Να μοιραστώ κι εγώ μια συνάντηση με τη Στεφανία προ 2 περίπου μηνών στο υπόγειο στο Χαλάνδρι.
Ήταν απο τις λίγες ομολογουμένως φορές που πάω για μασάζ αλλά ήμουν στην αθήνα για ένα τριήμερο και ήθελα μια συνεδρία χαλάρωσης και εκτόνωσης( σχεδόν υπέφερα απο blue ball syndrome !! ) Την πήρα πολύ διστακτικός λοιπόν τηλέφωνο και κλείσαμε μια συνάντηση.
Εύκολο παρκάρισμα σχεδόν απέναντι απο τη διευθυνση και χτύπησα το κουδούνι. Μου ανοίγει λοιπόν η Στεφανία και βλέπω ένα γλυκήτατο κορίτσι χαμογελαστό που με προσκαλεί μέσα, και αφου τα λέμε λίγο προχωράμε στα ενδότερα. Με ρώτησε τι ακριβώς θέλω και πόση ώρα θέλω και αφού απάντησα 'πάμε και βλέπουμε' μου γελάει πονηρά και με στέλνει για ντουζάκι.
Στα του μασάζ η κοπέλα είναι ΑΨΟΓΗ! Μου έχουν κάνει μασάζ σε πιο επαγγελματικά μασαζερί αλλά αυτό το πράγμα της Στεφανίας με έκανε άλλον ανθρωπο !! Αφού με περιποιήθηκε τέλεια λοιπόν με γυρίζει ανάσκελα και αρχίζει μια αισθησιακή συνεδρία στην οποία με κάνει μπρος πίσω μια να κοντεύω να τελειώσω μια να σταματάει. Κάπου εκεί ψελλίζω ένα 'φτάνει' και περνάμε στο κρεβάτι !
Της έγλυψα ρώγες αλλά μου ζήτησε να μη προχωρήσω κάτω δε της αρέσει, οπότε με καβάλησε για κανένα 10λεπτο οπου την έβαλα στα τέσσερα και μετά απο αρκετό σφυροκόπημα τέλειωσα.
Γενικότερα μια ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΗ και όμορφη κοπέλα, με σώμα πραγματικά κορίτσι διπλανής πόρτας που σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ όμορφα.
Τα μόνα αρνητικά κατά την άποψή μου είναι η πίπα μόνο με προφυλακτικό και ίσως να φταίει η μέρα που είχα πάει αλλά το υπογειάκι είχε απίστευτο κρύο ( εκείνη τη μέρα είχε 2 βαθμούς έξω βέβαια και άπειρο κρύο) και δε μπορούσα να απολαύσω τη στιγμή μαζί της όσο θα ήθελα
Σίγουρα θα ξαναπάω διότι με άφησε απολύτως ευχαριστημένο !!!!
Ευχαριστώ Στεφανία