιμείνει κιόλας. Η κάθε άποψη είναι δεκτή αρκεί να είναι αληθινή και όχι γεμάτη κακοπροαιρετη βούληση.Εντάξει βρε παλληκάρι,το καταλάβαμε!!! Η εμμονή σου όμως είναι παρεξηγήσημη....
Sοco δεν είπα για σένα..καλά κάνετε όπως είπα και εύγε για την ανδρεία και τη στήριξη σας
Κάποιοι όμως που παν αλλού και ενώ ζηταν σεβασμό εδώ, αλλού βρίζουν άλλες λαδοκορες και για τη δουλειά τους με απαξιωτικους χαρακτηρισμούς κ λεν ως και gay τους θαμώνες εκεί...χωρίς να τους ξέρουν..
ΥΓ ξέρουν ποιοι
σωστά! Όχι βέβαια ηθικό ακμαιότατον, ζεστό χαμόγελο κ παμε παρακάτω! Τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την θετική μου διάθεση!!!Ψάχνεις τώρα να βρεις άκρη...μη χαλάς και πολύ τη ζαχαρένια σου!!!!
καλησπέρα κ σε εσένα χρυσό μου!Χαιρετίζω τη Βικάρα.
σωστά! Όχι βέβαια ηθικό ακμαιότατον, ζεστό χαμόγελο κ παμε παρακάτω! Τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την θετική μου διάθεση!!!
φτιάξε καφέ, και άσε τις χαιρετουρες....καλησπέρα κ σε εσένα χρυσό μου!
φτιάξε καφέ, και άσε τις χαιρετουρες....
Η κάθε περίπτωση παρουσίας που προσφέρει υπηρεσίες έχει ξεχωριστο νημα η καρτέλα. Δεν χρειάζεται λοιπόν να γίνεται συνολικη σύγκριση γιατί καμιά κοπέλα δεν είναι copy paste στο πως λειτουργεί. Οπότε harrygb κ soco δεν νομίζω πως χρειάζεται συγκριτικη αναφορά στο τι προσφέρουν άλλες κ τι γράφουν οι ενδιαφερόμενοι για αυτές.
η στεφι,προσφερει εκτος απο φραπε,και αλλα ωραια ροφηματα...καφέ το λένε τώρα?
Φραπέ απο τα χεράκια της και τίποτα άλλο!!
η στεφι,προσφερει εκτος απο φραπε,και αλλα ωραια ροφηματα...
ή δοτικοτητα είναι ωραίο στοιχείο κ μου αρέσει ν προσφέρω φροντίδα!Ετσι πρέπει διότι:
Οποιος χορεύει και γλεντά
και τη ρακή τη πίνει
δε θέλει καρδιοτόνωση
δε θε πενικιλίνη!
Καλημέρα κ καλή εβδομάδα!ή δοτικοτητα είναι ωραίο στοιχείο κ μου αρέσει ν προσφέρω φροντίδα!
έτσι!με τοσο μουντό καιρό χρειάζεται ένα ζεστό μασαζακι!;)Με αυτές τις παλιο-υγρασίες των τελευταίων ημερών αναπολώ το μασάζ σου
Καλημέρα κ καλή εβδομάδα!ή δοτικοτητα είναι ωραίο στοιχείο κ μου αρέσει ν προσφέρω φροντίδα!